Mart 28, 2026, 10:00:24 posle podne

Autor Tema: STIGLI PRESRETACI I KOD NAS- OFF iz teme  (Pročitano 16883 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Moto Laci

• Bajker Bez Granica
  • Stara Pazova
Odg: STIGLI PRESRETACI I KOD NAS- OFF iz teme
« Odgovor #40 poslato: Novembar 16, 2010, 01:12:07 posle podne »
Evo Pite logickog razmisljanja:

Presretac ima mogucnost snimanja vozila ispred sebe i to je zapravo dokaz o prekrsaju.

Sama jurnjava za prekrsiocem i nije primarna. Bitno je da ga snimi.

Zasto bi ga zaustavljao?

Posalje mu "cestitku" na kucnu adresu i cao.

Sto se tice motora tu ce biti malo teze, ali...ko zna. Tablica pod rep ili u dzep... Ipak uvek presretac moze javiti patroli ispred sebe da mu je pobegao taj i taj   na motoru te boje itd...

POSLE TAKVIH  DOGA

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
« Odgovor #41 poslato: Novembar 16, 2010, 02:43:44 posle podne »
Код на

Van mreže ZX-12R

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #42 poslato: Novembar 16, 2010, 03:05:48 posle podne »
This bike is a lean, mean, electric green, fighting machine

Van mreže ZX-12R

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #43 poslato: Novembar 16, 2010, 03:34:37 posle podne »

:police:...jedno pitanje      koliko ovih vozaca presretaca moze da veze pertle , a kolko moze izdrzati na bajku ?  ;D  *576

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #44 poslato: Novembar 16, 2010, 04:02:58 posle podne »
Kaki su ko u 8 mesecu,,, ili su im uvalili krive kombinezone,,, a mozda su stavili ranac sa pogresne strane,, :D :D :D :D :D :D

"Svi su Crnogorci Srbi, a nijesu svi Srbi Crnogorci." P.P. Njegos

Van mreže pit

• deaktivirani korisnici
  • Moto manijak u usponu
  • *
« Odgovor #45 poslato: Novembar 16, 2010, 05:40:12 posle podne »
Neko ovde greši motor se vozi srcem, a ne zakonom,

zamenom teza dolazi do problema. /čitaj/ padova.

vreme će pokazati svoje.
mogu zamisliti kada čika policacu neko iznenada izleti a taj mu kaže nisam te video sve snimljeno a
presretač razbijen<jedan manje i tako još 9x i nema ih.

Ma da ...a i mnogo sumnjam u vozacko umece policajaca na motoru,Cuj gluposti prosli su dvomesecnu obuku.....i sta sad naucili su da voze K 9 .Milslim da su ti koji su predlozili a i ovi sto su odobrili kupovinu Suzukija K9 NEMAJU BLAGE VEZE S MOZGOM.
          Stare bembare su im bili i bise nego dobre....ovo je cista ludost.Pa vidite samo facu onog prvog policajca na slici ...pa zar mislite da taj moze da vozi K9 ...DA NIJE ZALOSNO BILO BI SMESNO.
deaktiviran 08.12.2010.g
po sopstvenom izboru
http://forum.motoasocijacijasrbije.com/index.php?topic=6552.0

Van mreže ZX-12R

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #46 poslato: Novembar 16, 2010, 05:52:54 posle podne »

Ovaj prvi na slici u ovoj pozi samo sto ne kaze , sto mi nedadoste nekog rt-a , a ovaj iza gleda dole i trazi menjac  :D :D ;D

E, a sad zamislite kad ih bude navatala neka malo ozbiljnija kisurina, ja nevidim nigde mesta za kisni kombinezon ,bice im veselo, nesto ne verujem da je ovaj Daineze moze nesto dugo po kisi    *101

Van mreže Vladan_BC

• Moto Manijak
  • Bela Crkva
« Odgovor #47 poslato: Novembar 16, 2010, 06:40:48 posle podne »

Van mreže Vladan_BC

• Moto Manijak
  • Bela Crkva
« Odgovor #48 poslato: Novembar 16, 2010, 06:48:24 posle podne »

Sto se tice presretaca... po meni dobar potez. Znam par njih koji teraju BMW-a jako dobro. Videcemo sta cemo videti... Mislim da taj presretac nije "uveden" u sluzbu zbog motora i skutera vec zbog brzih automobila i dzipova. Te "azdaje" nijedan policijski auto ne moze da stigne. Motor je vec nesto drugo...

