Mart 29, 2026, 07:50:58 pre podne

Autor Tema: Prevara ili krsenje statuta MAS-a!??? - OFF IZ TEME  (Pročitano 7884 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže krce

• Vozac
  • *
  • Pol: Muškarac
  • MESSENGERS MC SERBIA
Prevara ili krsenje statuta MAS-a!???
« Odgovor #20 poslato: Mart 18, 2011, 10:48:38 posle podne »
 Mozes javno da kazes koji clan naseg kluba je uradio tako nesto. Nemoj da se igramo rekla kazala . Jasno glasno i javno i ja hocu da znam nesto sto ti znas.Netrebaju mi PP i ostalo. Znaci Ko? Kada? Gde? Posto ja ovde iznosim istinu a svedoka imam koliko hoces.

A pre nego sto odgovoris dobro proveri i budi siguran u ono sto pises.

Van mreže Zlatiborac

• Suvozac
  • *
« Odgovor #21 poslato: Mart 18, 2011, 11:22:27 posle podne »

"Moram dodati i ovo... šta recimo da pravimo žurku, da li neko misli da to može da se isplanira tako da sve stane u jedan dan... Zamislite da vam dođu gosti iz Slovenije... dođu recimo u sredu a odu u ponedeljak, da li u tom slučaju mi treba da se "pravimo ludi" pod izgovorom da je samo subota dan kada možemo da ih smestimo u kamp i da im se posvetimo, mislim da je ovo takođe bespredmetno za raspravu."    

Sta je ovim gore pisac hteo da kaze!!!???

Van mreže Zlatiborac

• Suvozac
  • *
« Odgovor #22 poslato: Mart 18, 2011, 11:29:05 posle podne »

E nek mi sad neko kaze da ne moze zurka 5 dana

*7 *42 *79 *42 *7

heheheeeee...Jeste,ako dodju Slovenci na godisnji odmor u Uzice,bice zurka i 15 dana!!!  hahahahahahahaaaa .... E stvarno ima cudnih ideja ovde. Ne znam Rada squi-ja ili Rade Veverica kako ga ovde zovu,ali moracu da ga upoznam,slatko me je nasmejao nekoliko puta!!! I placam pivo,naravno!!!

Van mreže Aleksa - MK Čokanlija

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #23 poslato: Mart 18, 2011, 11:31:06 posle podne »
"Moram dodati i ovo... šta recimo da pravimo žurku, da li neko misli da to može da se isplanira tako da sve stane u jedan dan... Zamislite da vam dođu gosti iz Slovenije... dođu recimo u sredu a odu u ponedeljak, da li u tom slučaju mi treba da se "pravimo ludi" pod izgovorom da je samo subota dan kada možemo da ih smestimo u kamp i da im se posvetimo, mislim da je ovo takođe bespredmetno za raspravu."    

Sta je ovim gore pisac hteo da kaze!!!???

Otprilike ovo....

- U pravilniku MAS-a imamo član 9. koji kaže:

Novoprimljeni klub prve godine ima pravo da organizuje letnju zurku. Prilikom izbora termina zurke mora se voditi racuna da se termin ne poklopi sa skupom drugog kluba u blizini manjoj od 100 km.

Ovde treba obratiti pažnju da nigde nije definisano koliko dana žurka treba da traje niti ima nekih drugih ograničenja osim razdaljine od 100km zbog poklapanja sa drugim moto skupom ili žurkom.

Nema limita koliko je dana zurka...znaci dok se sve ne popije nema kuci..  *109

Van mreže Zlatiborac

• Suvozac
  • *
« Odgovor #24 poslato: Mart 19, 2011, 12:04:12 pre podne »

Kao prvo Krče nemoj da vređaš nikoga i prati temu...  već sam te upozorio da povedeš računa kako se ponašaš na forumu, jer imam i ja za tebe neke informacije koje mogu bitno da promene tvoj pogled na moto-svet ali i obrnuto... Ili bi bilo bolje da nam ti sam kažeš zašto je član vašeg MC potezao nož na braću bajkere na moto skupu... ? Takođe pitanje za Zlatiborca... Da li je on zaista vlasnik Suzuki Boulevard C50 ...pošto je taj motor vraćen u Šabac... Ako već insistiramo na preciznim podatcima da kažemo da je Zlatiborac nepunih pola godine član kluba.

Zamolio bih ostale koji žele da prate diskusiju i učestvuju u njoj da se drže teme, pozdrav.  

