Mart 27, 2026, 02:57:41 posle podne

Autor Tema: zenska tura kroz Srbiju na par dana  (Pročitano 46503 puta)

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Kalina

• Gost
Odg: zenska tura kroz Srbiju na par dana
« Odgovor #200 poslato: Jun 22, 2010, 10:11:10 pre podne »
Sandrin, svaka cast na putopisu, aj nastavi dalje! Dakle gde smo se probudile?

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
  • Rade-Squi
« Odgovor #201 poslato: Jun 22, 2010, 10:51:39 pre podne »
Čitam od početka.... bravo devojke, odličan primer kako se za kratko vreme može isplanirati lepa vožnja i druženje...  Sandra, zrela si za putopise...  ;D  pozdrav i izvinite na off-u.   

Van mreže sandra

• Profi Vozac
  • **
  • Pol: Žena
« Odgovor #202 poslato: Jun 22, 2010, 10:59:13 pre podne »
dok cekate evo jednog malog intermeca , ali prvo da uvedem u pricu i one koji nisu bili na putovanju.

Kako je kulturni sok bio veliki u raznim situacijama i kako cesto nisam umela da izrazim bol , radost ili tugu, ljudsku glupost ili neizmernu dobrotu, koju sam ponekad osecala, koristila sam delove recitecije srprke pop kulture koje je fenomenalni Igor Brakus to predstavio.
U pitanju su tri Bregoviceve pesme od kojih je jedna birana za evroviziju. Brakus ih je umesto ogavnog pevanja izrecitovao uz Albinonijev Adadjo. Obratite paznju na text......

sta reci a ne zaplakati.....

i zato dj, dj duni u bretele ili vozi, vozi, vozi, vozi.......

&feature=related

uzivajte......

Van mreže Silvana

• Vozac
  • *
« Odgovor #203 poslato: Jun 22, 2010, 11:37:33 pre podne »
 *302 *302 *302 *302 *302 *302 *302 *302 *302 *302 *76 *76 *76 *76 *76 *76 *76 *302 *302 *302 *302 *302 *543 *543 *543 *543 *543

Van mreže sandra

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #204 poslato: Jun 22, 2010, 03:22:43 posle podne »
..... Posto smo se dobro najele kad smo stigle kod dede, resismo da otvorimo i jednu flasu vina. To je ono vino koje smo kupili u Pimnicama za svega 99,99 sto nam je Makica uspela da sredi....  Culo ukusa i mirisa se probudilo. Tisina je bila raj za nase usi nakon brujanja motora pod kacigama. Od silne euforije, smeha i zadovoljstva preguranog dana, ne znam ni sama kako smo se nasle u krevetu. Svih 5 zena je zaspalo u istoj sobi deleci krevete. Rasha se momentalno obeznanila i krenula put snova. Sve smo se vrlo brzo ucutale jos se samo kratko vreme culo kreketanje zaba i slabo rominjanje kise.....
a onda.....

MEDJU JAVOM I MED SNOM

Miris lipa se sirio od nekud, al' ne bas iz blizine. Izmaglica iznad reke je izgledala potpuno nestvarno. Sunce koje je vec davno izaslo je svojim zracima obasjavalo i najmanje kapljice rose i sinocne kise pa je sve tako nekako sjajilo kao u snu. Paleta boja je bila do te mere bezobrazna da sam morala da prestanem da buljim u takvo neverovatno plavetnilo kako ne bih slucajno oslepela.
 Kako ne bi bilo da preterujem ili da sam mozda u neku ruku pateticna, evo,  pa fotke ne lazu!!!

Na ovoj fotografiji je bazen sa toplom izvorskom vodom od odprilike 26 stepeni

Inace na Dedinom imanju nalazi se vrelo reke Krupaje. Reka izvire iz ove pecine koja se vidi na fotografiji.

...evo jos malo boja....

« Poslednja izmena: Jun 27, 2010, 07:38:40 posle podne od strane sandra »

Van mreže sandra

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #205 poslato: Jun 22, 2010, 03:47:06 posle podne »
I sad vec odprilike mozete da naslutite zasto je meni bilo tesko da opisem ovo....

Domacini su vise nego ljubazni i gostoprimljivi. Sve moze i nista nije nemoguce.
Na imanju se pored pecine sa vrelom Krupaje nalaze i termalni izvori i izvori hladne vode. Mlin koji funkcionise i mali ribnjak. Sve je prirodno i domace kod dede. Pogaca se pece svakog jutra i uvek servira topla. Rupicasti sir se pravi od mleka njihovih krava i jaja prze od njihovih koka.

