Mart 30, 2026, 06:43:56 pre podne

Autor Tema: Odg: Crna Reka  (Pročitano 21910 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

lancia88

• Gost
Odg: Crna Reka
« Odgovor #100 poslato: Septembar 18, 2009, 10:25:53 posle podne »
Pozdrav,

Tesko,Sale,da ti sa ogranicenim ovlascenjima, a verujem ti na rec,mozes ovde da opravdas neke postupke na BJB-u!
 ...

i ne mislim da treba da se opravdava nesto, to je naprosto stav urednistva, i ja zaista ne zelim da bilo sta pravdam, jedino da iznesem nekakav nacin razmisljanja. Niti sam ja, kako, cini mi se Grunf rece, nekakav izuzetak po pitanju urednistva dokle god mu pripadam, ma koliko ograniceno uopste imao polje uredjivanja. Rad same AMS nikoga direktno ne bi trebalo da pogadja jer su odluke i aktivnosti osmisljene unapred uz uvazavanje faktora iz moto-sveta pre svega, dok je to na forumu itekako moguce, svi vidimo koliko kako zacas plane neka varnica i koliko je to tesko posle obuzdati, a kako duboke tragove ostavlja...uglavnom nepotrebno.

Apropo toga da je MAS postavio obavestenje/temu sa obavestenjem na forumu, a ne pojedinac , ta primedba itekako ima rezona i ja sam je licno tako i posmatrao. Tim pre sto mi je Sale Vudu na Avali rekao da ce postaviti temu o tome. U tom smislu sam ja i dao predlog da se izdvoji posebna forumska celina u kojoj ce stajati takva obavestenja, bez mogucnosti diskusije, poucen nakaradnim tokom rasprave na prvopostavljenoj temi. Da ne bude zabune, ta prva tema se odnosi na ovu aktuelnu akciju posete DRC-u, cisto da se ne brka sa prethodnom raspravom koja je mozda i jos tuznije zavrsila, a koja je sad ponovo pomenuta. Tom prilikom je palo i privremenog banovanja zbog takvih iznesenih stavova, licno ne znam zasto je banovanje bilo samo privremeno ali tako je na kraju bilo.

Ovo zaista postaje zamorno preko svake mere. Zato cu da predlozim konkretne stvari, i nadam se da ce ih MAS uzeti u razmatranje:

1. Prekid svakog vida saradnje izmedju nase organizacije i ove privatne firme.
2. Brisanje svakog posta na forumu u kome se pominje ova privatna firma. Clanovi BJB-a su dobrodosli, sve dok ne pominju ime i akcije istog.

Hvala.

ja ne znam o cemu sad tacno ovde pises, BJB jeste privatan forum, odnosno projekat u privatnom vlasnistvu sa svim zadrzanim pravima, ali ako se odnosi na AMS, tu je prica sasvim drugacija. Ipak, saradnja nije obavezna iako je, bar po meni, uvek dobrodosla i dobra stvar. Mozda vremenom naucimo svi zajedno da je tako i vidimo, a mozda samo da postujemo to da saradnje nema, sve zavisi koliko budemo umeli da gledamo unapred. OK je i jedno i drugo.
Naravno, ako je zamorno, meni nije tesko da se vratim nazad, ne smeta mi zaista.

Van mreže K_A_W_A

• Totalni Moto Manijak
  • Pol: Muškarac
  • SUZUKI *GSX-R **1000 K9** **ALSTARE Edition***
Odg: Odg: Crna Reka
« Odgovor #101 poslato: Septembar 19, 2009, 12:36:38 pre podne »
Uz duzno postovanje clanu lancia88, ali imam samo jedno obavestenje za sve one koji citaju ovu temu.
Ja se uvek drzim one stare: Vrana, vrani ne kopa oci.
Sto znaci, ma koliko se neko trudio da ovde prezentuje da kao nesto nije do njega ili da bi i on voleo da budu neke stvari drugacije, ipak "oni" sede na istoj strani, verovatno su i drugari, verovatno su i cesto u kontaktu, pa je to moglo i mnogo ranije da se resi. Da se nesto htelo, to bi se i uradilo.
Mislim da sam sve objasnio...

