April 27, 2026, 11:50:42 posle podne

Autor Tema: NAJGORI SKUP U 2008.  (Pročitano 22859 puta)

0 Članovi i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
  • YAMAHA FJR 1300A
Odg: NAJGORI SKUP U 2008.
« Odgovor #60 poslato: Novembar 07, 2008, 10:50:43 pre podne »
Pa i nije.......... 8)

Pa neznaci li to da neki necitaju ono sta pise i mislite li da se glasalo realno  :(
Nje lako reci koji je skup naj bojli a koji je naj losiji ,ja u Valjevu nisam bio tako da nemogu da sudim,
a verujem da ce biti to pitanje razmatrano na skupstini MAS-a jer je kriterium postavljen

Zato ja citam,pa ga nisam uvrstio u glasanje ;)
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže deki59

• Profi Vozac
  • **
  • Kosovo je srce Srbije
« Odgovor #61 poslato: Novembar 07, 2008, 11:30:25 pre podne »
Pa i nije.......... 8)

Pa neznaci li to da neki necitaju ono sta pise i mislite li da se glasalo realno  :(
Nje lako reci koji je skup naj bojli a koji je naj losiji ,ja u Valjevu nisam bio tako da nemogu da sudim,
a verujem da ce biti to pitanje razmatrano na skupstini MAS-a jer je kriterium postavljen

Zato ja citam,pa ga nisam uvrstio u glasanje ;)

Pa zbog toga je izmedju ostalog i bio najgori, a i zbog toga sto se ove godine uopste i nije odrzao u oktobru :D ;D
Mnogo pozdrava iz Kosovske Mitrovice

www.coper-srbija.com

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #62 poslato: Novembar 08, 2008, 02:03:33 posle podne »
Najgori skup po meni je održan u Sutomoru.Ako ništa drugo ljudi po Srbiji su se bar trudili da naprave dobro,pa kako je ispalo-ispalo.Toliko neprijatnosti sam doživeo u C.Gori da to nije normalno,počev od milicije od granice do Sutomora,pa na skupu....Posle defilea zamalo nas ne pohapsiše sve do jednoga.Bubi iz Smedereva bukvalno pobegao od milicije,dok su neki momci ja mislim iz Šapca prespavali u SUPu.Šapčani se iznerviraše i odoše odmah isto veče.Organizatorima je bilo najvažnije 5 eura za ulaz,onaj na kapiji mi tražio 100 puta da mu pokažem kartu,kad god sam krenuo da obiđem motor u kampu.Milicioner mi tražio prvu pomoć,i na pitanje ko još to ima u motoru reko mi pa koj si ..... i došao kad ne poznaješ EVROPSKI zakon.Siguran sam da više nikada neću otići tamo,a i onog dripca Lojda samo čekam na nekom skupu u Srbiji.Ogluveo sam od onog megafona što je nosio,vikao kroz njega i stalno nešto zabranjivao.U životu mi nije bilo lošije nego u Sutomoru,ove godine,da ne beše Marka i one njegove kolibice na plaži,vratio bih se odmah.Kad malo bolje razmislim i prošle godine i pretprošle je bilo fuuujj

paperinos

• Gost
« Odgovor #63 poslato: Novembar 08, 2008, 02:31:42 posle podne »
Stvarno  to je onaj tipican bezobrazluk, komercijala, drsko sikaniranje.
Procitao sam ovo pet puta....e sad ajde sto su te jednom nasamarili, ali ono drugi i treci put...pa sta su jos trebali da ti urade da shvatis o cemu se tu radi.. ???......gde je kraj.
Ja sam pre petnaest godina odlucio da me Crna Gora nece vise videti u bilo kom smislu.
Dakle da ostane samo kod njih more, necu ici tamo,a o poslu da i ne pricamo. >:(

