Mart 31, 2026, 05:17:34 pre podne

Autor Tema: Asocijacija Motociklista Srbije  (Pročitano 20566 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
  • Pol: Muškarac
  • Yamaha XJ 900s Diversion Streetfighter
    • M.K.Valjevo
Asocijacija Motociklista Srbije
« poslato: Januar 28, 2009, 04:54:21 posle podne »
Necu otkriti izvor od koga je dokument dobijen. Sada je na nama da se suocimo sa cinjenicom koliko je MAS zrela Asocijacija, jer samo plan AMS-a pokazuje koliko su ozbiljni i voljni da zadate ciljeve ispune. Jos uvek od MAS-a nije stigao nikakav plan rada za '09 godinu osim kalendara skupova i zurki.Da, i stand na sajmu motora u Bgd-u. Nije valjda da ce se na tome i zavrsiti?!

Skrenuo bih paznju predsednistvu MAS-a na deo texta oznacen crvenom bojom.
4 TOCKA SLUZE ZA PREVOZ TELA- 2 SU ZA DUSU!!!

Van mreže Brrka

• Moto manijak u usponu
Odg: Asocijacija Motociklista Srbije
« Odgovor #1 poslato: Januar 28, 2009, 11:45:49 posle podne »
Ja znam izvor od kog je dokument dobijen.
Ustvari mozda dokument nije dobijen od izvora ciji je grb u pozadini lista ali sam siguran ciji je grb (BJB). ;D
KOREKTNOST NA PRVOM MESTU!

Van mreže klan

• Totalni Moto Manijak
  • NAJJACI SAMO OPSTAJU
« Odgovor #2 poslato: Januar 29, 2009, 09:23:51 pre podne »
ma ovo je samo trucanje i paljenje mase a mi smo ozbiljni i vecina nijsu mamini i tatini sinovi ovo je samo marketinska patka :D

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #3 poslato: Januar 29, 2009, 09:38:39 pre podne »
ma ovo je samo trucanje i paljenje mase a mi smo ozbiljni i vecina nijsu mamini i tatini sinovi ovo je samo marketinska patka :D

Razmisli malo dal je "patka".
Tema je skroz na mestu i mislim da treba ozbiljno pristupiti ovoj temi,posebno predsednistvo MASa
Vecina klinaca koji imaju skutere,kupice japance,broj tih ljudi ce progutati stariju generaciju koja se polako osipa na razlicite nacine.
Prisustvo u medijima je jako bitan faktor za sadasnja vremena
Mislim da ne treba olako gledati na sve ovo i ne preduzimati nista.

Van mreže dejansd

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI ZX-6
« Odgovor #4 poslato: Januar 29, 2009, 10:10:21 pre podne »
nije tacno da su neozbiljni
ali sve to sto rade svodi se uglavnom na beograd
da su toliko neozbiljni ,nebi ni poceli to sto rade
ja sam prisustvovao tom  sastanku i jos nekoliko ljudi ciji su klubovi u masu
i nisam stekao utisak da su neozbiljni, vec da znaju sta rade
i dok mi stalno nalazimo neka opravdanja,za to sto radimo ,ili neradimo
i nemozemo da pokrenemo nista.ili se nedovoljno trudimo.drugi rade,i bore se za to
nazalost toliko klubova,a generalno se svodi da nista neradimo
a krivci smo svi mi,
SMEDEREVO SRBIJA

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #5 poslato: Januar 29, 2009, 03:56:46 posle podne »

Razmisli malo dal je "patka".
Tema je skroz na mestu i mislim da treba ozbiljno pristupiti ovoj temi,posebno predsednistvo MASa
Vecina klinaca koji imaju skutere,kupice japance,broj tih ljudi ce progutati stariju generaciju koja se polako osipa na razlicite nacine.
Prisustvo u medijima je jako bitan faktor za sadasnja vremena
Mislim da ne treba olako gledati na sve ovo i ne preduzimati nista.

