Mart 29, 2026, 03:33:46 posle podne

Autor Tema: BAJKERI POMOZIMO NASTRADALI NAROD JAPANA ...  (Pročitano 5327 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže MILJAN

• Moto manijak u usponu
  • Pol: Muškarac
  • SUZUKI V STROM K8
Odg: BAJKERI POMOZIMO NASTRADALI NAROD JAPANA ...
« Odgovor #20 poslato: Mart 20, 2011, 10:35:10 posle podne »
Vip mobile je aktivirao kratak SMS broj 2001 za sve svoje korisnike koji donacijom žele da pomognu građane Japana ugrožene zemljotresom i cunamijem. Cena poruke je 50 dinara i na donirani iznos ne plaća se porez. Sav prikupljen novac biće prebačen na račun Crvenog krsta Srbije koji je namenski otvoren za pomoć stanovništvu Japana.
SUPER TEŠKA DOŽIVOTNO :)
MIXED MARTIAL ARTS.....GENERACIJA 1972.

http://picasaweb.google.com/112617047077522863095/MEMENTOMORI?authkey=Gv1sRgCPrTzu7Z0NPC8wE#

Van mreže MR.Čokanlija

• Administrator
  • Ultimate Biker
  • *
    • Moto KLub Čokanlija na WEB-u...
« Odgovor #21 poslato: Mart 22, 2011, 11:16:52 posle podne »
Nadam se da će predložena akcija Bajkerske pomoći Japanu zaživeti...
I pored finansijske krize koju svi na svojim leđima osećamo možda možemo skupiti neku finansijsku ili možda neku drugu vrstu pomoći koji vi predlažete za nastradali narod Japana...
Ceo svet je u grču zbog oštećenih atomskih elektrana i potresen svakodnevnim novootkrivenim žrtvama kao što svi možete videti pokušava se pomoći prijateljskom narodu sa svih strana...
Siguran sam da će se i pored strašnih prognoza narod visokorazvijenog Japana je discipplinovan i narod koji voli svoju zemlju i vrlo brzo će se izdići iz pepela i agonije u kome je trenutno...
Čini mi se da smo mi ne daj Bože umesto njih u pitanju da bi oporavak bio strašno spor i da bi to osetile čitave generacije kao što sam siguran da bi nam Japan pomogao mnogo više u tom slučaju nego što nam sad pomaže i zato mislim da bi i mi trebali kao Bajkerska zajednica Srbije da na neki način pomognemo prijateljima u nevolji...

MAS JE JAK ONOLIKO KOLIKO SMO SVI MI ZAJEDNO JAKI!!!

Van mreže Šeki

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #22 poslato: Mart 23, 2011, 01:14:54 posle podne »
  SRAMOTA!
 Gledam i neverujem. Koliko je sredstava MAS sakupio u akciji bajkerske pomoći pogodjenim od zemljotresa u Kraljevu???  Da li je i organizovano išta, ne mogu da se setim?!
  Naglabate dve strane o Japanu, a u vezi zemljotresa u Kraljevu ...  pa pogledajte sami

... dve rečenice... i to jedva.

Čime se vi bavite ....

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #23 poslato: Mart 23, 2011, 01:29:49 posle podne »

Šeki, zar nije očigledno da ovaj muk koji vlada u ovim temama samo pokazuje dubinu krize u svim slojevima i da ljudi jednostavno nemaju novca za osnovne potrebe... Svaka časat vama kao klubu ako ste uspeli da se organizujete i pošaljete pomoć ljudima pogođenim zemljotresom...

Van mreže messengers mc

• deaktivirani korisnici
  • Vozac
  • *
« Odgovor #24 poslato: Mart 23, 2011, 02:44:38 posle podne »
Seki, ja sam napisao u postu jos prosle sedmice da je Kraljevo brzo zaboravljeno al vidim obrisali mi post.A da ti kazem sto nemoze da zazivi ?  Vidis kako se mobilne kompanije utrkuju ko ce da da broj na koji da se zovne za pomoc a i ostali banke i td. Vidis ja ovde u Nemackoj trenutno nisam nigde video neku telefonsku kompaniju da je dala takav broj za pomoc a na televiziji sporadicno se pojavi neko obavestenje  za pomoc i daju se informacije direktno za Japan(japanski crveni krst i neke druge organizacije) a ne uplati ti ovde a mi cemo proslediti.

Van mreže Crni Leptir

• Moto manijak u usponu
  • Free Rider
    • Private Website
« Odgovor #25 poslato: Mart 23, 2011, 04:24:22 posle podne »
Ja sam se odrekao jedne dnevnice za Kraljevo i to nije išlo preko bajkerskih organizacija, a uključiću se i ovde na ovaj ili onaj način.

Crni Leptir© 2006 All Rights Reserved

Van mreže sszgo

• Suvozac
  • *
  • Pol: Žena
  • sav sam zgodan
« Odgovor #26 poslato: Mart 27, 2011, 09:28:48 posle podne »
cenim, da se svi bajkeri srbije prodaju u roblje da ne bi isplatiti 3 japanske godisnje plate

tako da, ne vidim cemu gubljenje vremena, kao da meni neko da 3 dinara, koji ce mi moj...

