Mart 30, 2026, 02:11:01 posle podne

Autor Tema: Protestna vožnja motociklista Srbije 17.04.2010god  (Pročitano 115424 puta)

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže Fantom69

• Profi Vozac
  • **
Odg: Protestna vožnja motociklista Srbije 17.04.2010god
« Odgovor #600 poslato: April 21, 2010, 10:22:25 pre podne »
@Zemunac:
Jel se ovaj tvoj tekst (poslednji) odnosio na moj tekst (poslednji)?

Van mreže serbduck

• Bajker Bez Granica
  • Pol: Muškarac
  • MK VALJEVO / HONDA CBR 1000 F
« Odgovor #601 poslato: April 21, 2010, 10:33:12 pre podne »
Mislim da nije...  ;D ;D ;D
...baba Kurana pojede pet metara drva... i ne trazi vode...

www.mkvaljevo.com

Van mreže Fantom69

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #602 poslato: April 21, 2010, 10:38:34 pre podne »
@srebduck:
Pretpostavljam (nadam se) da si u pravu.  :) Jer bi to znacilo da sam skroz pogresno protumacen...

Zverka

• Gost
« Odgovor #603 poslato: April 21, 2010, 10:45:27 pre podne »
ej vidi fantom mi dade ideju ..lepo  ona papirna trakica ...preko tablice  a na njoj  napisano  STRAJK   ;D ili PROTEST   ;D ;D ;D ;D ;D

Van mreže motoklasik

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #604 poslato: April 21, 2010, 10:47:46 pre podne »
I ja mislim da se nije odnosilo na Fantoma, jer Fantom nije pisao o 17.04. nego o mogucim varijacijama na temu daljeg pritiska na vlast i buducim akcijama.
...

Van mreže serbduck

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #605 poslato: April 21, 2010, 10:49:53 pre podne »
Zemunac .... opet si se izgubio....
Raso di ti je gazda?
 ;D ;D ;D

www.mkvaljevo.com

Van mreže Ticaa

• Suvozac
  • *
  • Pol: Žena
« Odgovor #606 poslato: April 21, 2010, 10:54:21 pre podne »
e druze ...sad da te  zver  nesto pita ..jesi  li ti ista uradio povodom ovoga...??? sem sto sedis kuci i cekas da tamo neki  salabajzeri tebi rese stvar ...
sta mislis...da ja  treba da idem u novi sad da bi promenila to sranje sto nam dere kozu s ledja...??? ili da se okupimo na livadi  ko  sitna stoka pa da blejimo ????
strasno nas omalovazavas...nekolicina ljudi PA I ONIH koji se nikad nisu pojavljivali na tim stvarima doslo je...MIRNO SE PROVOZALO GRADOM... sta sad treba da olupamo pola grada da bi dobili ono sto nam treba...DRUZE IZVINI AL OVDE NEMA MESTA DECIJOJ HISTERIJI ...
to sto su se pojavile koje slike i koji komentari nije REC da smo isli zbog slikanja... a iskreno ...ONAKO NAJISKRENIJE...zbog takvih ko sto si ti ...sad mi je  zao ...STO SE JEDAN DOBAR DEO MOTO POPULACIJE  uopste TRUDI  da nama svima poboljsa BUDJELARSKO STANJE...
NE SUDI  AKO NISI BIO ... ne brecaj se u  grudi ...ako nemas zasluga ...bolje je da si cutao !!!  a da i kako ono ti kazes   "NEMA LJUTIS" BATO
*22 *22 *22 Ako si mu rekla Duco. Iza ove voznje stoje meseci rada i hvala bogu pa je bilo dosta ljudi koji ne razmisljaju kao on, koji su bili spremni da pokazu kako su bajkeri normalni ljudi, nisu divljaci kako nas u principu dozivljavaju, nasiljem i blokadom bi izazvali samo kontra efekat.
ludaca;)

