Ja mislim da najvece zasluge povlaci Rade SQUI, BRAVO I SVA CAST.
Rade je i bio zaduzen ispred MAS-a da iznese ovaj dogadjaj, vrsi koordinaciju, angazuje ljude, formira timove za pojedine delove posla, nesto kao menadzer citavog desavanja.
Kako je to obavio,
svi smo videli 17.aprila.Zelim samo nesto da kazem u svoje ime, a nadam se da tako osecaju i svi ostali koji su, iako izvan MAS-a, pokusali da u okviru svojih mogucnosti pomognu u ovom dogadjaju.
Mene je od prvog trenutka, od kad sam zamoljen da se ponegde angazujem, iznenadilo
potpuno odsustvo licne ili bilo kakve druge vrste
sujete, otvorenost za dogovor, narocito poverenje koje sam osecao u komunikaciji, bilo putem pp, bilo u licnim telefonskim razgovorima sa Radetom i iznad svega potpuna posvecenost zajednickom cilju.
Mozda su to normalne stvari, ali na njih u poslednje vreme retko nailazimo.
Zato s razlogom ocekujem da ce se ta atmosfera nastaviti i dalje, i da ce posle kraceg odmora MAS nastaviti aktivnosti na procenjivanju i osmisljavanju daljih koraka kojima bi se vrsio pritisak na nadlezne institucije da nase iznete, kao i buduce zahteve, uzmu u razmatranje.
Ja, a nadam se i svi ostali koji su do sada pomogli, ili koji ce tek da pomognu, rado cemo i dalje biti na raspolaganju.