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #102 poslato: Septembar 19, 2009, 12:38:37 pre podne »

Pablo
BJB Osnivac
super teska
Van mreže Van mreže

Motor:: Honda VTR 1000 SP1

Ja sam spreman i rad za saradnju, ali me postedite metoda 'prst u oko', pa mi jos onda trazite uslugu reklamiranja vase akcije preko BJB foruma koji ja finansiram. Ako se odlucite da cete nam biti suprotstavljena strana (sto je smesno, u najmanju ruku), onda ne ocekujte pomoc sa moje strane.
.............................
Pozdrav,

Ivan Pavlovic
Vlasnik sajta i Predsednik AMS

deo inferiornog izlaganja vlasnika i predsednika tzv AMS
Inace "prst u oko" je zbog toga sto smo trebali da krenemo ispred Muzeja 25.Maj
Koliko ja kapiram NASE akcije su zabranjene kao reklama na samofinansirajucem forumu vlasnika Pabla
2. MAS kao organizacija je smesna za AMS koji ima organizovane akcije....
3. Provlacis i opominjes da trebamo da gledamo u buducnost i da ce mo se mozda tamo negde sresti i da ce mo mozda zazaliti sto pisemo ovo, a sta mislis da mozda nece neko sa BJBa ili AMSa zazaliti sto je uopste tamo bio.

Da li ti prijatelju Lancija88 i dalje mislis da posle ovakve izjave rukovodeceg, postoje ikakve mogucnosti za dalju saradnju ?
Sta je po tvom misljenju zdravija organizacija  PRIVATNA ili DOBROVOLJNA?
Sta mislis kada bi svi clanovi moto klubova koji su u MASu(40 i kusur klubova puta bar 10 clana) bili aktivni na forumu koliko bi clanova foruma bilo da ne racunamo duple naloge, rodbinu i prijatelje koji imaju po skutera ili automatika (ako se to jos vozi ;D)
Mislim da si i ti u velikoj zabludi, doduse licno te ne poznajem ali sam cuo dosta lepo o tebi

Pored predloga koje je dao Zodijak ja bi dodao samo jos i ovaj
- Proglasiti Pabla kao nepozeljnog za MASove skupove, odnosno skupove koje organizuju klubovi clanovi MASa

Van mreže K_A_W_A

• Totalni Moto Manijak
  • SUZUKI *GSX-R **1000 K9** **ALSTARE Edition***
Odg: Odg: Crna Reka
« Odgovor #103 poslato: Septembar 19, 2009, 12:52:49 pre podne »
- Proglasiti Pabla kao nepozeljnog za MASove skupove, odnosno skupove koje organizuju klubovi clanovi MASa
Ivto druze, sve si ispravno napisao, samo je jedna stvar u pitanju, pa tog coveka nigde ni nema na skupovima, jer tu ne moze da namece svoju volju. Na skupovima nema njegove interesne grupe. Sta ce on tu? On je gde je lova i gde moze da namece svoju volju. Pa jel si video sta radi na njegovom forumu, "ko ne misli kao ja i ne radi kako ja kazem, taj leti odatle". Ponavljam, pa koliko ga je jako dobrih i kvalitetnih ljudi napustilo? Isti slucaj kao sa Milosevicem, dok narodu nije prekipelo.  *517
« Poslednja izmena: Septembar 19, 2009, 01:10:07 pre podne od strane K_A_W_A »

zodiac

• Gost
« Odgovor #104 poslato: Septembar 19, 2009, 01:19:41 pre podne »
Lancia, nemoj da pomislis da je ovo sto sam pisao usmereno protiv tebe, ili bilo kog dobronamernog clana BJB. Kao sto rekoh, takvi su ovde dobrodosli, ipak smo svi okupljeni oko zajednickog interesovanja, a to su motori, i o tome uvek mozemo da razgovaramo na forumu.

Za Pablove kerbere bez mozga kao sto je ovaj lazni doktor - nema mesta, ni tolerancije.

A za tebe se ne brinem, ukapiraces pre ili kasnije da vas gazda sve vuce za nos ;)

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #105 poslato: Septembar 19, 2009, 01:28:08 pre podne »
Stvarno ne razumem zašto dižete tenziju oko nekih stavova
 koje se ne mogu promeniti preko noći...
Baš na protiv treba pustiti ljude da pišu i komentarišu rad
 i jednog i drugog foruma... Ako bi sada počeli sa zabranama
i banovanjima u čemu bi se onda ovaj forum razlikovao...
Ja sam za to da svako iznese svoj stav a da pri tom ne
strahuje da će neko da izbriše njegov post...
Sem naravno u slučaju kršenja osnovnih normi uzajamnog poštovanja
grupe ili pojedinca... a sve ostalo neka ide u etar...
 Vreme je najbolji pokazatelj i sudija...

zodiac

• Gost
« Odgovor #106 poslato: Septembar 19, 2009, 01:39:20 pre podne »
pa treba neko i da organizuje navijače kad se vi pojavite da paradirate  ;)

Squi, jel' ovo stav, i jel' ovo komentar? Kad ja ovako nesto budem mogao da napisem na BJB, vazi.

