Mart 28, 2026, 09:14:13 posle podne

Autor Tema: Da li sam ja lud??  (Pročitano 18758 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže VojaBG

• Profi Vozac
  • **
  • Pol: Muškarac
  • Vetar u kosi svuda me nosi...
Odg: Da li sam ja lud??
« Odgovor #20 poslato: Jun 08, 2010, 06:11:50 pre podne »
Čoveče meni su slomili butnu na dva mesta sa tri kontuzije rebara, 7 tragova čizama na odeći...izjava   ''ko, mi ma neeee, ma sam je pao vidite da da je lud'' i...evo pljujem se sa murijom već 8 meseci na sudu a šta će biti....ko to zna!
Ne razumem kakve to sad veze ima sa ovim slučajem ovde  ??? ??? ???

SsnMarko

• Gost
« Odgovor #21 poslato: Jun 08, 2010, 08:58:21 pre podne »
Nasli smo ovog lika sa Suzukijem... Po nekoj prici, izgleda da je pandur... I vozi divljaka! E svaka mu cast...

Van mreže pit

• deaktivirani korisnici
  • Moto manijak u usponu
  • *
« Odgovor #22 poslato: Jun 08, 2010, 12:39:32 posle podne »
Nasli smo ovog lika sa Suzukijem... Po nekoj prici, izgleda da je pandur... I vozi divljaka! E svaka mu cast...

Cim je pandur izuzet je od zakona.....zalosno al vrlo moguce.Ako imate svedoke bilo kakve sto ga ne prijavite negde....jbl li ga gde kad je pandur.
deaktiviran 08.12.2010.g
po sopstvenom izboru
http://forum.motoasocijacijasrbije.com/index.php?topic=6552.0

Van mreže Clive Burr

• Suvozac
  • *
« Odgovor #23 poslato: Jun 08, 2010, 12:48:17 posle podne »
Au, znači ne zaslužuje milost ni po kom osnovu. Smrdljivac pandurski.

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
  • AFRIKA TWIN XRV 650 RD 03
« Odgovor #24 poslato: Jun 08, 2010, 02:55:50 posle podne »
Ne razumem kakve to sad veze ima sa ovim slučajem ovde  ??? ??? ???

To da plavi na žele da se bakcu ni sa ozbiljnijim stvarima a ne da li mu je neko sekao krivinu i ako ima telesnu povredu!!

SsnMarko

• Gost
« Odgovor #25 poslato: Jun 08, 2010, 03:42:34 posle podne »
Zemunac, jel si to imao okrsaj sa pandurima?

Van mreže miško_kolo

• Dobar Vozac
  • **
« Odgovor #26 poslato: Jun 08, 2010, 06:38:50 posle podne »
Ma jook bre!  :-X  ;)
...

Balansero

• Gost
« Odgovor #27 poslato: Jun 08, 2010, 06:47:02 posle podne »
Zemunac, jel si to imao okrsaj sa pandurima?

Ispravka-okrsaje!
Pa kako moze jedan Zemunac da nema okrsaje s murijom... :D :D :D

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #28 poslato: Jun 08, 2010, 09:01:19 posle podne »
Da, sa Interventom jedinicom brigade Beograd....njih četvoro, ja sam a imam 20 kg sa krevetom!

Van mreže VojaBG

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #29 poslato: Jun 08, 2010, 09:22:19 posle podne »
Kakve veze ima što je pandur?!
I to što vozi "divljaka"?!
Pa i on je čovek, i verovatno vozi "divljaka" iz istog razloga kao i mnogi, a to je da se nema para za nešto korektnije!
A što se tiče vožnje istog NO COMMENT!

Van mreže pit

• deaktivirani korisnici
  • Moto manijak u usponu
  • *
« Odgovor #30 poslato: Jun 09, 2010, 09:05:20 pre podne »
Pa i on je čovek, i verovatno vozi "divljaka" iz istog razloga kao i mnogi, a to je da se nema para za nešto korektnije!

