Ja sam clan AMS i pokusacu da iznesem svoje vidjenje.
Zaista ne vidim nikakav razlog da se neko ovde zabrine zbog postojanja AMS. Koliko sam ja upoznat (ispravite me ako gresim jer ipak nisam ekspert u ovoj oblasti) vasa ciljna grupa su moto klubovi i moto skupovi. Ciljna grupa AMS je motorista-pojedinac. Mi planiramo da kroz uclanjenje u AMS clanovima omogucimo razne pogodnosti kao sto su recimo popusti u prodavnicama, hotelima i sl. Planiramo da organizujemo pomoc na putu i slicne stvari, ima toga dosta.
Moja prvenstvena uloga je organizovanje vikend voznji i (za nas) prvi put Turistickog relija kroz Srbiju. Ni tu ne vidim razlog za zabrinutost sa vase strane. Cak sam planirao da kontaktiram moto klubove duz pojedinih delova trase za nekakav vid pomoci - motomehanicarske, ili oko organizacije vecernjeg programa i sl. vec prema dogovoru. Ja zaista nisam opterecen nikakvim odnosima iz proslosti jer slabo koga poznajem, znaci mene zanima samo saradnja na ostvarenju nekog rezultata, na obostranu korist.
Vi praktikujete drugaciju vrstu druzenja, sa odlaskom na moto skup i svim sto sa tim ide. Kod nas su druzenja organizovana na drugaciji nacin. Zaista je bilo puno jednodnevnih zajednickih voznji kao i cetiri velike vikend voznje. Atmosfera na tim putovanjima je zaista sjajna o cemo mogu da posvedoce ljudi koji su clanovi i ovog sajta. Sve u svemu organizovano je desetak sjajnih voznji po Srbiji, sto je sasvim dovoljno, jer treba nekad voziti i individualno, i otici i na neki skup i slicno. Cuo sam da ste organizovali prosle godine voznju oko Srbije i rado bih stupio u kontakt sa organizatorima te voznje jer verujem da imaju korisna iskustva.
Evo vec u subotu 31.-og je akcija dobrovoljnog davanja krvi, pa ko moze - dobrodosao! I ja bih davao krv kada vi organizujete, ako saznam i mogu da dam krvu tom trenutku, jer sam 96 puta to vec radio!
I vama i nama zelim srecu u daljem radu i nadam se saradnji neopterecenoj odnosima iz proslosti.