Mart 28, 2026, 09:13:31 posle podne

Autor Tema: 5 Bike Rock Fest ERE 2010 02.03.04 jul  (Pročitano 14593 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Splinter

• Bajker Bez Granica
  • Pol: Muškarac
  • Harley Davidson FLSTF
    • FB
Odg: 5 Bike Rock Fest ERE 2010 02.03.04 jul
« Odgovor #40 poslato: Jul 07, 2010, 10:05:52 posle podne »
Lepo i pohvalno je na  forumu videti i procitati zaista iskren, korektan stav i odgovor. Svaka cast vudu!
Nadam se da ce vise clanova ovog forua slediti tvoj primer!
Небитни пролазник

Van mreže Šeki

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #41 poslato: Jul 07, 2010, 10:32:47 posle podne »
 Čuli ste! Sledeći put ponesite pasulj od kuće  *302 *302 *302

merlin031

• Gost
« Odgovor #42 poslato: Jul 07, 2010, 10:49:23 posle podne »
Jovana! Nista neistinito nisam rekao niti napisao ! Ni rec,ni tacku,ni zarez !
 I da nemam nista protiv Era,mozes procitati u mom postu o vasem skupu od prosle godine

http://www.motoasocijacijasrbije.com/forumm/index.php?topic=3384.60

vec sam samo izneo impresije sa ovogodisnjeg skupa,a one nikako nisu bile povoljne !

Prosle godine tri dana,a ove godine uzeto prenociste na Zlatibor kako bi na vasem skupu proveo dva dana !

Ali hajmo redom !
 Svako ko me dobro poznaje,a ni tebi nisam nepoznat,zna da sam veliki zagovornik pomoci klubu domacinu,odnosno placanja ulaza,sto znaci da sam potpuno upoznat sa pravilima!
 Ali ako sam dobro upoznat i spreman bez pogovora da platim ulaz,ne znaci da me nece iznervirati prvi kontakt na ulazu :"Brate 400 dinara !" Na ulazu je radio vas clan (ne mogu da se setim imena) 40-ih godina sa dugom kosom i bradom !
Ono sto sebi zameram je sto sam tada neprimereno reagovao,ali sam se brzo smirio i sa osmehom zatrazio od brata da ponovi docek,sto je isti uz izvinjenje i ucinio,na cemu sam mu zahvalan !Posluzen sam tada solju i pogacom! E,onda nastupa trenutak da se Era na kapiji iznervira,jer je nekoliko puta bezuspesno pozivao momka sa rakijom da dodje i posluzi pridosle goste !
 Tada sam i tebe video ! Iskreno receno,ocekivao sam da ces prici da se pozdravimo,jer se ne znamo od juce,ali ti nas bar i sa daljine pozdravi i to je sto se pozdrava od Era tice kraj!
 E,sad sto se pasulja tice !

Prema flajeru i najavi skupa,rucak je bio u 14h. Pozvan od strane mojih klupskih drugova da je poceo rucak odlazim,sto mogu posvedociti i momci iz Crne reke,moji klupski,Saco i dr.( znaci nema reci o tome da ja izigravam kralja i cekam da mi neko rucak donese). Ispod satre su se videli samo prazni tanjiri,a na mestu gde se delio pasulj nije vise bilo ni kazana ! Bilo je moj prijatelju Jovana tacno 14,50h,jer sam namerno pogledao u sat ! I umesto da deli pasulj,rostiljdzija prasti sa rostiljem samo tako ! E pa brate moj dragi,nije skup Era organizovan sa ruckom u hotelu pa da podela rucka traje 90min. Istine radi,i prosle godine pasulj je deljen manje od sat vremena,sto nisam tada hteo da iznosim,jer sam smatrao da je to nesrecna okolnost ! Znaci da imam zlu nameru,to bih napisao jos pre godinu dana !

E,sad brate,da se razumemo ! Nije meni do tanjira pasulja,nego do principa ! Ima brat dovoljno novca da jede u bilo kom restoranu u Uzicu !!!

Na kraju,ako smatras da nije bilo razloga za nezadovoljstvo i ako je Vudu nesto slagao,nek ostane konstatacija da sam ZAO( ovaj epitet mi je za 43 godine zivota prvi put dodeljen) i BEZOBRAZAN !
 Pozdrav Sasa !

Prihvatam kritike ali eto poznajemo se i da li stvarno mislis da smo cicije i da smo stedeli na pasulju.Nismo delili bonove za pasulj{greska} i jeli su i koji nisu trebali i to po nekoliko puta,decko koji je radio rostilj je trebao napraviti jos vise ali sta sad.Ja licno ako si mogao da vidis sam bio mrtav i veruj mi da te nisam video,jer je bilo nekakvih problema o kojima ne bih sada.Za muziku sam ti vec objasnio i ne bih o tome a sto se tice pozdrava popravicu se sledeci put i znas da je uvek bilo tako i nema potrebe da bude drugacije.NIJE NAMERNO a drago mi je da se Cetnik ispravio.Velika je to obaveza ,mozda vec prelazi nase granice.