Upravo to sto je pandur je razlog zasto ne bi smeo da vozi divljaka....jer time daje los primer ostalima....inace ja nemam nista protiv ostalih koji voze divljaka jer onda snose odredjeni rizik ako ih uhvate a tog rizika pandur zahvaljujucu svom poslu nema.Kapiras.
deaktiviran 08.12.2010.g
po sopstvenom izboru
http://forum.motoasocijacijasrbije.com/index.php?topic=6552.0

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #31 poslato: Jun 09, 2010, 09:36:22 pre podne »
Upravo to Pit i da sam imao problema sa drugima, a imam ih često, pa bilo bi drugačije...ovako za kolege ma libo ih....
Zato sam dao primer!

SsnMarko

• Gost
« Odgovor #32 poslato: Jun 09, 2010, 09:57:51 pre podne »

Znas kakve veze ima... Misli da je ako je pandur, nece ga niko dirati, moze da se kurci za male pare... Sve je to ok, ako ima priliku, neka je i iskoristi... Ali nije majstor racunao da ce da napravi sranje sa njom... E kada je doslo do toga, onda je kao p***a podvukao rep, nema vise kurcenja, izigravanja trkaca i smekera, sada je " brate, dodji po mene da sklonimo motor, sto pre, da ja pobegnem ". Ako vec radis nesto sto ne treba, sto nosi odredjen rizik, budi spreman da trpis posledice ako dodje do toga... Jednostavnije ne moze biti. Svi bre nesto glume smekera, ali kada treba da se stane iza toga, onda nastaje problem. Skrenuo sam malo sa teme, ali je poenta ista!

Ma bre, ko ne plati na mostu, platice na cupriji... Verujem da svako dobije ono sto zasluzuje, na jedan ili na drugi nacin...

Van mreže VojaBG

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #33 poslato: Jun 09, 2010, 10:12:30 pre podne »

Upravo to sto je pandur je razlog zasto ne bi smeo da vozi divljaka....jer time daje los primer ostalima....inace ja nemam nista protiv ostalih koji voze divljaka jer onda snose odredjeni rizik ako ih uhvate a tog rizika pandur zahvaljujucu svom poslu nema.Kapiras.
Ima pandur veći rizik nego ostali! U tome i jeste problem! Ti ako voziš divljaka i uhvate te ti nećeš da ostaneš bez posla (postoji mogućnost), kao on! Kapiraš?! Nije da branim nekoga ali ja sam uvek bio za USE I SVOJE KLJUSE! Moj moto je NE DIRAM TE NE DIRAJ ME!
A što se tiče primera, mogu panduri da daju dobar primer ostalimo koliko god hoće, ali džabe! Dajte, nemoj da smo smešni, pa 90% motora u Srbiji su divljaci?!  ;)

Van mreže VojaBG

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #34 poslato: Jun 09, 2010, 10:16:54 pre podne »
Znas kakve veze ima... Misli da je ako je pandur, nece ga niko dirati, moze da se kurci za male pare... Sve je to ok, ako ima priliku, neka je i iskoristi... Ali nije majstor racunao da ce da napravi sranje sa njom... E kada je doslo do toga, onda je kao p***a podvukao rep, nema vise kurcenja, izigravanja trkaca i smekera, sada je " brate, dodji po mene da sklonimo motor, sto pre, da ja pobegnem ". Ako vec radis nesto sto ne treba, sto nosi odredjen rizik, budi spreman da trpis posledice ako dodje do toga... Jednostavnije ne moze biti. Svi bre nesto glume smekera, ali kada treba da se stane iza toga, onda nastaje problem. Skrenuo sam malo sa teme, ali je poenta ista!

