Sve mi se cini da ja nisam bio na skupu u Boru nego u gostima u boru a zna se kako se provede covek kada ode negde u goste.Moram da probam da nabrojim sve ono sto me je odusevilo.Prvo voznja do bora preko crnog vrha a povratak preko klokocevca i dunavskom magistralom.Na ulazu nam nisu dozvolili da trazimo sami sobu za prenociste,njih nekoliko je bilo zaduzeno da motorima vode goste do odredjenog smestaja,odlican prostor veliki i besprekorno uredjen,ogroman sator sa konobarima i domacini u prepoznatljivim majicama koji su se stalno tu nesto vrzmali i bili pred ocima.Klope i salate koliko hoces,pljeskavice i ostalih specijaliteta gde hoces bez cekanja u redu.Zahvaljujem se mom prijatelju Borku sto nas ubedi da posetimo njegov grad i ovo predivno dogadjanje
Rajo drago mi je da ti se desavanje na Borskom jezeru dopalo, hvala za pohvale, ljudi iz kluba su se
svojski potrudili da odrade sve na najbolji moguci nacin.Vidim iz tvog posta da ti se dopada ovaj deo
Srbije pa se nadam da ces nas posetiti i dogodine.
Zaom mi je sto se nismo upoznali predhodnog vikenda, jer sam Dodu upoznao, a po ovom postu sam
skapirao da ste bili zajedno, ali ima vremena vidimo se na nekom drugom skupu.
Evo par slicica