• Ultimate Biker
« Odgovor #64 poslato: Novembar 08, 2008, 02:41:18 posle podne »
Lepo vreme ove godine,vožnja(mislim dužina puta i to),neke stare ekipe (koje ove godine skoro da nisu i došle) i kao ajde,biće bolje... Sada je definitivno kraj,ovo je poslednji put.

paperinos

• Gost
« Odgovor #65 poslato: Novembar 08, 2008, 02:46:17 posle podne »
Ma ima toliko drugih mesta , boljih i sa boljim ljudima.
Zasto sebe dovoditi u tako ponizavajuce situacije da te neko drsko pljacka i plus zajebava.
Izivljavanju izgleda nema kraja, svaki put se dosete nove fore i razloge da oglobe ljude.

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
« Odgovor #66 poslato: Novembar 08, 2008, 03:23:18 posle podne »
Stacemo u crnoj gori bolje RSrpska,aaaa ;) ;D

Van mreže klan

• Totalni Moto Manijak
  • NAJJACI SAMO OPSTAJU
« Odgovor #67 poslato: Novembar 08, 2008, 04:27:53 posle podne »
Stacemo u crnoj gori bolje RSrpska,aaaa ;) ;D

daaaaaaaaa :D

Van mreže dejansd

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI ZX-6
« Odgovor #68 poslato: Novembar 08, 2008, 05:55:30 posle podne »
Najgori skup po meni je održan u Sutomoru.Ako ništa drugo ljudi po Srbiji su se bar trudili da naprave dobro,pa kako je ispalo-ispalo.Toliko neprijatnosti sam doživeo u C.Gori da to nije normalno,počev od milicije od granice do Sutomora,pa na skupu....Posle defilea zamalo nas ne pohapsiše sve do jednoga.Bubi iz Smedereva bukvalno pobegao od milicije,dok su neki momci ja mislim iz Šapca prespavali u SUPu.Šapčani se iznerviraše i odoše odmah isto veče.Organizatorima je bilo najvažnije 5 eura za ulaz,onaj na kapiji mi tražio 100 puta da mu pokažem kartu,kad god sam krenuo da obiđem motor u kampu.Milicioner mi tražio prvu pomoć,i na pitanje ko još to ima u motoru reko mi pa koj si ..... i došao kad ne poznaješ EVROPSKI zakon.Siguran sam da više nikada neću otići tamo,a i onog dripca Lojda samo čekam na nekom skupu u Srbiji.Ogluveo sam od onog megafona što je nosio,vikao kroz njega i stalno nešto zabranjivao.U životu mi nije bilo lošije nego u Sutomoru,ove godine,da ne beše Marka i one njegove kolibice na plaži,vratio bih se odmah.Kad malo bolje razmislim i prošle godine i pretprošle je bilo fuuujj

a sta si ocekivao preplanule devojcice u tangama
pa jebiga to im nije domaci proizvod.idem za cg 10-tak puta god. van sezone
sta mislite kad vide srpske tablice, skoro svaka patrola me zaustavi
ali ,na nasu srecu ima jos i dobrih ljudi i kod njih

a kod nas u srbiji na vise mesta su se na ulazu ponasali neprijateljski.
bajkere su docekivale gorile a ne domacin,
zato kazem ko kod mene i ja kod njega
licno mi je indjija, novi sad od gorih skupova ,po meni ne cini broj motora skup
vec kako se osecam i kako me domacin na ulazu doceka
ako si docekan ko covek sve ostalo zanemaris
a ako na startu popizdis ???
u indjiji sede piju pivo mi se lomimo na parkingu nema mesta,rizla muka za motor
da je neko prisao da kaze ljudi nemozete tamo idite tu
ma k............... lomili smo se tri cetiri motora sidji guraj okreci
niti te ko pita odakle si kako si putovao ,tako cu i da idem sledece god.
netreba nama MAS. ponasanje pojedinih klubova ce da odrede i posecenost istog
SMEDEREVO SRBIJA

