Mart 28, 2026, 10:46:54 posle podne

Autor Tema: Odg: Molba za objasnjenje (off iz teme)  (Pročitano 8627 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
Odg: Molba za objasnjenje (off iz teme)
« Odgovor #40 poslato: April 10, 2011, 11:21:58 posle podne »
i uz to izabran javno uz odobrenje članova UO, predsednika, potvrdjen od uredničkog tima..... 

Van mreže MR.Čokanlija

• Administrator
  • Ultimate Biker
  • *
    • Moto KLub Čokanlija na WEB-u...
« Odgovor #41 poslato: April 10, 2011, 11:26:37 posle podne »
... jer sam po nalogu poslednje Skupštine MAS-a izabran za administratora što je trenutni administratorski tim neovlašćeno i neosnovano poništio ukidajući mi administratorski nalog.
LAŽEŠ !!!!!

Ne mogu da verujem da ste tako nisko spali draga Braćo Administratori da ste počeli da prepravljate i ono što ja ovde javno napišem!
Ja nisam napisao po nalogu Skupštine nikad i ja te vaše policijske termine poput NALOGA nikad ne koristim u svom rečniku!
Napisao sam: OFF nije moj stručan odgovor Rendiju a mislim da sam dovoljno kompetentan za odgovor jer sam na poslednjoj Skupštini izabran za administratora što je trenutni administratorski tim neovlašćeno i neosnovano poništio ukidajući mi administratorski nalog.
Administratorski status mi nikako nije mogao dati Ivta koga sam na poslednjoj Skupštini MAS-a prvi put i zadnji put sreo u životu a ni Veverica jer ovo nije njegov lični forum!!!
Do administratorskog statusa mi očito nije toliko stalo stalo jer da jeste kao što vi sami kažete ne bi ste me molili da ga prihvatim mesecima ali mi je mnogo više stalo do ispravljanja nepravde nanesene Tostu Tomi Čoperu, Aleksi i meni koje ste optužili za nekakvu neposteojeću prevaru sa IP adresom i iako smo vam izneli sve moguće dokaze vi nastavljate po starom falsifikujući optužbe koje ste sami pisali pre dve nedelje...
Da nije tužno sve ovo bilo bi smešno!
P.S.
Odlično je što ste se potrudili da ovaj problem rešimo (doduše posle čitavih dvadeset dana) javno na Skupštini koju sam ja predložio predsedniku MAS-a još pre 20 dana!
Za kad je zakazana Skupština naše Moto Asocijacije Srbije na koju me pozivate i sa kojom danas ovde pretite draga Braćo?

MAS JE JAK ONOLIKO KOLIKO SMO SVI MI ZAJEDNO JAKI!!!

• Ultimate Biker
« Odgovor #42 poslato: April 10, 2011, 11:32:28 posle podne »
Ja ovu temu nisam započeo iako ovde to ovde tako piše!!!
OFF nije moj stručan odgovor Rendiju a mislim da sam dovoljno kompetentan za odgovor jer sam po nalogu poslednje Skupštine MAS-a izabran za administratora što je trenutni administratorski tim neovlašćeno i neosnovano poništio ukidajući mi administratorski nalog.
Off nije moj odgovor upućen Ivti a ako je moj odgovor OFF na temu zašto niste prebacili i Ivtin napad u kome proziva Tosta Aleksu  i mene a moje reči odbrane smatrate za OFF pogotovu što Rendi u svojoj temi kaže da ga nikakve IP adrese u njegovoj temi ne zanimaju!!!
Namerno ste prebacivali sve ovo da bi izgledalo da sam ja započeo Temu odnosno OFF a pravi OFF u vidu Ivtinog napada ste ostavili u Rendijevoj temi bez mogućnosti moje odbrane za uvrede koje nanosite časnim ljudima Tost-u Aleksi i meni.
Postavite i Ivtin napad ovde pa će ljidi moći da shvate šta se zapravo dešava danas ovde.
Trenutni Administratori ako mislite da će vam ovakvo preprevljanje tema prebacivanje,zaključavanje i brisanje pomoći da pobegnete od istine varate se!!!
Nadam se da ćete stvarno uskoro sazvati Skupštinu Moto Asocijacije sa kojom danas pretite pa ćemo tamo rešiti probleme kako i dolikuje pravoj Braći i našoj najvećoj Moto Asocijaciji Srbije !!!
P.S.
Pravda je kažu spora ali dostižna!!!

