April 27, 2026, 10:21:52 posle podne

Autor Tema: Moto skup Indjija 2008  (Pročitano 11920 puta)

0 Članovi i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

T-Zex

• Gost
Odg: Moto skup Indjija 2008
« Odgovor #20 poslato: Jun 23, 2008, 12:02:48 posle podne »
(kopiran moj tekst sa bjbikers-a)

Hajde i ja da se upisem s'komentari:

1. Petak -  o.k. docek. Svirka manje-vise odlicna. Gale kao i uvek - vrh (mada mi se cini da je bio malo "smoren" )
2. Subota - prodavci moto-opreme = odlicna ponuda. Sto vise, to bolje! Pasulj u podne - odlican (mada kazu da je drugi kazan bio ocajan  ) Defile - odlicno organizovan, a i pivce u centru. Svirka uvece - odlicna do Podivljalih Jagoda. Tada sam i napustio kamp i otisao do grada. Znaci, poruka Seju Lipovaci - odmori neko vreme (ne on licno, nego bend) - ocajni su bili, nikad goru svirku nisu imali.
3. Nedelja - Žole Mega Car   , znači sremački doručak u Maradiku 1. liga, veoma dobra organizacija.

Sve u svemu, sabrani utisci bili bi sledeći:

* Prostor - očajan. To što nema 'lada, dopunilo je moje nerviranje zbog ubitačne podloge od nekakvog tucanika koji je poguban za motocikl težak 260 kila   bre.
* Cene - korektne.
* Organizacija korektna, ali pomalo brine nezainteresovanost policije i obezbeđenja da intervenišu kad treba...

A sad kritika -
drugari Indjijanci, imate kredita za još jedan pokušaj da uljudite prostor. Nema opravdanja da iz godine u godinu imate odličan bilans, a ništa ne uložite da se naprave : tuševi, nadstrešnice, uređeno parking mesto za motore, obeleženo mesto za kampovanje.
To ne može da se traži od klubova koji nemaju takav renome, ali vi nemate prava da ne počnete da MNOGO poboljšavate uslove boravka u kampu.

Ako sam nešto propustio - ću dopišem 

Van mreže Djox

• Bajker Bez Granica
  • Pol: Muškarac
« Odgovor #21 poslato: Jun 23, 2008, 12:15:48 posle podne »
E tako se ocenjuje skup RESPECKT!!!

Van mreže bokilic

• Totalni Moto Manijak
  • brmmmm brmmmm
« Odgovor #22 poslato: Jun 23, 2008, 12:17:32 posle podne »
EVO JOSH NEKIH SLIKA
WARU I JA
WARU,JA I DEXTER
SHUKI,JA I DARKOMASA SE PRZI
BINA

pozdravi mi sustera,,,kazi mu samo boris iz svilajnca,i poruci mu da baci tengaju u dunav ;D ;D ;D
brm brmmmmmmmm

Van mreže Dexxter

• Ultimate Biker
« Odgovor #23 poslato: Jun 23, 2008, 02:36:22 posle podne »
da znas darko i da se videlo kako si se proveo
se secas

a evo si i ovde

>:D

Ja se svega secam ::) ::) :P :P

EVO JOSH NEKIH SLIKA
WARU I JA
WARU,JA I DEXTER
SHUKI,JA I DARKOMASA SE PRZI
BINA

I ovoga se secam.

Veceras postavljam ja MOJE SLIKE. ;D ;D >:D >:D >:D >:D >:D >:D

Van mreže markoni

• Moto manijak u usponu
  • live to ride, ride to live BMW :)
    • www.www.mkcivija.com
« Odgovor #24 poslato: Jun 23, 2008, 05:51:30 posle podne »
skup kao skup nije bio los ali tek od 18h kada je sunce zaslo iza brda (jbg kad nije imalo gde ranije da se skloni i napravi hlad).mnogo sunca i prasine,onaj kamen sto je posut je ocajan,moglo se i drugacije srediti.nazalost jedini hlad je bio ispod suncobrana i satre gde je kuvalo.moglo je biti malo vise wc-a i mesta za prodaju bonova jer je uzasna guzva bila i u petak i u subotu ta toj jednoj tezgi.odlicna muzika,da nije bilo ovog drustva sa kojim sam stigao ne bi bilo ni provoda.sve u svemu dobro je,jedine zamerka su za hlad kog nije bilo,prasinu,kamen BEZOBRAZNO I NEPROFESIONALNO OBEZBEDJENJE za ovakve stvari,nije im ovo kafana

