April 27, 2026, 11:52:04 posle podne

Autor Tema: ZVANICNI KALENDAR MOTO SKUPOVA MAS-a ZA 2009g.  (Pročitano 13905 puta)

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže Peđa Soko

• Nedostizni Vozac
  • BMW K 1200 RS, BMW R 1150 GS, SACHS MAD ASS 125
Odg: ZVANICNI KALENDAR MOTO SKUPOVA MAS-a ZA 2009g.
« Odgovor #20 poslato: Januar 29, 2009, 08:54:25 posle podne »

Ko je odgovoran  za dopunu-promenu u kalendaru skupova i gde smo mi....  :o

Mislim da ce vas najkasnije ubaciti u kalendar na prvoj Skupstini MAS-a 21. 02 u Pancevu.
  Kakve veze ima skupstina kada je datum dogovoren i placena clanarina...  ???
RADE BRATE,NEMOGUCE DA NISTE U KALENDARU!JA PROCITAH VAS STARI TERMIN,JEL DOSLO DO NEKAKVIH IZMJENA?

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
  • Rade-Squi
« Odgovor #21 poslato: Januar 29, 2009, 08:59:56 posle podne »

Ko je odgovoran  za dopunu-promenu u kalendaru skupova i gde smo mi....  :o

Mislim da ce vas najkasnije ubaciti u kalendar na prvoj Skupstini MAS-a 21. 02 u Pancevu.

Kakve veze ima skupstina kada je datum dogovoren i placena clanarina...  ???
RADE BRATE,NEMOGUCE DA NISTE U KALENDARU!JA PROCITAH VAS STARI TERMIN,JEL DOSLO DO NEKAKVIH IZMJENA?
Ma buraz mi ga pravimo i ovako i onako... ne znam samo ko nas nije ubacio na kalendar...  ::)

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #22 poslato: Januar 29, 2009, 11:20:06 posle podne »
 Da ne bude zabune!
 Brate Squi!
 Niste imali predstavnika na zadnje dve Skupstine MAS-a kada su klubovi prijavljivali termine i zato Vas nema trenutno u ovom,za sada, nezvanicnom kalendaru !
 Jel' mislis da Vas je trebalo staviti u kalendar,a da pri tome nema pouzdane informacije da li i ove godine pravite skup i da li uopste zelite da budete clanovi MAS-a(ovo je hipoteticki moguce za svaki klub,zar ne)!
 I sam znas da ce se zvanicni kalendar usvojiti na Skupstini u Pancevu i da je Vasa obaveza,posto ste uplatili clanarinu,jedino da posaljete predstavnika u Pancevo na Skupstinu, koji ce prijaviti termin !

P.S. Zamisli,kakva bi cirkuzijada bila sa kalendarom,kad bi ga MAS formirao prepisujuci proslogodisnji! Da li bi iko mogao biti siguran da ce neki klubovi praviti skup u istom terminu kad i prosle godine i da li ce uopste praviti skup.Svi znamo da MAS-ov kalendar skupova izlazi u evropskom kalendaru skupova,pa bi bruka bila nevidjena da neko iz Evrope zapuca u Srbiju na skup,rukovodeci se kalendarom,kad ono sipak !!!
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #23 poslato: Januar 29, 2009, 11:53:29 posle podne »

Prijatelju moj suviše usko gledište imaš...  dali su ti naši "prijatelji" koji su pravili kalendar
 imali toliko poštovanja da pozovu i pitaju dali pravimo skup ili su jednostavno zaključili
 "nema ih, nisu se jednom  pojavili ne prave skup ajd da ih isključimo ili držimo na dugom lancu"...
 Mislim da ova naša asocijacija počiva na dobroj volji  razumevanju i toleranciji...
 Ako bi tako lagano isključivali klubove zbog neobaveštenosti ili loše komunikacije sa MAS-om
 e pa onda do qurca i druženje i skupljanje...
 Ta neobaveštenost se tiče i predsednika MAS-a... zašto nije stupio u kontakt i proverio činjenice
 ako je već bijo u nedoumici dali pravimo skup...
 Naš MK izdvaja velika sredstva za organizaciju moto skupa.. naš grad takođe, sponzore da ne pominjem...
 Imali smo dilemu na kraju godine dali ostati u MAS-u ili ne... jer šta to MAS nudi što mi već nemamo...
 Ja sam grčevito zagovarao ostanak i još par ljudi... i uspeli smo da ubedimo većinu da je MAS prava priča
 za naš klub..  Ali kada čuju da nas nema na kalendaru... neću ni da razmišljam o posledicama...

