Mart 30, 2026, 01:34:55 pre podne

Autor Tema: iskreno !  (Pročitano 6707 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Zverka

• Gost
iskreno !
« poslato: Maj 21, 2010, 11:24:12 pre podne »
posto vidim da smo malo  udavili  forum aj  sad malo  iskrenosti  po mogucstvu surove...

nekoliko godina u  nazad gledam ko sve vozi  kako  vozi  i sta vozi i  iskreno  da vam kazem vise mi  je  puko  film
nije  da je  ljubomora zavist itd nego  BOL...
kako kazu...NIJE  KO ZELI i VOLI nego ko moze
mozda ce vam se uciniti malo nezrelo  kuckanje  al  bi  volela da vidim vase misljenje na ovu temu
konkretno ZELIM VOLIM do  iznemoglosti AL BES ga  kad  nemogu ...
dok  mamini sinovi  voze  mecke,nove motorice ..meni dodje  da sama sebi dupe izedem od  muke,a najgore  mi je sto svaki taj  klinac javno pokazuje  da spravu  ispod sebe uopste  ne postuje....

aj sad malo vi

Van mreže zzz

• Dobar Vozac
  • **
  • Pol: Muškarac
Odg: iskreno !
« Odgovor #1 poslato: Maj 21, 2010, 11:31:12 pre podne »
Zar toga nije bilo uvek, sad je mozda malo izrazenije zbog krize i cene goriva, pa je svaki put od preko 500km postao skup. Inace, jednu stvar imaj uvek na umu, ako nisi tesko stekla, ne uzivas dovoljno u tome :D

Gledam klinca pre neki dan, vise uziva dete u svom skutercicu od 250e nego ja na motoru od 4, 5k. Isto tako, siguran sam da mene vise usreci voznja od 100km na mom Stromu, nego bogatog klinca predjenih 1.000 na nekoj besnoj masini  ;D

Zverka

• Gost
« Odgovor #2 poslato: Maj 21, 2010, 11:35:45 pre podne »
ma sve je  to super  i sve  je  to  istina...al  brate sace da zvucim ko ljubomorno prase...
ono fazon NEK  MI NEKO OD TIH  PUNISICA POZAJMI calca na jedan dan :)
NO ovo je  pokrenuto eto cisto malo da razbijemo monotoniju...no jedan jedini deo foruma gde  cu  LICNO od svakog  zahtevati maximalnu iskrenost -bilo sta da je u pitanju,pa da vidim koliko smeju  ljudi da budu iskreni
eto meni iskreno smeta da vidim da je neko dobio motor i pri tom ga  uopste ne postuje  >:(

Van mreže serbduck

• Bajker Bez Granica
  • MK VALJEVO / HONDA CBR 1000 F
« Odgovor #3 poslato: Maj 21, 2010, 11:36:15 pre podne »
Mene je kostalo....debelo...

Davno sam prodao motor i cekao 17 godina da ga ponovo kupim. Nemate pojma kako volim da vozim moje magare i sa kakvim uzivanjem to radim.

zzz: "...ako nisi tesko stekla, ne uzivas dovoljno u tome ."

Istina!

...baba Kurana pojede pet metara drva... i ne trazi vode...

www.mkvaljevo.com

SsnMarko

• Gost
« Odgovor #4 poslato: Maj 21, 2010, 11:45:18 pre podne »
zzz, u pravu si skroz. Imas klince, starije likove koje "vole" motore samo zato jer im to daje  kao + na svoju licnost. Dize im samopouzdanje i odmah se oni osecaju jace i sigurnije. On misli da voli ali cim vidi kisicu ili samo oblacak, on sedne u auto jer ne zeli da isplja patike, i ne daj Boze, da ispravi neku krivinu, ozbiljno razmislja da batali celu stvar jer je ta tzv, ljubav odjednom nadjacana strahom da se ne povredi... Cast izuzecima, ja znam par njih ciji roditelji imaju dovoljno da im obezbede luksus novih motora, i obezbedili su im. Ali oni ih stvarno vole i uzivaju u tome.
Znam par mojih drugara koji su se do juce kleli u motor a danas vec bi ga prodali jer im fali para za bolji auto... Ljudi ispunjavaju svoje hirove, na svaki nacin koji mogu. Dok im ne dosadi pa prelaze na sledeci... Zato UVEK postujem bajkera koji vozi masinu iz '91 nego "frajera" koji je kupio nov motor i tvrdi da je trkac...