Van mreže klan

• Totalni Moto Manijak
  • NAJJACI SAMO OPSTAJU
« Odgovor #69 poslato: Novembar 08, 2008, 08:39:33 posle podne »
[/quote

a sta si ocekivao preplanule devojcice u tangama
pa jebiga to im nije domaci proizvod.idem za cg 10-tak puta god. van sezone
sta mislite kad vide srpske tablice, skoro svaka patrola me zaustavi
ali ,na nasu srecu ima jos i dobrih ljudi i kod njih

a kod nas u srbiji na vise mesta su se na ulazu ponasali neprijateljski.
bajkere su docekivale gorile a ne domacin,
zato kazem ko kod mene i ja kod njega
licno mi je indjija, novi sad od gorih skupova ,po meni ne cini broj motora skup
vec kako se osecam i kako me domacin na ulazu doceka
ako si docekan ko covek sve ostalo zanemaris
a ako na startu popizdis ???
u indjiji sede piju pivo mi se lomimo na parkingu nema mesta,rizla muka za motor
da je neko prisao da kaze ljudi nemozete tamo idite tu
ma k............... lomili smo se tri cetiri motora sidji guraj okreci
niti te ko pita odakle si kako si putovao ,tako cu i da idem sledece god.
netreba nama MAS. ponasanje pojedinih klubova ce da odrede i posecenost istog

e ako si rekao. i ja se slazem s'tim.znaci ko me je kako ugostio tako ce me videti  sledece godine  :)

Van mreže darko dav

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #70 poslato: Novembar 09, 2008, 12:13:38 pre podne »
Ove godine definitivno sutomore,znaci sad sam isao,i nikad vise,razloge kad bi nabrajao,morao bi da kupim posle novu tastaturu,jer bi sve tipke polomio
MK KRALJEVI SLOBODE
       SVILAJNAC
www.mk-kraljevislobode.com

paperinos

• Gost
« Odgovor #71 poslato: Novembar 09, 2008, 12:45:31 pre podne »
Pa mozes da nam opises i u sazetoj formi, saberi se pa se baci u opis...ne treba da se dozvoli da takvi organizatori i derikoze budu u prilici da iduce godine osisaju novu turu "ovaca"
Ako spases i jednog jedinog bajkera od te katastrofe uspeo si......u misji.

Zato ljudi pisite .....da cujemo sta su sve bajkeri fasovali na tom omrazenom skupu.... ;D
« Poslednja izmena: Novembar 09, 2008, 01:22:23 pre podne od strane paperinos »

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
  • Yamaha XJ 900s Diversion Streetfighter
    • M.K.Valjevo
« Odgovor #72 poslato: Novembar 09, 2008, 10:08:32 pre podne »
Pa mozes da nam opises i u sazetoj formi, saberi se pa se baci u opis...ne treba da se dozvoli da takvi organizatori i derikoze budu u prilici da iduce godine osisaju novu turu "ovaca"
Ako spases i jednog jedinog bajkera od te katastrofe uspeo si......u misji.

Zato ljudi pisite .....da cujemo sta su sve bajkeri fasovali na tom omrazenom skupu.... ;D

I ne samo tom, vec i na susretima po Srbiji i Republici Srpskoj!!!! Ja sam svoja iskustva izneo jasno i glasno i stojim iza svake reci izrecene, a nadam seda ce i ostatak prisutnih uraditi isto to( i objektivno!!!).
4 TOCKA SLUZE ZA PREVOZ TELA- 2 SU ZA DUSU!!!

Van mreže schmajser

• Moto Manijak
  • AfricaTwin , Hoerx Regina ,Triump 3SW, NSU 175 ,
« Odgovor #73 poslato: Novembar 09, 2008, 11:34:16 posle podne »
Nisam rad da kritikujem rad-organizaciju nekog Kluba ,a posebno organizaciju njihovog skupa,jer ko sam ja da to uopshte mogu.To je moj subjektivni stav.

