(kopiran moj tekst sa bjbikers-a)
Hajde i ja da se upisem s'komentari:
1. Petak - o.k. docek. Svirka manje-vise odlicna. Gale kao i uvek - vrh (mada mi se cini da je bio malo "smoren" )
2. Subota - prodavci moto-opreme = odlicna ponuda. Sto vise, to bolje! Pasulj u podne - odlican (mada kazu da je drugi kazan bio ocajan ) Defile - odlicno organizovan, a i pivce u centru. Svirka uvece - odlicna do Podivljalih Jagoda. Tada sam i napustio kamp i otisao do grada. Znaci, poruka Seju Lipovaci - odmori neko vreme (ne on licno, nego bend) - ocajni su bili, nikad goru svirku nisu imali.
3. Nedelja - Žole Mega Car , znači sremački doručak u Maradiku 1. liga, veoma dobra organizacija.
Sve u svemu, sabrani utisci bili bi sledeći:
* Prostor - očajan. To što nema 'lada, dopunilo je moje nerviranje zbog ubitačne podloge od nekakvog tucanika koji je poguban za motocikl težak 260 kila bre.
* Cene - korektne.
* Organizacija korektna, ali pomalo brine nezainteresovanost policije i obezbeđenja da intervenišu kad treba...
A sad kritika -
drugari Indjijanci, imate kredita za još jedan pokušaj da uljudite prostor. Nema opravdanja da iz godine u godinu imate odličan bilans, a ništa ne uložite da se naprave : tuševi, nadstrešnice, uređeno parking mesto za motore, obeleženo mesto za kampovanje.
To ne može da se traži od klubova koji nemaju takav renome, ali vi nemate prava da ne počnete da MNOGO poboljšavate uslove boravka u kampu.
Ako sam nešto propustio - ću dopišem