Van mreže serbduck

• Bajker Bez Granica
  • MK VALJEVO / HONDA CBR 1000 F
« Odgovor #107 poslato: Septembar 19, 2009, 01:48:18 pre podne »
 Interesantna tema. Licno podrzavam Crnu reku i Oca Branislava. Ovde dosao slucajno. Nisam ni znao da postoji ovaj sajt i forum. Nekoliko meseci sam na BJB forumu.
  Citajuci ovu temu (u ovo doba) polako dolazim do odgovora na neka pitanja u vezi BJB foruma. Necu donositi nikakve zakljucke na brzinu ali sam svedok da je tema o voznji podrske Crnoj reci , brisana i brisana i ponovo brisana. Ja kao zainteresovan i potencijalni ucesnik te akcije nisam imao mogucnosti da dobijem dovoljno informacija. Moje pisanije u toj temi je obrisano, cini mi se bar dva puta.
  Dok cekam da mojoj Sosi spadne temperatura ( pa da jutrom krenemo na Adu pa dalje ka Crnoj reci...) citam teme na ovom forumu. Lancia88 ili Sale (ne poznajemo se licno ali smo suocavali misljenja na drugom forumu) pokusava da ublazi sranje koje  je neko napravio na BJB forumu. Pristojnost i takticnost su mu glavno oruzije a i argumenti kojima se pomaze su savrseno izabrani. Moze da se nosi sa vise protivnika ( suprotnih misljenja) bez vecih problema. Ne hvalim ja njega nit ga kudim, samo zelim reci - dzaba krecite ove stranice. Neko je usrao motku i mocice pa nek ih sam i pocisti.
   Potpuno je razumljiva ljutnja ljudi iz MAS-a na urednik(a)e BJB-a. Eto ja kao objektivni posmatrac malo sebi dadoh za pravo da pisem i komentarisem.
   Ukoliko nekome ovo smeta - nisam dzaba pisao.
...baba Kurana pojede pet metara drva... i ne trazi vode...

www.mkvaljevo.com

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #108 poslato: Septembar 19, 2009, 01:50:55 pre podne »
Squi, jel' ovo stav, i jel' ovo komentar? Kad ja ovako nesto budem mogao da napisem na BJB, vazi.

Pa nemoj to da shvataš lično... iskreno to govori više o toj osobi koja je to napisala...
ali to ne znači da mi treba kao BJB da brišemo postove...
Jednostavno prihvatimo ljude kakvi su ili ih uopšte ne prihvatimo...
Koliko znam većina nas se druži i van foruma a taj ko uzme sebi za pravo
da nas vređa mora da računa sa tim da se već sutra negde vidimo oči u oči...
Zato predlažem da kada kucate postove razmislite dva puta pre nego opalite ENTER...

Van mreže pit

• deaktivirani korisnici
  • Moto manijak u usponu
  • *
« Odgovor #109 poslato: Septembar 19, 2009, 09:34:18 pre podne »
Pa nemoj to da shvataš lično... iskreno to govori više o toj osobi koja je to napisala...
ali to ne znači da mi treba kao BJB da brišemo postove...
Jednostavno prihvatimo ljude kakvi su ili ih uopšte ne prihvatimo...
Koliko znam većina nas se druži i van foruma a taj ko uzme sebi za pravo
da nas vređa mora da računa sa tim da se već sutra negde vidimo oči u oči...
Zato predlažem da kada kucate postove razmislite dva puta pre nego opalite ENTER...

