evo i mog predloga za pomoc japanu i nama u isto vreme............pitacete se kako

...............evo ovako................posto je u japanu od redijacije nemoguce ziveti a i treba obnoviti objekte sto je razume se glupost jer je sve zagadjeno i kontaminirano...............resenje je po meni koliko god se moze doseliti japanaca kod nas,vojvodina place za ljudima ,napustene kuce i salasi,niko ne uzgaja nista na moderni nacin kod nas a poljoprivredu treba razviti a ko nam to moze bolje nego japanci,ovde je ne zagadjeno i cisto koliko toliko,u nasim selima u vojvodini a i u srbiji postoji toliko kuca koje se ne koriste uopste,zasto ne bi spasli nekoga i humanost stavili u prvi plan............svaka druga pomoc je toliko beznacajna jer je kod njih radijacija ogromna a mislim da se tu i u takvim situacijama pomoc salje al bespotrebno,i nek im je sve osigurano i nek ponovo sve sagrade al posledice ostaju,zato bi potez drzava koje zele da pomognu narodu japana trebao da bude human i da one drzave koje mogu da rasele narod japana prime u svoje okrilje dok za nekoliko godina to sve ne prodje.....ovo bi i za nas i za njih znacilo puno i evo spreman sam da se odreknem kuce na 10-20 godina ako bih time pomogao nekom koji je zbog prirodne katastrofe ostao bez krova nad glavom,ima nas mnogo koji imamo kuce na selu a ne koristimo ih,naselimo ono sto nam je trenutno pusto