NIKO NIŠTA NE PREPRAVLJA VIDI SE DOLE KAD JE PREPRAVLJENO , nauči ili nekog pitaj kako funkcioniše forum. Kad se prepravlja u dnu piše ... poslednja izmena... izmenio-taj i taj.... dokle da ti se smeju ljudi ... evo ti i print skrin...

ŠTO ZNAČI DA OPET I OPET I
OPET LAŽEŠ !!!!!!

Ma ko mene poznaje brate..... ti si me sreo prvi put u životu  ??? :icon_scratch:... da Bog da se više i ne sreli nikad

STALO TI JE DA BUDEŠ NE ADMINISTRATOR NEGO PREDSEDNIK MASa

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #43 poslato: April 10, 2011, 11:39:22 posle podne »

Izgleda brate da si u pravu...  :o on bi da smeni urednički tim i ceo UO MAS-a na čelu sa predsednikom i verovatno ima velike ambicije kad je otvorio ovako širok front. 

Van mreže MR.Čokanlija

• Administrator
  • Ultimate Biker
  • *
« Odgovor #44 poslato: April 10, 2011, 11:42:58 posle podne »
NIKO NIŠTA NE PREPRAVLJA VIDI SE DOLE KAD JE PREPRAVLJENO

OPET LAŽEŠ !!!!!!

Ja vidim samo da si ušao u crveno dragi Brate Ivto sa nekim slovima,
ali to ne dokazuje da moje ovde napisane reči nisu prepravljane!
Zar ste pored mene smenili ili mislite da možete da smenite i predsednika Moto Asocijacije Srbije?

• Ultimate Biker
« Odgovor #45 poslato: April 10, 2011, 11:44:49 posle podne »
Ja vidim samo da si ušao u crveno dragi Brate Ivto sa nekim slovima ali to ne dokazuje da moje ovde napisane reči nisu prepravljane od strane Administratora!
Zar ste pored mene smenili ili mislite da možete da smenite i predsednika Moto Asocijacije Srbije?

NIKO NIŠTA NE PREPRAVLJA VIDI SE DOLE KAD JE PREPRAVLJENO , nauči ili nekog pitaj kako funkcioniše forum. Kad se prepravlja u dnu piše ... poslednja izmena... izmenio-taj i taj.... dokle da ti se smeju ljudi ... evo ti i print skrin...

ŠTO ZNAČI DA OPET I OPET I
OPET LAŽEŠ !!!!!!

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #46 poslato: April 10, 2011, 11:54:08 posle podne »
Ovo su tvoje reči.... evo baš tu pominješ sve koje smatraš odgovornim kao i pretnju da ćeš izaći iz asocijacije koju toliko voliš, šta bi onda tek radio da nas ne voliš...

Više od dve nedelje sam strpljivo čekao da se neko iz UO MAS-a oglasi javno na forumu
pa sam polako i izgubio nadu da će se to u mom bitisanju u Asocijaciji i desiti...

Samo zbog toga što toliko volimo ideju bajkerskog zajedništva ja i Aleksa smo do sada čekali da se ispravi nepravda ali pošto se to ne dešava mislim da ćemo nas dvojica uskoro pokrenuti inicijativu da i Čokanlije izađu iz MAS-a.

Upravni odbor je obavešten odnosno predsednik MAS-a BELI koga sam lično zvao kao i GNJATA i rečeno mi je da ćete o tome svi razgovarati i da ću biti obavešten o tome na koji način će biti skinuta ljaga sa mog imena kao i imena Alekse i Tomislava...

Za dve nedelje niste ni da prokomentarisali a kamoli da ste reagovali na nepravilnosti koje su učinjene!!!
Zahtevam ostavke na sve funkcije odgovornih lica za izazivanje skandala i uvredu časti koja nam je ovde naneta!!!

Van mreže MR.Čokanlija

• Administrator
  • Ultimate Biker
  • *
Odg: Molba za objasnjenje
« Odgovor #47 poslato: April 11, 2011, 12:04:41 pre podne »
Ne prepravljate ništa kažeš i optužuješ za laži predsednika Moto Kluba Asocijacije! Evo pravih dokaza da prepravljate i falsifikujete stvari na forumu MAS-a!!!

