Mart 31, 2026, 05:38:15 pre podne

Autor Tema: NOVI PROTEST, 17.07.2010.  (Pročitano 83696 puta)

0 Članovi i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže serbduck

• Bajker Bez Granica
  • Pol: Muškarac
  • MK VALJEVO / HONDA CBR 1000 F
Odg: NOVI PROTEST, 17.07.2010.
« Odgovor #400 poslato: Jul 22, 2010, 04:17:52 posle podne »
 Gremline

Razumeo sam te za Papu i katolika, ali ti mene nisi.

Napisao sam ti koliko puta si me uvredio.

Zalis se na vredjanje, a ti sam vredjas.

Zaboravio si?

...baba Kurana pojede pet metara drva... i ne trazi vode...

www.mkvaljevo.com

zodiac

• Gost
« Odgovor #401 poslato: Jul 22, 2010, 04:22:43 posle podne »

To da ste mnogo isti, niste isti - gori ste od BJB.

...a ni ovde nisi bas omiljen

Bane, Bane...

I sta kazes, ti ne vredjas? Svaki tvoj post je uvreda. Svaki. I to uvreda za zdrav razum.

Bicete uklonjeni odavde, garantujem ti. Kad vec nemate dovoljno dostojanstva da se povucete sami, a sasvim je ocigledno da ovde niste pozeljni.

zodiac

• Gost
« Odgovor #402 poslato: Jul 22, 2010, 04:47:05 posle podne »
Gremlin manje. Hoce li jos neki lemings za njim?

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
  • AFRIKA TWIN XRV 650 RD 03
« Odgovor #403 poslato: Jul 22, 2010, 04:55:34 posle podne »
. Ko je, kojim medijima, kada i na koje e-mail adrese slao poziv za izvestavanje sa protesta je apolutno stvar MAS-a pa pronadjite greske, valda se nece ponoviti.
Bane, Bane...

Ade de, pa što odma inputiraš 'grešku'? U čemu je ovde greška...niko ne kaže i ne hvali sa da je sa tim kontaktima nešto postignuto, a možda je, ne zna se!
36 sati pre protesta a možda i manje, kada se shvatilo da od medijske podrške neće biti ič, kada je na konferenciju došlo 0 novinara i 1 reporter, kada smo shvatili da niko ni ne zna za protest, poslali smo obaveštenje. Niko ne tvrdi da je posle tog obaveštavanja, došlo do pračenja protesta i niza tekstova u dnevnoj štampi a možda i jeste, ko zna!?! Pitam se samo a gde je tu 'greška'...lako je ocrniti tuđi trud, ma kakav on bio i da li je uopšte imao efekta, no ne bitno, gde je tu 'greška'!?!

Van mreže Arpad

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #404 poslato: Jul 22, 2010, 05:31:02 posle podne »
No comment  :icon_scratch:

Van mreže FERDINAND

• Moto Manijak
speed limit,ali taaaamo negdje...

Arwen

• Gost
« Odgovor #406 poslato: Jul 22, 2010, 07:04:02 posle podne »
Ne razumem zašto opet svađa. Ok je to da se prime kritike da bi se sagledale greške koje su nastale prilikom organizovanja ovog protesta.Sedne se za sto, vidi se gde se pogrešilo (ne mislim na linčovanje onih koji su možda pogrešili, verovatno nenamerno ili iz neznanja ili zbog nedovoljno iskustava u organizovanju protesta), pa se onda razradi taktika za sledeći protest. Stvarno me je sramota da čitam ovakve prepirke, a naročito me je sramota zbog ljudi koji su skupili zadnju kintu da dođu iz unutrašnjosti i podrže protest, a onda moraju da čitaju ovakve stvari.Oni su sa entuzijazmom došli, nadajući se da će se nešto promeniti, međutim na ovaj način, teško da će se sledeći put odlučiti na takav poduhvat. Mislim da nam trenutno ne treba razjedinjavanje, treba da prestanemo da stvaramo razdor među motociklistima jer ipak, svi se mi borimo za istu stvar, sve to nas jednako boli, svi smo mi drugovi na drumu, bez obzira kom klubu pripadamo, koji motor vozimo i slično. Ajde da prestanemo da se ogovaramo i glođemo između sebe ako možemo!!

Van mreže Djox

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #407 poslato: Jul 22, 2010, 08:01:33 posle podne »
Hvala brate Djox, siroki su i tebi putevi bajkerski...nisam nikog vredjao, ako se odbro secam, pa svoje proizvoljno misljenje ko je pozeljan a ko nije zadrzi za sebe - ni tebe nisam licno uvredio ni jednim postom, ili mozda gresim ?

Nasi, vasi, moji, tvoji...

Ako mislis da me nisi uvredio time sto si mi rekao da smo gori od BJB onda gresis opasno....ja ti rekao...prezivecemo i izaci jaci iz svega ovoga...a ti i dalje neces biti OVDE pozeljan ! ! !

gordanmg

• Gost
« Odgovor #408 poslato: Jul 22, 2010, 08:21:25 posle podne »
Ako mislis da me nisi uvredio time sto si mi rekao da smo gori od BJB onda gresis opasno....ja ti rekao...prezivecemo i izaci jaci iz svega ovoga...a ti i dalje neces biti OVDE pozeljan ! ! !

Jes li ti taj ko odredjuje ko je ovde pozeljan?
Sto ne pitas svog predsednika sto nije dosao na konferenciju za stampu?

zodiac

• Gost
« Odgovor #409 poslato: Jul 22, 2010, 08:56:37 posle podne »
Gordane, zelja ti je ispunjena. Zbogom.