Nadam se da ćeš razumeti moj stav...

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #24 poslato: Januar 29, 2009, 11:59:06 posle podne »
E... pa tek sada videh da je ubačen termin...
Znači ipak sam bio u pravu, zakoni su za ne razumne a mi se dogovaramo...  :)

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
  • Yamaha XJ 900s Diversion Streetfighter
    • M.K.Valjevo
« Odgovor #25 poslato: Januar 30, 2009, 01:16:41 pre podne »

Prijatelju moj suviše usko gledište imaš...  dali su ti naši "prijatelji" koji su pravili kalendar
 imali toliko poštovanja da pozovu i pitaju dali pravimo skup ili su jednostavno zaključili
 "nema ih, nisu se jednom  pojavili ne prave skup ajd da ih isključimo ili držimo na dugom lancu"...
 Mislim da ova naša asocijacija počiva na dobroj volji  razumevanju i toleranciji...
 Ako bi tako lagano isključivali klubove zbog neobaveštenosti ili loše komunikacije sa MAS-om
 e pa onda do qurca i druženje i skupljanje...
 Ta neobaveštenost se tiče i predsednika MAS-a... zašto nije stupio u kontakt i proverio činjenice
 ako je već bijo u nedoumici dali pravimo skup...
 Naš MK izdvaja velika sredstva za organizaciju moto skupa.. naš grad takođe, sponzore da ne pominjem...
 Imali smo dilemu na kraju godine dali ostati u MAS-u ili ne... jer šta to MAS nudi što mi već nemamo...
 Ja sam grčevito zagovarao ostanak i još par ljudi... i uspeli smo da ubedimo većinu da je MAS prava priča
 za naš klub..  Ali kada čuju da nas nema na kalendaru... neću ni da razmišljam o posledicama...

Nadam se da ćeš razumeti moj stav...

Izvini ali se ovde ne slazem sa tobom!!!
Sta ste VI bolji od bilo kog drugog kluba u Srbiji koji je bio na Skupstini i u Sirakovu i u Plani??? I ko kaze da je UO trebao vas da zove???
Valjda je trebalo da VI zovnete Nocu ili nekog drugog iz  UO MAS-a i da kazete da ste spreceni da dodjete na skupstinu, da vas stave na radni predlog kalendara MAS-a!!! Tacno je da se izdvajaju velika sredstva kluba, i grada, i sponzora ali isto tako i svaki drugi klub izdvaja sredstva pa mu to dodje na isto!
Tacno je i to da je sve ovo pociva na dobroj volji, razumevanju i toleranciji ali vi ste svojim postupkom premasili svaki prag svega gore navedenog!!!
Sve dok MAS ne postane obaveza klubovima clanicama desavace se ovakvi ispadi!
4 TOCKA SLUZE ZA PREVOZ TELA- 2 SU ZA DUSU!!!

Van mreže Djox

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #26 poslato: Januar 30, 2009, 02:24:23 pre podne »
E ja samo da prokomentarisem kalendar pa vi nastavite raspravu (koja je po meni odlicna bas da bi se ljudima otvorile oci  i da se dobro zamisle da li MAS treba klubu ili klub treba MAS-u), elem kalendar je stvarno mnogo bolji nego minule godine i Boze zdravlja i srece da ne bude nekih velikih promena u vrhu MAS-a i ja mislim da ce kalendar za 2010 biti jos mnogo bolji od ovog, ali lagano bitno je da je vidno da su neke stvari krenule na bolje!