Ovo je smisao cele price, a za nas bajkere mislim da nece biti problema.

Van mreže Šeki

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #49 poslato: Novembar 16, 2010, 07:39:40 posle podne »
Ovo je smisao cele price, a za nas bajkere mislim da nece biti problema.

Pa nisam baš siguran! Nikad nije bio problem u zakonu kod nas, nego u njegovoj primeni (selektivnoj).
  Čisto sumnjam da će da slika te "aždaje" . Obično, uvek  najebe "prost svet" što bi rekli.

I dalje vozači od ministara ruše pola grada, kose pešake po trotoarima i ...??? Ništa, naravno.
 Pa sećate li se kad je jedan takav "ministarski" pokosio jednu našu valjevku u sred Beograda i ubio je na licu mesta?  A to na žalost nije jedini slučaj.  
   Pokušavam da se suzdržim od komentara...

Ovde u Valjevu je javna tajna da je policiji naloženo da ne zaustavljaju vozila od JKP-a na primer, a kamioni su im pokretno groblje i potencijalne ubice na putu...

A to u vezi policajaca - pa mora neko i taj posao da radi.

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #50 poslato: Novembar 16, 2010, 10:15:41 posle podne »
        Ma da ...a i mnogo sumnjam u vozacko umece policajaca na motoru,Cuj gluposti prosli su dvomesecnu obuku.....i sta sad naucili su da voze K 9 .Milslim da su ti koji su predlozili a i ovi sto su odobrili kupovinu Suzukija K9 NEMAJU BLAGE VEZE S MOZGOM.
          Stare bembare su im bili i bise nego dobre....ovo je cista ludost.Pa vidite samo facu onog prvog policajca na slici ...pa zar mislite da taj moze da vozi K9 ...DA NIJE ZALOSNO BILO BI SMESNO.

*74 *74 *74 *74 *74

"Svi su Crnogorci Srbi, a nijesu svi Srbi Crnogorci." P.P. Njegos

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
« Odgovor #51 poslato: Novembar 16, 2010, 10:47:56 posle podne »
zovem ja malopre mog tatu inace bivseg pandura (penzija) i rekoh cale da vidis sliku sto nasa narodna milicija dobila nove motore ,,

ajd daj da vidim --- au sinko slatko ce oni da izginu sa ovim ...   ;D

znaci dobili su blagoslov od kolege !  ;D ;D
"Naša glavna svrha u životu je da pomognemo drugima. A ako nekome ne možeš pomoći, onda mu bar ne čini zlo"

Van mreže Djox

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #52 poslato: Novembar 16, 2010, 10:52:56 posle podne »
zovem ja malopre mog tatu inace bivseg pandura (penzija) i rekoh cale da vidis sliku sto nasa narodna milicija dobila nove motore ,,

ajd daj da vidim --- au sinko slatko ce oni da izginu sa ovim ...   ;D

znaci dobili su blagoslov od kolege !  ;D ;D

*576

Van mreže MI_LOS

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #53 poslato: Novembar 17, 2010, 12:29:41 pre podne »
da se ukljucim malo, ovo je smehoteka dati ljudima da voze motore sa 185ks koji guraju preko 300 a do juce su vozili bmw-ove koji su mogli da izvuku 200........zelim im svu srecu ipak su i oni ljudi ali ne mozes ti da das coveku od 35-6 godina da vozi takav motor a do juce je vozio tomosa.......
NE BRZE OD ZIVOTA