Poypuno se slazem sa tobom mnogo su jaki u medijima a i poceli su pre nas

Van mreže TRIKES-M-D

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI VN 800
« Odgovor #6 poslato: Januar 29, 2009, 07:11:59 posle podne »

Trebamo svi razmisliti u MOTO ASOCIJACIJI SRBIJE o ovome nije za zezanje.
LUMBES-TRIKES-Dača   " COPER SRBIJA "

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
    • M.K.Valjevo
« Odgovor #7 poslato: Januar 29, 2009, 07:23:19 posle podne »
Ustvari mozda dokument nije dobijen od izvora ciji je grb u pozadini lista ali sam siguran ciji je grb (BJB). ;D

Grb jeste BJB-ov, ali me on mnogo manje interesuje nego ono sto ide preko njega!!!

i nemozemo da pokrenemo nista.ili se nedovoljno trudimo.drugi rade,i bore se za to
a krivci smo svi mi,

Potpuno se slazem sa tobom Dejane.

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #8 poslato: Januar 29, 2009, 08:00:58 posle podne »

Grb jeste BJB-ov, ali me on mnogo manje interesuje nego ono sto ide preko njega!!!

a krivci smo svi mi,

Ljudi tacno je da su sigurno aktivniji od nas u medijima ali ima tu jedna druga stvar. Ceo zivot do 1999god sam ziveo u Beogradu i znam situaciju.Vidite koliko njih dolazi na druzenje na skupove .Njih to ne zanima toliko koliko mi to upraznjavamo. Sta hocu da kazem mnogo se vise druzimo mi iz cele Srbije sa Vojvodinom nego oni medjusobno.Uglavnom se u Beogradu voze individualno i odlaze na izlete u okolinu pa su manje u kontaktu jedni sa drugima. Ne kritikujem nikoga ali mislim da je nase druzenje mnogo ucestalije nego u samom Beogradu ovo zbog toga kazem sto pominjete da su oni orijentisani na teritoriju Beograda.Koliko mi da se ne slazemo medjusobno u nekim stvarima uvek ce da ostane zdravi duh pravog druzenja medju nama .Nemojte da mislite kao nasi politicari nije Srbija samo Beograd.Izvinjavam se svim likovima iz BGD koji se druze sa nama na skupovima i zurkama ali njih je vrlo malo u odnosu na broj bajkera u Beogradu.Pustimo njih sa njih da se druze po forumima i po administraciji a mi cemo da putujemo i da se posecujemo na skupovima,zurkama i sl.

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
    • M.K.Valjevo
« Odgovor #9 poslato: Januar 29, 2009, 08:38:51 posle podne »

a krivci smo svi mi,

Ljudi tacno je da su sigurno aktivniji od nas u medijima ali ima tu jedna druga stvar. Ceo zivot do 1999god sam ziveo u Beogradu i znam situaciju.Vidite koliko njih dolazi na druzenje na skupove .Njih to ne zanima toliko koliko mi to upraznjavamo. Sta hocu da kazem mnogo se vise druzimo mi iz cele Srbije sa Vojvodinom nego oni medjusobno.Uglavnom se u Beogradu voze individualno i odlaze na izlete u okolinu pa su manje u kontaktu jedni sa drugima. Ne kritikujem nikoga ali mislim da je nase druzenje mnogo ucestalije nego u samom Beogradu ovo zbog toga kazem sto pominjete da su oni orijentisani na teritoriju Beograda.Koliko mi da se ne slazemo medjusobno u nekim stvarima uvek ce da ostane zdravi duh pravog druzenja medju nama .Nemojte da mislite kao nasi politicari nije Srbija samo Beograd.Izvinjavam se svim likovima iz BGD koji se druze sa nama na skupovima i zurkama ali njih je vrlo malo u odnosu na broj bajkera u Beogradu.Pustimo njih sa njih da se druze po forumima i po administraciji a mi cemo da putujemo i da se posecujemo na skupovima,zurkama i sl.

Stoji to sto ti kazes, ali sa druge strane oni su mnogo aktivniji od nas po svim ostalim parametrima osim druzenja. Samo pogledaj koliko su akcija i zajednickih voznji imali u toku prosle godine pa ce ti biti jasno. A kao Asocijacija ce prosiriti svoj vid delovanja sa Bg-a na celu Srbiju, sto ce MAS-u i svima nama uveliko otezati delovanje i na opstinskom, i drzavnom nivou jer su mnogo aktivniji u dobrotvornim akcijama i zastupljeniji u medijima od naseg MAS-a.