Sve je to lepo ali taj Dr bane je nevidjeni prvokator i kontras ,pa i na bjb gleda samo da se potkaci sa nekim da bi se ubedjivao u neke gluposti.Samo se dzaba trosi energija na njega.Meni licno je vrlo mrsko da citam njegove postove i nemam nista protiv da se obrisu jer namerno zanosi ...... na krivinu.
deaktiviran 08.12.2010.g
po sopstvenom izboru
http://forum.motoasocijacijasrbije.com/index.php?topic=6552.0

lancia88

• Gost
« Odgovor #110 poslato: Septembar 19, 2009, 09:43:30 pre podne »
Pozdrav,

OK, sve su karte na stolu sada. Ja nisam zeleo do sada da pominjem da je uzrok svoj tenziji prvobitna najava okupljanja na istom mestu i u isto vreme koje je vec bilo oznaceno na sajtu BJB kao mesto i vreme davanja krvi. Na Avali nisam imao pojma o mestu i vremenu kretanja, nije mi uopste receno za taj, pokazalo se kljucni detalj. Nisam to zeleo da iznosim iskljucivo iz razloga sto bi mozda nekome licilo da pokazujem prstom na neke krivce ili slicno, a to mi nije bila namera. Ipak, kad je vec sve izneseno, neka tako i bude. Smatram da je vreme i mesto izabrano sa namerom, ali ne nuzno i nekom zlom namerom. Ovakve dve akcije su najsiroj javnosti kontradiktorne i nisam siguran uopste da upucujemo jasnu poruku toj javnosti na nacin da se paralelno i sa istovremenim odvijanjem odvijaju, posebno u momentu kada je veoma ocigledna kampanja protiv motociklista, odnosno generalizacija svih negativnih pojava u motociklizmu u javnosti.

Da ne bi bilo zabune, ja sam se u jednom momentu ogradio od odredjenih desavanja na forumu samo utoliko sto nisu bili moja kompetencija i nisam imao uvid u pozadinu bas svega, a ne da bih neka svoja misljenja i stavove ogradio od nekog zajednickog pristupa i delovanja. Generalne ideje su iste, nisu uvek nacini za njihovo sprovodjenje isti vec se individualno razlikuju, pa to ne treba brkati. Da li vrana vrani vadi oci ili ne, verujem da je to primenjiva poslovica za neke ortodoksnije price od jedne moto-price bez ikakve koristi kakva je AMS pric, pa ako se iole dublje posmatra, ovde su samo stavovi i njihovo usaglasavanje bitni, ne nuzno i neka druga tajna misija u pozadini. Ja licno smatram da moze i drugacije, manje radikalno, a posebno u osetljivim fazama medjusobnog upoznavanja, sto ne znaci da sam u pravu. Sa druge strane, dokle god sprovodim ciljeve AMS u koje verujem svim srcem, spreman sam da podrzim i MAS sa njenim ciljevima dokle god se oni ne kose sa ciljevima AMS u nekoj drasticnijoj formi. Za sada toga nema, niti ja to nesto naslucujem u buducnosti, verujem da postoji dosta nepotrebnih tenzija vezanih za, pre svega funkcionisanje foruma BJB, ali mislim da nista od toga nije neresivo. Verovatno treba dosta vremena i dobre volje samo.

Lancia, nemoj da pomislis da je ovo sto sam pisao usmereno protiv tebe, ili bilo kog dobronamernog clana BJB. .....

Ti si sve adute ispucao kada sam video "crvenog" u oglasu :)
Salim se, znam da je pisana rec uvek mogucnost da se zapadne u delove koji se mozda ne misle uvek tako kako su ispisani, a kad jedno povuce drugo, ode to do neslucenih razmera....a posebno znam da se ne odnosi na mene licno nesto od toga, ali mi ne smeta da u diskusijama, ako one imaju smisla, bude prica naizgled uperena ka meni. Vidimo se za koji minut na Adi, eto i sunca....:)

zodiac

• Gost
« Odgovor #111 poslato: Septembar 19, 2009, 01:40:21 posle podne »
Na zalost, nisam stigao na vreme, pa se nismo videli. A hteo sam da porazgovaramo, narocito sam bio rad da upoznam momka koji te je dopratio. Ima dana.

Van mreže dr.Bane

• Vozac
  • *
« Odgovor #112 poslato: Septembar 19, 2009, 03:24:07 posle podne »
Ja se zahvaljujem svima i zamolio bih moderatore ili koga već da moj nalog obrišu sa ovog sajta. Upoznao sam danas neke ljude sa ovog foruma, neki se nisu udostojili ni da se upoznaju tako da ono što sam mislio pre i nadao se da nije istina se potvrdilo kao tačno, ali jbg.

Eto neću vas više uznemiravati i vidimo se negde na drumu.

