Ne razumem zašto opet svađa. Ok je to da se prime kritike da bi se sagledale greške koje su nastale prilikom organizovanja ovog protesta.Sedne se za sto, vidi se gde se pogrešilo (ne mislim na linčovanje onih koji su možda pogrešili, verovatno nenamerno ili iz neznanja ili zbog nedovoljno iskustava u organizovanju protesta), pa se onda razradi taktika za sledeći protest. Stvarno me je sramota da čitam ovakve prepirke, a naročito me je sramota zbog ljudi koji su skupili zadnju kintu da dođu iz unutrašnjosti i podrže protest, a onda moraju da čitaju ovakve stvari.Oni su sa entuzijazmom došli, nadajući se da će se nešto promeniti, međutim na ovaj način, teško da će se sledeći put odlučiti na takav poduhvat. Mislim da nam trenutno ne treba razjedinjavanje, treba da prestanemo da stvaramo razdor među motociklistima jer ipak, svi se mi borimo za istu stvar, sve to nas jednako boli, svi smo mi drugovi na drumu, bez obzira kom klubu pripadamo, koji motor vozimo i slično. Ajde da prestanemo da se ogovaramo i glođemo između sebe ako možemo!!