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
« Odgovor #54 poslato: Novembar 17, 2010, 01:35:47 pre podne »
da se ukljucim malo, ovo je smehoteka dati ljudima da voze motore sa 185ks koji guraju preko 300 a do juce su vozili bmw-ove koji su mogli da izvuku 200........zelim im svu srecu ipak su i oni ljudi ali ne mozes ti da das coveku od 35-6 godina da vozi takav motor a do juce je vozio tomosa.......

pa i nije bas tako ... jeste da su to snazni motori i dobro potezu nema sta ali dal znas koliko je tezak jedan R1200RT sa punom opremom ukljucujuci i radio stanice i opreme za uvidjaj i sve ostale gluposti ... posle voznje takvog autobusa ovo ce im doci kao silazak sa konja na magarca (mnogo brzog magarca)  i ne zaboravimo da su oni 8h i zadnjih 20 god na motoru ..

a da ce se krsiti to je sigurno ... jos da im uvedu da sami placaju registraciju pa i nama da svane  ;D
"Naša glavna svrha u životu je da pomognemo drugima. A ako nekome ne možeš pomoći, onda mu bar ne čini zlo"

Van mreže ZX-12R

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #55 poslato: Novembar 17, 2010, 03:12:46 pre podne »

Peco- ovo je sasvim drugaciji koncept motora za razliku od BMW- a. Sam motor te mami na brzu voznju, pri tom mislim na poz. sedenja snagu agregata i sveukupnumoc samog motocikla na prvi pogled.Jesu pojedini dugo na BMW-ima ali ova koncepcija se ne uci tek sa par treninga na Seresu.Dovoljno ce biti da sa hladnim gumama u  momentu krene jurcanje za nekim autom ili jos gore motciklom pa eto problema u najavi.Jos gore je to sto su u civilnoj varijanti pa ih automobilisti nece mnogo jebavati oko prvenstva i ostalog,sto znaci motor, mami das malo po gasu, ispred ti neki auto uzeo prednost(iseko) hladne gume, pokusaj kocenja, onda obicno proklizavanjei izbegavanje dir. udarca i u vecini slucajeva pad.Ovo kao primer jer i sam vozim slican motor pa znam sta mi rade saobracajno nepismeni voz. cetvorotockasa.Isto tako maksimalno izbegavam voz. po gradu i kad god mogu sam na otvorenom jer kazem ti motor vuce na brzu voznju a to nezelim da radim po gradu i zbog sebe i zbog drugih.

Jednostavno koncepcija je takva, pa moze se reci trkacka i protiv toga nema leka
  Odrzavanje mora biti u fulu , gume isto tako, vozac u svakoj sekundi sto posto spreman i fit za taj motor.
  Kod tog tipa motocikla nisi ni svestan na kojoj si brzini dok pogled ne bacis na brzinomer, a kad to uradis i sam se iznenadis kolikom brzinom se kreces.

Da, citam komentare na temu u kuriru i vidim mnoge da imaju zelju da se oprobaju sa njima.Mislim da to nimalo nije dobro pogotovo kad krene jurcane po gradu eto belaja.

Voleo bi da svoje misljenje iznese neki profi trkac na ovu temu, mislim da bi bilo zanimljivo da cujemo sta oni misle o nameni ovakvog tipa motocikla u policiske svrhe kao presretaca.

Van mreže RoaD GunneR

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #56 poslato: Novembar 17, 2010, 12:43:45 posle podne »
Ja imam par glupih pitanja?

1) Gde ste videli presretace u gradu pa da ce imati problem da ih neke isece ili im ne ustupi prednost?
2) Jer vi mislite da ne postoje instruktori voznje koji nece objasniti policajcima sve sto treba da znaju oko temperatura i drzanju guma?
3) Sta mislite da li ce policija imati problem sa odrzavanjem motora i kupovinom novih guma po dva seta u sezoni ako se to placa sredstivma iz budzeta?!
4) Sta mislite da li je dobijen tender za nabavku motora bez obaveza o odrzavanju i servisiranju istih?
(svi kaji idu na tender supste nabavne cene a posle ubijaju na redovnim servisima)
5) Da li mislite da policajci koji voze motore to voze zato sto moraju ili su se dobrovoljno javili da to rade zato sto vole motore i intresuju se za njih?
6) Sta mislite da li ce svi oni koji su nekad vozili BMW-a da kad sednu na K9 da osete razliku, prvo da uce da voze k9 ili ce odma da krenu da srljau, to jest pravo pitanje je ovde jer mislite da svaki policajac ne voli sebe pa ce odma da tera ko rosi iako se plasi za svoj zivot?
7) U cemu je razlika izmedju policajca i civila koji prvi put sedne na R-a, osim sto policajac vozi sluzbeni pa ga nije tolika briga za motor ko civlila koji ga platio iz svog dzepa?