Ko želi da me upozna često sam na Ušću, plavi GPZ pa nek se javi

Toliko od mene zz

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
  • Yamaha XJ 900s Diversion Streetfighter
    • M.K.Valjevo
« Odgovor #113 poslato: Septembar 19, 2009, 04:36:07 posle podne »
Pozdrav,

OK, sve su karte na stolu sada. Ja nisam zeleo do sada da pominjem da je uzrok svoj tenziji prvobitna najava okupljanja na istom mestu i u isto vreme koje je vec bilo oznaceno na sajtu BJB kao mesto i vreme davanja krvi. Na Avali nisam imao pojma o mestu i vremenu kretanja, nije mi uopste receno za taj, pokazalo se kljucni detalj. Nisam to zeleo da iznosim iskljucivo iz razloga sto bi mozda nekome licilo da pokazujem prstom na neke krivce ili slicno, a to mi nije bila namera. Ipak, kad je vec sve izneseno, neka tako i bude. Smatram da je vreme i mesto izabrano sa namerom, ali ne nuzno i nekom zlom namerom. Ovakve dve akcije su najsiroj javnosti kontradiktorne i nisam siguran uopste da upucujemo jasnu poruku toj javnosti na nacin da se paralelno i sa istovremenim odvijanjem odvijaju, posebno u momentu kada je veoma ocigledna kampanja protiv motociklista, odnosno generalizacija svih negativnih pojava u motociklizmu u javnosti.

Svaka cast!
Mene samo boli ta samovolja gazde i dela uednistva BJB-a da brisu i zakljucavaju teme bez ikakvog obavestenja. Siguran sam da je UO MAS-a znao da se istog dana i u isto vreme odrzava akcija DDK u organizaciji AMS-a izabrali bi sadasnju ili neku drugu lokaciju za polazak na VOZNJU PODRSKE. Kada su vec videli post ili culi sta i gde MAS organizuje trebali su pozvati organizatora i predociti mu situaciju, a eventualno i predloziti neku lokaciju s' obzirom da organizator zaduzen za akciju nije iz Bgd-a! Isto tako sam siguran da bi Sasa prihvatio sugestiju bez pogovora i promenio pocetnu lokaciju kao sto je to i ucinjeno odmah kada je sve izaslo na videlo.

Ja licno smatram da moze i drugacije, manje radikalno, a posebno u osetljivim fazama medjusobnog upoznavanja, sto ne znaci da sam u pravu. Sa druge strane, dokle god sprovodim ciljeve AMS u koje verujem svim srcem, spreman sam da podrzim i MAS sa njenim ciljevima dokle god se oni ne kose sa ciljevima AMS u nekoj drasticnijoj formi. Za sada toga nema, niti ja to nesto naslucujem u buducnosti, verujem da postoji dosta nepotrebnih tenzija vezanih za, pre svega funkcionisanje foruma BJB, ali mislim da nista od toga nije neresivo. Verovatno treba dosta vremena i dobre volje samo.

Svaka cast tebi kao pojedincu sto si pokusao da rasvetlis celu zavrzlamu oko ovoga ali posle poruke Pabla Ivti:
" Ja sam spreman i rad za saradnju, ali me postedite metoda 'prst u oko', pa mi jos onda trazite uslugu reklamiranja vase akcije preko BJB foruma koji ja finansiram. Ako se odlucite da cete nam biti suprotstavljena strana (sto je smesno, u najmanju ruku), onda ne ocekujte pomoc sa moje strane.
.............................
Pozdrav,

Ivan Pavlovic
Vlasnik sajta i Predsednik AMS" sve tvoje pada u vodu, nazalost! Ne zbog tebe vec zbog stava " Vlasnika sajta i Predsednika AMS-a". A ako vec prica o guranju " prsta u oko" onda je to prvi uradio ON i AMS kada je na osnivanje AMS-a pozvao samo deo klubova, koji su pri tome AKTIVNI clanovi MAS-a! Ostali mu nisu bitni ili ih on ne smatra dovoljno velikim i bez ijednog motoriste?!? E to je sramota( o ljudskosti da i ne govorimo)!!!
Isto tako niko nije trazio " uslugu reklamiranja vase akcije preko BJB foruma koji ja finansiram" vec je postavljeno kao tema u podforumu "Moto Skupovi" a ne direktno ispod teme gde je napisano saopstenje o akciji DDK. Iskreno me interesuje koliki je " kajmak" skinuo od akcije, cim mu je nase obavestenje toliko smetalo!?!Mi kao klub smo prvi postavili obavestenje na BJB-u, i na MAS-u da pravimo zurku 4- 6. 09. 2009 godine a posle nas je postavljeno jos 4 teme za isti vikend, pa nismo trazili niti nam je palo na pamet da razmisljamo u tom pravcu da bi se teme mogle obrisati( ni ovde, ni na BJB-u) jer i mi smo finansirali zurku, i to je mnogo vise kostalo od njegovog finansiranja foruma.
Svako ima pravo da bude obavesten, a dobru volju da ide gde mu se vise svidja!!!!
Tebi kao coveku, i svim tvojim istomisljenicima u AMS-u svako dobro, i ako zatreba bilo kakva pomoc tu smo( slozice se svi samnom, sigurno) ali sa Vlasnikom sajta i Predsednikom AMS-a... hm, moje misljenje je TESKO!
4 TOCKA SLUZE ZA PREVOZ TELA- 2 SU ZA DUSU!!!