Kao sto kaze zzz, nema nista sladje kada si ga ti kupio. Nije bitno sta je.

Van mreže zlajabgd

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #5 poslato: Maj 21, 2010, 11:59:00 pre podne »
Iskreno...imam 47 godina ,ali se uvek setim Baneta bumbara iz serije Grlom u jagode,

sve sam imao i rosule i bicikl i vespu i auto i motor ...ali sa 10 godina zakasnjenja...

ali nije sve u stvarima ipak su to samo komadi gvozdja,plastike....

Zverka

• Gost
« Odgovor #6 poslato: Maj 21, 2010, 12:07:34 posle podne »
na muku  kupih  prvi  motoric...drugi na jos  veci (kredit) pa znam kako  je ...
zato i  besnim...dok  nekome eto samo daju drugi ...kako kazu  graske  znoja  izbije  za  nesto malo  hrane za  svoju  dusu,i na tako nesto nabili porez  i  svima lepo....

Zverka

• Gost
« Odgovor #7 poslato: Maj 21, 2010, 12:09:51 posle podne »
mada opet  ...mozda smo svi mi bas zbog  toga  na mestu  na kom jesmo,mozda bas zbog  toga  umemo da cenimo...
a zlajo ti si  max u pravu ...
npr moze da ima covek  i kule  i gradove al  dzaba kad nema ono najbitnije, a to nemos da kupis

Van mreže pit

• deaktivirani korisnici
  • Moto manijak u usponu
  • *
« Odgovor #8 poslato: Maj 21, 2010, 12:14:49 posle podne »

Iskreno ne opterecujem se mnogo ko je kako dosao do motora....retko ga je ko dobio na poklon izuzev dece bogatijih roditelja.....ali i o njima nemam negativno misljenje ,jednostavno su imali srecu da im roditelje imaju para i da su mogli da im priuste skup motor.Takodje nema nista protiv ni ''divljaka '' od 2-3000 evra 2008-2009 god.Svako odgovara za sebe.
       Ja sam TDM zaradio sam i DVAPUT ga platio prvi put 4000 evra  pre 4 god.a drugi put pre 10 dana 2800 od bivse zene kojoj je pripao posle razvoda.
deaktiviran 08.12.2010.g
po sopstvenom izboru
http://forum.motoasocijacijasrbije.com/index.php?topic=6552.0

farbach

• Gost
« Odgovor #9 poslato: Maj 21, 2010, 12:15:23 posle podne »
moj odnos prema motoru je takav kakav je i na njega ne moze da utice to ko jos ima motor, kakav  i kako ga je stekao. Ima vec neko vreme kako sam shvatio u cemu je fora, ali da vas ne smaram moto filozofijom.

Zverka

• Gost
« Odgovor #10 poslato: Maj 21, 2010, 12:23:01 posle podne »
a smaraj  farbac slobodno ...ovo i jeste  tema za  iskreno pricanje...tj  kuckanje...
@pit
nisi me  mislim skontao ...niko nikome ne zamera ...samo  mi  malo previse cesto upadaju u oko ...
p.s
mogu samo da zamislim kako ti je  bilo  kad ti je motor otiso  zajedno sa razvodom...
e jesu  zene cudo  majke  mi ...

Van mreže top warriors

• Moto Manijak
« Odgovor #11 poslato: Maj 21, 2010, 12:26:27 posle podne »
kupe im tate da pokusaju da odvoje neku cicu jer drugacije ne mogu, (a oni to ne mogu da im kupe) ;D ;D ;D

kako ih pazare tako i prolaze (ali da ne crnim mnogo)

zveri oni peglaju sezonu dve i to iskljucivo u krugu dvojke i zavrse pricu,  a zna se ko pegla godinama i ko ce odvoza ceo svoj zivot

A NASE VREME TEK DOLAZI ZA OZBILJNU LOVU I ADEKVATNE MOTORE   ;) ;)
MK WARRIORS SERBIA

Van mreže Bastetus

• Profi Vozac
  • **
  • Pol: Žena
« Odgovor #12 poslato: Maj 21, 2010, 12:29:16 posle podne »
Eh Zveri....tako ti je sa svime...u svemu... Recimo...zivim za to da kupim svoj motor....jer ga nemam... Ali nikako...i iako sam po struci inzenjer, nemam nit poziciju nit primanje kakvo ima jedan menadzer recimo...koji sidje "odozgo" i trazi da mu uradim nesto u sistemu, sto nit tehicki nit poslovno moze....A jos manje zna i moj i svoj posao...Ali, taj menadzer vozi sta hoce...a ne sta moze...

