Mart 31, 2026, 12:35:41 posle podne

Autor Tema: Pitajte predsednika...  (Pročitano 42746 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

djera

• Gost
Odg: Pitajte predsednika...
« Odgovor #160 poslato: Mart 19, 2009, 01:53:00 posle podne »
Necemo. Sta mi tu mozemo promeniti? Bolje da se okupimo u sto vecem broju oko protesta za smanjenje registracija...
I ne ocekujem da cemo nesto uraditi ali treba jasno staviti do znanja da pederi u nase drustvo nisu dobro dosli i da se zastitimo od mogucih provokacija da nebude sutra kad dobiju batina "nismo znali".

Van mreže Gojko - MK Warriors

• Bajker Bez Granica
  • Pol: Muškarac
  • MK WARRIORS SERBIA
    • WWW.WARRIORS.RS
« Odgovor #161 poslato: Mart 19, 2009, 04:59:26 posle podne »
Necemo. Sta mi tu mozemo promeniti? Bolje da se okupimo u sto vecem broju oko protesta za smanjenje registracija...
Kad bude protest za registraciju skupice se svi koji imaju imalo volje da se nesto uradi po tom pitanju  ;)
Ali zasto da sedimo skrstenih ruku i gledamo kako pederi defiluju nasim ulicama -  >:(
Evo ja se prvi prijavljujem za protes i javno okupljanje tog istog dana.. Pa da im malo razbijemo redove  ;D  ;D  ;D
HONDA CBR1100XX & KAWASAKI ZZR 1400 & BMW R1200GSA

Van mreže dejansd

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI ZX-6
« Odgovor #162 poslato: Mart 19, 2009, 05:10:29 posle podne »
Kad bude protest za registraciju skupice se svi koji imaju imalo volje da se nesto uradi po tom pitanju  ;)
Ali zasto da sedimo skrstenih ruku i gledamo kako pederi defiluju nasim ulicama -  >:(
Evo ja se prvi prijavljujem za protes i javno okupljanje tog istog dana.. Pa da im malo razbijemo redove  ;D  ;D  ;D

slazem se,.... ala ce da pucaju auspusi........... ;D ;D ;D
SMEDEREVO SRBIJA

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #163 poslato: Mart 19, 2009, 05:13:04 posle podne »
Pederima SIGURNO smeta pucanje  ;D ;D ;D

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #164 poslato: Mart 19, 2009, 05:16:13 posle podne »
Valjda se oni raduju kad se puca na nekom mestu. *76 *76 *76

Van mreže Gojko - MK Warriors

• Bajker Bez Granica
  • MK WARRIORS SERBIA
    • WWW.WARRIORS.RS
« Odgovor #165 poslato: Mart 19, 2009, 05:20:09 posle podne »
A da ne idemo u off  :-\
Ovo su ozbiljna pitanja  ;) 
Nesumljam da ce i navijaci priskociti da im pomognu  ;D
HONDA CBR1100XX & KAWASAKI ZZR 1400 & BMW R1200GSA

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #166 poslato: Mart 19, 2009, 05:27:46 posle podne »
Mislim da ce navijaci tri udarne grupe u Bgd pre saznati za gej paradu nego svi oni njih nanjuse a jos gde su pokret1389 pa Obraz a Nacionalni stroj  Razbice ih ko beba zvecku .Policajcima bi porucio da dobro razmisle pre nego dignu ruku na ove grupacije jer i oni imaju decu koja treba da zive u novim demokratskim vremenima.

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #167 poslato: Mart 27, 2009, 10:25:52 posle podne »
MOLIO BI PREDSNIKA MAS DA MI SE DOSTAVE DOKUMENTA KLUBA  RESENJE I SPISAK CLANOVA KOJE SAM PREDAO U DOKUMENTACIJU MASA JER SAM U VISE NAVRATA PISAO PP VLADANU IZ BELE CRKVE I OBECAO MI JE DA CE DA POSALJE MEDJUTIM NIKAKO DA STIGNU MISLIM DA JE TO NAJLAKSE STO MOZETE DA UCINITE ZA MENE . U slucaju da mi ne posaljete dokumente preduzecu odredjene mere koje Vam se sigurno nece svideti. Unapred zahvaljujem

Van mreže NOCA

• Vozi da sve vidis i da te svi vide!
  • Bajker Bez Granica
« Odgovor #168 poslato: Mart 30, 2009, 08:27:03 pre podne »
 Dokumenti su kod sekretara kluba - Vladana tel: 063 77 27 112