Van mreže Vladica69

• Totalni Moto Manijak
  • Honda XL1000V Varadero,crni!
« Odgovor #10 poslato: Januar 29, 2009, 10:12:59 posle podne »
Nemojte da ih podcenite!
Predsednik Free Wheels-a Velika Plana
www.freewheels.velikaplana.info

Van mreže darko dav

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #11 poslato: Januar 29, 2009, 10:53:22 posle podne »
Bio sam pozvan na njihovoj sednici,i slusajuci sve one ideje,ostao sam bez teksta
Imaju jako lepe planove,ali njihova asocijacija je prvenstveno za motorcikliste pojedince,mada ponudili su i jako lepe ponude za sve moto klubove,uskoro ce te o ovome saznati i mnogo vise
MK KRALJEVI SLOBODE
       SVILAJNAC
www.mk-kraljevislobode.com

Van mreže Lalajko

• Suvozac
  • *
« Odgovor #12 poslato: Januar 29, 2009, 11:10:33 posle podne »
Ja sam clan AMS i pokusacu da iznesem svoje vidjenje.

Zaista ne vidim nikakav razlog da se neko ovde zabrine zbog postojanja AMS. Koliko sam ja upoznat (ispravite me ako gresim jer ipak nisam ekspert u ovoj oblasti) vasa ciljna grupa su moto klubovi i moto skupovi. Ciljna grupa AMS je motorista-pojedinac. Mi planiramo da kroz uclanjenje u AMS clanovima omogucimo razne pogodnosti kao sto su recimo popusti u prodavnicama, hotelima i sl. Planiramo da organizujemo pomoc na putu i slicne stvari, ima toga dosta.

Moja prvenstvena uloga je organizovanje vikend voznji i (za nas) prvi put Turistickog relija kroz Srbiju. Ni tu ne vidim razlog za zabrinutost sa vase strane. Cak sam planirao da kontaktiram moto klubove duz pojedinih delova trase za nekakav vid pomoci - motomehanicarske, ili oko organizacije vecernjeg programa i sl. vec prema dogovoru. Ja zaista nisam opterecen nikakvim odnosima iz proslosti jer slabo koga poznajem, znaci mene zanima samo saradnja na ostvarenju nekog rezultata, na obostranu korist.

Vi praktikujete drugaciju vrstu druzenja, sa odlaskom na moto skup i svim sto sa tim ide. Kod nas su druzenja organizovana na drugaciji nacin. Zaista je bilo puno jednodnevnih zajednickih voznji kao i cetiri velike vikend voznje. Atmosfera na tim putovanjima je zaista sjajna o cemo mogu da posvedoce ljudi koji su clanovi i ovog sajta. Sve u svemu organizovano je desetak sjajnih voznji po Srbiji, sto je sasvim dovoljno, jer treba nekad voziti i individualno, i otici i na neki skup i slicno. Cuo sam da ste organizovali prosle godine voznju oko Srbije i rado bih stupio u kontakt sa organizatorima te voznje jer verujem da imaju korisna iskustva.

Evo vec u subotu 31.-og je akcija dobrovoljnog davanja krvi, pa ko moze - dobrodosao! I ja bih davao krv kada vi organizujete, ako saznam i mogu da dam krvu tom trenutku, jer sam 96 puta to vec radio! :)

I vama i nama zelim srecu u daljem radu i nadam se saradnji neopterecenoj odnosima iz proslosti.

Van mreže Vladica69

• Totalni Moto Manijak
  • Honda XL1000V Varadero,crni!
« Odgovor #13 poslato: Januar 29, 2009, 11:31:26 posle podne »
Pozdravljam svaku akciju,a to o proslosti ne razumem!
Predsednik Free Wheels-a Velika Plana
www.freewheels.velikaplana.info

Van mreže Lalajko

• Suvozac
  • *
« Odgovor #14 poslato: Januar 30, 2009, 12:31:44 pre podne »

Ni ja. Ali sam primetio da se u sve nove stvari ulazi sa nekim predrasudama... Mnogi ljudi se dugo znaju i mnogi odnosi imaju neku svoju istoriju. Mislim da sve negativne stvari treba zaboraviti i krenuti dalje.

