Mart 29, 2026, 12:32:27 posle podne

Anketa

KO JE ZA TO DA POSTOJE CLANOVI U MOTO KLUBOVIMA AL BEZ MOTORA

DA
27 (57.4%)
NE
20 (42.6%)

Ukupno glasova: 46

Autor Tema: CLANOVI KLUBOVA ,,BAJKERI BEZ MOTORA,,  (Pročitano 8186 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže bigbad86

• Suvozac
  • *
Odg: CLANOVI KLUBOVA ,,BAJKERI BEZ MOTORA,,
« Odgovor #20 poslato: Februar 26, 2011, 06:58:56 posle podne »
Zamisli, ostanes bez motocikla! Nemas para da odmah kupis drugi-pesak si! Hoces da vratis boje?
Ja sam pre za varijantu da vozim pravog prijatelja na zadnjem sedistu dok ne kupi motocikl, nego da se vozim sa nekim vlasnikom motocikla koji ima zmiju u dzepu kad se narucuje pivo i kome ne pada na pamet da stane kad vidi bajkera pored puta!
Ali to je samo moje misljenje.

Na vise skupova i zurki  sam upravo JA vodio dekija, sto kolima sto motorom ;)

Van mreže bigbad86

• Suvozac
  • *
« Odgovor #21 poslato: Februar 26, 2011, 07:08:25 posle podne »
nego da se vozim sa nekim vlasnikom motocikla koji ima zmiju u dzepu kad se narucuje pivo i kome ne pada na pamet da stane kad vidi bajkera pored puta!

A ovde se iskreno nadam da ne mislis na mene ???

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
« Odgovor #22 poslato: Februar 26, 2011, 07:09:49 posle podne »
I ja mislim braćo da bi mogli da popijete pivo i porazgovarate  ;)

Van mreže Scrratte

• Vozac
  • *
  • Pol: Žena
« Odgovor #23 poslato: Februar 26, 2011, 08:07:45 posle podne »
Potpuno se slazem sa tobom . Ima clanova koji nemaju motor a vise rade i doprinose zivotu kluba nego oni koji ga imaju. Nesmemo mladim ljudima tj. takoreci deci ubijati volju za motorciklizam vec ih stimulisati da jednog dana budu kao i mi ne samo zbog motora kao objekta vec ljubavi prema takvom stilu zivota .Nema puno takvih ali veruj mi ne skidaju boje ni kad idu na posao ili skolu, sta ces bolje promocije od toga, a i zagrizeni su do daske sa klubom. Ima vremena kupice motor.
Slazem se....Mnogo bitnije je postovanje i ljubav  prema clanovima kluba i doprinos klubu,sta vredi nekima sto voze motori prelaze kilometre ako se samo svadjaju sa clanovima kluba i sire mrznju medju njima,a znam mnoge takve......Naravno i ja ne vozim motor,ali sam "suvozac" i nadam se da cu uskoro dobiti boje kluba u kojima su ljudi koje puno volim,cenim i postujem i za koje sam uvek tu za sve sto klub organizuje u svako doba.... ::) ;D :-*

Van mreže bigbad86

• Suvozac
  • *
« Odgovor #24 poslato: Februar 26, 2011, 08:27:09 posle podne »
Nemoj da se nadjes uvredjenim ali sto su ti potrebne boje da bi ih i dalje volela, cenila i postovala?

Evo banalan primer:

Rally shampion Collin Mc Rae. Njegova zena sigurno mnogo voli automobile sa preko 300 konja koji jurcaju kroz shume i brda. Sigurno voli njegove kolege i taj adrenalinski i takmicarski nacin zivota. Da li je i ona clan njegovog Subaru tima? Mislim da ne ::) O toma ja pricam. Ako mnogo volis motore i hoces motoristima da ucinis onda si ljubitelj motora a ne motorista.

