April 28, 2026, 12:02:08 pre podne

Autor Tema: NAJGORI SKUP U 2008.  (Pročitano 22863 puta)

0 Članovi i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
Odg: NAJGORI SKUP U 2008.
« Odgovor #80 poslato: Novembar 12, 2008, 02:30:30 posle podne »
 ;D ;D ;D ;D

paperinos

• Gost
« Odgovor #81 poslato: Novembar 13, 2008, 09:01:47 posle podne »
Pritisak  ??? bajkeri nemaju pritisak....oni imaju kompresiju ;D

Van mreže Šeki

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #82 poslato: Novembar 17, 2008, 08:57:55 posle podne »
Što se Sutomora tiče, već treću godinu za redom idem na taj skup. Svake godine sam ljubazno dočekan od strane organizatora, ali da ima nekih propusta - ima, kao i na svakom skupu.

dok su neki momci ja mislim iz Šapca prespavali u SUPu.Šapčani se iznerviraše i odoše odmah isto veče.

Za one koji ne znaju, isti Šapčani su pucali do iznemoglosti celu noć (za šta su više puta bili opominjani od strane organizatora), tako da gosti hotela "Nikšić", koji je udaljen 50m od kampa, nisu mogli ni oka da sklope, pa je zato milicija i pozvana. Po meni, trebali su da prespavaju još koju noć u policiji.

Organizatorima je bilo najvažnije 5 eura za ulaz,onaj na kapiji mi tražio 100 puta da mu pokažem kartu,kad god sam krenuo da obiđem motor u kampu.

Ovo je šesta motorijada održana u Sutomoru i na prethodnih pet uopšte se nije plaćao ulaz. Malo li je. A inače, ulaz se plaća svuda kod nas, koliko ja znam.

Milicioner mi tražio prvu pomoć,i na pitanje ko još to ima u motoru reko mi pa koj si ..... i došao kad ne poznaješ EVROPSKI zakon.

Dobro ti je milicioner rekao! Prva pomoć za motocikle (ako nisi znao) je obavezna i po našem zakonu, a kamoli po evropskom. Pitao bih te da su te zaustavili u Hrvatskoj.

Sve u svemu, sve je stvar ukusa, ali mogu reći da sam bio i na gorim skupovima.

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #83 poslato: Novembar 17, 2008, 09:26:38 posle podne »
Verovao ili ne i ja tri godine zaredom idem na taj skup-kao prvo sto ti rece.
Kao drugo ako je znao da smeta gostima sto je pravio skup na istom mestu,mogao je na magistrali.Sapcani pucaju na svim skupovima pa sta i to je neka draz,meni licno ne smeta.Verovatno si dobar drug sa Ivanom ili Igorom kako se vec ovaj Flojd zove a pravo da ti kazem prvi si ove godine koji je meni reko da mu je tamo bilo lepo. Jedino u cemu se slazemo to je da je bilo i losijih skupova. Za pandure no koment.

Van mreže markoni

• Moto manijak u usponu
  • live to ride, ride to live BMW :)
    • www.www.mkcivija.com
« Odgovor #84 poslato: Novembar 17, 2008, 10:45:12 posle podne »
zeleo biha samo da dodam,tj da se ogradim od "tih sapcana",hteo bih da kazem da se ne radi o clanovima MK CIVIJA,cisto da ne dodje do dalje zabune  :D :D :D.zna se sta moze da se ocekuje na skupu...nisam jos nijednom video da se skup pravi u centru grada,pucanje je normalna pojava.....

• Ultimate Biker
« Odgovor #85 poslato: Novembar 17, 2008, 10:47:58 posle podne »
najnormalnija stvar bez obzira sto nisu clanovi tvog kluba.

Van mreže Raja

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #86 poslato: Novembar 17, 2008, 11:36:03 posle podne »
I pored toga sto volim da slusam i gledam i pucanje i palenje guma i sve ostalo,samo nemogu da razumem kada to radi jedan covek neprekidno pola sata -sat.Stvarno bi voleo,kada bi umeo i to da razumem.