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
    • M.K.Valjevo
« Odgovor #15 poslato: Januar 30, 2009, 12:45:44 pre podne »
Ja sam clan AMS i pokusacu da iznesem svoje vidjenje.

Zaista ne vidim nikakav razlog da se neko ovde zabrine zbog postojanja AMS. Koliko sam ja upoznat (ispravite me ako gresim jer ipak nisam ekspert u ovoj oblasti) vasa ciljna grupa su moto klubovi i moto skupovi. Ciljna grupa AMS je motorista-pojedinac. Mi planiramo da kroz uclanjenje u AMS clanovima omogucimo razne pogodnosti kao sto su recimo popusti u prodavnicama, hotelima i sl. Planiramo da organizujemo pomoc na putu i slicne stvari, ima toga dosta.

Moja prvenstvena uloga je organizovanje vikend voznji i (za nas) prvi put Turistickog relija kroz Srbiju. Ni tu ne vidim razlog za zabrinutost sa vase strane. Cak sam planirao da kontaktiram moto klubove duz pojedinih delova trase za nekakav vid pomoci - motomehanicarske, ili oko organizacije vecernjeg programa i sl. vec prema dogovoru. Ja zaista nisam opterecen nikakvim odnosima iz proslosti jer slabo koga poznajem, znaci mene zanima samo saradnja na ostvarenju nekog rezultata, na obostranu korist.

Vi praktikujete drugaciju vrstu druzenja, sa odlaskom na moto skup i svim sto sa tim ide. Kod nas su druzenja organizovana na drugaciji nacin. Zaista je bilo puno jednodnevnih zajednickih voznji kao i cetiri velike vikend voznje. Atmosfera na tim putovanjima je zaista sjajna o cemo mogu da posvedoce ljudi koji su clanovi i ovog sajta. Sve u svemu organizovano je desetak sjajnih voznji po Srbiji, sto je sasvim dovoljno, jer treba nekad voziti i individualno, i otici i na neki skup i slicno. Cuo sam da ste organizovali prosle godine voznju oko Srbije i rado bih stupio u kontakt sa organizatorima te voznje jer verujem da imaju korisna iskustva.

Evo vec u subotu 31.-og je akcija dobrovoljnog davanja krvi, pa ko moze - dobrodosao! I ja bih davao krv kada vi organizujete, ako saznam i mogu da dam krvu tom trenutku, jer sam 96 puta to vec radio! :)

I vama i nama zelim srecu u daljem radu i nadam se saradnji neopterecenoj odnosima iz proslosti.

Ni ja. Ali sam primetio da se u sve nove stvari ulazi sa nekim predrasudama... Mnogi ljudi se dugo znaju i mnogi odnosi imaju neku svoju istoriju. Mislim da sve negativne stvari treba zaboraviti i krenuti dalje.

Svaka cast i hvala na pojasnjenju!
 Niko ovde nije hteo da unese razdor i nesuglasice, vec da se vidi kako jedna Asocijacija treba da bude organizovana.

