Mart 30, 2026, 09:16:30 pre podne

Autor Tema: Protestna vožnja motociklista Srbije 17.04.2010god  (Pročitano 114940 puta)

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže Rider girl

• Bajker Bez Granica
  • Pol: Žena
Odg: Protestna vožnja motociklista Srbije 17.04.2010god
« Odgovor #540 poslato: April 19, 2010, 04:38:59 posle podne »

Ja mislim da najvece zasluge povlaci Rade SQUI,  BRAVO I SVA CAST.

Da da, to je moj ujko... :)
Za njega jedna ujna gratis u to ime ;D
Never ride faster than your angel can fly!

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #541 poslato: April 19, 2010, 06:06:26 posle podne »
 Zemunac je otvorio,a ja potpomazem temu,o nasem protestu na www.motori.hr
 I tamo se polako razvija debata,jer je ocigledno da za bajkerske muke ne postoje granice !!!

Mozda jednoga dana organizujemo svebalkanski bajkerski protest  ;D
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže Splinter

• Bajker Bez Granica
  • Harley Davidson FLSTF
    • FB
« Odgovor #542 poslato: April 19, 2010, 06:20:16 posle podne »
Zemunac je otvorio,a ja potpomazem temu,o nasem protestu na www.motori.hr
 I tamo se polako razvija debata,jer je ocigledno da za bajkerske muke ne postoje granice !!!

Mozda jednoga dana organizujemo svebalkanski bajkerski protest  ;D
Ih vudu ala danas provejava optimizam kod tebe.  ;D
Небитни пролазник

Van mreže flstf

• Suvozac
  • *
  • LIVE & RIDE RIDE & LIVE
« Odgovor #543 poslato: April 19, 2010, 06:23:39 posle podne »
Veliki pozdrav svim ucesnicima protesta,
Sama organizacija i nacin pristupa je izvanredan  ali u situaciji da je to bila voznja podrske ili reli kroz srbiju ili neka vrsta defilea , Nakon niza prosledjenih molbi i zahteva za izmenu zakona o registraciji motora Vlast ostaje gluva i slepa , licno smatram da je ovaj protest trebao biti dosta rigorozniji . Mislim da je jedini nacin da se zahtev shvati ozbiljno i stavi u proceduru , blokada puteva !!!
pozzzz... svim bajkerima

Markoooo

• Gost
« Odgovor #544 poslato: April 19, 2010, 06:34:31 posle podne »
Slazem se sa tobom ali ipak mislim da ni to ne bi urodilo plodom, ostali bi slepi i gluvi i tada... Njima je u interesu da nam uzmu sto vise para...

Van mreže motoklasik

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #545 poslato: April 19, 2010, 07:09:31 posle podne »

Ja mislim da najvece zasluge povlaci Rade SQUI,  BRAVO I SVA CAST.

Rade je i bio zaduzen ispred MAS-a da iznese ovaj dogadjaj, vrsi koordinaciju, angazuje ljude, formira timove za pojedine delove posla, nesto kao menadzer citavog desavanja.
Kako je to obavio, svi smo videli 17.aprila.

Zelim samo nesto da kazem u svoje ime, a nadam se da tako osecaju i svi ostali koji su, iako izvan MAS-a, pokusali da u okviru svojih mogucnosti pomognu u ovom dogadjaju.

Mene je od prvog trenutka, od kad sam zamoljen da se ponegde angazujem, iznenadilo potpuno odsustvo licne ili bilo kakve druge vrste sujete, otvorenost za dogovor, narocito  poverenje koje sam osecao u komunikaciji, bilo putem pp, bilo u licnim telefonskim razgovorima sa Radetom i iznad svega potpuna posvecenost zajednickom cilju.
Mozda su to normalne stvari, ali na njih u poslednje vreme retko nailazimo.

Zato s razlogom ocekujem da ce se ta atmosfera nastaviti i dalje, i da ce posle kraceg odmora MAS nastaviti aktivnosti na procenjivanju i osmisljavanju daljih koraka kojima bi se vrsio pritisak na nadlezne institucije da nase iznete, kao i buduce zahteve, uzmu u razmatranje.