Van mreže Fantom69

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #607 poslato: April 21, 2010, 11:00:22 pre podne »
@Motoklasik:
"jer Fantom nije pisao o 17.04. nego o mogucim varijacijama na temu daljeg pritiska na vlast i buducim akcijama."
Tacno.
I jos tacnije, ovo je samo mala dorada tvoje ideje koja mi se inace (jos odavno) veoma svidja.
Secas se jos mog prvog obracanja tebi (davno) sa "Odlicna ideja!"...  ;)
Samo sam uvideo potencijalne probleme sa psiholoske tacke pojedinca u susretu sa policijom prilikom takve akcije i mislim (nadam se) da ih na ovaj nacin mozemo prevazici.
Malo je evoluirala ideja...
« Poslednja izmena: April 21, 2010, 11:17:03 pre podne od strane Fantom69 »

Van mreže đunta

• Suvozac
  • *
« Odgovor #608 poslato: April 21, 2010, 11:16:06 pre podne »
Moramo mirno bez previše iritiranja vozača ionako ih ima patoloških koji ne mogu očima da nas vide pa bi jedva dočekali da im to bude opravdanje da nam zagorčavaju život, guraju, seku ruše...Uvek ima vremena za radikalizaciju. Kad sam vadio lekarski u policijskoj ambulanti, nisu me blagonaklono gledali u sekretarskoj sobi njih 3.

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #609 poslato: April 21, 2010, 11:16:51 pre podne »

@ zemunac treba uzeti u razmisljanje i ovo sto kaze fantom69, negada nema drugog izbora sem tako,, ;) ;) ;)

"Svi su Crnogorci Srbi, a nijesu svi Srbi Crnogorci." P.P. Njegos

Zverka

• Gost
« Odgovor #610 poslato: April 21, 2010, 11:24:20 pre podne »
Moramo mirno bez previše iritiranja vozača ionako ih ima patoloških koji ne mogu očima da nas vide pa bi jedva dočekali da im to bude opravdanje da nam zagorčavaju život, guraju, seku ruše...Uvek ima vremena za radikalizaciju. Kad sam vadio lekarski u policijskoj ambulanti, nisu me blagonaklono gledali u sekretarskoj sobi njih 3.

trakica preko tablice... sa natpisom...PROTEST - najmirnije 

Van mreže motoklasik

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #611 poslato: April 21, 2010, 11:28:02 pre podne »
trakica preko tablice... sa natpisom...PROTEST - najmirnije 

Da. Da se zna zasto nema tablice.
...

Van mreže miško_kolo

• Dobar Vozac
  • **
« Odgovor #612 poslato: April 21, 2010, 04:47:23 posle podne »
@flstf
Moram nešto da te pitam. Jel tvoj nadimak došao od Falstaf-a, onog hvalisavog i nadmenog Šekspirovog lika, što je uvaljivao Henrija V u nevolje, a koji je u stvari kukavica? Ne bih da ponavljam već izrečeno od strane  mojih prethodnika. Nema ljutiš, idemo dalje.  ;)   
...

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
  • AFRIKA TWIN XRV 650 RD 03
« Odgovor #613 poslato: April 21, 2010, 05:32:30 posle podne »
ali to je i dalje za mene samo jedan mnogo lep skup bajkera sa jos jednim pokusajem da se uradi nesto po drugi put (ako se nesto nije desavalo dok nisam bio tu).
samo izlazak na put je resenje i nacin da se nateraju da urade nesto..
                                                     LET`s GO ON THE ROAD

Ne brate Fantom, to je bio odgovor flstf/u...Nemam primedbe na tvoj post! 
*3 *3

moja greška, trebao sam citirati na vreme njegov post..sory

Van mreže flstf

• Suvozac
  • *
  • LIVE & RIDE RIDE & LIVE
« Odgovor #614 poslato: April 21, 2010, 06:33:17 posle podne »
@flstf
Moram nešto da te pitam. Jel tvoj nadimak došao od Falstaf-a, onog hvalisavog i nadmenog Šekspirovog lika, što je uvaljivao Henrija V u nevolje, a koji je u stvari kukavica? Ne bih da ponavljam već izrečeno od strane  mojih prethodnika. Nema ljutiš, idemo dalje.  ;)   
Izvinjavam se svima koji su se nasli povredjenim mojim pisanjem i molim da se moj post iz ove teme izbrise. Najmanje mi je bila namera da nekog vredjam . ostajem pri svom misljenju sto se izlaska na put tice . Nadam se da mi necete previse zameriti.
Pozzzz svim bajkerima .
Batice , drago mi je da medju ljubiteljima dvotockasa ima i nacitanih i to je pohvalno iako te ceka jako dug put do bajkera jer rec kukavica nije recnik bajkera i kad se ona upotrebi u bajkerskom zivotu na putu se nikad ne zavrsi dobro . Ne ljutim se ni najmanje , samo zelim da ti kazem da je to losija i grdnija rec od svake psovke. Ja je nikad ne upotrebljavam dok nisam siguran u to i ta osoba nije ispred mene. *7

