Mart 31, 2026, 12:42:38 pre podne

Autor Tema: Vesti iz BLISKE prošlosti i budućnosti: kad, gde, kako, kuda, s kim i zašto  (Pročitano 13312 puta)

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže sandra

• Profi Vozac
  • **
  • Pol: Žena
Odg: Vesti iz BLISKE prošlosti i budućnosti: kad, gde, kako, kuda, s kim i zašto
« Odgovor #40 poslato: Jul 20, 2010, 08:21:17 pre podne »
SVE ZAVISI od debljine novcanika... bukvalno cu znati ddan pre ...  :-\

isti problem......

:'(

Van mreže Silvana

• Vozac
  • *
Odg: Vesti iz BLISKE prošlosti i budućnosti: kad, gde, kako, kuda, s kim i zašto
« Odgovor #41 poslato: Jul 20, 2010, 08:59:37 pre podne »
Ok, onda samo da pobrojim potrepštine: pasoš (s novim bez vize, za stari treba viza - Rumunija je u *316), zeleni karton, pun rezervoar (od Beograda do Temišvara ima 160 km), gaćice kupaćice, ali to po želji >:D. Već se prijavio moj drug (nije na forumu) - on zna put i rumunski mu je maternji jezik. Pošto smo mi u Ban. Novom Selu, praktično na putu, predlažem da se nađemo tu oko 8.30 i odatle prema Vršcu. Pretpostavljam da će nam poznavaoci ukazati na mesta koja ne smemo zaobići :).

nella

• Gost
« Odgovor #42 poslato: Jul 20, 2010, 09:39:20 pre podne »

isti problem......

:'(

takodje...isto... :(

Van mreže sandra

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #43 poslato: Jul 20, 2010, 11:37:33 pre podne »
Ja cu se svim silama truditi da taj 24. ostvarimo.....  ali ekipa dream teem-a ide na more. Ja na zalost necu moci, ali zato kafica pa Temy, pa jos ako bi uklopile i one vodopade.....

mmmmmmmmmm

Van mreže Silvana

• Vozac
  • *
« Odgovor #44 poslato: Jul 20, 2010, 05:01:50 posle podne »
Srećan put, devojke!!! Slike s mora ćemo staviti u posebnu temu, jer to je opet ženska tura.
A mi ćemo morati malo da zabašurimo što ne možemo s njima ;). Da nadoknadimo ne možemo  :'(.
Videćemo da uklopimo i Jasenovo ako ikako bude moglo...

Kalina

• Gost
« Odgovor #45 poslato: Jul 21, 2010, 10:51:18 pre podne »
ne ne, cekajte nas za Jasenovo!!

Van mreže Silvana

• Vozac
  • *
« Odgovor #46 poslato: Jul 21, 2010, 11:36:59 pre podne »
E pa sad... Ma ići ću ja i dvaput tamo ako treba, i sad i kad se vi vratite!