Jun 04, 2023, 06:31:20 pre podne

Autor Tema: Vreca, podmetac, dusek, sator  (Pročitano 6813 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Splinter

• Bajker Bez Granica
  • Pol: Muškarac
  • Harley Davidson FLSTF
    • FB
Vreca, podmetac, dusek, sator
« poslato: Januar 20, 2010, 03:32:20 posle podne »
Zanima me od ovih stvari u naslovu, gde nabavljate, koje su firme po kvalitetu proverene, cene, .... itd. Znaci kamp oprema!
Usput, menjam jednu vojnu vrecu (malo korscenu) za dve letnje, uz doplatu!
Небитни пролазник . . .

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
Odg: Vreca, podmetac, dusek, sator
« Odgovor #1 poslato: Januar 20, 2010, 03:36:30 posle podne »
ja kupijo vrecu u metrou letos i platijo 450din ... potpuno sam zadovoljan ali je za letnje uslove gde temperatura ne pada isod 10.
"Naša glavna svrha u životu je da pomognemo drugima. A ako nekome ne možeš pomoći, onda mu bar ne čini zlo"

Van mreže Splinter

• Bajker Bez Granica
  • Harley Davidson FLSTF
    • FB
« Odgovor #2 poslato: Januar 20, 2010, 03:37:42 posle podne »
ja kupijo vrecu u metrou letos i platijo 450din ... potpuno sam zadovoljan ali je za letnje uslove gde temperatura ne pada isod 10.
Tako nesto meni treba. Hoce reci dva komada!
Небитни пролазник . . .

Van mreže schmajser

• Moto Manijak
  • AfricaTwin , Hoerx Regina ,Triump 3SW, NSU 175 ,
« Odgovor #3 poslato: Januar 20, 2010, 04:08:38 posle podne »
Miso druze, Inter-Sport,u Merkatoru u BG-u ima ogroman izbor kamp opreme,mozda malo skuplja ali kupis i ne mislis.
Od jeseni do proleca im je svake godine popust na kamp opremu.
POMPEZNI, KVANTI, CIVILNI, AERONAUTICKI MLADIC NUDI SVOJE USLUGE PRI TOM SIRECI OPTIMIZAM I ZDRAVOMENTALNO DOTICANJE SRECE U VAS ZIVOT.
NIJE SEKTA!

Uploaded with [URL=http:

Van mreže Splinter

• Bajker Bez Granica
  • Harley Davidson FLSTF
    • FB
« Odgovor #4 poslato: Januar 20, 2010, 11:41:15 posle podne »
Miso druze, Inter-Sport,u Merkatoru u BG-u ima ogroman izbor kamp opreme,mozda malo skuplja ali kupis i ne mislis.
Od jeseni do proleca im je svake godine popust na kamp opremu.
Ok, sada mesto i za popust znam, a firme?
Небитни пролазник . . .

Van mreže schmajser

• Moto Manijak
« Odgovor #5 poslato: Januar 21, 2010, 12:05:08 pre podne »
Sta bre firme??
Pa INTER SPORT covece   :icon_scratch:
POMPEZNI, KVANTI, CIVILNI, AERONAUTICKI MLADIC NUDI SVOJE USLUGE PRI TOM SIRECI OPTIMIZAM I ZDRAVOMENTALNO DOTICANJE SRECE U VAS ZIVOT.
NIJE SEKTA!

Uploaded with [URL=http:

Van mreže Splinter

• Bajker Bez Granica
  • Harley Davidson FLSTF
    • FB
« Odgovor #6 poslato: Januar 21, 2010, 06:30:31 pre podne »
Sta bre firme??
Pa INTER SPORT covece   :icon_scratch:
Zanimaju me iskustva ljudi. Prosto, koji sator je kvalitetniji, nece da prokisne, itd. za svu kampersku opremu. Kao sto se po forumu prica o kacigama, gumam, mene zanima i onaj deo kada nisi na asfaltu, vec u horizontali.
Небитни пролазник . . .

