Decembar 04, 2023, 04:43:48 pre podne

Autor Tema: Vreca, podmetac, dusek, sator  (Pročitano 8110 puta)

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže Splinter

• Bajker Bez Granica
  • Pol: Muškarac
  • Harley Davidson FLSTF
    • FB
Vreca, podmetac, dusek, sator
« poslato: Januar 20, 2010, 03:32:20 posle podne »
Zanima me od ovih stvari u naslovu, gde nabavljate, koje su firme po kvalitetu proverene, cene, .... itd. Znaci kamp oprema!
Usput, menjam jednu vojnu vrecu (malo korscenu) za dve letnje, uz doplatu!
Небитни пролазник

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
Odg: Vreca, podmetac, dusek, sator
« Odgovor #1 poslato: Januar 20, 2010, 03:36:30 posle podne »
ja kupijo vrecu u metrou letos i platijo 450din ... potpuno sam zadovoljan ali je za letnje uslove gde temperatura ne pada isod 10.
"Naša glavna svrha u životu je da pomognemo drugima. A ako nekome ne možeš pomoći, onda mu bar ne čini zlo"

Van mreže Splinter

• Bajker Bez Granica
  • Harley Davidson FLSTF
    • FB
« Odgovor #2 poslato: Januar 20, 2010, 03:37:42 posle podne »
ja kupijo vrecu u metrou letos i platijo 450din ... potpuno sam zadovoljan ali je za letnje uslove gde temperatura ne pada isod 10.
Tako nesto meni treba. Hoce reci dva komada!
Небитни пролазник

Van mreže schmajser

• Moto Manijak
  • AfricaTwin , Hoerx Regina ,Triump 3SW, NSU 175 ,
« Odgovor #3 poslato: Januar 20, 2010, 04:08:38 posle podne »
Miso druze, Inter-Sport,u Merkatoru u BG-u ima ogroman izbor kamp opreme,mozda malo skuplja ali kupis i ne mislis.
Od jeseni do proleca im je svake godine popust na kamp opremu.
POMPEZNI, KVANTI, CIVILNI, AERONAUTICKI MLADIC NUDI SVOJE USLUGE PRI TOM SIRECI OPTIMIZAM I ZDRAVOMENTALNO DOTICANJE SRECE U VAS ZIVOT.
NIJE SEKTA!

Uploaded with [URL=http:

Van mreže Splinter

• Bajker Bez Granica
  • Harley Davidson FLSTF
    • FB
« Odgovor #4 poslato: Januar 20, 2010, 11:41:15 posle podne »
Miso druze, Inter-Sport,u Merkatoru u BG-u ima ogroman izbor kamp opreme,mozda malo skuplja ali kupis i ne mislis.
Od jeseni do proleca im je svake godine popust na kamp opremu.
Ok, sada mesto i za popust znam, a firme?
Небитни пролазник

Van mreže schmajser

• Moto Manijak
« Odgovor #5 poslato: Januar 21, 2010, 12:05:08 pre podne »
Sta bre firme??
Pa INTER SPORT covece   :icon_scratch:
POMPEZNI, KVANTI, CIVILNI, AERONAUTICKI MLADIC NUDI SVOJE USLUGE PRI TOM SIRECI OPTIMIZAM I ZDRAVOMENTALNO DOTICANJE SRECE U VAS ZIVOT.
NIJE SEKTA!

Uploaded with [URL=http:

Van mreže Splinter

• Bajker Bez Granica
  • Harley Davidson FLSTF
    • FB
« Odgovor #6 poslato: Januar 21, 2010, 06:30:31 pre podne »
Sta bre firme??
Pa INTER SPORT covece   :icon_scratch:
Zanimaju me iskustva ljudi. Prosto, koji sator je kvalitetniji, nece da prokisne, itd. za svu kampersku opremu. Kao sto se po forumu prica o kacigama, gumam, mene zanima i onaj deo kada nisi na asfaltu, vec u horizontali.
Небитни пролазник

Van mreže WARU

• Bajker Bez Granica
  • SLOVENIJA
« Odgovor #7 poslato: Januar 21, 2010, 02:46:10 posle podne »
JA IMAM NORD KAP ŠATOR I SPAVAČU. ŠTO DA TI KAŽEM ZNAŠ GDE IDEM I KUDA SVE SPAVAM A DOSADA JOŠ NISAM BIO MOKAR ILI DA MI JE ZIMA (ELEFANTEN `03 -23 STUPNJEVA, VALJEVO `09 KIŠA)
:police: come in peace or stay at home *3