Admin je povećao broj postova, ali nije dupli nalog. Postovi nemaju veze sa IP.
Evo dokaza i ovo je poslednji put da nekome objašnjavamo bilo šta.
Admin je član MASa i treba da mu bude zaštićen indetitet samo zbog toga što vas par bukačata huškate non stop svadju na forumu. Dečko je vrlo sposoban i vičan radu na računaru, uskoro ćete videti njegov rad na početnoj strani MASa jer kompletnu prvu stranu radi već mesecima. Drugo, forum i c-panel je očistio i ubrzao forum maximalno. Njegovo ime se pominje prilikom banovanja problematičnih članova, ali on to odradi tek kad ceo urednički tim izglasa takvu odluku. Znači čovek radi maximalno po pravilu foruma.
E sad Gremline gledaj

ADMIN

IVTA

DEXTER

SQUI

A evo zašto smo posumnjali u čokanlije.
Naravno posle objašnjenja admina i Crnog Leptira nismo sigurni da smo u pravu ali smo na osnovu ovog što je dole posumnjali

Admin Nikola nije mogao da radi mesecima na C panelu kad mu je tek na poslednjoj Skupštini dodeljen nalog administratora kad i meni
a njegov drugi ili dupli Admin nalog sa slikom Aždaje koja bi trebalo sve ovde da plaši napravio je ovde tek pre mesec dana!

Čudno je da ste sad izbacili Tosta sa spiska ljudi koji imaju istu IP adresu na forumu MAS-a kad čovek ima potpuno istu IP adresu kao ja i Aleksa i još nas preko 100 (sto) korisnika Lazarevačkog wireles internet provajdera SKY NET!!! To vam može potvrditi pomenuti provajder (kao što smo vam mi već rekli još pre dvadeset dana) kao i ovome obavešteni član UO MAS-a Gnjat koji je Lazarevčanin pa je mogao čoveka pitati i lično!
Džaba što ste sada ovde izbacili sa slike i ime Tosta člana MK.Čoper sa spiska na ovom screen shotu kad ste već izbacili isti ovakav screnshot sa Tost-ovim imenom pored naših još pre dve nedelje na ovom istom mestu!!!
To se ne može objasniti nikako drugačije nego kao još jedan vaš prljavi i neuspeo pokušaj sakrivanja istine!!!
Evo ovde dole vaše iste optužbe od pre dvadeset dana.

Da nije žalosno ovo bi bilo smešno!
Pa zar nemaju iste IP adrese korisnik Obi i Moderator Baffy koja o ovome ćuti i kao i Beli predsednik MAS-a i njegov sin Djox koji pristupaju sa 1 računara?
Zašto pomenuti nisu ovde prozivani javno na forumu zbog toga i zašto nisu optuženi za prevaru i manipulacije a Tost, Aleksa i ja jesmo optuženi
iako nismo nikad seli za isti računar?
P.S.
MI nikada nismo koristili tuđe naloge niti čak nikad koristili isti računar za pristup kao što to rade trenutno aktuelni Admistratori zvaničnog foruma MAS-a!!!
Nadam se da će trenutni administratorski tim uskoro odgovarati za ove neosnovane uvrede časti i optužbe protiv : Tosta Tome Čopera ,Alekse i mene!!!
Nadam se da će trenutni administratorski tim uskoro odgovarati što mi je odmah posle izrecanja ove neosnovane i besmislene optužbe neovlašćeno ukinio Administratorski nalog koji mi je dodeljen na poslednjoj Skupštini MAS-a!!!

ZA KAD JE ZAKAZANA SKUPŠTINA SA KOJOM PRETITE?

• Ultimate Biker
« Odgovor #48 poslato: April 11, 2011, 12:10:19 pre podne »
BOŽE,BOŽE KAKVA GLUPOST, ČOVEK CITIRA MOJE PRINTOVE I KAŽE DA SU PREPRAVLJENI.... C,C,C
I ŠTA DOKAZUJEŠ OVIM  :icon_scratch:
SMEŠNO
BLAGO TVOM KLUBU NA ČELU SA TOBOM, ŽIV BIO JA NE MOGU VIŠE DA SE SMARAM SA TOBOM JER OČIGLEDNO TI OVI "KOMPOVI" KAKO IH TI ZOVEŠ NE IDU OD RUKE
IMAŠ BROJEVE TELEFONA UO I PREDSEDNIKA PA SE INFORMIŠI KAD JE SEDNICA, A DO TAD BUDI SPREMAN DA ĆE TI SVAKA SLEDEĆA OPSTRUKCIJA RADA FORUMA BITI OBRISANA
ZBOGOM