lancia88

• Gost
« Odgovor #114 poslato: Septembar 20, 2009, 09:58:14 pre podne »
Pozdrav,

ma nisu te razlike zaista tolike kolikima ih cini pisana rec, ali sve ostalo jeste ozbiljnije od onoga cime ga smatramo, dokle god nas frustrira medjusobno ispisana rec. To "sve ostalo" je nesto sto najdirektnije moguce pogadja moto-populaciju i gubljenje vremena i energije na trivijalne stvari kao sto su forumska prepucavanja, inacejna i govori mrznje, zaista predstavljaju plodno tlo za sve sto nam se objektivno desava. Mnogo smo anatemisani, ne uspevamo da se predstavimo bolje ljudima oko sebe, ne obezbedjujemo sebi skoro nikakvu privilegiju, uz ovako snaznu moto-pricu u Srbiji po svakom osnovu, nigde nas nema na internacionalnoj karti jos uvek.....okreni-obrni, neke krucijalne stvari nam se migolje a uvek nadjemo povoda da se medjusobno kritikujemo ili cak pljujemo.

Zao mi je sto je Bane ostao ovako razocaran prilikom upoznavanja na Adi sa ostalima, ja sam usred pozdravljanja malo izgubio to iz vida, ali verujem da j moglo pogoditi coveka. Eto gde nas odvede pisana rec, ziva rec je uvek nesto drugo i treba prihvatati svaku priliku da se ta ziva rec iskoristi a ne da se eliminise na osnovu pisane reci.

No dobro, idemo mi dalje, nema sta....

Svaka cast!
Mene samo boli ta samovolja gazde i dela uednistva BJB-a da brisu i zakljucavaju teme bez ikakvog obavestenja. Siguran sam da je UO MAS-a znao da se istog dana i u isto vreme odrzava akcija DDK u organizaciji AMS-a izabrali bi sadasnju ili neku drugu lokaciju za polazak na VOZNJU PODRSKE. Kada su vec videli post ili culi sta i gde MAS organizuje trebali su pozvati organizatora i predociti mu situaciju, a eventualno i predloziti neku lokaciju s' obzirom da organizator zaduzen za akciju nije iz Bgd-a! Isto tako sam siguran da bi Sasa prihvatio sugestiju bez pogovora i promenio pocetnu lokaciju kao sto je to i ucinjeno odmah kada je sve izaslo na videlo.

....

Zreli ljudi, sve se zrelo resi, nema ni potrebe pominjati sada.
Nekakvi benefiti od akcije davanja krvi koja se odvijala na tradicionalnoj lokaciji u isto vreme zaista ne postoje usled razdvajanja lokacija polaska. Ne, procenjivana je samo eventualna steta po moto-svet uopste eventualnim slanjem kontradiktorne poruke i to bas u vreme kada nas mediji zestoko uzimaju na zub i sve nas proglasavaju istim, i to onim najcrnjim. U svakom slucaju, ove akcije DDK su, kao i vecina takvih aktivnosti ne samo bez ikakve materijalne dobiti, vec su u tom smislu uglavnom u minusu, a sa druge strane, jos jedan pokusaj da se animira i ostali, non-moto svet po pitanju davanja krvi, opet je samo u bledim konturama uspeo. Ono sto je benefit bilo kakve od ovih akcija jeste samo sakupljena kolicina krvi. Stoga nema nikakvog "kajmaka", kao sto ga ni inace nema u akcijama AMS.

