Korisničko ime
Lozinka
0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Ljubisa Nikolic - predsednik asocijacije motorista Srbije?
Citat: Lalajko April 14, 2010, 07:15:30 posle podneLjubisa Nikolic - predsednik asocijacije motorista Srbije? Čestitam Laki... dobili ste predsednika iz MAS-a
Citat: Lalajko April 14, 2010, 07:15:30 posle podneLjubisa Nikolic - predsednik asocijacije motorista Srbije? [/quote Pazi ovog zgubidana sta mu smeta! Mozda i on porazmisli malo!!!Ovde je makar vidljiv a tamo se krije
Ljubisa Nikolic - predsednik asocijacije motorista Srbije? [/quote Pazi ovog zgubidana sta mu smeta!
Pazi ovog zgubidana sta mu smeta!
Citat: WOLVERINE April 14, 2010, 07:18:28 posle podne Pazi ovog zgubidana sta mu smeta! Kako si ga nazvao!?!
Citat: Zemunac April 14, 2010, 08:41:00 posle podneCitat: WOLVERINE April 14, 2010, 07:18:28 posle podne Pazi ovog zgubidana sta mu smeta! Kako si ga nazvao!?!ZGUBIDAN Sunja se tu vec neko vreme, nista ne pise i sad je on kao provalio, mi kao nismo videli a prvi seli pored TV-a i cekali vesti, pa ako mu je dosadno da mu nadjemo nesto da skine mrak ? ? ? ? ?
Citat: WOLVERINE April 14, 2010, 07:18:28 posle podne Pazi ovog zgubidana sta mu smeta! Kako si ga nazvao!?!Darko, moram naglasiti svima koji su mrmljali sebi u bradu kako će se pozdraviti sa Dr Banetom, da cemo svi stati iza toga da skup protekne u najboljem redu. Sve razmirice se ostavljaju za neki drugi put! Bili smo jedninstveni u prilogu o skupu, takvi cemo ostati i 17tog aprila...Molim lepo, hvala lepo!Nadam se da si me razumeo!!
Citat: WOLVERINE April 14, 2010, 08:47:09 posle podneCitat: Zemunac April 14, 2010, 08:41:00 posle podneCitat: WOLVERINE April 14, 2010, 07:18:28 posle podne Pazi ovog zgubidana sta mu smeta! Kako si ga nazvao!?!ZGUBIDAN Sunja se tu vec neko vreme, nista ne pise i sad je on kao provalio, mi kao nismo videli a prvi seli pored TV-a i cekali vesti, pa ako mu je dosadno da mu nadjemo nesto da skine mrak ? ? ? ? ? Ahahaha ja sam to predlozio jos pre dve godine da nadje nesto i opali ....mada covek ima machku.