« Poslednja izmena: Jul 08, 2010, 12:20:33 pre podne od strane vudu »

Van mreže MILJAN

• Moto manijak u usponu
  • SUZUKI V STROM K8
« Odgovor #43 poslato: Jul 07, 2010, 11:21:03 posle podne »
Uh,kako je ZAO ovaj Vudu..... :D
SUPER TEŠKA DOŽIVOTNO :)
MIXED MARTIAL ARTS.....GENERACIJA 1972.

http://picasaweb.google.com/112617047077522863095/MEMENTOMORI?authkey=Gv1sRgCPrTzu7Z0NPC8wE#

Van mreže cybertoy

• Dobar Vozac
  • **
« Odgovor #44 poslato: Jul 07, 2010, 11:45:30 posle podne »
Covek u opste nije zao a ni bezobrazan,samo je izneo istinite cinjenice!!
Istom skupu sam i ja prisustvovao tako da dajem punu podrsku Doktoru!!

Van mreže MIKA ARHANGEL

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #45 poslato: Jul 08, 2010, 12:25:44 pre podne »
Covek u opste nije zao a ni bezobrazan,samo je izneo istinite cinjenice!!
Istom skupu sam i ja prisustvovao tako da dajem punu podrsku Doktoru!!
Punu,pa i normalno je ako nema podrske od zemljaka bice po usima  *352

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #46 poslato: Jul 08, 2010, 12:37:39 pre podne »

Prihvatam kritike ali eto poznajemo se i da li stvarno mislis da smo cicije i da smo stedeli na pasulju.Nismo delili bonove za pasulj{greska} i jeli su i koji nisu trebali i to po nekoliko puta,decko koji je radio rostilj je trebao napraviti jos vise ali sta sad.Ja licno ako si mogao da vidis sam bio mrtav i veruj mi da te nisam video,jer je bilo nekakvih problema o kojima ne bih sada.Za muziku sam ti vec objasnio i ne bih o tome a sto se tice pozdrava popravicu se sledeci put i znas da je uvek bilo tako i nema potrebe da bude drugacije.NIJE NAMERNO a drago mi je da se Cetnik ispravio.Velika je to obaveza ,mozda vec prelazi nase granice.

Ne smatram da ste cicije,sto dokazujete i na izletu u Potpecku pecinu i u drugim stvarima,ali ne smete da rostiljdziji ostavite tu slobodu,da vas bruka,zbog njegovog profita !!!  I priupitaj ga,kad mu je alavcu,nestalo svog rostiljskog mesa,izuzev piletine i kolike je parcice piletine prodavao za 240 din. Zamalo zbog toga da ostane bez glave(ne od mene jer sam ja vec odavno bio na Zlatiboru) !
 Mozda si bio na Divcibarama,kada je zbog samostalnog dizanja cene piva,tocilac popio klasicni nokaut !
 Znaci to se desava i desavalo se i drugima(i nama Valjevcima),ali to ne umanjuje odgovornost organizatora!

Sto se mene tice,nakon ovog tvog posta,izmedju tebe i mene vise nema nikakvih nesporazuma !!!!
 Zelim vam sve najbolje u daljem radu !

VALJEVSKA PODVALA

Van mreže cybertoy

• Dobar Vozac
  • **
« Odgovor #47 poslato: Jul 08, 2010, 12:38:29 pre podne »
To nema nikave veze dali smo zemljaci ili ne,TO SAMO IMA VEZE SA ISTINOM!!

Van mreže MIKA ARHANGEL

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #48 poslato: Jul 08, 2010, 12:50:29 pre podne »
To nema nikave veze dali smo zemljaci ili ne,TO SAMO IMA VEZE SA ISTINOM!!
Dobro,necu vise da se chalim

Van mreže zidarskomlako

• Suvozac
  • *
« Odgovor #49 poslato: Jul 08, 2010, 09:10:42 posle podne »
Od svih komentara koje sam pročitao na par foruma jedino ovde videh nekoliko negativnih.Nijedan skup nije idealan pa ni ovaj u Užicu.Sitnih propusta ima svuda ali opšti utisak o skupu ipak treba da bude ono što odredjuje uspešnost istog.
SVI članovi moto kluba ERE su učestvovali u pripremi i realizaciji ovog skupa te pominjanje nekih imena u smislu podrške ili kritike je nepotrebno i zlonamerno.
Uz rizik da budem shvaćen pogrešno tvrdim da je skup mk ERE i ove godine bio najbolji moto skup u Srbiji.
Nadam se da će tako biti i sledeće godine.
Hvala svim ljudima dobre volje koji su došli kod nas,vidimo se u zdravlju i dogodine.
ko nije plovio,ko nije brodio...