Ja bih se drzao teme,ali ako se Veverica,kao Administrator i clan Upranog odbora MAS-a,ne drzi teme,onda cu morati i ja da malo skrenem sa te iste teme i odgovorim na njegovo pitanje vezano za mene i moj motor. Naime,motor koji je gore spomenut, jeste vracen u Sabac posle pokusaja prevare nekog lika iz Pozege,tako da je istina da sada nije u mom posedu trenutno,ali nadam se da cu do kraja aprila,takav isti ili mozda malo jaci motor (Yamaha MT 01) ponovo biti kod mene.
A sto se tice,kao sto Veverica kaze: "Ako već insistiramo na preciznim podatcima da kažemo da je Zlatiborac nepunih pola godine član kluba." Za ovu recenicu bih dodao da se rec PODATCIMA pise bez slova T i da je pravilno napisati PODACIMA. A kao drugo,nisam clan MK Ere pola godine,vec 2 meseca,tj.od polovine januara 2011.godine. Stvarno nemam nista licno protiv Rada,jer se i ne poznajemo,ali mislim da je poceo da iznosi neistinite i neproverene cinjenice na ovaj Forum,neko drugi bi to mozda okarakterisao kao LAZ!!!
Mada,za Vevericu imam jos jedno pitanje,kad smo vec ovde na direktnoj vezi....Ako moze da mi odgovori on licno...
Naime,cuo sam da si isteran iz MK Ere polovinom 2010.godine.Ja to ne znam,jer tada nisam bio u klubu,ali sam od ostalih clanova tako cuo...Pa sad,isteran ili bilo kakav drugi pojam(najuren,oteran i slicno),to manje vise ne menja cinjenicu da od tog momenta nisi vise clan MK Ere iz Uzica. E sad me interesuje,kako si ti i ispred kog kluba si sedeo u Upravnom odboru MAS-a od momenta kad si najuren iz kluba do momenta kad je MK Uzice primljen u MAS,a to je bilo pocetkom ove godine...Znaci da si bio NELEGALAN clan UO MAS-a vise od 6 meseci,sto je ozbiljno krsenje Statuta MAS-a!!! A ako bi doveli nekog pravnika i pitali ga sta i kakve posledice to vuce sa sobom,rekao bi da bi u tom periodu mogle da se poniste sve odluke koje je MAS doneo i izglasao u tom periodu!!! Ko hoce,neka proveri,ja sam to vec pitao advokata... I sad meni neka Veverica prica o krsenju Statuta i postenju,a prvi on nije ispostovao Statut i neposteno se ponasao u celoj toj situaciji. Jesi li mozda kaznjen zbog toga? Nisi,naravno! A da li ces biti kaznjen ili ne,to ne zavisi od mene,nego od rukovodstva MAS-a. A sta ce rukovodstvo MAS-a da kaze na ovo?
NISTA!
ZASTO?
Zato sto neces biti kaznjen i to je dokaz da nisu svi klubovi ravnopravni u MAS-u!
Ako neko misli da nisam u pravu,neka mi se javi ovde,vidim da tema lepo napreduje...Samo da ne bude zakljucana,jer su se  stvari izgleda otrgle kontroli...heheheeee...a Krce kad nesto napise,to se odmah izbrise!!!heheeheee...Nece valjda i meni?
Oduzih malo,ali nadam se da nisam bio dosadan...
Pozzz  svima!!!! Vidimo se sutra u Sremskoj Mitrovici!!!
P.S. Rade,koji ti motor imas sad?

Van mreže krce

• Vozac
  • *
  • MESSENGERS MC SERBIA
« Odgovor #25 poslato: Mart 19, 2011, 12:06:36 pre podne »
Pa ja hocu isto istinu oko ovoga pokrenem posebnu temu vi izbrisete. Nama treba pomoc oko necega sto mi neznamo u klubu a ovde neko zna.

Rade:
Kao prvo Krče nemoj da vređaš nikoga i prati temu...  već sam te upozorio da povedeš računa kako se ponašaš na forumu, jer imam i ja za tebe neke informacije koje mogu bitno da promene tvoj pogled na moto-svet ali i obrnuto... Ili bi bilo bolje da nam ti sam kažeš zašto je član vašeg MC potezao nož na braću bajkere na moto skupu... ?

Samo Ko? Kad? Gde? stvarno nam treba ova informacija. Nista licno.