DEKI FAMILIJA

• Gost
« Odgovor #169 poslato: Mart 30, 2009, 09:50:15 pre podne »
MOLIO BI PREDSNIKA MAS DA MI SE DOSTAVE DOKUMENTA KLUBA  RESENJE I SPISAK CLANOVA KOJE SAM PREDAO U DOKUMENTACIJU MASA JER SAM U VISE NAVRATA PISAO PP VLADANU IZ BELE CRKVE I OBECAO MI JE DA CE DA POSALJE MEDJUTIM NIKAKO DA STIGNU MISLIM DA JE TO NAJLAKSE STO MOZETE DA UCINITE ZA MENE . U slucaju da mi ne posaljete dokumente preduzecu odredjene mere koje Vam se sigurno nece svideti. Unapred zahvaljujem

DA LI MISLIS DA BIH POSLE JA MOGAO DA PREDUZMEM MERE KOJE SE TEBI NE BI SVIDELE, TI SI NAS PRIJATELJ I DOBROVOLJNO SI NAPUSTIO MAS JER BI SNOSIO POSLEDICE NE POSTOVANJA DOGOVORA DA SI OSTAO.
 JASNO TI JE RECENO DA SU TVOJA DOKUMENTA KOD VLADANA, NISU IZGUBLJENA NITI NAM TREBAJU PA JE NORMALNO DA CES IH DOBITI NAZAD I RESENJE I SPISAK OBA CLANA.
 DA LI MISLIS DA MOZES DA PRETIS NEKOME U UO MAS-a BILO CIME, POSTO TI NEKI VEC OBECASE BATINE OVDE NA FORUMU, AKO NE PRESTANES DA SERES PO MAS-u ZAPAMTI DA BATINE PRODJU, A KAD TE NEKO JEBE PRED PAR STOTINA LJUDI JEBEN SI DOVEKA......

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #170 poslato: Mart 30, 2009, 02:00:10 posle podne »
Nikome ne pretim bre Dejane nego je red da mi sa vrate dokumenta molim vec tri meseca i nemoj da ti je u glavi samo da neko preti nego ako si vec  u upravnom odboru kazi im da mi vrate dokumenta oni znaju moju adresun pa nek posalju .Zasto to trazim Zato da ne bi isao u Ministarstvo pa se jebavao da trazim resenje o osnivanju kluba od njih jer ja sam u Nisu a to je u BGD samo da pravim troskove bez veze.Ja i nisam trazio od tebe nego od Vladana pa posle od Noce ali posto si se javio onda im i ti kazi za moj problem.

Van mreže Vladan_BC

• Moto Manijak
  • Bela Crkva
« Odgovor #171 poslato: Mart 31, 2009, 06:06:03 posle podne »

Dokumenta su poslata u tri navrata na e-mail: ankahonda@joel.co.yu, a deponovana dokumenta su trebala da Ti budu urucena na standu MAS-a u subotu, ali Te nisam video, tako da ce ti stici na kucnu adresu u roku od dva dana.

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #172 poslato: Mart 31, 2009, 06:09:01 posle podne »
Hvala Vladane

Van mreže GoranVojska

• Totalni Moto Manijak
  • Vozim dokle mogu ikoliko hocu
« Odgovor #173 poslato: April 01, 2009, 02:53:31 posle podne »
El zna neko de ima dobri cvarci i rostilj?
Suzuki Bandit 1200s

Van mreže Vladan_BC

• Moto Manijak
  • Bela Crkva
« Odgovor #174 poslato: April 02, 2009, 08:32:07 pre podne »
Probaj da skocis do biblioteke. ;) ;D

Van mreže Rider girl

• Bajker Bez Granica
  • Pol: Žena
« Odgovor #175 poslato: April 02, 2009, 10:06:14 posle podne »
Probaj da skocis do biblioteke. ;) ;D

E jesi car :D
Never ride faster than your angel can fly!

