Zemunac, samo radi preciznosti.
Ne mozemo mi da zavrsimo sa reorganizacijom MASa, da se pogresno ne razume.
MAS to mora sam da uradi, eventualno uz nase predloge, ako u tome prepozna dalji put razvoja Asocijacije.
Pardon, podrazumeva se! Izvinjavam se svim članovima MASa.
Zamerio sam tamo onima, kada su odugovlačili sa asocijacijom...govorio sam im da su spori, pa desetak ljudi je skoro osnovalo novu stranku i več drmaju Srbijom...može se, samo treba gurati napred, punim gasom. Pa kada se ogrebeš i za manje, to je daleko više od onoga, sa čega se krenulo!!
Ko komplikuje, ništa ne uradi jer se usere od straha. Ja uprostim, ubedim sebe da mogu i furaj...pa neće mi pasti plafon na glavu i ako ne uspem...samo se tako ide napred a ne stagnacijom, jer od sebe stvari se ne menjaju, samo zamiru!
Haloo, bok dećki, kada vam je sledeći sastanak asocijacije...aha, a da li možete proturiti predlog za stvaranje udružene asocijacije u komšiluku...nismo deca, znamo interese! Hvala, bok!!
Otvorite novu temu na njihovom forumu, pitate ko je za i pustite da tema ide svojim tokom...
Haloo, đeste ba Harambaše, ša ima, kako je...nego hteo sam da vam predložim...pa na sledečem sastanku...
-//-
Haloo, Oooo