Peco- ovo je sasvim drugaciji koncept motora za razliku od BMW- a. Sam motor te mami na brzu voznju, pri tom mislim na poz. sedenja snagu agregata i sveukupnumoc samog motocikla na prvi pogled.Jesu pojedini dugo na BMW-ima ali ova koncepcija se ne uci tek sa par treninga na Seresu.Dovoljno ce biti da sa hladnim gumama u momentu krene jurcanje za nekim autom ili jos gore motciklom pa eto problema u najavi.Jos gore je to sto su u civilnoj varijanti pa ih automobilisti nece mnogo jebavati oko prvenstva i ostalog,sto znaci motor, mami das malo po gasu, ispred ti neki auto uzeo prednost(iseko) hladne gume, pokusaj kocenja, onda obicno proklizavanjei izbegavanje dir. udarca i u vecini slucajeva pad.Ovo kao primer jer i sam vozim slican motor pa znam sta mi rade saobracajno nepismeni voz. cetvorotockasa.Isto tako maksimalno izbegavam voz. po gradu i kad god mogu sam na otvorenom jer kazem ti motor vuce na brzu voznju a to nezelim da radim po gradu i zbog sebe i zbog drugih.
Jednostavno koncepcija je takva, pa moze se reci trkacka i protiv toga nema leka
Odrzavanje mora biti u fulu , gume isto tako, vozac u svakoj sekundi sto posto spreman i fit za taj motor.
Kod tog tipa motocikla nisi ni svestan na kojoj si brzini dok pogled ne bacis na brzinomer, a kad to uradis i sam se iznenadis kolikom brzinom se kreces.
Da, citam komentare na temu u kuriru i vidim mnoge da imaju zelju da se oprobaju sa njima.Mislim da to nimalo nije dobro pogotovo kad krene jurcane po gradu eto belaja.
Voleo bi da svoje misljenje iznese neki profi trkac na ovu temu, mislim da bi bilo zanimljivo da cujemo sta oni misle o nameni ovakvog tipa motocikla u policiske svrhe kao presretaca.