Pitanje klubova i pozivanja na uvodnu rec povodom osnivanja AMS....da, pozvan je samo deo klubova, ja sam bio sve vreme u toj prici osim u samom izboru klubova koji ce biti pozvani. Potreba za nekim izborom klubova je postojala usled ogranicenosti prostora sa kojim se raspolagalo, a izbor je trebalo da bude takav da se pojave predstavnici MAS-a i klubova koji imaju odredjeni uticaj u moto-prici, kako bi oni mogli ostalim klubovima preneti svoje impresije. To je bila ideja da se na neki nacin kompenzuje ogranicenost prostora. Nije prakticno, moze i ruzno da zvuci, nije potpuni efekat postignut, sve smo to znali i pre tog pozivanja ali zaista nismo mogli bolje. Oko samog izbora klubova ja nisam znao nista do trenutka dolaska predstavnika klubova na taj sastanak, jer nije to ni predstavljalo neki moj deo posla. Za to je bio zaduzen drugi covek, pa sam opet u situaciji da postoji deo koji ne mogu da pojasnjavam ili komentarisem. Verujem da nije previse bitno ko je taj covek, ali verujem i da je on taj izbor pravio prema nekakvoj svojoj proceni, a na osnovu pomenutog pokusaja kompromisnog resenja kroz izbor klubova koji su pozvani.

Kao i uvek, zao mi je sto neko ostane na odredjeni nacin povredjen u takvim kompromisima. To je, jednostavno, sve sto se moglo u takvoj situaciji, izbor je bio na bazi pretpostavke o komunikativnosti pozvanih klubova sa ostalim klubovima, i ako to nismo uspeli da objasnimo, time smo promasili deo poente ali sad, sta je - tu je. Nije bilo namere diskriminacije niposto.

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
  • Yamaha XJ 900s Diversion Streetfighter
    • M.K.Valjevo
« Odgovor #115 poslato: Septembar 20, 2009, 11:54:13 pre podne »

Zreli ljudi, sve se zrelo resi, nema ni potrebe pominjati sada.
Nekakvi benefiti od akcije davanja krvi koja se odvijala na tradicionalnoj lokaciji u isto vreme zaista ne postoje usled razdvajanja lokacija polaska. Ne, procenjivana je samo eventualna steta po moto-svet uopste eventualnim slanjem kontradiktorne poruke i to bas u vreme kada nas mediji zestoko uzimaju na zub i sve nas proglasavaju istim, i to onim najcrnjim. U svakom slucaju, ove akcije DDK su, kao i vecina takvih aktivnosti ne samo bez ikakve materijalne dobiti, vec su u tom smislu uglavnom u minusu, a sa druge strane, jos jedan pokusaj da se animira i ostali, non-moto svet po pitanju davanja krvi, opet je samo u bledim konturama uspeo. Ono sto je benefit bilo kakve od ovih akcija jeste samo sakupljena kolicina krvi. Stoga nema nikakvog "kajmaka", kao sto ga ni inace nema u akcijama AMS.

Ja i nisam rekao da je AMS skidao ikakav " kajmak", ali reci Pabla i ceo kontext recenice kojom se obratio Ivti izgleda tako, da iole razuman covek ne moze da zakljuci nista drugo.

Pitanje klubova i pozivanja na uvodnu rec povodom osnivanja AMS....da, pozvan je samo deo klubova, ja sam bio sve vreme u toj prici osim u samom izboru klubova koji ce biti pozvani. Potreba za nekim izborom klubova je postojala usled ogranicenosti prostora sa kojim se raspolagalo, a izbor je trebalo da bude takav da se pojave predstavnici MAS-a i klubova koji imaju odredjeni uticaj u moto-prici, kako bi oni mogli ostalim klubovima preneti svoje impresije. To je bila ideja da se na neki nacin kompenzuje ogranicenost prostora. Nije prakticno, moze i ruzno da zvuci, nije potpuni efekat postignut, sve smo to znali i pre tog pozivanja ali zaista nismo mogli bolje. Oko samog izbora klubova ja nisam znao nista do trenutka dolaska predstavnika klubova na taj sastanak, jer nije to ni predstavljalo neki moj deo posla. Za to je bio zaduzen drugi covek, pa sam opet u situaciji da postoji deo koji ne mogu da pojasnjavam ili komentarisem. Verujem da nije previse bitno ko je taj covek, ali verujem i da je on taj izbor pravio prema nekakvoj svojoj proceni, a na osnovu pomenutog pokusaja kompromisnog resenja kroz izbor klubova koji su pozvani.

