Brate , S..., nisi upravu. Dali ja treba da molim svaki klub da izmiri svoje obaveze. Jos prosle godine smo dogovorili da clanarina bude uplacena najkasnije do 15.januara. Ere, kao jedan veliki i ozbiljan klub ne dolaze na 2 predhodne skupstine, a na obe su bili klubovi iz Kule, Apatina , Sarajeva... U medjuvremenu Kisko biva obavesten o svojim obavezama koje ne ispunjava, do skora. Hocemoli da budemo ozbiljni ili ne? Ako nas (UO MAS-a) ovako zezaju veliki klubovi sta ce biti sa drugima. I jos nesto, ako ste vi ovde samo zbog nekog interesa, a niste spremni da pomognete i podrzite pricu, pa idite, brate. Vec smo postigli zavidan kvantitet i trebamo raditi na kvalitetu. Bolje je imati 30 pravih klubova, nego 60 nekakvih...
Noco... ja jesam licno za ovu pricu, pa sto mislis da polemisemo oko ovoga ako mi nije stalo...
Mogao sam jednostavno da cutim i bas me briga, ali smatram da je bolje da svako kaze svoje
misljenje nego da ga iznosi po kuloarima...
Vidim da u MAS-u ima clan koji brine o komunikaciji medju klubovima... Znaci da sve moze da se resi
telefonom za kratko vreme.
Ja sam te licno zvao kada mi je Kisko preneo da treba da platimo clanarinu da te pitam za broj racuna
MAS-a nisi se javljao na telefon... bilo je to 18-19 01 2009...
Posle sam kontaktirao Vudua i on mi je dao broj racuna... ali poenta nije u tome nego u poverenju
medju nama... Razumeo bih da je neko od ERA poslao poruku da nece da pravi skup ili da istupamo
iz MAS-a pa ajde da nas nema u kalendaru...
Stekao sam utisak da se vi predsednici klubova uopste ne cujete telefonom kao da ne govorite...
Svi se pozivaju na pravilnik... jos smo da streljamo ko partizani kad neko otkine sljivu...
A ne znam da je bila neka akcija u MAS-u da da mi nismo ucestvovali... od podrske relija pa na dalje...
do duse ti tada nisi bio predsednik pa ne znas koje su nase zasluge ali ih je bilo i mozemo ih
dokumentovati...
Toliko o nasoj ozbiljnosti...
Ove ostale postove necu diskutovati jer sta odgovoriti nekom ko stavi...

to govori da on
sam sa sobom ima problem...