Van mreže Gnjat - MK La Moto

• Predstavnik Kluba
  • Bajker Bez Granica
  • **
« Odgovor #27 poslato: Januar 30, 2009, 07:45:51 pre podne »
Posto je unutar UO izvrsena podela klubova po clanovima UO, zbog efikasnijek obavestavanja, animiranja ...
Meni je po toj podeli pripalo da kontaktiram "ERE", cuo sam se sa Kiskom u vise navrata i koliko sam ja razumeo imali su problem sa knjigovodjom koji je zakasnio sa uplatom, to je regulisano u Noca ih je ubacio u kalendar, koji je poslat i u Sloveniju, Austriju, i danas ga ja saljem u Hrvatski "MOTO PULS" i nadam se da ce ga i oni objaviti.
Ove godine imam ideju da se uradi jedan zajednicki kalendar MAS-a koji bi se stampao pre Nove godine i u njemu bi upisali i sve skupove sa sezonu 2010. samim tim bi i klubovi morali da izmire clanarinu pre nove godine. Ali o tome vise 21.01.2009. na sednici u Pancevu.

Van mreže NOCA

• Vozi da sve vidis i da te svi vide!
  • Bajker Bez Granica
« Odgovor #28 poslato: Januar 30, 2009, 09:13:47 pre podne »
 Brate , S..., nisi upravu. Dali ja treba da molim svaki klub da izmiri svoje obaveze. Jos prosle godine smo dogovorili da clanarina bude uplacena najkasnije do 15.januara. Ere, kao jedan veliki i ozbiljan klub ne dolaze na 2 predhodne skupstine, a na obe su bili klubovi iz Kule, Apatina , Sarajeva... U medjuvremenu Kisko biva obavesten o svojim obavezama koje ne ispunjava, do skora. Hocemoli da budemo ozbiljni ili ne? Ako nas (UO MAS-a) ovako zezaju veliki klubovi sta ce biti sa drugima. I jos nesto, ako ste vi ovde samo zbog nekog interesa, a niste spremni da pomognete i podrzite pricu, pa idite, brate. Vec smo postigli zavidan kvantitet i trebamo raditi na kvalitetu. Bolje je imati 30 pravih klubova, nego 60 nekakvih...

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
    • M.K.Valjevo
« Odgovor #29 poslato: Januar 30, 2009, 10:06:15 pre podne »
Brate , S..., nisi upravu. Dali ja treba da molim svaki klub da izmiri svoje obaveze. Jos prosle godine smo dogovorili da clanarina bude uplacena najkasnije do 15.januara. Ere, kao jedan veliki i ozbiljan klub ne dolaze na 2 predhodne skupstine, a na obe su bili klubovi iz Kule, Apatina , Sarajeva... U medjuvremenu Kisko biva obavesten o svojim obavezama koje ne ispunjava, do skora. Hocemoli da budemo ozbiljni ili ne? Ako nas (UO MAS-a) ovako zezaju veliki klubovi sta ce biti sa drugima. I jos nesto, ako ste vi ovde samo zbog nekog interesa, a niste spremni da pomognete i podrzite pricu, pa idite, brate. Vec smo postigli zavidan kvantitet i trebamo raditi na kvalitetu. Bolje je imati 30 pravih klubova, nego 60 nekakvih...

Tacno tako Noco! Ja bih te ispravio samo u jednom: Svi klubovi u MAS-u su prvi medju jednakima bez obzira koliko clanova imaju ili koliko dugo postoje!