Ja, a nadam se i svi ostali koji su do sada pomogli, ili koji ce tek da pomognu, rado cemo i dalje biti na raspolaganju.

...

Van mreže zlajabgd

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #546 poslato: April 19, 2010, 07:12:32 posle podne »
Rade je i bio zaduzen ispred MAS-a da iznese ovaj dogadjaj, vrsi koordinaciju, angazuje ljude, formira timove za pojedine delove posla, nesto kao menadzer citavog desavanja.
Kako je to obavio, svi smo videli 17.aprila.

Zelim samo nesto da kazem u svoje ime, a nadam se da tako osecaju i svi ostali koji su, iako izvan MAS-a, pokusali da u okviru svojih mogucnosti pomognu u ovom dogadjaju.

Mene je od prvog trenutka, od kad sam zamoljen da se ponegde angazujem, iznenadilo potpuno odsustvo licne ili bilo kakve druge vrste sujete, otvorenost za dogovor, narocito  poverenje koje sam osecao u komunikaciji, bilo putem pp, bilo u licnim telefonskim razgovorima sa Radetom i iznad svega potpuna posvecenost zajednickom cilju.
Mozda su to normalne stvari, ali na njih u poslednje vreme retko nailazimo.

Zato s razlogom ocekujem da ce se ta atmosfera nastaviti i dalje, i da ce posle kraceg odmora MAS nastaviti aktivnosti na procenjivanju i osmisljavanju daljih koraka kojima bi se vrsio pritisak na nadlezne institucije da nase iznete, kao i buduce zahteve, uzmu u razmatranje.

Ja, a nadam se i svi ostali koji su do sada pomogli, ili koji ce tek da pomognu, rado cemo i dalje biti na raspolaganju.

potpisujem svaku rec

Van mreže motoklasik

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #547 poslato: April 19, 2010, 07:14:01 posle podne »
Slazem se sa tobom ali ipak mislim da ni to ne bi urodilo plodom, ostali bi slepi i gluvi i tada... Njima je u interesu da nam uzmu sto vise para...

Tacno, njima je u interesu da nam uzmu sto vise para.
Ali nama je u interesu da im ne damo toliko para koliko bi oni da uzmu.
A te pare da potrosimo na nabavku motora ili opreme, putovanja i ko zna sta sve jos.
...

Van mreže K_A_W_A

• Totalni Moto Manijak
  • SUZUKI *GSX-R **1000 K9** **ALSTARE Edition***
« Odgovor #548 poslato: April 19, 2010, 07:51:59 posle podne »
Bilo mi je simpaticno kad je onoj zeni stao Yugo. Odmah dosli bajkeri da guraju, a i jeddan policajac im je pomogao. Gurnuli Yugo sa strane i u roku od 2 minuta, Yugo je proradio :D Zena presretna i svima se zahvaljuje. Servis je odradjen u rekordnom vremenu :) Svaka cast.

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
  • AFRIKA TWIN XRV 650 RD 03
« Odgovor #549 poslato: April 19, 2010, 08:01:57 posle podne »
Veliki pozdrav svim ucesnicima protesta,
Sama organizacija i nacin pristupa je izvanredan  ali u situaciji da je to bila voznja podrske ili reli kroz srbiju ili neka vrsta defilea , Nakon niza prosledjenih molbi i zahteva za izmenu zakona o registraciji motora Vlast ostaje gluva i slepa , licno smatram da je ovaj protest trebao biti dosta rigorozniji . Mislim da je jedini nacin da se zahtev shvati ozbiljno i stavi u proceduru , blokada puteva !!!
pozzzz... svim bajkerima

Ali ne na način da Rade, Beli i dr. završe sa krivičnom prijavom! Shvatite da nije bilo lako organizovati najveći skup bajkera na Balkanu. Sada će biti mnogo lakše...dozvolimo vlastima da nam odgovore u skorije vreme. Ne budemo li dobiti odgovor, vaše je da budete spremni i da sledečeg puta, nagovorite barem još jednog kolegu da učestvujete i da sa sobom povedete suvozača kako bi nas bilo više! Siguran sam da će se sledeći put na ulici naći cirka 3000 ljudi (sa suvozačima)!

