@bigbad,pazi kad bi se vratio malo unazad i procitao sta si napisao,skapirao bi zasto ljudi izvrcu tvoje reci...Ali skapirali smo,pazi i ja sam se nasao malo prozvan zbog onog posta(a znam da si to sasvim slucajno uradio bez ikakve zle namere), jbg,ako nam diras clana,diras i nas,to ti je lancana reakcija.e sad posto je sve ovo interna stvar,da ne offujemo vise...Videcemo se,pa ce uz neko pivce da smirimo stvar!
Elem,se vrnemo na temu,sto se mene tice,ne bih voleo da imam clanova bez motora u klubu vise od 10-20%,neki red mora da se zna,ali ako neko ima neki hendikep,totalno lose finansijski stoji,a vredi kao covek i zaljubljenik u motore i celu tu bajkersku pricu...bicu pocastvovan da bude nas clan i da mu pruzimo toplinu jedne porodice!makar i zinat ovima sto im motori sluze za reklamu.Bajker bre mora malo da zamasti ruke i minimum generalnu da odradi na sred puta!!!!

Nismo bre mi tamo neki LDP,mora bre da bude malo i masTno!!!

I sve to iz ljubavi prema ovom nasem predivnom hobiju! E vi sada vidite dal sam u pravu,jer ...ono..trudio sam se,iiiii tako....