Van mreže marta63

• Bajker Bez Granica
  • Lutalica na dva tocka!!!
« Odgovor #30 poslato: Januar 30, 2009, 11:01:15 pre podne »
I opet dolazimo od toga da su neki klubovi u MAS-u samo iz jednog razloga a to je kalendar moto skupova zasto MAS neizbaci spisak klubova koji su izmirili svoje obaveze do 15 januara pa tek onda praviti kalendar a ne ovako zakon je zakon i on vazi za sve i za "velike" klubove i za male i on mora da se postuje. *7 *7 *7

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
    • M.K.Valjevo
« Odgovor #31 poslato: Januar 30, 2009, 11:27:14 pre podne »
  >:( Sve dok MAS ne stavi svoje interese ispred interesa klubova ovako ce biti!!!  >:(
Kao sto u svakom klubu (cije je clanstvo dobrovoljno) postoji Pravilnik o ponasanju clanova i Disciplinske mere protiv onih koji ih krse, tako isto treba da postoje Disciplinske mere za klubove clanove MAS-a( cije je clanstvo isto na dobrovoljnoj bazi), s' time da te mere trebaju biti kud i kamo ostrije nego sadasnje predlozene!

Van mreže Gnjat - MK La Moto

• Predstavnik Kluba
  • Bajker Bez Granica
  • **
« Odgovor #32 poslato: Januar 30, 2009, 12:19:52 posle podne »
Clan 11. i Clan 12. u predlogu PRAVILNIKA. Definisano je placanje clanarine i sankcije za ne placanje. njegovim usvajanjem na Skupstini u Pancevu imacemo tacne osnove koje ce vaziti za sve klubove i "stare" i "nove" i "velike" i "male" nema razlike. Razlika postoji samo kao aktinvi , neaktivni i klubovi koji postuju dogovore i koji ne postuju.

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #33 poslato: Januar 30, 2009, 01:08:34 posle podne »

Noco... ja jesam licno za ovu pricu, pa sto mislis da polemisemo oko ovoga ako mi nije stalo...
  Mogao sam jednostavno da cutim i bas me briga, ali smatram da je bolje da svako kaze svoje
  misljenje nego da ga iznosi po kuloarima...
   Vidim da u MAS-u ima clan  koji brine o  komunikaciji medju klubovima... Znaci da sve moze da se resi
  telefonom za kratko vreme.
  Ja sam te licno zvao kada mi je Kisko preneo da treba da platimo clanarinu da te pitam za broj racuna
  MAS-a nisi se javljao na telefon... bilo je to  18-19 01 2009...
  Posle sam kontaktirao Vudua i on mi je dao broj racuna... ali poenta nije u tome nego u poverenju
  medju nama... Razumeo bih da je neko od ERA poslao poruku da nece da pravi skup ili da istupamo
  iz MAS-a pa ajde da nas nema u kalendaru...
  Stekao sam utisak da se vi predsednici klubova uopste ne cujete telefonom kao da ne govorite...
  Svi se pozivaju na pravilnik... jos smo da streljamo ko partizani kad neko otkine sljivu...
  A ne znam da je bila neka akcija u MAS-u da da mi nismo ucestvovali... od podrske relija pa na dalje...
  do duse ti tada nisi bio predsednik pa ne znas koje su nase zasluge ali ih je bilo i mozemo ih
  dokumentovati...
  Toliko o nasoj ozbiljnosti...
  Ove ostale postove necu diskutovati jer sta odgovoriti nekom ko stavi...  >:(  >:(   to govori da on
  sam sa sobom ima problem...  :)

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
    • M.K.Valjevo
« Odgovor #34 poslato: Januar 30, 2009, 01:23:35 posle podne »

Noco... ja jesam licno za ovu pricu, pa sto mislis da polemisemo oko ovoga ako mi nije stalo...
  Mogao sam jednostavno da cutim i bas me briga, ali smatram da je bolje da svako kaze svoje
  misljenje nego da ga iznosi po kuloarima...
   Vidim da u MAS-u ima clan  koji brine o  komunikaciji medju klubovima... Znaci da sve moze da se resi
  telefonom za kratko vreme.
  Ja sam te licno zvao kada mi je Kisko preneo da treba da platimo clanarinu da te pitam za broj racuna
  MAS-a nisi se javljao na telefon... bilo je to  18-19 01 2009...
  Posle sam kontaktirao Vudua i on mi je dao broj racuna... ali poenta nije u tome nego u poverenju
  medju nama... Razumeo bih da je neko od ERA poslao poruku da nece da pravi skup ili da istupamo
  iz MAS-a pa ajde da nas nema u kalendaru...
  Stekao sam utisak da se vi predsednici klubova uopste ne cujete telefonom kao da ne govorite...
  Svi se pozivaju na pravilnik... jos smo da streljamo ko partizani kad neko otkine sljivu...
  A ne znam da je bila neka akcija u MAS-u da da mi nismo ucestvovali... od podrske relija pa na dalje...
  do duse ti tada nisi bio predsednik pa ne znas koje su nase zasluge ali ih je bilo i mozemo ih
  dokumentovati...
  Toliko o nasoj ozbiljnosti...
  Ove ostale postove necu diskutovati jer sta odgovoriti nekom ko stavi...  >:(  >:(   to govori da on
  sam sa sobom ima problem...  :)