Sve je autenticno, i nista nije preterano i pretenciozno. Sve je umereno, blago, jednostavno i lepo.

Toliko postovanja prema prirodi nisam odavno dozivela....
Resile smo da ostanemo jos bar sat ili dva kod dede. Steta je odmah sesti na motor i ostaviti sve tako lepo, bajno i sjajno.
Sveza pastrmka za dorucak je bila neminovna kao i rupicasti sir i vruca pogaca...

Vadjenje pastrmke za gladne zene

Uskoro i na tanjiru!    Mljac, mljac

Evo i jednog osmeha koji oslikava citav ovaj osecaj..

« Poslednja izmena: Jun 27, 2010, 07:39:34 posle podne od strane sandra »

Van mreže sandra

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #206 poslato: Jun 22, 2010, 03:52:16 posle podne »
..A dok smo cekale taj izuzetan dorucak, morale smo da proverimo da li je zaista temperatura tog izvora 26.

I zaista je voda topla...

« Poslednja izmena: Jun 27, 2010, 07:40:27 posle podne od strane sandra »

Van mreže Splinter

• Bajker Bez Granica
  • Harley Davidson FLSTF
    • FB
« Odgovor #207 poslato: Jun 22, 2010, 04:00:16 posle podne »
Небитни пролазник

Van mreže sandra

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #208 poslato: Jun 22, 2010, 04:39:57 posle podne »

Kad smo doruckovale jedan od obroka koji cemo dugo pamtiti i lepo se skvasile, morale smo jos malo da se slikamo. U medju vremenu kako bi jos iskoristile dedino gostoprimstvo Pokazale smo da sestrinska ljubav nema granica...

Evo i cistih konjica spremnih za nastavak putovanja.

A evo malo i nas.... opet...

Kod dede cemo se sigurno vratiti, u to nema sumnje....

Ovaj deo je bio izuzetno stur recima, ali to je zato sto smatram da je i ovo sve vec napisano previse. Fotografije govore hiljadu reci.....

Dalje put vodi ka Zdrelu, i Rasinoj jedva docekanoj destinaciji....
« Poslednja izmena: Jun 27, 2010, 07:41:33 posle podne od strane sandra »

Van mreže sandra

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #209 poslato: Jun 22, 2010, 05:08:38 posle podne »
O Zdrelu nema mnogo potrebe govoriti.... Po meni to nije vredno ni pomena. To je prikaz kako na najbrzi i najefikasniji nacin upropastiti prirodno bogatstvo.

Termalni izvori okiceni sa puno kica, neukusa, preterivanja i zivom (neki to zovu) muzikom.
Do duse, moram da priznam da su nasim umornim butnim i guznim misicima prijali baloncici termalnih voda.

Sto se mene tice zabava vredna citavih 20 min. S obzirom da je tu bilo i kaca sa blatom, dragoj nam Rasi je uslisena zelja da se kupa u njima..
Fotografije sa Zdrela ja nemam ali znam da ih Maja ima. Mozda ce neko drugi opisati Zdrelo u malo boljem svetlu....

Ostaje mi da kazem jos samo par stvari....

Mnogima od nas je ovo putovanje promenilo zivot. Zvuci pateticno ali tako zaista jeste, a to ce se tek videti u periodu koji ce doci. Vecini od nas nije bilo lako odluciti se za putovanje zbog milion razloga.
Ja npr nisam bila sigurna da cu krenuti uopste. Do poslednjeg trenutka sam se borila sa ostankom kod kuce zbog teske operacije psa koja se desila dan pred polazak.
Rasa se bojala otkaza i morala je naknadno, u sred putovanja da laze i maze sefa da je bolesna.
Makica je vec dva dana luda od kolicine ispita koje ima. Ni njoj bas nije bilo sve jedno.
Profesorka bas i nije imala neku podrsku za ovo putovanje, moglo bi se reci.
Jedino je Maja bila spremna na akciju odmah i sad.
... Uprkos brigama i pune sumnje uputile smo se u avanturu... ona je donela mnogo.... Spoznale smo ponovo ko smo i sta smo. Setile smo se odakle poticemo i zasto smo tu. Prepoznale sebe u mnogim portretima i pejzazima. Izasle iz kolotecine svakodnevnog dosadnog zivota.
Utvrdile gradivo voznje motora i zavolele svoje konjice jos vise. Dobile smo komplimente od svojih supruga na ovaj ili onaj nacin, i priznanje da smo posebne.