Van mreže Stronser

• Profi Vozac
  • **
  • Ova slika nije sa interneta !!!
« Odgovor #16 poslato: Januar 30, 2009, 01:46:05 pre podne »
Pozdravljam i ja svaku akciju a ovo sto treba zaboraviti proslost to znaci da treba nerazmisljati sto su pojedine kolege sa svojih 50ak godina seli na motore i misle da dosta toga znaju a ustvari je sve u praksi ... sto se motora tice. A sto se tice organizacije tu svaka cast, kada neodrastas uz motor imas visak snage koju kada pravilno usmeris mozes uz pomoc svojih kontakata na pravim mestima, dosta toga da napravis, Jebiga nije ti u pubertetu preselo sve sto si morao da uradis  da bi imao,vozio,registrovao,popravio itd svoj motor pa lepo dodju godine ti sazris i napravis pametnu pricu. OK !
Nemislim da je vecina nas umorna od svega ali od mnogo toga sigurno jeste, mnogo brace je otislo sa ovoga sveta na moju veliku zalost ali sam siguran da zive ponovo svoje zivote da bi isto uradili i isto vozili, MUVALI KOJEKOGA DA IM DONESE DELOVE TRAZILI SPONZORE ZA SVOJA PUTOVANJA ITD. E to je osnovna razlika ova dva tabora.
Neprotivim se nikakvoj zajednickoj akciji cak sta vise sam ucestvovao oba puta na Dedamrazijadi i opet cu ali je stvarno velika razlika izmedju motorista i BJBikersa veliki deo tih ljudi je odskora na motorima i nerazumemo se u potpuniosti sto je i normalno.Ja sam licno u dobrim odnosima sa osnivacima tako da mogu da sagledam obe strane i kazem svoje misljenje.
Sa igorom XTom sam popravljao motore u 15 godina
Pablo je CBRa 900 kupio od mene
Nesa nekada TL sada xx je u garazi mog druga kupio pre dosta godina TLa
sa njima se poznajem dosta godina
Ali isto tako znam da je veliki broj BJBovaca odskora na motorima voleo bih da se razumemo ali ...
PUN GAS PA POLAKO !!!

Van mreže UNUCHE

• Vozac
  • *
  • Prvi predsednik MAS
    • Karburator Servis UNUCE
« Odgovor #17 poslato: Januar 30, 2009, 01:49:07 pre podne »
Pozdravljam zdrave i korisne ideje koje ce poboljsati sve opste uslove i moto zivot u Srbiji ali me brine druga stvar koja nas prati verovatno u genima a to je nesloga zbog koje trpimo sve ovo sto nam se desava od pamtiveka i zato pamet u glavu uvazimo  i praktikujmo

Van mreže Gnjat - MK La Moto

• Predstavnik Kluba
  • Bajker Bez Granica
  • **
« Odgovor #18 poslato: Januar 30, 2009, 07:22:28 pre podne »
Ni meni nisu jasne te predrasude iz "proslosti", mislim da smo svi motociklisti i mi od 50 i vise godina i ova deca od 16,17,18 godina. Svi zajedno treba da radimo na zajednickim stvarima, BEZBEDNOST, smanjenje taksi, druzenje i naravno voznja. MAS ce podrzati akciju BJB zakazanu za 31. januar. Docicemo mi koji smo blizi Beogradu. A i mi planiramo slicnu akciju u aprilu mesecu pa ce i clanovi AMS moci da podrze nasu akciju. Dragane postavi ovde zvanican poziv za podrzavanje akcije dobrovoljnog davanja krvi, satnica, mesto i td.
Sto se tice RELIJA, MAS ove godine obelezava 10 godina postojanja i planiramo da ovim relijem obidjemo gradove koji su ucestvovali u osnivanju MAS-a. Planiramo da se reli zavrsi na moto skupu u Velikoj Plani gde je 1994. godine pokrenuta inicijativa za osnivanje MAS-a.
Mislim da bi DVA "TURISTICKA MOTO RELIJA KROZ SRBIJU" bila mnogo. Drugo su vikend voznje i druzenja o kojima smo citali u reviji "Dva tocka".

Crven Ban

• Gost
« Odgovor #19 poslato: Januar 30, 2009, 10:24:30 pre podne »
Ma koliko raznolikosti da su medju nama ipak treba da se ujedinimo oko naseg boljitka i nasih interesa. Uvek ce svima biti teze kada vide 1000 motorista i morace da obrate paznju na nase interese. Ovako rascepkani nista ne mozemo da uradimo. Ovo znaci da svi treba da postoje (asocijacije, klubovi, motoristi pojedinci) i da ne treba da se prepucavamo medjusobno, vec da napravimo zajednicke tacke delovanja i tu budemo jedinstveni. Nije vazno ko ce sta organizovati ako je to u zajednickom interesu svih nas.