Od svih voznji,moto skupova i okupljanja proslogodisnja bajk rock voznja i ova neopisiva pustolovina mi je najlepsa u zivotu! Ovo se ne zaboravlja i za ovo se zivi! Zbog ovog vredi zrtvovati mnoge stvari... Zbog ovih osecanja volim motor!!!
Deo Srbije koji se recima ne moze opisati,za neka mesta nisam znala ni da postoje... Put,predeli i voznja koju vidim svaki put kad zatvorim oci...ja i dalje vozim... Devojke koje su me odusevile! Takve osobe,takvog srca,osmeha i toplog pogleda,uvek tu jedna za drugu... Vi ne znate koliko sam ja bogatija posle ovog putovanja! A volela bih da za 20 godina budem najbogatija bajkerka na svetu bez dinara u dzepu...ali sa karticom za gorivo kuju ce mi Rasha srediti

!
Proffa srpskog koja me ne ispravlja kad lupam i gresim u izgovoru,uvek spremna na moje ideje i sa osmehom prihvata sva lupanja i sale i jos vozi transalpa ejjj bre-Idealna profesorka ja bih rekla...sto takva meni nije predavala

!
Jedina mana je sto me stalno opominjala kad se ljuljam na stolici ali to je valjda profesionalna deformacija

.
Majovita- muskarac u telu zene kako sama kaze,al ona je za mene jedna mala devojcica na plavom MZ-u koja se vozi,vozi,vozi i vozi i ne skida osmeh sa lica! Moja bracna drugarica sa kojim bih delila i granu na drvetu! Jedna od retkih koja ne hrce! U sred noci se probudimo u isto vreme,pogledamo se i obe se osmehnemo,ja je pomazim po glavi i za malo ne ispustih...Postani moj idealni muz

! Sa njom akcija ne manjka,na svaku moju ludu ideju krece naglavacke!!! To mi se svidja!
Sandrita- devojka koja se ne plasi da pokaze svoje strahove a jos manje se plasi da ih prevazidje! Nasmejana,vesela i orna za sve,pa taman to bio i predlog da se vozi okolo naokolo po uzanom i losem putu (ja joj objasnim da nema frke,sve cemo mi to lako ). Po cenu odlaska u zatvor i uvenuca svoje baste ona krece u nove pohode! Ucinila bi sve za nas…srce otvoreno da vise da ljubavi nego da primi. Misli na mene pa joj nije zao da zrtvuje i prvu tikvicu iz svoje baste za moju srecu!
Jedina mana je sto se slabo prilagodjava drugoj vrsti muzike!
Rashaaa- Ruska princeza na zrnu graska! I dalje odgovorno tvrdim da nije dete Rusa jer joj je stalno hladno I ne voli vodku. Mislim da su je pomesali u porodilistu, ali princeza svakako jeste jer je tako nezna i osecajna I uvek joj fail komfora. Ali kad sam ja dozivela da ona kaze da joj je voda u bazenu pretopla!!! Ihaj! Tako mala I sitna da ponekad hocu da je vezem za motor da mi ne bi spala a ponekad se tako jako bori za svoja prava-svracanje u prvu kafanu da bi jela jer ce da nas izujeda! Medjusobno tesko komuniciramo jer ni ja nju a ni ona mene nista ne razume,posto ja suskam I brzam a ona ima neki ruski naglasak pa je popLava postala popava tj popova zena! Ja se njoj non stop cepam od smeha! Mala slatka devojcica koja je uvek nasmejana i ne libi se da kaze svoja osecanja-sto obicno biva posle jela!
Mana je ne poznavanje srpskih