Van mreže Aleksa - MK Čokanlija

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #49 poslato: April 11, 2011, 08:32:37 pre podne »
BOŽE,BOŽE KAKVA GLUPOST, ČOVEK CITIRA MOJE PRINTOVE I KAŽE DA SU PREPRAVLJENI.... C,C,C
I ŠTA DOKAZUJEŠ OVIM  :icon_scratch:
SMEŠNO
BLAGO TVOM KLUBU NA ČELU SA TOBOM, ŽIV BIO JA NE MOGU VIŠE DA SE SMARAM SA TOBOM JER OČIGLEDNO TI OVI "KOMPOVI" KAKO IH TI ZOVEŠ NE IDU OD RUKE

U pravu si Ivto,
 Samo se nezna ko je srecniji,moj klub sto ima ovakvog Predsednika
 ili MAS i tvoj klub sto ima tebe  ;) ;)
 ZIV BIO...

Van mreže marko vitez

• Moto manijak u usponu
  • Tattoo by Mare
    • ASTRAL INK TATTOO STUDIO
« Odgovor #50 poslato: April 11, 2011, 11:55:20 pre podne »
Sezona pocela,a vi se jos uvek svadjate,nemojte ljudi,stvarno nema smisla,daj izgladite vise odnose i pocnite da radite ono za sta ste zaduzeni.Ovo je slobodna zemlja,pustite ljude da pisu i kazu sta misle pa nek vide svi!
« Poslednja izmena: April 11, 2011, 01:27:47 posle podne od strane marko vitez »
Tattoo
Body Piercing
Air Brush
065-8.123.144

Van mreže the Gent

• deaktivirani korisnici
  • Suvozac
  • *
« Odgovor #51 poslato: April 11, 2011, 01:23:59 posle podne »
Najjace je ovo Brate pa Brate a napusavju se medjusobno jos pritom se jednom videli u zivotu a braca , hahahaha a Brate.
Victors

Van mreže marko vitez

• Moto manijak u usponu
  • Tattoo by Mare
    • ASTRAL INK TATTOO STUDIO
« Odgovor #52 poslato: April 11, 2011, 01:27:17 posle podne »
Najjace je ovo Brate pa Brate a napusavju se medjusobno jos pritom se jednom videli u zivotu a braca , hahahaha a Brate.
A mozda se nisu nikada ni videli ni upoznali...
Tattoo
Body Piercing
Air Brush
065-8.123.144

Van mreže NOCA

• Vozi da sve vidis i da te svi vide!
  • Bajker Bez Granica
« Odgovor #53 poslato: April 11, 2011, 04:40:53 posle podne »
P)reteraste ga!

Po mojim informacijama ( od predsednika) sastanak UO je zakazan za sledecu subotu gde treba da se raspravi i ovo gore.

Hajde malo spustite loptu, BRACO!

Van mreže PIT RIDERS

• Suvozac
  • *
« Odgovor #54 poslato: April 13, 2011, 01:19:23 posle podne »
SVI NA SKUP U SMEDEREVO I UZ PIVO LEPO DA SE POMIRITE

Van mreže NOCA

• Vozi da sve vidis i da te svi vide!
  • Bajker Bez Granica
« Odgovor #55 poslato: April 13, 2011, 02:54:09 posle podne »
TAKO JE .... OOOOOOOOOooooooooooooooooooo.................

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #56 poslato: April 13, 2011, 03:30:46 posle podne »
Mozeeeee :D

Van mreže obi

• Moto Manijak
  • live to ride
    • http://www.google.com/imgres?imgurl=http://www.actudefense.com/wp-content/uploads/2010/08/legionnaires_pm.jpg&imgrefurl=http://www.actudefense.com/la-police-militaire-nounous-des-legionnaires/&h=525&w=800&sz=89&tbnid=Eh1_yiDdnPHQ-M:&am
« Odgovor #57 poslato: April 13, 2011, 03:31:48 posle podne »
stizemooooooooooo,jos malo :) :) :)

Van mreže GoranVojska

• Totalni Moto Manijak
  • Vozim dokle mogu ikoliko hocu
« Odgovor #58 poslato: April 13, 2011, 09:02:21 posle podne »
a ja???????????
Suzuki Bandit 1200s

Van mreže Rendi