• Ultimate Biker
« Odgovor #176 poslato: Jun 26, 2009, 12:47:32 pre podne »
Gde je zastava m.k. Extrem Smederevo,koja je bila na sajmu u BGD

Mora da te pitam javno preko foruma,jer se ne javljaš na mobilni,a na skupovima će zaboraviš šta sam te pitao 8)
« Poslednja izmena: Jun 26, 2009, 08:47:49 pre podne od strane Ivta »

Van mreže Gnjat - MK La Moto

• Predstavnik Kluba
  • Bajker Bez Granica
  • **
« Odgovor #177 poslato: Jun 26, 2009, 08:53:12 pre podne »
3. Zasto su stampane i placane majce za motoreli ,kad je Deki familija obezbedio sponzorstvo i javno rekao da se majce ne trebaju stampati i trositi novac iz budzeta jer ce on obezbediti potrebne majce za sve ucesnike od sponzora

Sivenje i stampanje majci je dogovoreno negde sredinom maja meseca i to 200 komada, ocekujuci oko 100 -120 ucesnika (vozaci i suvozaci) i ostatak za policiju i ostale u organizaciji relija. Deki mi je na nasem skupu u Lazarevcu 06. juna rekao da moze da obezbedi 100 majci od sponzora, tad su majce vec bile odstampane i spremne za sivenje. Majce su kupljene po 170,00 i stampa, napred velika mapa marsute relija i preslikac znak MAS-a u boji, pozadi veliki znak MAS-a u jednoj boji stampa je placena 100,00. Na rukavu je odstampana firma "Janko Stajcic" u kojoj ja radim i koja je sponzorisala sledecu stampu:
Zastave MAS-a 2 komada priblizno 2 x 1.5m na ciradnom platnu.
Mapa relija priblizno 2 x 1.5m, za sajam
Letci za sajam 3000 komada A4 formata 4/4
Flajeri za reli 3000 komada A5 4/1
Plakat za reli A3 4/0 100 komada
ID kartice za reli 200 komada 4/4 plastificirane, sa trakom za oko vrata.
Nalepnice SRB ukupno 400 komada 4/0 (200 za sajam i 200 za reli)
Nalepnice za motore za reli 4/0 200 komada
Zahvalnice za reli A4 4/0 200 komada
Mozda je jos nesto bilo ali ne mogu sada da se setim.
Zao mi je sto pojedinci prozivaju i komentarisu rad Predsednika i UO MAS-a. Ne zelim da budem drveni advokat Predsednika, ali smatram da je mnogo vise on uradio za MAS i klubove u MAS-u nego pojedini klubovi i pojedinci sto su ucinili za interes MAS-a.
Uostalom kada istekne mandat predlazite i birajte druge, sposobnije ljude.
Izvinjavam se sto sam odgovarao u temi "Pitajte predsednika" ali sam morao da odgovorim za majce jer sam direktno ja realizovao izradu majci, normalno uz dogovor sa Predsednikom.

• Ultimate Biker
« Odgovor #178 poslato: Jun 26, 2009, 09:16:17 pre podne »
Za majce sam ja pitao u prethodnom postu i kasnije obrisao jer u principu nije mnogo 300 majci,kad bolje razmislim,a ti si Gnjate odgovorio nakon mog brisanja ali još bolje.
To što ti je žao,ti si poslednji kome treba da bude žao jer ti možda i najrevnosnije radiš svoj posao u UO MASa,zajedno sa Dekijem iz Familije,a to što je doprineo predsednik MASu to se vidi baš jako....
Ovakvim "rezultatima i njegovim zalaganjem" MAS ide u nekom pravcu gde se ne vidi kraj,posebno odgovorima "ja nemam snage i vremena da se borim..." i svadjama u svakom postu gde se pita šta je uradio.
Na ovom forumu izgleda ne smeš da postaviš niti jedno pitanje UO ili predsedniku,odmah te ispljuju i nedaju nikakav odgvor konkretan nego samo "mi smo mnogo uradili za MAS"
Šta je to mnogo braćo? Ja ne vidim ili sam slep ili glup pa ne mogu da skontam.
P.S. Gnjate moj klub je od prvog dana u MASu ,odnosno predsednik ,a to koliko je doprineo ili nije to je već diskutabilno.

Van mreže NOCA

• Vozi da sve vidis i da te svi vide!
  • Bajker Bez Granica
« Odgovor #179 poslato: Jun 30, 2009, 04:14:22 posle podne »
 Zastave su kod mene. Ne javljam se na telefon kada sam na motoru, a ko zeli da me cuje treba da bude samo malo uporan i da pozove 2 - 3 puta.

Istina je da ja nisam uradio nista, a istina je da Extrem nije jos uplatio clanarinu a ja sam im verovao na rec da ce uplatiti i postavio ih na forum u sve kalendare kao klub koji je izregulisao obavezu. I za sve ovo trebamo da snosimo posledice i ja i doticni klub.

Opet ja smetam...

Braco, pa ja sam najmanji problem...ostacu bez ove plate u MAS-u od 1.000 evra .... ali nema veze prezivecu...