gordanmg

• Gost
« Odgovor #25 poslato: Jun 23, 2008, 10:06:11 posle podne »
skup kao skup nije bio los ali tek od 18h kada je sunce zaslo iza brda (jbg kad nije imalo gde ranije da se skloni i napravi hlad).mnogo sunca i prasine,onaj kamen sto je posut je ocajan,moglo se i drugacije srediti.nazalost jedini hlad je bio ispod suncobrana i satre gde je kuvalo.moglo je biti malo vise wc-a i mesta za prodaju bonova jer je uzasna guzva bila i u petak i u subotu ta toj jednoj tezgi.odlicna muzika,da nije bilo ovog drustva sa kojim sam stigao ne bi bilo ni provoda.sve u svemu dobro je,jedine zamerka su za hlad kog nije bilo,prasinu,kamen BEZOBRAZNO I NEPROFESIONALNO OBEZBEDJENJE za ovakve stvari,nije im ovo kafana
Kapija ko kapija ne moze biti bolja kad na njoj stoji los covek sa tamo nekog foruma i nema nikakvu vezu sa Indjijom.

Van mreže markoni

• Moto manijak u usponu
  • live to ride, ride to live BMW :)
    • www.www.mkcivija.com
« Odgovor #26 poslato: Jun 23, 2008, 11:04:56 posle podne »
Kapija ko kapija ne moze biti bolja kad na njoj stoji los covek sa tamo nekog foruma i nema nikakvu vezu sa Indjijom.
kamo srece da ima ikakve veze sa bilo kakvim forumom i racunarom uopste  ;D ;D ;D

Van mreže Sandra_EXTREM

• Moto Manijak
  • Pol: Žena
  • moto psycho
    • www.extrem-mk.com
« Odgovor #27 poslato: Jun 23, 2008, 11:24:07 posle podne »
a sto se ja ne bih secala pa secam se i ja..jaoj da vidim te slike!!!
>>>Live to ride,ride to live<<<

Van mreže Šeki

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #28 poslato: Jun 24, 2008, 09:52:41 posle podne »
Povučen lošim iskustvom iz prošle godine, bio sam u pravu što sam išao u Sarajevo na skup! Vidim da se u Indjiji ništa nije promenilo na bolje...

Van mreže WARU

• Bajker Bez Granica
  • SLOVENIJA
« Odgovor #29 poslato: Jun 25, 2008, 02:20:39 pre podne »
KAKO DA VAM KAŽEM , JA IŠAO SA SLOVENIJE 700 KM, DOŠAO PRVO ZVIO GLJEŽAN, NADAO SE NA POMOČ VICTORY ( ŠALA) ALI BIO ODLIČAN FESTIVAL, KAKO VI KAŽETE, SLOVENCI SE ODLIČNO IMALI, JEL STE PIČKIKCE, ŠTO VAM TREBA KLIMA, AJDE VI U MOTEL AKO MOŽETE, JA PRVI PUT U ŽIVOTU PLATIO MOTOSUSRET, I BILO ODLIČNO!!!!!!!!!!!!! a ZAŠTO SE VI SRBI ŽALITE JEL VAM TREBA HOTEL?????????????????????????????????????
:police: come in peace or stay at home *3

Van mreže Gojko - MK Warriors

• Bajker Bez Granica
  • MK WARRIORS SERBIA
    • WWW.WARRIORS.RS
« Odgovor #30 poslato: Jun 25, 2008, 08:05:21 pre podne »
KAKO DA VAM KAŽEM , JA IŠAO SA SLOVENIJE 700 KM, DOŠAO PRVO ZVIO GLJEŽAN, NADAO SE NA POMOČ VICTORY ( ŠALA) ALI BIO ODLIČAN FESTIVAL, KAKO VI KAŽETE, SLOVENCI SE ODLIČNO IMALI, JEL STE PIČKIKCE, ŠTO VAM TREBA KLIMA, AJDE VI U MOTEL AKO MOŽETE, JA PRVI PUT U ŽIVOTU PLATIO MOTOSUSRET, I BILO ODLIČNO!!!!!!!!!!!!! a ZAŠTO SE VI SRBI ŽALITE JEL VAM TREBA HOTEL?????????????????????????????????????