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #550 poslato: April 19, 2010, 08:31:13 posle podne »

Zemunca niko da pomene,  evo ja cu. Svaka cast Zemunac.

A imam i jedan nadam se pametan predlog u koliko se G. Igor samnom slozi....
    Ja bih G, Igora predlozio za PR nase motoasocijacije..

Sta vi mislite?           I ovom prilikom bih zeleo u svoje licno ime da mu se zahvalim na ovako velikom angazovanju i trudu za sve nas.

H V A L A    V E L I K O

"Svi su Crnogorci Srbi, a nijesu svi Srbi Crnogorci." P.P. Njegos

joksa

• Gost
« Odgovor #551 poslato: April 19, 2010, 08:40:56 posle podne »

A imam i jedan nadam se pametan predlog u koliko se G. Igor samnom slozi....
    Ja bih G, Igora predlozio za PR nase motoasocijacije..

Sta vi mislite?           I ovom prilikom bih zeleo u svoje licno ime da mu se zahvalim na ovako velikom angazovanju i trudu za sve nas.                                 
                                          H V A L A    V E L I K O

Van mreže flstf

• Suvozac
  • *
  • LIVE & RIDE RIDE & LIVE
« Odgovor #552 poslato: April 19, 2010, 08:42:50 posle podne »
Ali ne na način da Rade, Beli i dr. završe sa krivičnom prijavom! Shvatite da nije bilo lako organizovati najveći skup bajkera na Balkanu. Sada će biti mnogo lakše...dozvolimo vlastima da nam odgovore u skorije vreme. Ne budemo li dobiti odgovor, vaše je da budete spremni i da sledečeg puta, nagovorite barem još jednog kolegu da učestvujete i da sa sobom povedete suvozača kako bi nas bilo više! Siguran sam da će se sledeći put na ulici naći cirka 3000 ljudi (sa suvozačima)!
Da , slazem se s`tobom da je to bio skup, lepo organizovan i krajnje disciplinovan . Sa moje strane sve pohvale za organizatore. Ali ja niasam pricao o skupu vec o pravoj akciji bajkera na zaustavljanju otimacine koju smo i dosada trpeli. Meni je 48-ma i uvek cu oteti od samog sebe za registraciju a da to ne oseti porodica samo iz razloga sto je to deo mog zivota . Ja nisam glup i nikog ne smatram da jeste ali vreme je da se shvati da nekada se mora podvuci crvenom olovkom crta . Ovo ne govorim samo zbog sebe , Ja jos koliko mogu ali postavite pitanje sta ce uraditi mladi koji su jedva skupili pare da bi kupili motor a sada su prinudjeni da ga gledaju u garazi ili da se jure sa plavcima i time jednom nogom kuju sebi krst . Zato dragi moji dobro razmislite o svemu pa ako ima zelje i ...... za pravu akciju , tu sam.Ne kazem da treba sad , odmah krenuti u novu akciju ali treba odrediti tacan datum do njihovog odgovora. Te stvari ako u vlasti ima volje jako brzo idu.U jedno sam siguran Mi bitke ne dobijamo u kancelarijama i nema potrebe Mi vise da idemo kod njih , nego oni kod nas i to na nas teren na nas put . LET`S GO ON THE ROAD .
Pozzzz.... svim bajkerima