Van mreže serbduck

• Bajker Bez Granica
  • MK VALJEVO / HONDA CBR 1000 F
« Odgovor #27 poslato: Mart 27, 2011, 09:53:01 posle podne »

sszgo - 100% si u pravu.

Velika je nesreca to sto ih je snaslo, ali realno gledano sva pomoc koju mi mozemo skupiti je smesna. Njima to nista ne znaci.

Stata je sto se nije povela nekakva akcija za pomoc Kraljevu, ali nikad nije kasno. Kraljevu bi nasa ( kolika - tolika ) pomoc dobro dosla.

...baba Kurana pojede pet metara drva... i ne trazi vode...

www.mkvaljevo.com

Van mreže obi

• Moto Manijak
  • live to ride
    • http://www.google.com/imgres?imgurl=http://www.actudefense.com/wp-content/uploads/2010/08/legionnaires_pm.jpg&imgrefurl=http://www.actudefense.com/la-police-militaire-nounous-des-legionnaires/&h=525&w=800&sz=89&tbnid=Eh1_yiDdnPHQ-M:&am
« Odgovor #28 poslato: Mart 28, 2011, 09:33:46 pre podne »
evo i mog predloga za pomoc japanu i nama u isto vreme............pitacete se kako ???...............evo ovako................posto je u japanu od redijacije nemoguce ziveti a i treba obnoviti objekte sto je razume se glupost jer je sve zagadjeno i kontaminirano...............resenje je po meni koliko god se moze doseliti japanaca kod nas,vojvodina place za ljudima ,napustene kuce i salasi,niko ne uzgaja nista na moderni nacin kod nas a poljoprivredu treba razviti a ko nam to moze bolje nego japanci,ovde je ne zagadjeno i cisto koliko toliko,u nasim selima u vojvodini a i u srbiji postoji toliko kuca koje se ne koriste uopste,zasto ne bi spasli nekoga i humanost stavili u prvi plan............svaka druga pomoc je toliko beznacajna jer je kod njih radijacija ogromna a mislim da se tu i u takvim situacijama pomoc salje al bespotrebno,i nek im je sve osigurano i nek ponovo sve sagrade al posledice ostaju,zato bi potez drzava koje zele da pomognu narodu japana trebao da bude human i da one drzave koje mogu da rasele narod japana prime u svoje okrilje dok za nekoliko godina to sve ne prodje.....ovo bi i za nas i za njih znacilo puno i evo spreman sam da se odreknem kuce  na 10-20 godina ako bih time pomogao nekom koji je zbog prirodne katastrofe ostao bez krova nad glavom,ima nas mnogo koji imamo kuce na selu a ne koristimo ih,naselimo ono sto nam je trenutno pusto

Van mreže messengers mc

• deaktivirani korisnici
  • Vozac
  • *
« Odgovor #29 poslato: Mart 28, 2011, 01:32:05 posle podne »
evo i mog predloga za pomoc japanu i nama u isto vreme............pitacete se kako ???...............evo ovako................posto je u japanu od redijacije nemoguce ziveti a i treba obnoviti objekte sto je razume se glupost jer je sve zagadjeno i kontaminirano...............resenje je po meni koliko god se moze doseliti japanaca kod nas,vojvodina place za ljudima ,napustene kuce i salasi,niko ne uzgaja nista na moderni nacin kod nas a poljoprivredu treba razviti a ko nam to moze bolje nego japanci,ovde je ne zagadjeno i cisto koliko toliko,u nasim selima u vojvodini a i u srbiji postoji toliko kuca koje se ne koriste uopste,zasto ne bi spasli nekoga i humanost stavili u prvi plan............svaka druga pomoc je toliko beznacajna jer je kod njih radijacija ogromna a mislim da se tu i u takvim situacijama pomoc salje al bespotrebno,i nek im je sve osigurano i nek ponovo sve sagrade al posledice ostaju,zato bi potez drzava koje zele da pomognu narodu japana trebao da bude human i da one drzave koje mogu da rasele narod japana prime u svoje okrilje dok za nekoliko godina to sve ne prodje.....ovo bi i za nas i za njih znacilo puno i evo spreman sam da se odreknem kuce  na 10-20 godina ako bih time pomogao nekom koji je zbog prirodne katastrofe ostao bez krova nad glavom,ima nas mnogo koji imamo kuce na selu a ne koristimo ih,naselimo ono sto nam je trenutno pusto

Iskreno se nadam da je ovo naka sala ili vic. Ako nije OBI znas li ti gde je Japan? Imas li predsatavu kolika je to zemlja? Imas li ikakvih informacija o karakteru tih ljudi i njihovom nacinu i kvalitetu zivota? Da sve malo znas nebi ovakav predlog iznosio. A ja ipak mislim da se salis ili ?

Van mreže Ćora - MK Čivija

• Suvozac
  • *
« Odgovor #30 poslato: Maj 15, 2011, 06:38:52 posle podne »
Na skup u Šapcu u organizaciji MK ČIVIJA, u subotu 21.05.2011.god. doći će japanski ambasador da pozdravi bajkere.Od planiranih aktivnosti imamo pisanje poruka podrške japanskom narodu na pripremljenim flajerima za tu priliku.