Van mreže Zlatiborac

• Suvozac
  • *
« Odgovor #26 poslato: Mart 19, 2011, 12:11:02 pre podne »
Pa ja hocu isto istinu oko ovoga pokrenem posebnu temu vi izbrisete. Nama treba pomoc oko necega sto mi neznamo u klubu a ovde neko zna.

Rade:
Kao prvo Krče nemoj da vređaš nikoga i prati temu...  već sam te upozorio da povedeš računa kako se ponašaš na forumu, jer imam i ja za tebe neke informacije koje mogu bitno da promene tvoj pogled na moto-svet ali i obrnuto... Ili bi bilo bolje da nam ti sam kažeš zašto je član vašeg MC potezao nož na braću bajkere na moto skupu... ?

Pozdrav Krce!!! Ima li zime,a? Ladno,al standard!  hahahahaaaaa

Van mreže krce

• Vozac
  • *
  • MESSENGERS MC SERBIA
« Odgovor #27 poslato: Mart 19, 2011, 12:16:39 pre podne »
Drzi se teme . ;D ;D ;D ;D

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #28 poslato: Mart 19, 2011, 12:18:57 pre podne »
Braćo,
čini mi se da ovo ide u pogrešnom pravcu i na lične rasprave...
Temu ću podeliti do odgovora na pitanje i ostatak prebaciti u off.
Zašto ne sednete u vašem gradu i rešite nesuglasice, zašto se ovo poteže na forumu gde čitaju svi članovi.
Krče ja sam ti obrisao temu u off-u jer direktno otvaraš ličnu raspravu, koju možete da rešite razgovorom oči u oči, a ne ovde da širite netrpeljvost i napetost. Ponekad pomislim da ti je cilj da srozaš ugled ovog foruma i ugled urednika koga je postavila skupština. Mislim da imaš nekoliko opomena upravo za ove stvari koje radiš.
Prebacivanjem u off dobićete mogućnost da izbacite još par posta kao odgovor ili pitanje, a pošto je tema već krenula u lične raspravke ubrzo ćemo je zaključati. Pozdrav i još jednom molba da ove stvari rešavate u vašoj kući, odnosno gradu

Van mreže krce

• Vozac
  • *
  • MESSENGERS MC SERBIA
Odg: Prevara ili krsenje statuta MAS-a!???
« Odgovor #29 poslato: Mart 19, 2011, 12:38:36 pre podne »
Braćo,
Zašto ne sednete u vašem gradu i rešite nesuglasice, zašto se ovo poteže na forumu gde čitaju svi članovi.
Krče ja sam ti obrisao temu u off-u jer direktno otvaraš ličnu raspravu, koju možete da rešite razgovorom oči u oči, a ne ovde da širite netrpeljvost i napetost. Ponekad pomislim da ti je cilj da srozaš ugled ovog foruma i ugled urednika koga je postavila skupština. Mislim da imaš nekoliko opomena upravo za ove stvari koje radiš.
Prebacivanjem u off dobićete mogućnost da izbacite još par posta kao odgovor ili pitanje, a pošto je tema već krenula u lične raspravke ubrzo ćemo je zaključati. Pozdrav i još jednom molba da ove stvari rešavate u vašoj kući, odnosno gradu

Prvo nismo braca jer se nepoznajemo i da se znamo nismo u istom klubu da bi bili braca, nego smo kolege po motoru.
to sto svako cim kupi motor pa vice brate je moda a ne osecanje

Koju Ivta licnu raspravu ovo je kleveta cisto za sud. Hocu da razjasnim da znam sta se desava u nasem klubu da mi neznamo a ovaj covek to ovde tvrdi zato sam i otvorio temu u off-u nista licno. Hocu jednostavno da znam a da svi ostali znaju javno jel ima nesto ili ne. Ja kad ovde pisem ja neizmisljam imam svedoke . Mogu i na PP da ih pozovem da javno potvrde da govorim istinu. Nekrijem se iza nicega i stojim uvek iza reci koje sam napisao. Ovo  nije u nasoj kuci jer ovaj covek kleveta u ime kluba koji je u MAS-u a on je jos i predstavnik istog a ti razumi kako hoces.