Nekad je to bilo jednostavnije.. Bilo je 10 skupova u celoj Srbiji koji su bili još slabije organizovani, a bajkeri su se provodili mnogo bolje nego danas.. Niko nije spavao u hotelu, motelu ...  Vozili se MZ-i , a ko je imao malo noviji motor.. E da mi se vratiti u 90-e!!!!!
Danas je došla nova generacija bikera koji ne mogu bez hotela, tuševa i tople vode, šator nemogu da smisle a ni nas što spavamo u njemu...Namršteno obezbeđenje na ulazu koje nas ni ne poznaje kada dođemo, ne poželi dobrodošlicu, ne pita kako smo putovali, odakle dolazimo itd...
HONDA CBR1100XX & KAWASAKI ZZR 1400 & BMW R1200GSA

T-Zex

• Gost
« Odgovor #31 poslato: Jun 25, 2008, 09:47:47 pre podne »

Waru, prijatelju, nadam se da ovo nisi ozbiljno pitao  ;)
znas za onu izreku - blago onome ko mlad poludi, ceo zivot mu prodje u sreci i veselju  ;D

Van mreže acim

• Profi Vozac
  • **
  • BMW K1300R
    • Aćim
« Odgovor #32 poslato: Jun 25, 2008, 10:41:06 pre podne »
@waru

Zato što smo Srbi  ;D ;D ;D

Van mreže darko dav

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #33 poslato: Jun 25, 2008, 11:53:35 pre podne »
Jos samo da ovaj pederiko dexster ubaci slike :icon_scratch: ::)
MK KRALJEVI SLOBODE
       SVILAJNAC
www.mk-kraljevislobode.com

Van mreže acim

• Profi Vozac
  • **
  • BMW K1300R
    • Aćim
« Odgovor #34 poslato: Jun 25, 2008, 12:52:36 posle podne »
Evo jedne od igračica, pretpostavljam  ;D ;D ;D

Van mreže RoaD GunneR

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #35 poslato: Jun 25, 2008, 01:26:45 posle podne »
Cini mi se da ove dve nisu bile na skupu, nekako sam siguran da bi ih primetio.

Van mreže darko dav

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #36 poslato: Jun 25, 2008, 01:49:19 posle podne »
Cini mi se da ove dve nisu bile na skupu, nekako sam siguran da bi ih primetio.
I ja to mislim ;D ;D ;D
MK KRALJEVI SLOBODE
       SVILAJNAC
www.mk-kraljevislobode.com

Van mreže WARU

• Bajker Bez Granica
  • SLOVENIJA
« Odgovor #37 poslato: Jun 25, 2008, 02:16:44 posle podne »
A GDE JA BIO DA NISAM TO VIDJEO
:police: come in peace or stay at home *3

Van mreže acim

• Profi Vozac
  • **
  • BMW K1300R
    • Aćim
« Odgovor #38 poslato: Jun 25, 2008, 02:22:46 posle podne »
Slikano oko pola 4 u subotu ispred hotela Grand u centru Inđije  ;D

Devojka na motoru je bila sa ovim društvom za stolom desno, a ovaj tip i verovanto plesačica (nisam siguran) su je nešto pitali. Mislim da je ovaj tip neko iz organizacije.

Van mreže Dexxter

• Ultimate Biker
« Odgovor #39 poslato: Jun 25, 2008, 02:37:55 posle podne »
Jos samo da ovaj pederiko dexster ubaci slike :icon_scratch: ::)

Koj ti je taj???  Nesto me zeza komp. postavljam uskoro. ;)