Van mreže markoni

• Moto manijak u usponu
  • live to ride, ride to live BMW :)
    • www.www.mkcivija.com
« Odgovor #87 poslato: Novembar 20, 2008, 11:11:55 posle podne »
toje bar lako.svaka luda ima svoju muziku :).neko voli da jede,neko da je.. neko da pije,neko da puca....

paperinos

• Gost
« Odgovor #88 poslato: Novembar 23, 2008, 12:17:53 pre podne »
A neko da se provoza.

Van mreže dejansd

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI ZX-6
« Odgovor #89 poslato: Novembar 23, 2008, 12:08:25 posle podne »
a koliko vidim mi volimo sve to sto ste nabrojali :D :D :D
SMEDEREVO SRBIJA

specijalac

• Gost
« Odgovor #90 poslato: Novembar 23, 2008, 05:39:50 posle podne »
ne razumijem zasto je uopce potrebno davati neke komentare kad uvijek ima ljudi razlicitih misljenja i stavova...zasto jednostavno ne formirate komisiju u MAS-i koja ce nastojati biti objektivna i na temelju cijeg ce izvjestaja na kraju godine biti odluceno da li ce neki klub iduce godine imati pravo da napravi moto skup ili ne....ja sam takvog misljenja a sad moguce je da i ja grijesim ;)

paperinos

• Gost
« Odgovor #91 poslato: Novembar 27, 2008, 02:29:46 pre podne »
A komisija se tek moze nastimovati i potkupiti...uzmimo recimo moj primer..... ;D.

Sad mene neki organizator pozove onako u stranu i "objasni  mi"  kako da ocenim skup i sta mu treba za iducu sezonu. ;D

Ja sve to uvazim , procenim..(napijem se kao majka) na racun buduceg organizatora..i ima da dobije sta god pozeli......hoces pet skupova...moze... ;D

specijalac

• Gost
« Odgovor #92 poslato: Novembar 27, 2008, 12:03:13 posle podne »
A komisija se tek moze nastimovati i potkupiti...uzmimo recimo moj primer..... ;D.

Sad mene neki organizator pozove onako u stranu i "objasni  mi"  kako da ocenim skup i sta mu treba za iducu sezonu. ;D

Ja sve to uvazim , procenim..(napijem se kao majka) na racun buduceg organizatora..i ima da dobije sta god pozeli......hoces pet skupova...moze... ;D

da ali prije toga se napravi pravilnik o klasifikaciji skupova odnosno utvrde se tocne norme i pravila za odrzavanje jednog skupa a sve u svezi kvalitete i omasovljenja moto scene odnosno moto skupa. U pravilniku takodjer trebaju striktno biti naglasena prava, obaveze i odgovornosti organizatora moto skupa... na ovaj nacin je moguce dakle kasnije formirati nepristranu, objektivnu i nepodmitljivu komisiju jer ce organizator imati i mogucnost zalbe odnosno prigovora...
Dakle ako zelite biti asocijacija odnosno pravno lice u zakonskim i normativnim okvirima to bi trebalo da bude odprilike ovako ali ja sam samo jedan obicni smrtnik koji je eto uzeo sebi za pravo da iznese svoje misljenje naravno uvazavajuci tudje...,

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #93 poslato: Novembar 27, 2008, 02:50:12 posle podne »
 Pa postoje odredjeni,minimalni uslovi za odrzavanje moto skupa,propisani od strane MAS-a,kojih bi klubovi morali da se pridrzavaju pri organizaciji skupa,a odnose se na:
-maksimalnu cenu ulaznice po motoru
-maksimalne cene hrane i pica(ovo se odnosi na cene rostilja i piva)
-obezbedjenje ishrane ucesnika skupa(sto je tradicija na ovim prostorima)
-obezbedjenja mokrog cvora i dovoljnog broja higijenskih WC-a
-obezbedjenje prostora za kamp i smestaj motora,kao i obezbedjenje adekvatnog prostora za boravak ucesnika tokom skupa
-obezbedjenje samih ucesnika skupa
-profesionalna bina uz svu pratecu opremu

Postojao je i predlog da se formira komisija koja bi pratila organizaciju moto skupova i ispunjavanje minimalnih,propisanih uslova,ali se od toga odustalo zbog velikog broja skupova i fizicke i finansijske nemogucnosti da se svi skupovi isprate!
 I moram reci da je dosta klubova,ove godine,ispunilo ove uslove pri organizaciji skupova,ali ima i klubova koji tradicionalno ne ispunjavaju vecinu minimalnih uslova, ili zbog nesposobnosti i nezainteresovanosti za kvalitetnom organizacijom, s cim je direktno u vezi i "alavost" organizatora za sto vecom finansijskom koristi uz minimalna ulaganja!!!
VALJEVSKA PODVALA

specijalac

• Gost
« Odgovor #94 poslato: Novembar 27, 2008, 03:04:30 posle podne »
Ti si kod nas bio...i vidio neke stvari...

