... jer sam po nalogu poslednje Skupštine MAS-a izabran za administratora što je trenutni administratorski tim neovlašćeno i neosnovano poništio ukidajući mi administratorski nalog.
LAŽEŠ !!!!!
Ne mogu da verujem da ste tako nisko spali draga Braćo Administratori da ste počeli da prepravljate i ono što ja ovde javno napišem!
Ja nisam napisao po nalogu Skupštine nikad i ja te vaše policijske termine poput NALOGA nikad ne koristim u svom rečniku!
Napisao sam: OFF nije moj stručan odgovor Rendiju a mislim da sam dovoljno kompetentan za odgovor jer sam na poslednjoj Skupštini izabran za administratora što je trenutni administratorski tim neovlašćeno i neosnovano poništio ukidajući mi administratorski nalog.
Administratorski status mi nikako nije mogao dati Ivta koga sam na poslednjoj Skupštini MAS-a prvi put i zadnji put sreo u životu a ni Veverica jer ovo nije njegov lični forum!!!
Do administratorskog statusa mi očito nije toliko stalo stalo jer da jeste kao što vi sami kažete ne bi ste me molili da ga prihvatim mesecima ali mi je mnogo više stalo do ispravljanja nepravde nanesene Tostu Tomi Čoperu, Aleksi i meni koje ste optužili za nekakvu neposteojeću prevaru sa IP adresom i iako smo vam izneli sve moguće dokaze vi nastavljate po starom falsifikujući optužbe koje ste sami pisali pre dve nedelje...
Da nije tužno sve ovo bilo bi smešno!
P.S.
Odlično je što ste se potrudili da ovaj problem rešimo (doduše posle čitavih dvadeset dana) javno na Skupštini koju sam ja predložio predsedniku MAS-a još pre 20 dana!
Za kad je zakazana Skupština naše Moto Asocijacije Srbije na koju me pozivate i sa kojom danas ovde pretite draga Braćo?