Zapocele smo nesto i necemo to jos zavrsiti, jer ovo je samo pocetak, a nastavak sledi vec uskoro....

...

« Poslednja izmena: Jun 27, 2010, 07:42:16 posle podne od strane sandra »

Van mreže rboban

• Suvozac
  • *
  • Ride it like you stole it.....
    • Prezentacija...
« Odgovor #210 poslato: Jun 22, 2010, 05:10:03 posle podne »
Definitivno je oVo VISE od VOZNJE!!!!!
Uzivam citajuci, mogu SAMO da zamislim kako ste VI
UZIVALE........ ;D
Potrebno je više ljubavi da bi se delilo sediste, nego krevet sa nekim....

Kalina

• Gost
« Odgovor #211 poslato: Jun 22, 2010, 05:19:02 posle podne »
evo postavicu ja fotografije u Zdrelu! Meni je bilo toliko lepo u tim bazenima sa vodom ot 43 stepena!! :o Zimogrozljiva sam jako pa se retko kupam i na moru, zato sam u Zdrelu uzivala maximalno i nije mi cak ni smetalo grooooozno pevanje lokalnog pevaca-zabavljaca!  ;D A tek blato! Morala sam da dokazem da sam enduro-girl!  ;D ;D  ;D  ;D

Kalina

• Gost
« Odgovor #212 poslato: Jun 22, 2010, 05:26:23 posle podne »

tocrank

• Gost
« Odgovor #213 poslato: Jun 22, 2010, 06:56:55 posle podne »
Dok smo ih čekali da se vrate, muž jedne od putnica je rekao da im je sigurno super
jer se žene za razliku od muškaraca uvek dobro provode. Još je dodao da se ponekad
i muškarci dobro provedu ali samo ako ima nekih žena u blizni. Mislio sam da trabunja!

Van mreže MILJAN

• Moto manijak u usponu
  • SUZUKI V STROM K8
« Odgovor #214 poslato: Jun 22, 2010, 07:19:29 posle podne »
Dok smo ih čekali da se vrate, muž jedne od putnica je rekao da im je sigurno super
jer se žene za razliku od muškaraca uvek dobro provode. Još je dodao da se ponekad
i muškarci dobro provedu ali samo ako ima nekih žena u blizni. Mislio sam da trabunja!
Da taj muž ne vozi V Strom? ;)
SUPER TEŠKA DOŽIVOTNO :)
MIXED MARTIAL ARTS.....GENERACIJA 1972.

http://picasaweb.google.com/112617047077522863095/MEMENTOMORI?authkey=Gv1sRgCPrTzu7Z0NPC8wE#

Van mreže Silvana

• Vozac
  • *
« Odgovor #215 poslato: Jun 22, 2010, 10:58:23 posle podne »
Smejale smo se tri dana. Kaže Sandra da smo produžile sebi život :D. Zarad još smeha...

Ribolovac

• Gost
« Odgovor #216 poslato: Jun 22, 2010, 11:14:30 posle podne »
Vi niste mogle da vidite sebe kao ekipu.Posmatrajuci Vas za kratko vreme boravka kod mene niti jedna od Vas
nije skidala osmeh sa lica ili skrivala radost celog druzenja.Pomislio sam da ce vam porasti krila.Predivna i
nesvakidasnja scena ! Toliko pozitivne energije jos nisam video .Samo nastavite druzenje koliko god Vam
zivot dozvoli .Kod mene Vam je kapija uvek otvorena !

Van mreže velimlje

• Vozac
  • *
  • BMW R1200GS
« Odgovor #217 poslato: Jun 22, 2010, 11:42:14 posle podne »
Lepotice , vidi se da ste uzivale u putu i drustvu !!!

Nista drugo nemam da vam kazem , no da pozelim jos takvih druzenja , a mi cemo da se nadamo da cete podeliti slike sa tih , novih avantura sa nama !!

Pozdrav i sve najbolje svima vama , Simo

Van mreže pit

• deaktivirani korisnici
  • Moto manijak u usponu
  • *
« Odgovor #218 poslato: Jun 23, 2010, 09:39:52 pre podne »

Ma fora je samo dok odete prvi put same posle je mnogo lakse.Pozdrav.
deaktiviran 08.12.2010.g
po sopstvenom izboru
http://forum.motoasocijacijasrbije.com/index.php?topic=6552.0

Kalina

• Gost
« Odgovor #219 poslato: Jun 23, 2010, 09:46:36 pre podne »
jel se negde vidi da nam je bilo tesko??  :icon_scratch:  :D