Ma bre, ko ne plati na mostu, platice na cupriji... Verujem da svako dobije ono sto zasluzuje, na jedan ili na drugi nacin...
Slažem se sa tobom, ali zar to ne rade i ostali? Voze dobar motor za male pare? A kad bude sranje bežanija...  :icon_scratch:
I ti da imaš takvu priliku, sigurno bi je iskoristio?!  ;)
Nije bitno, neka vozi svako ono što misli da može i šta hoće!
Ja npr. vozim motor '90-to jer nemam za bolje! Nadam se da ću jednoga dana kupiti i noviji motor, ali to sigurno neće biti divljak! A što se tiče vožnje kao i svega ostalog, pa svako odgovara za svoje postupke, zar ne?!  ;) ;) ;)

SsnMarko

• Gost
« Odgovor #35 poslato: Jun 09, 2010, 10:30:00 pre podne »
Da, sa Interventom jedinicom brigade Beograd....njih četvoro, ja sam a imam 20 kg sa krevetom!

To ti je kada covek sidje sa planine, zna samo jedan padez GLUPATIV i das mu znacku, tj. moc. Cast izuzecima, naravno.
Dok sam cekao u urgentnom preglede i da sve zavrse sto treba, dosla je druga ekipa koja je isto uzimala izjave. Jedan mladji i jedan stariji... Aj ovaj mladji lik je ok, ali drugi pandur... Covek pokusava da zvuci pametno, toliko pametno da na sve sto se desilo, bio sam nervozan, ljut i sjeban, poceo sam da se smejem coveku u facu, jer nisam mogao da izdrzim... :) Samo su me pogledali kao debila.. :)

A slicno se desilo pre god dana. Klinac iz kraja, vozio je FZR 1000. Njih dvoje na motoru, sasece ih punto, pandur vadi pistolj kroz prozor, satera ih u kanal i staju. Izlaze napolje, njih dvoje krecu da biju bez pitanja. A ovo dvoje namaju 50 kg zajedno, klinci. Panduri ih izgazili. I sta je razlog, neko ih je zajebavao dan pre toga, sa crvenim motorom. A oni su mislili da su to oni pa kao da vrate. Tek posle saznamo da je drugi lik, koga poznajemo, bas te pandure d***o i pobegao im sa R1. Samo su se zajebali jer teca ovog klinca je jak kao zemlja pa je reagovao odmah. Sada su popili otkaz i ceka ih odsteta kao kuca!
Ovo sam dao isto primer, kako oni misle da mogu sve... Ne treba nastavljati ovu pricu.

SsnMarko

• Gost
« Odgovor #36 poslato: Jun 09, 2010, 10:49:39 pre podne »
Vojo, svaka ti je na mestu. Ali kao sto sam rekao, da skratim, svako jede svoja govna...
Svi mi rizikujemo, na jedan ili na drugi nacim, a malo ko je spreman da prihvati taj rizik, tj. posledice...

Van mreže Bastetus

• Profi Vozac
  • **
  • Pol: Žena
« Odgovor #37 poslato: Jun 09, 2010, 11:32:47 pre podne »
Sve...sve....ali ostaviti coveka da lezi na putu i otici, a ni ne znajuci sta mu je....mozda su mu minuti, sekunde bitne..... :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch:.. NE razumem...

Van mreže serbduck

• Bajker Bez Granica
  • MK VALJEVO / HONDA CBR 1000 F
« Odgovor #38 poslato: Jun 09, 2010, 11:45:17 pre podne »
 Ima medju nijma normalnih i dobrih ljudi, ali ima i takvih neljudi da se recima ne mogu opisati... Na zalost, ruzne price su teze i jace od dobrih, pa je slika o njma takva kakva je. Rekao bih - odgovarajuca.
...baba Kurana pojede pet metara drva... i ne trazi vode...

www.mkvaljevo.com

zodiac

• Gost
« Odgovor #39 poslato: Jun 09, 2010, 12:04:00 posle podne »
Ima medju nijma normalnih i dobrih ljudi

Ovo je za mene novost. Ja nisam nikad upoznao ni jednog takvog.