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #25 poslato: Februar 26, 2011, 08:48:12 posle podne »
Ajde sada da redom pocnemo da pljujemo ljude i zene koji vole motore i zele da ih kupe a trenutno nemaju sredstava ili su imali motor pa ne mogu trenutno da dodju do njega. Ja u klubu imam clana koji je super ali ne moze da kupi motor jer roditelji kukaju zato sto je jedinac pa se plase za njega a decko je za desetku.Sta sad treba da ga izbacim ne razumem to, ako je pozitivan lik nek nosi boje i nek u neku ruku reklamira klub a prisustvuje uvek sastancima i akcijama kluba.Kakvo vam je to vaspitanje u fazonu ja imam motor a ostale ko hebe glavni sam.

Van mreže bigbad86

• Suvozac
  • *
« Odgovor #26 poslato: Februar 26, 2011, 09:27:27 posle podne »
Rendi izvrces moje reci, uopste nije tako. >:(  I ljudi koji me znaju znaju da ne mislim tako.  ;) Sve sam lepo objasnio, ko hoce razumece. ???

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #27 poslato: Februar 26, 2011, 09:31:14 posle podne »
Ma razumeo sam te ja govorim uopsteno a ne tebi ;)

Van mreže bigbad86

• Suvozac
  • *
« Odgovor #28 poslato: Februar 26, 2011, 09:33:04 posle podne »
Aha ok ;) Posto si spominjao pljuvanje a to mi je poslednje na umu kad govorimo o ljubiteljima motora i motorciklizma :-*

Van mreže MIKA ARHANGEL

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #29 poslato: Februar 26, 2011, 11:23:23 posle podne »
Moj pokojni otac je putovao tramvajem na poso 45 godina.Ali nikada nije bio tramvajdzija. *350

Van mreže Anka

• Profi Vozac
  • **
  • Kcer ludog oca
« Odgovor #30 poslato: Februar 27, 2011, 12:04:37 pre podne »
Ako nema motor ne znaci da ga nece kupiti!
Devojka moze da bude sa sela ali motor mora da je iz Japana

Van mreže zokowmali

• Suvozac
  • *
« Odgovor #31 poslato: Februar 27, 2011, 12:54:16 pre podne »
@bigbad,pazi kad bi se vratio malo unazad i procitao sta si napisao,skapirao bi zasto ljudi izvrcu tvoje reci...Ali skapirali smo,pazi i ja sam se nasao malo prozvan zbog onog posta(a znam da si to sasvim slucajno uradio bez ikakve zle namere), jbg,ako nam diras clana,diras i nas,to ti je lancana reakcija.e sad posto je sve ovo interna stvar,da ne offujemo vise...Videcemo se,pa ce uz neko pivce da smirimo stvar!

Elem,se vrnemo na temu,sto se mene tice,ne bih voleo da imam clanova bez motora u klubu vise od 10-20%,neki red mora da se zna,ali ako neko ima neki hendikep,totalno lose finansijski stoji,a vredi kao covek i zaljubljenik u motore i celu tu bajkersku pricu...bicu pocastvovan da bude nas clan i da mu pruzimo toplinu jedne porodice!makar i zinat ovima sto im motori sluze za reklamu.Bajker bre mora malo da zamasti ruke i minimum generalnu da odradi na sred puta!!!! ;D ;D ;D Nismo bre mi tamo neki LDP,mora bre da bude malo i masTno!!! ;D I sve to iz ljubavi prema ovom nasem predivnom hobiju! E vi sada vidite dal sam u pravu,jer ...ono..trudio sam se,iiiii tako....

Van mreže Forest

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #32 poslato: Februar 27, 2011, 11:47:29 pre podne »
Najbolje bi bilo da izadjete na ulice, postavite sto i stolice i primate prolaznike u klubove.... Verovatno ce neko od njih nekada kupiti motor, a i sjajni su to ljudi. Nista lepse nego kad klub ima 50 clanova koji se medjusobno ne poznaju, ali svi se vole i oce da voze motore, samo eto kriza....200 evra Jawa...Skupo, ne moze sa to priustiti, joooj pa to treba i benzin jos sipati.... Jel neko oseca IRONIJU u ovim recima.