>:( Ne, ja nemam problem sa samim sobom!!! Ali imam problem, i vrlo sam razocaran stavom vaseg kluba i svih ostalih koji ponizavaju sve ostale klubove u MAS-u svojim ponasanjem!!! I naravno da sam ljut i ogorcen sto se preko ovakvog ponasanja precutno prelazi, i podilazi bilo kome!!!  >:(
« Poslednja izmena: Januar 30, 2009, 03:28:20 posle podne od strane grunf014 »

Chriss

• Gost
« Odgovor #35 poslato: Januar 30, 2009, 02:54:54 posle podne »
E moj UO!Svaka vam cast!
Jedno pitanje samo:
-Dali biste menjali kalendar i zbog nekog manje imucnog kluba da ne plati clanarinu na vreme?
Nista ispali ni najmanje fer prema nama ostalima koji se trudimo da budemo aktivni,da platimo clanarinu na vreme i da dolazimo na sastanke,a neko ko dodje na prvi prijavi termin za skup ili ni nedodje samo nazove,clanarinu neplaca na vreme ako i uopste uplati a vi im drzite stranu samo zato sto su oni puni para!

Van mreže marta63

• Bajker Bez Granica
  • Lutalica na dva tocka!!!
« Odgovor #36 poslato: Januar 30, 2009, 03:35:13 posle podne »
Pa ti iz Sarajeva I tih blizih mesta njima je lako oni samo lupe carobnim stapicem stvore se gde treba kakve veze ima ko je odakle najbitnije je dali se postuje MAS i odluke  donete na skupstini MAS-a i uopste netreba praviti razliku na velike i male ili privilegovane ili ne pravila vaze za sve podjednako i to mora mora da se postuje i kraj.

Van mreže Damir-Junior

• Totalni Moto Manijak
  • Vozi srcem i dusom
« Odgovor #37 poslato: Januar 30, 2009, 03:53:51 posle podne »
Extra sad mogu da kazem vidimo se ove godine. Ali ako proizvodnja ne krene necu inati ni za litar goriva?!?!?!@ *35

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #38 poslato: Januar 30, 2009, 04:13:48 posle podne »

Tacno tako Noco! Ja bih te ispravio samo u jednom: Svi klubovi u MAS-u su prvi medju jednakima bez obzira koliko clanova imaju ili koliko dugo postoje!

Koliko to dugo postoji klub Ere Uzice pa se osvrces na postojanje i koliko su skupova pravili da li znas pitanje za onoga koji je pisao ovaj post

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #39 poslato: Januar 30, 2009, 06:04:57 posle podne »

Slažem se sa vama ERE su najgore hajde da ih izbacimo da se ne bruka MAS
  a treba preispitati još jedno 20-tak klubova pa lepo da se napravi zdravo jezgro
  a izdvoji kukolj...  Pa ako ostane jedno 10 zdravih klubova koji ispunjavaju uslove puska...

Ja definitivno više neću komentarisati u ovoj temi jer ovde nema konstruktivnog razgovora
  sve se deli na osudu i pravdanje... a tolerancija i razumevanje ne postoje...
  Više volim da se vidimo licem u lice pa da jedni drugima kažemo šta mislimo...  ;) :)