Van mreže WARU

• Bajker Bez Granica
  • SLOVENIJA
« Odgovor #7 poslato: Januar 21, 2010, 02:46:10 posle podne »
JA IMAM NORD KAP ŠATOR I SPAVAČU. ŠTO DA TI KAŽEM ZNAŠ GDE IDEM I KUDA SVE SPAVAM A DOSADA JOŠ NISAM BIO MOKAR ILI DA MI JE ZIMA (ELEFANTEN `03 -23 STUPNJEVA, VALJEVO `09 KIŠA)
:police: come in peace or stay at home *3

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
« Odgovor #8 poslato: Januar 21, 2010, 03:36:12 posle podne »
trenutno u LOUIS-u ima na popustu extra sator za 4 osobe i to onaj sa pokrivacem tj.dvoslojni za 25e pa ako neko moze da ti donese to bi bila dobra kupovina...probao sam taj sator i extra je ,a i nije veliki kad se spakuje..
"Naša glavna svrha u životu je da pomognemo drugima. A ako nekome ne možeš pomoći, onda mu bar ne čini zlo"

Van mreže schmajser

• Moto Manijak
« Odgovor #9 poslato: Januar 21, 2010, 04:39:25 posle podne »
trenutno u LOUIS-u ima na popustu extra sator za 4 osobe i to onaj sa pokrivacem tj.dvoslojni za 25e pa ako neko moze da ti donese to bi bila dobra kupovina...probao sam taj sator i extra je ,a i nije veliki kad se spakuje..

Taj sator je smece! Bacanje novca. Imao sam slican bas od tog proizvodjaca i tih materijala,kupljen u Luisu, jako je los. Na prvoj oluji se slomila jedna sipka i prokisao je.

Mnogo je pametnije kupiti sator za 50 eura i biti miran i suv pet godina minimium.

Setih se i na Gorinu prodavnicu,Radnicka ulica(nemam pojma koji broj) takodje u BG-u  pogledaj i tamo sta se desava, dal postoji neko vansezonsko snizenje.
NIJE SEKTA!

Uploaded with [URL=http:

Van mreže schmajser

• Moto Manijak
« Odgovor #10 poslato: Januar 21, 2010, 04:39:58 posle podne »
evo Miso druze nadjoh i adresu
http://www.gora.co.yu/
NIJE SEKTA!

Uploaded with [URL=http:

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
  • AFRIKA TWIN XRV 650 RD 03
« Odgovor #11 poslato: Mart 29, 2010, 06:44:32 posle podne »
Ne rasipajte novac, kupujte po potrebi. Ako godišnje potrošite desetak dana na kamp biće vam dovoljan šator iz mega marketa. Svoj sam kupio za cirka 30-40e ali sa dimenzijama od 210x240x175 u Super Veru ali najbitnije je da ima presvlaku za kišu, tj. da ima dva sloja. Ovo je malo veći šator gde troje ljudi mogu komotno da spavaju a i da borave dok pada kiša jer visina od 175 vam dozvoljava duži i ugodni botravak. Leškarenje, čitanje, spremanje hrane...baš sve. Dužina spakovanog šatora je 60cm, dakle ista kao i za onaj šator za dvoje gde jedva stanu. Razlika je u težini.
Ponavljam, dvoslojni jer kiša je problem...nje da nema mogli bi smo nositi samo vreče. Ako rasklapate šator za 10 min, ovaj će te za 15. 5min. ne znači mnogo a dobijate i te kakav komfor. Nepodesan je samo ako ste sami a tada možete od nekoga pozajmiti onaj minimalac.
SAVET. vi koji imate jednoslojni šator, kupite najlon za pokrivanje nameštaja kada se kreći. Cena 70din a poslužiče za jednokratnu upotrebu jer neće dozvoliti prodor vodi i vlagi i vetru, ima 20m2 (presecite ga na pola pa imate za još jedan put) . Dobro znaju oni koji su noći presedeli mokri a u šatoru!!

Vreča, isključivo vojna i to nova. Ima da se nađe na Limundo oglasima a cena je cirka 10-15e. Profi vreče su skupe a one iz marketa jeftine ali tanke, hladne, i lako kupe vlagu. Vojna je topla, ima gumirano dno a kada je toplo ne morate rasklapati šator.

Ispod vreče obavezno podmetač, još bolje dušek za plažu, koji ima gumene tunele.

Van mreže FidancoRadovcic

• Suvozac
  • *
« Odgovor #12 poslato: Jun 30, 2020, 11:26:07 pre podne »
Могу вам препоручити Децатхлон - то је продавница са квалитетним и приступачним ценама, а можете изабрати између великог броја шатора за камповање. Такође можете куповати путем интернета.  ;)