Van mreže Zlatiborac

• Suvozac
  • *
« Odgovor #30 poslato: Mart 19, 2011, 12:40:31 pre podne »
Braćo,

Slusaj druze da ti kazem ja jednu stvar...Ovo sto ti hoces,ako sam ja dobro razumeo,da zakljucas ovu temu,to je samo dokaz vase nemoci jer najlakse je kad nisi u pravu da zakljucas temu da ostali ljudi ne bi mogli da procitaju sta se radi i sta je prava istina... Ako mislis da ljude ne zanima ova tema,grdno se varas! Pogledaj koliko ima pregleda i koliko komentara,a postavljena je pre tacno 25 casova.To nije puno vremena,a ima dosta i pregleda i komentara...Znaci,tu nesto ljude interesuje da cuju... A sto se tice mog izvornog pitanja,jos uvek mi niko nije dao odgovor na moje pitanje...
A sad ako mogu jos jedno pitanje da postavim za CEO MAS,a ne samo za clanove UO...
Sta znaci ovaj clan 8?

Edit:
raspravka i pitanje o povredi člana 8.statuta MAS-a prebačena je u forum "Rad MAS-a"
Upozoravam sve članove foruma ujedno i Zlatiborca, da sva svoja pitanja o kršenju statuta ili nekoj nepravilnosti rada MASa preko svojih predstavnika postavljaju u forum koji je namenjen za takve stvari i prestanu sa ovakvim temama koje srozavaju ugled ove organizacije na mestu gde nije namenjeno

Ivta
« Poslednja izmena: Mart 19, 2011, 07:30:27 pre podne od strane Ivta »

Van mreže krce

• Vozac
  • *
  • MESSENGERS MC SERBIA
« Odgovor #31 poslato: Mart 19, 2011, 12:57:28 pre podne »
Uzicka nedelja  broj od 25.2.2011

U{}u 17. aprila, u  sklopu akcije Moto asocijacije Srbije. Bi}emo
prisutni i na Novosadskom sajmu, gde }e svaki moto klub predstaviti po 17 ~lanova. Planiramo organizaciju me|unarodnog takmi~ewa u
strit-fajtu, koje }e u na{em gradu okupiti veliki broj majstora vratolomija na motorima iz stare Jugoslavije i Evrope. Naravno,  nastavi}emo i tradiciju organizovawa moto susreta, po kojima je na{
grad nadaleko poznat - zakqu~io je Rade Kujunxi}.   

Lose se iskopiralo. Al evo paprocenite sami. Moje pitanje je samo. Koju tradiciju i ciju ? Po 17 clanova znaci 850 ljudi, a predhodno u tekstu kaze da klub ima 12 clanova.

http://www.uzickanedelja.com/pdf/uzickanedelja796.pdf

Od mene dosta u ovoj temi a jos cekam javni odgovor na klevetu koja je ovde javno izrecena.

Van mreže Zlatiborac

• Suvozac
  • *
« Odgovor #32 poslato: Mart 19, 2011, 01:11:25 pre podne »
Uzicka nedelja  broj od 25.2.2011

U{}u 17. aprila, u  sklopu akcije Moto asocijacije Srbije. Bi}emo
prisutni i na Novosadskom sajmu, gde }e svaki moto klub predstaviti po 17 ~lanova. Planiramo organizaciju me|unarodnog takmi~ewa u
strit-fajtu, koje }e u na{em gradu okupiti veliki broj majstora vratolomija na motorima iz stare Jugoslavije i Evrope. Naravno,  nastavi}emo i tradiciju organizovawa moto susreta, po kojima je na{
grad nadaleko poznat - zakqu~io je Rade Kujunxi}.   

Lose se iskopiralo. Al evo paprocenite sami. Moje pitanje je samo. Koju tradiciju i ciju ? Po 17 clanova znaci 850 ljudi, a predhodno u tekstu kaze da klub ima 12 clanova.

http://www.uzickanedelja.com/pdf/uzickanedelja796.pdf

Od mene dosta u ovoj temi a jos cekam javni odgovor na klevetu koja je ovde javno izrecena.
heheheeh  mozda se malo zabrojao...hahahaaaaaa

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #33 poslato: Mart 19, 2011, 01:15:32 pre podne »

Osvanuce ova tema s katncem...jutro je pametnije od veceri  ;) ;) ;)

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #34 poslato: Mart 19, 2011, 06:56:51 pre podne »
U pravu si Krče nismo braća i nikad ne bih ni imao brata u stranom klubu jer ne prodajem veru za večeru.
Nemam potrebe tebi da se pravdam kad sam kupio motor al sigurno nije bilo juče i koliko kilometara prelazim.
Niko ne dira tvoj sadašnji klub, a ne vidim niti jedan razlog da raspravljaš o temama koje se tiču kluba iz kog si izašao, a koji je inače član MASa.

