Mart 29, 2026, 06:43:18 posle podne

Autor Tema: East Bikers B O R  (Pročitano 12293 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže pit

• deaktivirani korisnici
  • Moto manijak u usponu
  • *
  • Pol: Muškarac
Odg: East Bikers B O R
« Odgovor #60 poslato: Jul 05, 2010, 09:47:04 pre podne »
  Pit hvala za posetu  *74  Pozdrav   :)

Hvala vama na odlicno organizovanom skupu,stvarno se vidi na svakom koraku da ste se maksimalno trudili da svim bude lepo.Sve je bilo na perfektno ,vrhunska bina,odlicna muzika,prostor pored Borskog jezera, pasulj perfektan ,u nedelju a dorucak PRASETINA samo takva ....mislim da su svi bili odusevljeni .Ko nije doso zeznuo se debelo, u svakom slucaju ja od sada dolazim na svaki vas skup.Pozdrav.
deaktiviran 08.12.2010.g
po sopstvenom izboru
http://forum.motoasocijacijasrbije.com/index.php?topic=6552.0

Van mreže ZX-12R

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #61 poslato: Jul 05, 2010, 09:51:21 pre podne »
Svaka čast braćo, organizacija skupa odlična, druženje predivno, meni izuzetno drag skup, zahvaljujući braći iz kluba predivno proslavljen rodjendan, još jednom hvala na svemu i vidimo se sledeće godine :)

Hvala brate Ivto ,nadam se vidjenju i dogodine samo od Boga zdravlja ,a evo i par fotki za vas.

This bike is a lean, mean, electric green, fighting machine

Van mreže ZX-12R

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #62 poslato: Jul 05, 2010, 01:04:37 posle podne »
Sve pohvale braci iz Bora za organizaciju i extra druzenje...ocekujemo vas kod nas MK Resava Depotovac.

Pesterac hvala......naravno da se vidimo kod vas....poz   :)

Van mreže Raja

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #63 poslato: Jul 06, 2010, 12:22:00 pre podne »
Sve mi se cini da ja nisam bio na skupu u Boru nego u gostima u boru a zna se kako se provede covek kada ode negde u goste.Moram da probam da nabrojim sve ono sto me je odusevilo.Prvo voznja do bora  preko crnog vrha a povratak preko klokocevca i dunavskom magistralom.Na ulazu nam nisu dozvolili da trazimo sami sobu za prenociste,njih nekoliko je bilo zaduzeno da motorima vode goste do odredjenog smestaja,odlican prostor veliki i besprekorno uredjen,ogroman sator sa konobarima i domacini u prepoznatljivim majicama koji su se stalno tu nesto vrzmali i bili pred ocima.Klope i salate koliko hoces,pljeskavice i ostalih specijaliteta gde hoces bez cekanja u redu.Zahvaljujem se mom prijatelju Borku sto nas ubedi da posetimo njegov grad i ovo predivno dogadjanje

Van mreže ZX-12R

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #64 poslato: Jul 06, 2010, 07:50:48 pre podne »
Sve mi se cini da ja nisam bio na skupu u Boru nego u gostima u boru a zna se kako se provede covek kada ode negde u goste.Moram da probam da nabrojim sve ono sto me je odusevilo.Prvo voznja do bora  preko crnog vrha a povratak preko klokocevca i dunavskom magistralom.Na ulazu nam nisu dozvolili da trazimo sami sobu za prenociste,njih nekoliko je bilo zaduzeno da motorima vode goste do odredjenog smestaja,odlican prostor veliki i besprekorno uredjen,ogroman sator sa konobarima i domacini u prepoznatljivim majicama koji su se stalno tu nesto vrzmali i bili pred ocima.Klope i salate koliko hoces,pljeskavice i ostalih specijaliteta gde hoces bez cekanja u redu.Zahvaljujem se mom prijatelju Borku sto nas ubedi da posetimo njegov grad i ovo predivno dogadjanje

Rajo drago mi je da ti se desavanje na Borskom jezeru dopalo, hvala za pohvale, ljudi iz kluba su se
    svojski potrudili da odrade sve na najbolji moguci nacin.Vidim iz tvog posta da ti se dopada ovaj deo
    Srbije pa se nadam da ces nas posetiti i dogodine.
    Zaom mi je sto se nismo upoznali predhodnog vikenda, jer sam Dodu upoznao, a po ovom postu sam
    skapirao da ste bili zajedno, ali ima vremena vidimo se na nekom drugom skupu.
    Evo par slicica

Van mreže Vladica69

• Totalni Moto Manijak
  • Honda XL1000V Varadero,crni!
« Odgovor #65 poslato: Jul 07, 2010, 08:41:29 pre podne »
Zadovoljan skupom. pozdrav braci iz Bora! ;)
Predsednik Free Wheels-a Velika Plana
www.freewheels.velikaplana.info

Van mreže mirko gvozdeni

• Vozac
  • *
« Odgovor #66 poslato: Jul 07, 2010, 11:51:07 pre podne »
Tek sad sam u stanju da i ja napisem po koju rec...Svaka cast i sve pohvale organizatorima.Odlican kamp,hrana,pice. Sve na svom mestu. Pasulj odlican. Cestitam.
Rad,red,disciplina,a u medjuvremenu razvrat i blud...

Van mreže ZX-12R

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #67 poslato: Jul 07, 2010, 06:14:20 posle podne »
Zadovoljan skupom. pozdrav braci iz Bora! ;)

Hvala Vladice pozdrav tebi....