Najgori skup po meni je održan u Sutomoru.Ako ništa drugo ljudi po Srbiji su se bar trudili da naprave dobro,pa kako je ispalo-ispalo.Toliko neprijatnosti sam doživeo u C.Gori da to nije normalno,počev od milicije od granice do Sutomora,pa na skupu....Posle defilea zamalo nas ne pohapsiše sve do jednoga.Bubi iz Smedereva bukvalno pobegao od milicije,dok su neki momci ja mislim iz Šapca prespavali u SUPu.Šapčani se iznerviraše i odoše odmah isto veče.Organizatorima je bilo najvažnije 5 eura za ulaz,onaj na kapiji mi tražio 100 puta da mu pokažem kartu,kad god sam krenuo da obiđem motor u kampu.Milicioner mi tražio prvu pomoć,i na pitanje ko još to ima u motoru reko mi pa koj si ..... i došao kad ne poznaješ EVROPSKI zakon.Siguran sam da više nikada neću otići tamo,a i onog dripca Lojda samo čekam na nekom skupu u Srbiji.Ogluveo sam od onog megafona što je nosio,vikao kroz njega i stalno nešto zabranjivao.U životu mi nije bilo lošije nego u Sutomoru,ove godine,da ne beše Marka i one njegove kolibice na plaži,vratio bih se odmah.Kad malo bolje razmislim i prošle godine i pretprošle je bilo fuuujj
a sta si ocekivao preplanule devojcice u tangama
pa jebiga to im nije domaci proizvod.idem za cg 10-tak puta god. van sezone
sta mislite kad vide srpske tablice, skoro svaka patrola me zaustavi
ali ,na nasu srecu ima jos i dobrih ljudi i kod njih
a kod nas u srbiji na vise mesta su se na ulazu ponasali neprijateljski.
bajkere su docekivale gorile a ne domacin,
zato kazem ko kod mene i ja kod njega
licno mi je indjija, novi sad od gorih skupova ,po meni ne cini broj motora skup
vec kako se osecam i kako me domacin na ulazu doceka
ako si docekan ko covek sve ostalo zanemaris
a ako na startu popizdis

u indjiji sede piju pivo mi se lomimo na parkingu nema mesta,rizla muka za motor
da je neko prisao da kaze ljudi nemozete tamo idite tu
ma k............... lomili smo se tri cetiri motora sidji guraj okreci
niti te ko pita odakle si kako si putovao ,tako cu i da idem sledece god.
netreba nama MAS. ponasanje pojedinih klubova ce da odrede i posecenost istog