Ali...ali....grebem i dalje...i imacu ga kad tad... Jeste da bi mi sad u ovim godinama pet puta vise znacio nego recimo za 10-15 godina kad budem imala 40, porodicu, vise obaveza...ali sta ces....

Zverka

• Gost
« Odgovor #13 poslato: Maj 21, 2010, 12:35:36 posle podne »
TETUS...NIKAD KASNO NIJE...
ja sam od malih  nogu i  batine dobijala  kad sam pominjala  motor...pa na kraju sama ...
i iskreno vise ga  cenim nego neki ...
meni  neki jako bliski ljudi su do motora dosli za  jedan dan...UOPSTE GA  NE CENE...ALI UOPSTE dok  bi ja  svakom jezik iscupala kad bi krenuo da blati isti ...
drugarov motor kod mene u garazi stoji  vise od  mesec dana...dodje on kod mene...al u garazu  ne zalazi...sta dalje da ti kazem ... dok ja  zimu ako ne vozim SKORO PREPLAKUJEM ...neki smisljaju kako da prodaju  motor ne bi li dosli do nekog  boljeg  auta...

MA STA DA KAZEM  TOP JE  SAM SVE  REKAO ...

:) pobeglo mi jedno slovo :)

Van mreže top warriors

• Moto Manijak
« Odgovor #14 poslato: Maj 21, 2010, 12:37:36 posle podne »

MA STA DA KAZEM  POP JE  SAM SVE  REKAO ...
[/quote]

koji pop?
 ??? ??? 
MK WARRIORS SERBIA

Zverka

• Gost
« Odgovor #15 poslato: Maj 21, 2010, 12:40:12 posle podne »
pusti gladna sam ko vuk ...pocela sam i slova da jedem...ajde bani ... ovaj put  ja  vodim :)

Van mreže top warriors

• Moto Manijak
« Odgovor #16 poslato: Maj 21, 2010, 12:44:01 posle podne »
pusti gladna sam ko vuk ...pocela sam i slova da jedem...ajde bani ... ovaj put  ja  vodim :)

rado ali ubi me posao i j.... me ko me nagovori da pocnem da radim   ;D ;D ;D
MK WARRIORS SERBIA

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #17 poslato: Maj 21, 2010, 12:48:54 posle podne »
Iskreno me zabole ko mu kupio i odakle mu, često se lepe iza mene na putu ali brzo odustanu, mislim kod prve ili druge krivine.
Jbg nek muvaju ribe na nove motore i to je za mlade, bolje to nego da se drogiraju ko sva deca iz komšiluka...

Balansero

• Gost
« Odgovor #18 poslato: Maj 21, 2010, 02:03:40 posle podne »
    17 aprila na protest sam krenuo sa iscasenim zglobom i temperaturom 39. To govori koliko sam iskren kada su motori u pitanju. Sad od Boga zdravlja treba da pazarim motor sa kojim cu kasnije jedva da sastavljam kraj sa krajem. Da mucim muku sa odrzavanjem i ostalim troskovima vezanih za isti. Ali jbg.izbor je moj i ne mogu iz svoje koze.
    Sto se tice maminih i tatinih sinova,nek unistavaju motore,kupice im drugi. Mozda bih i ja da sam na njihovom mestu mogao sebi da dozvolim sutra tockarenje,itd. A zna se da dok ne olupas 3-4 motora ne mozes da naucis zadnji a pogotovo prednji.Lome svoje,boli me uvo...

Zverka

• Gost
« Odgovor #19 poslato: Maj 21, 2010, 02:22:57 posle podne »
    A zna se da dok ne olupas 3-4 motora ne mozes da naucis zadnji a pogotovo prednji.Lome svoje,boli me uvo...

grdno se varas sinak , bez i jednog  pada sam to naucila  na mojjoj  rd-ejci oba zanata   :)

je da sam skontala  slucajno ...al skontala...no na vecim motorima mi stvarno ne pada napamet da radim tako nesto
p.s
zato j e cvaja  isla  na generalno sredjivanje dva puta  te  godine (probala budala)sta ces    ;D ;D ;D ;D ;D ;D >:D