Zlatiborac, druže, gospodine....
misli ti da je nemoć zaključati temu ali ja je nisam zaključao.... prebacio sam je ovde pa nastavite ako vam to hrani dušu. Stavi ruku na srce i pogledaj šta sam uradio.
 Postavio si pitanje - Gnjat i Squi su ti dali odgovor na isto. Sve ostalo je off teme koji je prebačen ovde.
Inače o tvom pitanju je raspravljala skupština već dvaput i donela odluku i da Rade ostane u UO MASa i da se m.k. Užice primi u punopravno članstvo MASa.
Treće postoji forum "Rad MASa" gde predstavnik vašeg kluba ulazi, postavlja teme vezane za rad MASa i dobija konkretne odgovore od UO ili predsednika MASa.
Na osnovu svega ovoga pitam ČEMU SVE OVO ?
Da li vam treba publika  ?
Koja istina i koga interesuje vaše slobodno mogu reći klubsko prepucavanje ?
Da li ti imaš kontakt sa predstavnikom vašeg kluba "merlin031" i da li on tebe obaveštava šta se dešavalo na sednicama i šta se dešava u forumu "Rad MAS-a".
Ako se dogovorite da ti Zlatiborac budeš predstavnik moto kluba "ERE" vrlo rado ću ti izmeniti nalog da učestvuješ u tom forumu u suprotnom svaka tema koja se otvori a da se u njoj spominje povreda člana ili bilo kog dela u radu MASa biće prebačena u pomenuti forum i na licu mesta zaključana.

Aleksa ,
da li je tebe MR Čokanlija obavestio da postoji ovaj forum gde se raspravlja o ovakvim temama ili ti ja samo želja da raspiruješ vatru i dodaješ pomalo ulja - rekao bih preradjenog u tvom slučaju
« Poslednja izmena: Mart 19, 2011, 07:20:58 pre podne od strane Ivta »

Van mreže Zlatiborac

• Suvozac
  • *
« Odgovor #35 poslato: Mart 19, 2011, 10:31:59 pre podne »
U pravu si Krče nismo braća i nikad ne bih ni imao brata u stranom klubu jer ne prodajem veru za večeru.
Nemam potrebe tebi da se pravdam kad sam kupio motor al sigurno nije bilo juče i koliko kilometara prelazim.
Niko ne dira tvoj sadašnji klub, a ne vidim niti jedan razlog da raspravljaš o temama koje se tiču kluba iz kog si izašao, a koji je inače član MASa.

Zlatiborac, druže, gospodine....
misli ti da je nemoć zaključati temu ali ja je nisam zaključao.... prebacio sam je ovde pa nastavite ako vam to hrani dušu. Stavi ruku na srce i pogledaj šta sam uradio.
 Postavio si pitanje - Gnjat i Squi su ti dali odgovor na isto. Sve ostalo je off teme koji je prebačen ovde.
Inače o tvom pitanju je raspravljala skupština već dvaput i donela odluku i da Rade ostane u UO MASa i da se m.k. Užice primi u punopravno članstvo MASa.
Treće postoji forum "Rad MASa" gde predstavnik vašeg kluba ulazi, postavlja teme vezane za rad MASa i dobija konkretne odgovore od UO ili predsednika MASa.
Na osnovu svega ovoga pitam ČEMU SVE OVO ?
Da li vam treba publika  ?
Koja istina i koga interesuje vaše slobodno mogu reći klubsko prepucavanje ?
Da li ti imaš kontakt sa predstavnikom vašeg kluba "merlin031" i da li on tebe obaveštava šta se dešavalo na sednicama i šta se dešava u forumu "Rad MAS-a".
Ako se dogovorite da ti Zlatiborac budeš predstavnik moto kluba "ERE" vrlo rado ću ti izmeniti nalog da učestvuješ u tom forumu u suprotnom svaka tema koja se otvori a da se u njoj spominje povreda člana ili bilo kog dela u radu MASa biće prebačena u pomenuti forum i na licu mesta zaključana.