Kao i uvek, zao mi je sto neko ostane na odredjeni nacin povredjen u takvim kompromisima. To je, jednostavno, sve sto se moglo u takvoj situaciji, izbor je bio na bazi pretpostavke o komunikativnosti pozvanih klubova sa ostalim klubovima, i ako to nismo uspeli da objasnimo, time smo promasili deo poente ali sad, sta je - tu je. Nije bilo namere diskriminacije niposto.

Ne, nismo se razumeli! Niko ovde nije povredjen time sto je pozvano semo par klubova, vec kako je to uradjeno! Ako je, vec, AMS bio ogranicen prostorom mogao je poslati dopis MAS-u sa kolikim brojem mesta raspolazu i dozvole samoj Asocijaciji da izabere svoje predstavnike. Greska jeste tehnicke prirode ali vecini klubova, clanova MAS-a, smeta sto je njihove predstavnike birao neko drugi a ne oni sami. S' obzirom na to da se ti klubovi poznaju prilicno dobro( da ne kazem u glavu) mozda bi izbor predstavnika bio drugaciji... Mozda... Tako mali propust UO AMS-a je sam sebi u startu napravio odbojnost i nepoverenje. Pa onda jos kojekakve izjave i potezi gazde i urednistva, dovode samo jos vise do produbljavanja jaza izmedju AMS-a/ BJB-a i MAS-a.
 A sve je moglo da se resi sa malo vise takticnosti i jednom ili dve PP, ili telefonskim pozivom.
4 TOCKA SLUZE ZA PREVOZ TELA- 2 SU ZA DUSU!!!

zodiac

• Gost
« Odgovor #116 poslato: Septembar 20, 2009, 12:07:26 posle podne »
Zao mi je sto je Bane ostao ovako razocaran prilikom upoznavanja na Adi sa ostalima, ja sam usred pozdravljanja malo izgubio to iz vida, ali verujem da j moglo pogoditi coveka. Eto gde nas odvede pisana rec, ziva rec je uvek nesto drugo i treba prihvatati svaku priliku da se ta ziva rec iskoristi a ne da se eliminise na osnovu pisane reci.

Lancia, jesi ti uopste procitao sta je taj covek pisao ovde? Provocira i podjebava, uporedjuje nas sa pederima i njihovim paradama, i onda je razocaran, a i ti sa njim, sto ga svi nisu siroko i prijateljski docekali?

I to sto se pojavio tamo je cista provokacija. I odlicno je prosao, bas zato sto ga nisu upoznali svi koji su zeleli da ga upoznaju. A za to mozete da zahvalite Vuduu i Ivti, jer nisu ljudima hteli da kazu ko je.

Van mreže dejansd

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI ZX-6
« Odgovor #117 poslato: Septembar 20, 2009, 01:07:00 posle podne »
Lancia, jesi ti uopste procitao sta je taj covek pisao ovde? Provocira i podjebava, uporedjuje nas sa pederima i njihovim paradama, i onda je razocaran, a i ti sa njim, sto ga svi nisu siroko i prijateljski docekali?

I to sto se pojavio tamo je cista provokacija. I odlicno je prosao, bas zato sto ga nisu upoznali svi koji su zeleli da ga upoznaju. A za to mozete da zahvalite Vuduu i Ivti, jer nisu ljudima hteli da kazu ko je.

ma opusteno .....nije vredan za bliski susret............ :D :D
SMEDEREVO SRBIJA

Van mreže boskegsxr

• Dobar Vozac
  • **
« Odgovor #118 poslato: Septembar 20, 2009, 07:41:51 posle podne »
jebo vas BJB,gomila pedera i prevaranata naj obicnijih koji koriste glupave klince da im uplacuju clanarine i razne pomoci navodno,vozite se dok je jos lepog vremena,akcija akcija
samo polako i pun gas

Van mreže boskegsxr

• Dobar Vozac
  • **
« Odgovor #119 poslato: Septembar 20, 2009, 07:46:01 posle podne »
licno poznajem nekoliko sa BJB,......kad bi vi znali koliko oni mrze MAS,pa onda prave naloge i podjebavaju nas,ja sam licno bio na bjb kad je napravljen i moj redni broj tamo je 168 a sad ima 8000 clanova,pa toliko nema ni motora u srbiji(ne bukvalno)o cemu vi pricate,sedaj na ragu i pici dok jos moze
samo polako i pun gas