Znao sam da ću biti pogrešno shvaćen. Meni je samo kukavički postupak sedenje za tastaturom i kritizersko (ne kritičko) procenjivanje onoga čemu nisi prisustvovao. Ne smatram sebe ništa hrabrijim od ostalih, ali ja u subotu bio, zajedno sa većinom ovde prisutnih ljudi učestvovao u redarskoj službi, stavio SVOJA m..a u procep, zapamćen od strane predstavnika vlasti (to tvrdim), strahovao da se nešto nepredviđeno ne desi... Daleko od toga da sam zadovoljan postignutim, naravno da uvek može više, ali je i ovo više nego prošle godine (kada sam takođe učestvovao i bio redar). Naravno da ne treba ponovo čekati godinu dana da bismo nešto uradili za sve koji voze dva točka, ali za to je potrebna pomoć (na bilo koji konstruktivan način) svakog od vas koji ste posmatrali, pružali verbalnu podršku, bili protiv ovakvog ili onakvog načina... i da ne nabrajam više.
Na kraju, ja možda i nisam bajker, možda ću nekada postati ali koliko god se ti pridržavao pravila ili kodeksa bajkera, u subotu si sve pogazio time što nisi bio sa svojim drugovima na dva točka u pokušaju rešavanja problema svih nas. A tvrdim da je iz tvog okruženja bilo poprilično ljudi.
Još jednom pozdrav i izvini što sam povukao paralelu između tebe i onog Šekspirovog lika, jednostavno mi se podudarilo pisanje i nadimak.