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #33 poslato: Februar 27, 2011, 12:22:26 posle podne »
Najbolje bi bilo da izadjete na ulice, postavite sto i stolice i primate prolaznike u klubove.... Verovatno ce neko od njih nekada kupiti motor, a i sjajni su to ljudi. Nista lepse nego kad klub ima 50 clanova koji se medjusobno ne poznaju, ali svi se vole i oce da voze motore, samo eto kriza....200 evra Jawa...Skupo, ne moze sa to priustiti, joooj pa to treba i benzin jos sipati.... Jel neko oseca IRONIJU u ovim recima.

Ma otkud ironija  :D :D :D :D :D
Mada se u potpunosti slažem sa tobom  :)

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
« Odgovor #34 poslato: Februar 27, 2011, 01:18:51 posle podne »
SIT GLADNOM NE VERUJE  !
"Naša glavna svrha u životu je da pomognemo drugima. A ako nekome ne možeš pomoći, onda mu bar ne čini zlo"

Van mreže VICTORY

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #35 poslato: Februar 27, 2011, 02:37:54 posle podne »
.
« Poslednja izmena: Decembar 03, 2011, 03:20:26 posle podne od strane VICTORY »

Van mreže zokowmali

• Suvozac
  • *
« Odgovor #36 poslato: Februar 27, 2011, 03:24:45 posle podne »
mi jesmo "Zadrugari" ali to ne znaci da ce da skupljamo clanove ispred prodavnice ili zadruge,to sto pojedini shvataju bukvalno pa otud i ova ironicna metafora sa stolovima i stolicama...neka svaki klub odlucuje za sebe,kao sto rekoh,ne bi voleo da imam u klubu vise od 10-20% clanova bez motora.i ne zelimo da budemo jedni od klubova koji su pametni za sve pare i izdvajamo se od ostalih na skupovima,koja je poenta? A svi znamo da takvih ima. Konkretno,situacija kod nas je sledeca,covek ima nesto para i ima para da vec kupi moped,dozvolu ima,ali je resio da se strpi do pocetka sezone da usteka jos malo love da bi uzeo sto mladji i bolji model.Finansije mu nisu jaca strana,a posao mu slabo placen.Zar takvog ne treba pustiti???

Van mreže bigbad86

• Suvozac
  • *
« Odgovor #37 poslato: Februar 27, 2011, 06:19:25 posle podne »
Jos jednom da ponovim, ovo ne moze da se izvrne. Cinjenice:

-Ja nisam postavio temu
-Uopste nisam mislio na Dekija(Munju)
-Uopste nisam mislio na zadrugare
-Posteno da vam kazem malo sam pricao sa Dekijem na tu temu a malo i za Zokowmali i uopste nisam stekao utisak da ste MC ili MK ili RC jer vam to na bojama i ne stoji. Kolko sam ja ukapirao od Voje, Zokowmali i Dekija to je vise radi zeza napravljeno  ???

Van mreže zokowmali

• Suvozac
  • *
« Odgovor #38 poslato: Februar 27, 2011, 09:00:32 posle podne »
Bigbad,da,tako smo tebi rekli.....

Van mreže Forest

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #39 poslato: Februar 28, 2011, 12:15:46 posle podne »
Vas klub vasa pravila. Ali celokupno gledano, moto klub je za ljude, jelte, sa motorima.Covek koji hoce da udje u moto klub treba da ima to na pameti i da se strpi dok ne ostvari uslove za ulazak. Malo se gubi poenta moto kluba bez motora i motorista.
Neko je rekao "sta ako u medjuvremenu, neko ko je u moto klubu ostane bez motora" na ovaj ili onaj nacin...
Vremenom se to pokaze da li ta osoba hoce da nastavi da vozi motor ili je to bio samo period u njegovom zivotu.