Ove godine je jos bolje bilo jer smo kamp jos preuredili, zavrsili drugi wc i postavili tuseve...
Ulaz nikada nismo naplacivali niti cemo....jer smatramo da je bezobrazno i bezkrupulozno nekome ko je prevalio 300 i vise km naplacivati ulaz..tako da mi nikada nismo imali zarade od toga...
Od opcine nikada nismo nista trazili jer bi nam se u protivnom mjesali u organizaciju a to im nikada dozvolili ne bi...ne samo njima nego bilo komu...
Motorijadu pravimo iskljucivo od svog novca i par sponzora...
Razglas imamo svoj plus sto iznajmimo jos po nesto jer nam je kamp veliki ( vidio si i sam )

nama ne trebaju pomocni satori jer imamo i zatvoreni dio kampa sto pod nastresnicom sto u kuli koju smo takodje preuredili i sad je na dva sprata...

za vrijeme motorijade imamo 3-4 sanka i smatramo da ih vise i ne treba jer bi se u protivnom raja rastrkala na sve strane

• Ultimate Biker
« Odgovor #95 poslato: Novembar 27, 2008, 03:22:51 posle podne »

Ove godine je jos bolje bilo jer smo kamp jos preuredili, zavrsili drugi wc i postavili tuseve...
Ulaz nikada nismo naplacivali niti cemo....jer smatramo da je bezobrazno i bezkrupulozno nekome ko je prevalio 300 i vise km naplacivati ulaz..tako da mi nikada nismo imali zarade od toga...
Od opcine nikada nismo nista trazili jer bi nam se u protivnom mjesali u organizaciju a to im nikada dozvolili ne bi...ne samo njima nego bilo komu...
Razglas imamo svoj plus sto iznajmimo jos po nesto jer nam je kamp veliki ( vidio si i sam )

nama ne trebaju pomocni satori jer imamo i zatvoreni dio kampa sto pod nastresnicom sto u kuli koju smo takodje preuredili i sad je na dva sprata...

za vrijeme motorijade imamo 3-4 sanka i smatramo da ih vise i ne treba jer bi se u protivnom raja rastrkala na sve strane
Svaka cast   *603 *603 *603

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #96 poslato: Novembar 27, 2008, 05:45:31 posle podne »

Ma moram opet doci sledece godine,kol'ko da se podsetim!!!
 Al' moram doneti lekarsko uverenje da sam nesposoban za stajanje pored sanka posle 04h............zato spremite neki krevet pored sanka ;D ;D ;D
VALJEVSKA PODVALA

specijalac

• Gost
« Odgovor #97 poslato: Novembar 27, 2008, 08:50:16 posle podne »

Ma moram opet doci sledece godine,kol'ko da se podsetim!!!
 Al' moram doneti lekarsko uverenje da sam nesposoban za stajanje pored sanka posle 04h............zato spremite neki krevet pored sanka ;D ;D ;D

znas da nama to nije nikakav problem...ove godine smo cak par poljskih kreveta stavili bili dole uz sank kraj rijeke da se raja preko dana ima gdje odmoriti

paperinos

• Gost
« Odgovor #98 poslato: Decembar 03, 2008, 12:11:25 pre podne »
Sta ce nam poljski kreveti, kad se najsladje spava na gajbama piva. ;D

specijalac

• Gost
« Odgovor #99 poslato: Decembar 03, 2008, 10:21:07 pre podne »
Sta ce nam poljski kreveti, kad se najsladje spava na gajbama piva. ;D

kako kome ;) a ti ako dodjes imat ces rezervisano bure crnog vina da se od njega ne odvajas... ;D ;D