Van mreže pit

• deaktivirani korisnici
  • Moto manijak u usponu
  • *
« Odgovor #57 poslato: Novembar 17, 2010, 06:50:14 posle podne »
Ja imam par glupih pitanja?

1) Gde ste videli presretace u gradu pa da ce imati problem da ih neke isece ili im ne ustupi prednost?
2) Jer vi mislite da ne postoje instruktori voznje koji nece objasniti policajcima sve sto treba da znaju oko temperatura i drzanju guma?
3) Sta mislite da li ce policija imati problem sa odrzavanjem motora i kupovinom novih guma po dva seta u sezoni ako se to placa sredstivma iz budzeta?!
4) Sta mislite da li je dobijen tender za nabavku motora bez obaveza o odrzavanju i servisiranju istih?
(svi kaji idu na tender supste nabavne cene a posle ubijaju na redovnim servisima)
5) Da li mislite da policajci koji voze motore to voze zato sto moraju ili su se dobrovoljno javili da to rade zato sto vole motore i intresuju se za njih?
6) Sta mislite da li ce svi oni koji su nekad vozili BMW-a da kad sednu na K9 da osete razliku, prvo da uce da voze k9 ili ce odma da krenu da srljau, to jest pravo pitanje je ovde jer mislite da svaki policajac ne voli sebe pa ce odma da tera ko rosi iako se plasi za svoj zivot?
7) U cemu je razlika izmedju policajca i civila koji prvi put sedne na R-a, osim sto policajac vozi sluzbeni pa ga nije tolika briga za motor ko civlila koji ga platio iz svog dzepa?

Milsim da ce mu biti mala fajda to sto je vozio sluzbenog BMW a .Gsx r i BMW su nebo i zemlja i nikakav ubrzani kurs mu nece pomoci da vlada R ko sto su zamislili ti koji su im ga nabavili.Da bi bili na nivou ulicnih trkaca treba mnogo vise nego neki dvomesecni kurs.i AKO PRIVATNO NE VOZI R MOTOR BOG NEK MU JE NA POMOCI...A JA NE ZNAM NI JEDNOG POLICAJCA KOJI VOZI PRIVATNO R a.
              Ja mislim da ce govno da im se smrzne u guzici kad ih onaki iz zezanja pretekne neki baja a R  om sa jedno 250 .
              Svako ko je makar malo vozio ili probao R zna kako je zajebano kontrollisati ga pri velikoj brzini u gradu .Autoput je nesto drugo i tu mozda i imaju neko opravdanje ali grad ...smesno
                Druga stvar bilo koji Gti auto od 150 do 200 konja bez problema moz da parira R kroz grad po gradskim ulicama.Jedno je uci autom u krivinu 120 ,130 pq kociti i driftovati malo......dok je to sa R om vec vestina koju malo ljudi zna .......POLICAJCI CISTO SUMNJAM.
deaktiviran 08.12.2010.g
po sopstvenom izboru
http://forum.motoasocijacijasrbije.com/index.php?topic=6552.0

Van mreže RoaD GunneR

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #58 poslato: Novembar 18, 2010, 08:28:30 pre podne »
Pite jos jedno cu pitati gde si video presretaca u gradu?

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
« Odgovor #59 poslato: Novembar 18, 2010, 01:19:24 posle podne »
Mislim da je ovo konkretan odgovor policije na nase demonstracije za smanjenje registracije !!!

Trazili smo odgovor ---- evo ga !