Van mreže GoranVojska

• Totalni Moto Manijak
  • Vozim dokle mogu ikoliko hocu
« Odgovor #410 poslato: Jul 22, 2010, 08:59:13 posle podne »
mene je stvarno sramota da ovo citam.na protest sam dosao kako kazete iz unutrasnjosti ostavio gomilu poslova poveo sa sobom par momaka kojim po godinama mogu otac da budem da bi podrzali nesto sto ce njima sutradan a  i nama da koristi i onda citajuci ovo pitam se dokle mi srbi idemo u podele te ovi te oni a ja to shvatam kao stvar za opste dobro ne samo masa bjb ili bilo kog treceg i da bilo ko organizuje ja opet dolazim sa najmanje 10 momaka na motorima da podrzimo stvar od opsteg interesa da se ova bruka i namet smakne,pa vas molim da sa tim podelama prestanemo i planiramo sledeci dolazak i protest a neka ga organizuju i kurdi ako umeju bolje samo neka uspe 100posto.toliko od mene pozzz svima.
Suzuki Bandit 1200s

Van mreže GoranVojska

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #411 poslato: Jul 22, 2010, 09:03:52 posle podne »
i jos nesto nek nas vodi ona lazareva..........ko ne doso a poz za ekipu iz sd extrema i pohvale za organizovanost i klupsku disciplinu.
Suzuki Bandit 1200s

zodiac

• Gost
« Odgovor #412 poslato: Jul 22, 2010, 09:05:42 posle podne »
Gorane, ne brini, necemo se vise deliti. A za sledeci protest sam siguran da ce biti najuspesniji do sada. Bar se niko nece kititi tudjim zaslugama, i praviti 90% ucesnika protesta budalama. Jer ovaj protest nije bio protest, vec malo veca promocija Unije. Protest vise nece biti nicija promocija, bice samo protest, do konacnog uvazenja nasih zahteva za smanjenje dazbina. Ko hoce da se pridruzi, dobrodosao je, ali ce za organizaciju, za promenu, biti zaduzen organizator, a ne promoteri.

Van mreže serbduck

• Bajker Bez Granica
  • MK VALJEVO / HONDA CBR 1000 F
« Odgovor #413 poslato: Jul 22, 2010, 09:10:12 posle podne »
   Radicemo na tome druze.

Ocigledno ne umemo zajedno, pa cemo odvojeno. Mozda je tako bolje.

Kako god bilo - protesti ce se nastaviti ako ne bude promene na bolje.

Svadje su normalna pojava. MAS je najbrojnija asocijacija na ovim prostorima, pa shodno tome i pokrece bitne akcije. Ko hoce da se pridruzi - dobro dosao, ko nece opet dobro.

Provokacija ce biti uvek...bice i odgovora na provokacije. Jedina razlika je u tome sto ce odgovori biti ostriji.

Nema razloga da te bude sramota.
...baba Kurana pojede pet metara drva... i ne trazi vode...

www.mkvaljevo.com

Van mreže GoranVojska

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #414 poslato: Jul 22, 2010, 09:24:35 posle podne »
sa vama sam i u dobru i u zlu batalite svadje i dajte da se delimo po tome ili smo bajkeri ili pozeri.
Suzuki Bandit 1200s

Van mreže GoranVojska

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #415 poslato: Jul 22, 2010, 09:27:07 posle podne »
i jos nesto     svi koji su tu da se omrsne i okoriste mislim da im tu nije mesto .
Suzuki Bandit 1200s

acapn

• Gost
« Odgovor #416 poslato: Jul 22, 2010, 09:46:05 posle podne »
Ja bih najvise voleo da sledeci protest bude najmasovniji i najbolje medijski propracen do sada, ali kako se stvari ovde odvijaju, tesko da ce tako da bude. Oterali ste ljude koji hoce i mogu da pomognu u medijima, kako vidim tu ulogu preuzimate na sebe. Ako budete radili na promociji protesta kao sto ste radili na neuspeloj konferenciji za stampu, tesko da ce neko iz unutrasnjosti doci da ucestvuje na protestu za koji niko ne zna.

zodiac

• Gost
« Odgovor #417 poslato: Jul 22, 2010, 09:51:54 posle podne »
Bilo kakav komentar pripadnika UMS/AMS/BJB na racun MAS-a, njegovog rukovodstva ili urednistva foruma bice sankcionisan trajnim uklanjanjem sa foruma. Zahvaljujem na razumevanju.
« Poslednja izmena: Jul 22, 2010, 10:50:40 posle podne od strane zodiac »

acapn

• Gost
« Odgovor #418 poslato: Jul 22, 2010, 10:00:00 posle podne »
Pa jel to ta demokratija, sloboda misljenja i pravilo da nema banovanja na MAS forumu ? Izgleda da su ta pravila jako rastegljiva. Ne mozete da ostvarite saradnju sa AMS-om, ne mozete sa UMS-om, znaci da i niste za saradnju, a sami tesko da cete nesto da uradite. Jako je neodgovorno od vas da preuzimate sami breme za borbu oko ukidanja taksi, a niste kadri da izvedete to kako treba. Zbog toga ce da ispastaju svi motorciklisti Srbije.

Crven Ban

• Gost
« Odgovor #419 poslato: Jul 22, 2010, 10:05:42 posle podne »
Posto se u ovoj temi bas zakuvalo izmedju UMS i MAS, a posto licno poznajem sve aktere price, i sam sam samostalac , nisam clan kluba i ako sam na ovom forumu od pocetka, zamolio bih administratore da mi izbrisu nalog, a pogotovo sto sam clan Upravnog odbora Unije motociklista Srbije. Bez ljutnje i ruzne price, shavtio sam da ovde samostalci nisu pozeljni i kao takav bih voleo da me obrisete. Hvala na razumevanju.