Rade brate, kao sto rece Sale koju stranu ispred stvarno ti treba dati orden za toleranciju!! I to NAJVECI !!
Svaka ti cast kako ostanes 'ladan i razuman posle nekih postova i ispada i uvek lepo napises pozdrav pre odgovora...
A sad tebi ja nesto da kazem brate Marko...u temi koja se zove Šta svako od nas može da uradi da obaveštenost o protestu bude 100%, ti upadas sa pitanjem kako ste ovo organizovali?? Izvini molim te koji smo to mi?? Nisam znao da smo podeljeni i molim te kazi mi u cemu i po cemu?? Pa valjda svi zajedno ovo organizujemo i postavljamo postove vec 10 dana na temu da to ispadne jos bolje i organizovanije!!! Charuga covek sredi nam FOX, Rade, Motoklasik i ostali sve zakone i clanove isprevrnuli i objasnili i razsjasnili po 100 puta da nam svima bude jasno sta trazimo, Serdbuck i Deki sa svojom familijom sredjuju stvari oko obezbedjenja...zahtev predat, mup obavesten, za koji dan svi mediji ce biti obavesteni putem obavestenja za javnost...da ne zaboravim da ti kazem da verovatno dosta ljudi (ja na primer poceo jos prekjuce ) vec uveliko dele flajere po svojim gradovima...trubi se po facebook-u, bj bikersu i ne znam gde sve jos...i ti mrtav 'ladan pitas kako SMO ovo organizovali??
O kakvim zurkama i skupovima i sastancima ti pricas? Koliko ja znam sastanak MAS-a je u Valjevu oko 17-18 h ako se nevaram, da istog dana kada i protest al brate nije Valjevo i Australiji, a posle toga je zurka MK Lions-a takodje u Valjevu!! A znas protest pocinje u 10.00...vremena na pretek..
Ja sam cuo jos za jednu zurku tog dana i jednu voznju...zurka se odrazava u selu Jarkovac nadomak Panceva i to je u organiziciji COJOTA (bar stoji njihov grb na flajeru koji visi na bj bikersu ) ali sta sad...mada moram reci da tako ozbiljan klub koji sad necu da komentarisem po pitanju clanarine, ne bi smeo da na dan protesta organizuje nesto tako u njihov organizaciji ali ima valjda neko u MAS-u ko se bavi tim stvarima (da moram da naglasim da je to DNEVNA zurka) i ta jedna voznja je tamo nekih kvazi redara koji se nesto okupljaju pa se voze al to ni ne racunam za ozbiljno...
Batali praznu slamu brate Marko, ili zasuci rukave i kreni da trubis na sve zivo i zovi ljude da dodju 17.04 na Usce ili brate ako nemas sta konkretno da predlozis i da nas posavetujes off-uj u nekoj drugoj temi..imas ih na onom kvazi sajtu do mile volje pa biraj....