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #553 poslato: April 19, 2010, 08:50:20 posle podne »
Da , slazem se s`tobom da je to bio skup, lepo organizovan i krajnje disciplinovan . Sa moje strane sve pohvale za organizatore. Ali ja niasam pricao o skupu vec o pravoj akciji bajkera na zaustavljanju otimacine koju smo i dosada trpeli. Meni je 48-ma i uvek cu oteti od samog sebe za registraciju a da to ne oseti porodica samo iz razloga sto je to deo mog zivota . Ja nisam glup i nikog ne smatram da jeste ali vreme je da se shvati da nekada se mora podvuci crvenom olovkom crta . Ovo ne govorim samo zbog sebe , Ja jos koliko mogu ali postavite pitanje sta ce uraditi mladi koji su jedva skupili pare da bi kupili motor a sada su prinudjeni da ga gledaju u garazi ili da se jure sa plavcima i time jednom nogom kuju sebi krst . Zato dragi moji dobro razmislite o svemu pa ako ima zelje i ...... za pravu akciju , tu sam.Ne kazem da treba sad , odmah krenuti u novu akciju ali treba odrediti tacan datum do njihovog odgovora. Te stvari ako u vlasti ima volje jako brzo idu.U jedno sam siguran Mi bitke ne dobijamo u kancelarijama i nema potrebe Mi vise da idemo kod njih , nego oni kod nas i to na nas teren na nas put . LET`S GO ON THE ROAD .
Pozzzz.... svim bajkerima

RESPECT

"Svi su Crnogorci Srbi, a nijesu svi Srbi Crnogorci." P.P. Njegos

Van mreže gixer

• Suvozac
  • *
« Odgovor #554 poslato: April 19, 2010, 09:38:02 posle podne »
Ljudi, nemam šta da vam kažem osim da sam zadivljen odazivom, a samim time i stavom tolikog broja bikera.
SVAKA ČAST i želim vam uspjeh u ostvarenju postavljenih ciljeva !!!!!

Van mreže K_A_W_A

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #555 poslato: April 20, 2010, 12:01:43 pre podne »

Pa kako niko, pominju se svi koji su bili, ali u globalu. Zemunac sam kaci svoje slike sa kacigom, da bi svi znali da je to on i kako je on bio. Pa sta sad treba, da neko trazi Boracku penziju ili pohvalnicu? Stvarno ne razumem neke. Svaka cast organizatorima i svima sto su bili, mislim da je to dovoljno. Nema potrebe da se neko izdvaja i slicno. Vidim neki kace svoje slike,(na raznim forumima) to je kao dokaz da su bili ili sl. Necu da me pogresno neko razume, ali nema potreba za nekim dokazivanjem. Imam i ja svoje slike sa protesta, ali ih nisam okacio, jer nije mi bitno da drugi znaju da sam bio, nego mi je jedino bitno da samom sebi dokazem da sam prisustvovao tom velicanstvenom skupu.

Van mreže Gremlin

• Totalni Moto Manijak
  • BMW R-1200 GS Adventure
« Odgovor #556 poslato: April 20, 2010, 12:04:21 pre podne »
Ocu i ja penziju...

;)

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #557 poslato: April 20, 2010, 12:08:12 pre podne »
Pa kako niko, pominju se svi koji su bili, ali u globalu. Zemunac sam kaci svoje slike sa kacigom, da bi svi znali da je to on i kako je on bio. Pa sta sad treba, da neko trazi Boracku penziju ili pohvalnicu? Stvarno ne razumem neke. Svaka cast organizatorima i svima sto su bili, mislim da je to dovoljno. Nema potrebe da se neko izdvaja i slicno. Vidim neki kace svoje slike,(na raznim forumima) to je kao dokaz da su bili ili sl. Necu da me pogresno neko razume, ali nema potreba za nekim dokazivanjem. Imam i ja svoje slike sa protesta, ali ih nisam okacio, jer nije mi bitno da drugi znaju da sam bio, nego mi je jedino bitno da samom sebi dokazem da sam prisustvovao tom velicanstvenom skupu.

ja te nisam video, stavi sliku  :D

Van mreže K_A_W_A

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #558 poslato: April 20, 2010, 12:09:23 pre podne »
Posto nisam okacio svoju sliku, mozda ja onda i nisam bio ;) :D

Van mreže Gremlin

• Totalni Moto Manijak
  • BMW R-1200 GS Adventure