Sto se tice revansizma ne moze ga biti jer niste ni ucinili nista sto se tice moto sporta u Valjevu,sem sto nas ogovarate svuda.
Istina je da nista nismo ucinili u vezi moto sporta u Valjevu,jer on i ne postoji!
Ali je i istina da smo povratili postovanje vecine bajkera u Srbiji,koje je smo bili izgubili,u najvecoj meri,zahvaljujuci bas tebi!!!
Sto se tice moto skupa bina i ozvucenje su bili profesionalni ( dao bog da vise njih imaju takvo )
Ocigledno,da ti i ja,imamo potpuno razlicitu predstavu o profesionalizmu.
Svi prisutni su mogli videti da ako radi rasveta,nema muzike i obrnuto.Ajde,reci mi,koliko topova je radilo za vreme svirke?Ja sam izbrojao dva!!!A mozda je bio fazon,underground svirka,samo ja to nisam ukapirao!!!
a postavljeno je 10 manjih belih satri da moze svako sa svojom ekipom da bude posebno,a ne da mu svaka pijana budala sedi za vratom.
Neka ovu tvoju tvrdnju demantuje konstatacija i fotografija jednog od,moras priznati,kompetentnih gostiju!!!
Kisa je bila dosadnija nego kod nas. Nije mi samo jasno zasto Baja nije postavio stolove i satru da se sedne da se jede i da se ljudi sklone od kise?
Do tada razmislite gde ste bili sa motorom sem pored racunara .
Nema sta da razmisljam! Ove sezone 14 skupova:
Majilovac,Smederevo,Umag,Sabac,Lazarevac,Trebinje,Istocno Sarajevo,Pancevo,Valjevo,Bijeljina,Obrenovac,Bratunac,Banja Koviljaca,Ruma uz jos masu neobaveznih voznji!
A posto si ti majstor medijskih manipulacija,da priupitam jos nesto!
Koliko je ljudi sa strane bilo na skupu MC Slow Wheels,a koliko na promotivnoj zurci MK Valjevo?A da ne pricam o zurci MK Lion's !!!
Koliko je bajkera iz Civija,Era,Titansa,Warriorsa,Familije,Dragonsa itd. bilo na tvom skupu,a koji su bili tradicionalni gosti na Divcibarama,na skupu koji smo zajedno organizovali,bar na papiru,jer nisi nikome dozvoljavao da ucestvuje u organizaciji,tako da si jedino ti odgovoran za sve lose ili dobro na tim skupovima!
Da li je bilo prijatno podnositi podjebavanje tipa:"Hoce li biti tanjira na skupu ili da ih ponesemo od kuce?" ili " 'Oce li biti dovoljno pasulja ili da spremimo lovu za kafanu?" Ova pitanja su postavljali ljudi meni,a ne tebi,jer od tebe nisu mogli ni dobiti odgovor,zbog tvoje zauzetosti bitnijim pitanjima!
Da li znas da ove godine neces dobiti ni dinara od Turistickog saveza Valjeva,jer se nasao,najzad,neko pametan ko ne daje lovu na lepe oci,nego je prosetao do "Lovackog doma" i video katastrofu svojim ocima!!!
A evo i misljenja jednog Valjevca,o skupu u Valjevu,koji nije ni u jednom klubu!!!
OVO SKUPA NIJE VIDELO. SRAMOTA ZA GRAD U KOM IMA 995 MOTORA PO ZADNJEM IZVESTAJU MUP-A.NARAVNO I ZA GRUGA BAJICA.