Jel neko od Beogradjana bio ili bar video okupljanje bajk rok misije ispred
skupstine i njihov polazak za K. Mitrovicu? (brojnost, a i dolazak ce danas...)
Namerno sam rec "skupstine" bold-ovao. Da li shvatate sta hocu da kazem?
Po cemu ce obicni ljudi jasno i nedvosmisleno znati da mi pravimo protest a ne neko putovanje ili defile (zadovoljni motociklisti koji su tu da se druze...)? U cemu ce biti razlika izmedju nas (naseg protesta) i bajk rok misije. Kako to normalan gradjanin da zna? Vrlo jasno i nedvosmisleno?
-Okupljamo se ispred skupstine.
-Ima nas mnogo.
-Zajednicki se vozi Beogradom (dolazimo, odlazimo...)
Primetili ste da je mnogo toga isto!!! (zasad)
Da sam paranoik pomislio bih da neko namerno pravi ovakve akcije da bi navikao ljude na motociklisticka okupljanja
ispred skupstine. Da je to
normalna i lepa stvar... Pokazuje se time
zadovoljstvo bajkera...
Da normalan covek posle ucestalih velikih "okupljanja" ni ne ukapira da se pravi protest...
Da me ne bi neko pogresno protumacio. Nemam nista protiv te misije i ljudi koji su isli tamo. Lepo je to a i uziva se...
Ne mislim da je to neko namerno organizovao, da bi otupio znacaj protesta....
Ali mislim da:Moramo se razlikovati! Mnogo!! Razlika mora biti jasna i nedvosmislena!!! Mi nismo zadovoljni!!!! To moramo i vise nego jasno da stavimo do znanja nasim protestom!!!!!
Drugim recima, ja (a i mnogi drugi, a sve ih je vise i vise...) spadam/o u radikalnu opciju. Sve je jasnije i jasnije da je to jedini nacin...
Dalkle, raditi na radikalizaciji protesta. Ali bas na
radikalizaciji!Ili ce ljudi pomisliti da je u pitanju jos jedna bajk rok misija ali losije organizovana, zbog zakrcenja saobracaja...