Prihvatam kritike ali eto poznajemo se i da li stvarno mislis da smo cicije i da smo stedeli na pasulju.Nismo delili bonove za pasulj{greska} i jeli su i koji nisu trebali i to po nekoliko puta,decko koji je radio rostilj je trebao napraviti jos vise ali sta sad.Ja licno ako si mogao da vidis sam bio mrtav i veruj mi da te nisam video,jer je bilo nekakvih problema o kojima ne bih sada.Za muziku sam ti vec objasnio i ne bih o tome a sto se tice pozdrava popravicu se sledeci put i znas da je uvek bilo tako i nema potrebe da bude drugacije.NIJE NAMERNO a drago mi je da se Cetnik ispravio.Velika je to obaveza ,mozda vec prelazi nase granice.
Ne smatram da ste cicije,sto dokazujete i na izletu u Potpecku pecinu i u drugim stvarima,ali ne smete da rostiljdziji ostavite tu slobodu,da vas bruka,zbog njegovog profita !!! I priupitaj ga,kad mu je alavcu,nestalo svog rostiljskog mesa,izuzev piletine i kolike je parcice piletine prodavao za 240 din. Zamalo zbog toga da ostane bez glave(ne od mene jer sam ja vec odavno bio na Zlatiboru) !
Mozda si bio na Divcibarama,kada je zbog samostalnog dizanja cene piva,tocilac popio klasicni nokaut !
Znaci to se desava i desavalo se i drugima(i nama Valjevcima),ali to ne umanjuje odgovornost organizatora!
Sto se mene tice,nakon ovog tvog posta,izmedju tebe i mene vise nema nikakvih nesporazuma !!!!
Zelim vam sve najbolje u daljem radu !