Aleksa ,
da li je tebe MR Čokanlija obavestio da postoji ovaj forum gde se raspravlja o ovakvim temama ili ti ja samo želja da raspiruješ vatru i dodaješ pomalo ulja - rekao bih preradjenog u tvom slučaju

Drugim recima,hteo si da mi kazes da ne postavljam nezgodna pitanja ili ces mi prebaciti ili zatvoriti temu,kao sto si to vec dva puta uradio. A nije mi ni Gnjat ni Squi odgovorio na osnovno pitanje,a to mozes videti ako malo bolje pogledas sve postove...Znaci,kazna je neka i nesto nepoznato,a najgora je izbacivanje iz MAS-a.
li dobro,nema veze.Posto vidim da je ceo ovaj forum jedna velika namestaljka i nepravda,ja se vise necu ukljucivati u rad ovog foruma!!!Ne moze administrator da meni i ostalim ljudima odredi sta je zanimljivo i sta nije!Ako ima interesovanja,pusti ljude da komentarisu i gledaju,nemoj zakljucavati temu.Ipak je to zakljucavanje znak vase nemoci!
Pozdrav
P.S. samo da dodam da ovi nije nista licno,nego treba samo istina da izadje na videlo. A druga stvar,to sto je Skupstina MAS-a izglasala Rada da ostane u Upravnom odboru znaci da je Skupstina prekrsila Statut i Pravilnik! Znaci,u UO je sedeo covek koji nije ni u jednom klubu!!?? Ajde,pa mi sad reci da opet nisam u pravu ili mi zakljucaj ili prebaci ili uradi sta god hoces sa odgovorom....ALI,IPAK SAM U PRAVU!

Van mreže krce

• Vozac
  • *
  • MESSENGERS MC SERBIA
« Odgovor #36 poslato: Mart 19, 2011, 10:49:18 pre podne »
   Ivta nemoj zavrtati i izvratati temu ja samo hocu da znam javno posto je izrecena javna kleveta. Ja nigdene pominjem njegov klub u nijednom kontestu a ERE imam pravo da pominjem vise i od tebe i njega. Ja samo hocu da znam odgovor na moje pitanje .

Ako ovo nije javno sta je onda???

Pljuvali ste po klubu  u vise tema u raznim kontestima tipa sitnih podjebavanja do licnih stvari na  Forumu

Ovde direkto pljujes po meni i mom opredeljenju:

Znaci i ti isto kao i ovaj tvoj kolega ne stojite iza onog sto napisete demantujete sami sebe svojim izjavama.

I jos jednom molim tvog kolegu da napise javno nije bitno moze i od koga je cuo:

Ja hocu isto istinu oko ovoga pokrenem posebnu temu vi izbrisete. Nama treba pomoc oko necega sto mi neznamo u klubu a ovde neko zna.

Rade:

Moze i bilo ko drugi ako je video tako nesto.

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #37 poslato: Mart 19, 2011, 11:02:44 pre podne »

Zlatiborac...

- Odgovor si dobio i to navedeno po članovima statuta i pravilnika zaista ne znam šta očekuješ više od nas...

- Ja kao glavni urednik ovog foruma sam dozvolio da ova tema ostane u OFF topiku da ne bi neko rekao da nešto krijemo ili da se od nekoga skrivamo.

- Ono što bi ti trebalo da znaš a vidim da ne znaš jer te niko nije uputio ...je da se sva pitanja vezano za MAS ili upravni odbor postavljaju u forumu Rad MAS-a i da samo u tom forumu možemo razmatrati unutrašnje probleme asocijacije ...i to samo zvanični predstavnici klubova. Ali budući da si tek dva meseca u ovoj priči to mogu da razumem i da ti oprostim.

- Vidim da ti nije jasno zašto je skupština dva puta glasala i izglasala moj ostanak u UO... možda bi trebao da se zapitaš zašto imam toliku podršku i da li si u pravu ...ili pošto si u istom gradu možeš da me pozoveš da razgovaramo ako ti je toliko stalo da razumeš i spoznaš istinu, ja sam uvek raspoložen za razgovor i evo sad imaš otvoren poziv ako ti je stalo do istine.

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #38 poslato: Mart 19, 2011, 11:02:53 pre podne »

Ivto,
 Posle kracih konsultacija sa presednikom mog kluba sam upoznat sa tim o cemu si mi pisao...
 Kao do danas ne informisan se izvinjavam,ali sto se kako ti kazes dolivanja ulja na vatru tice
 ne brini,ja sam piroman bas onoliko koliko si ti vatrogasac...
 A  kvalitet ulja,to je diskutabilno  ;)
 Pozdrav  :) :)

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #39 poslato: Mart 19, 2011, 11:10:31 pre podne »

Krče...

Naravno da ću da iznesem, tebi sam to rekao ovde na forumu a ti proveri informacije u kod svojih, nemoj da si neobavešten. Inače ću na sledećoj skupštini MAS-a podneti zvaničan izveštaj o tom događaju i navesti svedoke koji su prisustvovali istom a ima ih puno.