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
« Odgovor #8 poslato: Januar 21, 2010, 03:36:12 posle podne »
trenutno u LOUIS-u ima na popustu extra sator za 4 osobe i to onaj sa pokrivacem tj.dvoslojni za 25e pa ako neko moze da ti donese to bi bila dobra kupovina...probao sam taj sator i extra je ,a i nije veliki kad se spakuje..
"Naša glavna svrha u životu je da pomognemo drugima. A ako nekome ne možeš pomoći, onda mu bar ne čini zlo"

Van mreže schmajser

• Moto Manijak
« Odgovor #9 poslato: Januar 21, 2010, 04:39:25 posle podne »
trenutno u LOUIS-u ima na popustu extra sator za 4 osobe i to onaj sa pokrivacem tj.dvoslojni za 25e pa ako neko moze da ti donese to bi bila dobra kupovina...probao sam taj sator i extra je ,a i nije veliki kad se spakuje..

Taj sator je smece! Bacanje novca. Imao sam slican bas od tog proizvodjaca i tih materijala,kupljen u Luisu, jako je los. Na prvoj oluji se slomila jedna sipka i prokisao je.

Mnogo je pametnije kupiti sator za 50 eura i biti miran i suv pet godina minimium.

Setih se i na Gorinu prodavnicu,Radnicka ulica(nemam pojma koji broj) takodje u BG-u  pogledaj i tamo sta se desava, dal postoji neko vansezonsko snizenje.
NIJE SEKTA!

Uploaded with [URL=http:

Van mreže schmajser

• Moto Manijak
« Odgovor #10 poslato: Januar 21, 2010, 04:39:58 posle podne »
evo Miso druze nadjoh i adresu
http://www.gora.co.yu/
NIJE SEKTA!

Uploaded with [URL=http:

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
  • AFRIKA TWIN XRV 650 RD 03
« Odgovor #11 poslato: Mart 29, 2010, 06:44:32 posle podne »
Ne rasipajte novac, kupujte po potrebi. Ako godišnje potrošite desetak dana na kamp biće vam dovoljan šator iz mega marketa. Svoj sam kupio za cirka 30-40e ali sa dimenzijama od 210x240x175 u Super Veru ali najbitnije je da ima presvlaku za kišu, tj. da ima dva sloja. Ovo je malo veći šator gde troje ljudi mogu komotno da spavaju a i da borave dok pada kiša jer visina od 175 vam dozvoljava duži i ugodni botravak. Leškarenje, čitanje, spremanje hrane...baš sve. Dužina spakovanog šatora je 60cm, dakle ista kao i za onaj šator za dvoje gde jedva stanu. Razlika je u težini.
Ponavljam, dvoslojni jer kiša je problem...nje da nema mogli bi smo nositi samo vreče. Ako rasklapate šator za 10 min, ovaj će te za 15. 5min. ne znači mnogo a dobijate i te kakav komfor. Nepodesan je samo ako ste sami a tada možete od nekoga pozajmiti onaj minimalac.
SAVET. vi koji imate jednoslojni šator, kupite najlon za pokrivanje nameštaja kada se kreći. Cena 70din a poslužiče za jednokratnu upotrebu jer neće dozvoliti prodor vodi i vlagi i vetru, ima 20m2 (presecite ga na pola pa imate za još jedan put) . Dobro znaju oni koji su noći presedeli mokri a u šatoru!!

Vreča, isključivo vojna i to nova. Ima da se nađe na Limundo oglasima a cena je cirka 10-15e. Profi vreče su skupe a one iz marketa jeftine ali tanke, hladne, i lako kupe vlagu. Vojna je topla, ima gumirano dno a kada je toplo ne morate rasklapati šator.

Ispod vreče obavezno podmetač, još bolje dušek za plažu, koji ima gumene tunele.

Van mreže FidancoRadovcic

• Suvozac
  • *
« Odgovor #12 poslato: Jun 30, 2020, 11:26:07 pre podne »
Могу вам препоручити Децатхлон - то је продавница са квалитетним и приступачним ценама, а можете изабрати између великог броја шатора за камповање. Такође можете куповати путем интернета.  ;)