Da, sa Interventom jedinicom brigade Beograd....njih četvoro, ja sam a imam 20 kg sa krevetom!
To ti je kada covek sidje sa planine, zna samo jedan padez GLUPATIV i das mu znacku, tj. moc. Cast izuzecima, naravno.
Dok sam cekao u urgentnom preglede i da sve zavrse sto treba, dosla je druga ekipa koja je isto uzimala izjave. Jedan mladji i jedan stariji... Aj ovaj mladji lik je ok, ali drugi pandur... Covek pokusava da zvuci pametno, toliko pametno da na sve sto se desilo, bio sam nervozan, ljut i sjeban, poceo sam da se smejem coveku u facu, jer nisam mogao da izdrzim...

Samo su me pogledali kao debila..

A slicno se desilo pre god dana. Klinac iz kraja, vozio je FZR 1000. Njih dvoje na motoru, sasece ih punto, pandur vadi pistolj kroz prozor, satera ih u kanal i staju. Izlaze napolje, njih dvoje krecu da biju bez pitanja. A ovo dvoje namaju 50 kg zajedno, klinci. Panduri ih izgazili. I sta je razlog, neko ih je zajebavao dan pre toga, sa crvenim motorom. A oni su mislili da su to oni pa kao da vrate. Tek posle saznamo da je drugi lik, koga poznajemo, bas te pandure d***o i pobegao im sa R1. Samo su se zajebali jer teca ovog klinca je jak kao zemlja pa je reagovao odmah. Sada su popili otkaz i ceka ih odsteta kao kuca!
Ovo sam dao isto primer, kako oni misle da mogu sve... Ne treba nastavljati ovu pricu.