Koliko sam shvatio iz Dokovog posta tema je postavljena da bi utvrdili koji su skupovi, generalno, bili najlosije organizovani. I na najboljim skupovima se desi neki propust, to je normalno, ne treba traziti dlaku u jajetu ali smatram da svako treba da iznese svoje misljenje i vidjenje stvari u globalu, a ne pojedinacne ispade clanova kluba organizatora. Misljenja sam da ako hocemo da popravimo kvalitet skupova treba javno, jasno i glasno da kazemo koji su to klubovi koji ne zasluzuju termin dogodine!
Ipak koliko vidim i dalje ce se pricati iza ledja i po kuloarima, a svakog domacina cemo tapsati po ramenu i cestitati mu na organizaciji. U takvoj situaciji ne vidim svrhu postojanja MAS-a kao institucije i klubova koji su clanovi iste, pa cu na prvom sledecem sastanku kluba traziti da se razmotri nase clanstvo u MAS-u. jer ako MAS nista drugo ne moze, trenutno, da regulise i sankcionise moze da se pozabavi ovim pitanjem koje je u potpunosti pod njegovom jurisdikcijom, a i na prvom mestu bi dovelo do toga da vecina motorciklista i klubova pocne ozbiljno da shvata Moto Asocijaciju Srbije! Do tada nek' nam je bog u pomoci!!!
Zato molba svim clanovima foruma: Iznesite slobodno svoje misljenje da bi smo svi mi, a i MAS, imali pravu sliku o tome koji su skupovi ove godine bili definitivno NAJGORI!