Van mreže miško_kolo

• Dobar Vozac
  • **
« Odgovor #615 poslato: April 21, 2010, 06:55:30 posle podne »
Znao sam da ću biti pogrešno shvaćen. Meni je samo kukavički postupak sedenje za tastaturom i kritizersko (ne kritičko) procenjivanje onoga čemu nisi prisustvovao. Ne smatram sebe ništa hrabrijim od ostalih, ali ja u subotu bio, zajedno sa većinom ovde prisutnih ljudi učestvovao u redarskoj službi, stavio SVOJA m..a u procep, zapamćen od strane predstavnika vlasti (to tvrdim), strahovao da se nešto nepredviđeno ne desi... Daleko od toga da sam zadovoljan postignutim, naravno da uvek može više, ali je i ovo više nego prošle godine (kada sam takođe učestvovao i bio redar). Naravno da ne treba ponovo čekati godinu dana da bismo nešto uradili za sve koji voze dva točka, ali za to je potrebna pomoć (na bilo koji konstruktivan način) svakog od vas koji ste posmatrali, pružali verbalnu podršku, bili protiv ovakvog ili onakvog načina... i da ne nabrajam više.
Na kraju, ja možda i nisam bajker, možda ću nekada postati ali koliko god se ti pridržavao pravila ili kodeksa bajkera, u subotu si sve pogazio time što nisi bio sa svojim drugovima na dva točka u pokušaju rešavanja problema svih nas. A tvrdim da je iz tvog okruženja bilo poprilično ljudi.
Još jednom pozdrav i izvini što sam povukao paralelu između tebe i onog Šekspirovog lika, jednostavno mi se podudarilo pisanje i nadimak.
...

Van mreže motoklasik

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #616 poslato: April 21, 2010, 07:07:18 posle podne »
Ma dobro, da spustimo loptu. FLSTF je ipak model Harley-a ( Fat Boy ).
...

Van mreže Splinter

• Bajker Bez Granica
  • Harley Davidson FLSTF
    • FB
Небитни пролазник

Van mreže flstf

• Suvozac
  • *
  • LIVE & RIDE RIDE & LIVE
« Odgovor #618 poslato: April 21, 2010, 08:16:38 posle podne »
OK, Misko svi grese , Ja verovatno nisam trebao da se onako izrazim ali `ebi ga , na nos su mi  izasli vise ti pregovori i stalno sve polako , ok , cekamo . Ja cu uvek imati za registraciju mog motora ma kolika ona bila jer je motor postao jednim delom deo mog zivota . Nisam reagovao onako zbog mene , nego danas sutra zbog svoje (hvala bogu 3-oje) i druge dece koja i danas bi seli na motor ali nemaju para za registraciju. Zbog tog bi izasao sutra na blokadu bilo kojeg dela puta. Nije to divljastvo i nekultura ili los bajkerski image , to je demokratsko resenje problema kad je neko gluv i slep na pisanje peticije i prvu protestnu voznju . Kako su slicne probleme resavali u nasem okruzenju , znamo.
Sta god sledece bilo uz Vas sam !

Van mreže serbduck

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #619 poslato: April 21, 2010, 08:29:04 posle podne »
Samo malo strpljenja. Problem postoji, pa mora postojati i resenje. Svaka brava ima svoj kljuc. Moze kljuc da se zagubi, ali moze i novi da se napravi.
Nismo mi jedini koji mozgaju na ovu temu. Siguran sam da i suprotna strana napreze sivu masu i forsira mozdane vijuge.
Mi znamo da necemo odustati.

Jeste se to oduzilo kada se gleda proslogodisnja akcija, ali ovogodisnja je bila pre par dana. Sacekajmo jos malo.  ;)

www.mkvaljevo.com