Van mreže MIKA ARHANGEL

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #50 poslato: Jul 08, 2010, 09:25:10 posle podne »
Od svih komentara koje sam pročitao na par foruma jedino ovde videh nekoliko negativnih.Nijedan skup nije idealan pa ni ovaj u Užicu.Sitnih propusta ima svuda ali opšti utisak o skupu ipak treba da bude ono što odredjuje uspešnost istog.
SVI članovi moto kluba ERE su učestvovali u pripremi i realizaciji ovog skupa te pominjanje nekih imena u smislu podrške ili kritike je nepotrebno i zlonamerno.
Uz rizik da budem shvaćen pogrešno tvrdim da je skup mk ERE i ove godine bio najbolji moto skup u Srbiji.
Nadam se da će tako biti i sledeće godine.
Hvala svim ljudima dobre volje koji su došli kod nas,vidimo se u zdravlju i dogodine.

Bravo zidaru,ja sam vec negde napisao da je Srpsko Sarajevo apsolutni champion za skupove a na nasim prostorima ERE su broj 1.
Bili su do sada nadam se da nece da menjaju naviku

Van mreže klan

• Totalni Moto Manijak
  • NAJJACI SAMO OPSTAJU
« Odgovor #51 poslato: Jul 12, 2010, 07:58:52 posle podne »

ma pusti to je Valjevska podvala  ;D

Van mreže Bane hornet

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #52 poslato: Avgust 04, 2010, 01:53:57 posle podne »
  Mc Lions nije bio na skupu kod ERA,tako da nikakvu zamerku nemamo,ali hocu da podrzim Doktora,i da ne treba smo on da bude iskren...vec svi mi treba da iznosimo kritike i pohvale za sve skupove u nadi da ce mo tako doci do boljih i lepsih skupova.

Van mreže Djox

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #53 poslato: Avgust 04, 2010, 09:01:35 posle podne »
  Mc Lions nije bio na skupu kod ERA,tako da nikakvu zamerku nemamo,ali hocu da podrzim Doktora,i da ne treba smo on da bude iskren...vec svi mi treba da iznosimo kritike i pohvale za sve skupove u nadi da ce mo tako doci do boljih i lepsih skupova.

APSOLUTNO ! ! ! !

Ako ja mogu da kazem mom prijatelju i bratu Vladanu  da mu zameram za WC-a na skupu JA TO MISLIM IZ NAJBOLJE MOGUCE NAMERE I ON TO TAKO SHVATA ! I sigurno ce RIP-ovci  to unaprediti i ko tu gubi ? Niko ! Samo ce im biti sledece godine skup jos bolji ! ! !

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #54 poslato: Avgust 05, 2010, 12:18:58 pre podne »
APSOLUTNO ! ! ! !

Ako ja mogu da kazem mom prijatelju i bratu Vladanu  da mu zameram za WC-a na skupu JA TO MISLIM IZ NAJBOLJE MOGUCE NAMERE I ON TO TAKO SHVATA ! I sigurno ce RIP-ovci  to unaprediti i ko tu gubi ? Niko ! Samo ce im biti sledece godine skup jos bolji ! ! !
Ti bre djoks si u svaku corbu mirodjija >:( Koliko imas skupova iza sebe?

Van mreže Djox

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #55 poslato: Avgust 05, 2010, 08:38:54 pre podne »
E dobro je da si mi ti rekao da sam ja mirodjija...imam tri skupa iza sebe...sva tri koja je moj klub organizovao! Znaci nisam izasao iz Vrsca !

Opet forsiras ti tvoju foru da mi mladji ne smemo da imamo svoje misljenje niti smemo da mislimo izgleda...

A na koliko si ti skupova bio do tvoje 26 godine ? ? ?
« Poslednja izmena: Avgust 05, 2010, 08:59:39 posle podne od strane Djox »

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #56 poslato: Avgust 05, 2010, 03:56:36 posle podne »
E dobro je da si mi ti rekao da sam ja mirodjija...imam tri skupa iza sebe...sva tri koja je moj klub organizovao! Znaci nisam izasao i Vrsca !

Opet forsiras ti tvoju foru da mi mladji ne smemo da imamo svoje misljenje niti smemo da mislimo izgleda...

A na koliko si ti skupova bio do tvoje 26 godine ? ? ?
Maleni izadji malo iz Vrsca vozi se jebo kompjuter.

Van mreže Djox

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #57 poslato: Avgust 05, 2010, 07:13:28 posle podne »
Vazi i za ovo si u pravu...samo da dodam da je tvoj broj poruka na ovom forumu 1093 a moj 849 al sve je ok u pravi si...VELIKI POZDRAV !

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #58 poslato: Avgust 06, 2010, 01:22:16 pre podne »
Vazi i za ovo si u pravu...samo da dodam da je tvoj broj poruka na ovom forumu 1093 a moj 849 al sve je ok u pravi si...VELIKI POZDRAV !
Pozdrav i tebi