Ali sam svakao pri stavu ako vec mora da se javno govori o ovako ,,pikantnoj'' temi,  da u njoj nema nishta ruznog ili negativnog.

A primetio sam i sledece:

Email je chudo.
Svi su hrabriji i popushtaju stege.
Sa druge strane emailovi se nekada prochitaju onako kako autor nije mislio,ili chak chitalac formulishe kako odgovara njegovoj glavi.

Zato je najbolje naci se i izdiskutovati sve probleme, jer su u Organizacijama-Klubovima uvek vatrene rasprave davale najbolje ideje i gurale Klub dalje.

Ne plashite se razgovora, diskusije, rasprave.

Samo znajte da ste svi tu zato sto vas povezuje nesto zajendicno. Samo imate razlicita misljenja.
POMPEZNI, KVANTI, CIVILNI, AERONAUTICKI MLADIC NUDI SVOJE USLUGE PRI TOM SIRECI OPTIMIZAM I ZDRAVOMENTALNO DOTICANJE SRECE U VAS ZIVOT.
NIJE SEKTA!

Uploaded with [URL=http:

• Ultimate Biker
« Odgovor #74 poslato: Novembar 10, 2008, 08:22:58 pre podne »
Preplanule cure u tangama su bile,Deki brate ali nije bilo kulture i poštovanja ljudi koji su došli više stotina kilometara.Samo ophodjenje prema bajkerima iz Srbije,bruka.

Van mreže deki59

• Profi Vozac
  • **
  • Kosovo je srce Srbije
« Odgovor #75 poslato: Novembar 10, 2008, 11:47:30 pre podne »

Ej ma Evropa je to :o :o ??? ::) >:(
Jos da im se (po evropskom) ukine besplatno skolovanje, stanovanje u domovima, zaposljavanje u ovoj "vanevropskoj zemlji", a o trosku "vanevropljana" (u CG Drzavljani Srbije mogu da budu samofinansirajuci studenti ???, za dom-ne smes ni da pitas...), da im se uvede ekoloska taksa za automobile i jos svkojake gadosti koje su oni nama ismislili. Prosto je to- samo reciprocitet.

www.coper-srbija.com

• Ultimate Biker
« Odgovor #76 poslato: Novembar 10, 2008, 01:00:58 posle podne »
To je već stvar politike i političara,mada bi u principu trebalo,slažem se.Krivo mi je samo što je Lojd zvao i obećavao da će ove godine da bude bolje nego prethodne i obećavao bajke,a kasnije i on i oni njegovi nabusiti crnogorci ispali smradovi.Jaka stvar što je sviralo Atomsko sklonište,nismo otišli na koncert nego da ispoštujemo čoveka i malo da se vozimo.Mislim da bi autori ovih strana trebalo da proglase skup u Sutomoru kao definitivno najgori,a onog dripca Lojda svako da ispljuje gde ga vidi.Nikada u životu nisam napisao niti rekao nešto slično za bilo kog čoveka ali ovaj je zaslužio svojim ponašanjem.

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #77 poslato: Novembar 10, 2008, 01:34:37 posle podne »
 Zadrzimo se na komentarisanju skupa i njegovog organizatora!
 Da se ne uvlacimo u politiku ;)
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže deki59

• Profi Vozac
  • **
  • Kosovo je srce Srbije
« Odgovor #78 poslato: Novembar 10, 2008, 07:32:02 posle podne »
Zadrzimo se na komentarisanju skupa i njegovog organizatora!
 Da se ne uvlacimo u politiku ;)

Izvinjavam se za proslu poruku, ali izlete mi i bilo je iskreno :)

www.coper-srbija.com

Sale-Husky

• Gost
« Odgovor #79 poslato: Novembar 12, 2008, 02:06:35 pre podne »
sumadinac kako pritisak????