Mart 30, 2026, 04:27:16 posle podne

Autor Tema: Koga ????  (Pročitano 101896 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže dencse1

• Moto manijak u usponu
    • mwp
Odg: Koga ????
« Odgovor #60 poslato: Decembar 13, 2009, 02:21:03 posle podne »
pravila postoje da se poštuju,a ne da se menjaju kako kome odgovara...

Van mreže Šeki

• Bajker Bez Granica
  • Pol: Muškarac
« Odgovor #61 poslato: Decembar 13, 2009, 02:22:19 posle podne »
Statut do sad je menjan SEST puta zbog ..... i sad ce pa da vidimo na cemu smo :D a zna se da ovakva osoba kao sto je MICA moze MNOGO da nam POMOGNE u to je VECINA sigurna ;)

Izgleda da se nismo razumeli, ja nemam ništa lično protiv čoveka, naprotiv.
  Nego, nisam još nigde video "predsednika jedne države, a da nije državljanin iste"

Van mreže TRIKES-M-D

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI VN 800
« Odgovor #62 poslato: Decembar 13, 2009, 02:25:54 posle podne »
Samim tim pokazu cim nece da uclani ni svoj klub ni sebe u MAS,govori koliko postuje MAS.
LUMBES-TRIKES-Dača   " COPER SRBIJA "

Van mreže dencse1

• Moto manijak u usponu
    • mwp
« Odgovor #63 poslato: Decembar 13, 2009, 02:27:21 posle podne »
Samim tim pokazu cim nece da uclani ni svoj klub ni sebe u MAS,govori koliko postuje MAS.

*556

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #64 poslato: Decembar 13, 2009, 02:27:36 posle podne »
Predlagati nekoga za predsednika neke organizacije (ma ko on bio, uz svako poštovanje) , a da nije član iste, je van svake pameti i logike. I Statuta kao osnovnog uredjivačkog akta neke organizacije. A ne vidim ni jedan razlog, da ako se čovek prihvata predsedničke funkcije u MAS-u, i ne učlani u isti.
  Menjanje statuta svaki čas, samo govori o (ne)ozbiljnosti samog MAS-a kao organizacije, a kada se jednom krene sa tim, menjaće ga stalno kako kome odgovara.

Tacno tako, po toj logici ajde da predlozimo nekog advokata ili ozbiljnog privrednika koji ce doneti MASu i novcanu dobit i pozicije u Beogradu, a za uzvrat dobiti platu.
Mislim da je sinocna izjava Mice iz HD bila malo neozbiljna a ticala se da MAS nista nije uradio i on ce u roku od mesec dana SVE da zavrsim, a na pitanje clanova da li hoces da zavrsis MASu (koga jelte toliko volis) i sa mesta podpredsednika, odgovor je bio NECU i necu da uclanim HD u MAS.
Sad ostaje pitanje zasto je neko toliko dobar i hoce da pomogne MASu, a nece nista za uzvrat.
Sve je ok i promeniti statut i izglasati pravog coveka i cinjenica da je covek sposoban i ima dobre ideje ali, prica mi nije bas naj uverljivija, mislim da se olako daju obecanja i uslovi.
Ipak nije izglasan jednoglasno kao sto je trazio kao uslov da ce se kandidovati.
13 ZA
8 uzdrzanih
6 protiv
ostali nisu tu  :icon_scratch:
OK bice sta ce biti, sutra je sastanak mk EXTREM pa ce clanstvo odluciti sta kako i kuda dalje, sve ove izjave forumasa sa slicicom naseg kluba su individualne (i ova moja) tako da ne treba uzeti u obzir kao zvanicnu izjavu kluba  :)

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #65 poslato: Decembar 13, 2009, 02:27:51 posle podne »
ja znam da navijas za tvog predcednika :D sto se niste bunili kad smo nocu postavili nego sve spremili na gotovo i setnja :D budimo REALNI

Van mreže TRIKES-M-D

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI VN 800
« Odgovor #66 poslato: Decembar 13, 2009, 02:29:39 posle podne »
ja znam da navijas za tvog predcednika :D sto se niste bunili kad smo nocu postavili nego sve spremili na gotovo i setnja :D budimo REALNI
Citiraj za koga je post namenjen

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #67 poslato: Decembar 13, 2009, 02:30:22 posle podne »
Citiraj za koga je post namenjen
za tebe drugaruuu

Van mreže TRIKES-M-D

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI VN 800
« Odgovor #68 poslato: Decembar 13, 2009, 02:32:34 posle podne »
Sveto ja sam rekao sta sam imao a ti razmislli dobro sta sam rekao i da li sam u pravu evo da pitamo i vecinu.I ponoviu cu.

Samim tim pokazu cim nece da uclani ni svoj klub ni sebe u MAS,govori koliko postuje MAS

Van mreže TRIKES-M-D

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI VN 800
« Odgovor #69 poslato: Decembar 13, 2009, 02:33:51 posle podne »
Ajde reci sta to mom PREDSEDNIKU fali  ???

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #70 poslato: Decembar 13, 2009, 02:34:31 posle podne »
Tacno tako, po toj logici ajde da predlozimo nekog advokata ili ozbiljnog privrednika koji ce doneti MASu i novcanu dobit i pozicije u Beogradu, a za uzvrat dobiti platu.
Mislim da je sinocna izjava Mice iz HD bila malo neozbiljna a ticala se da MAS nista nije uradio i on ce u roku od mesec dana SVE da zavrsim, a na pitanje clanova da li hoces da zavrsis MASu (koga jelte toliko volis) i sa mesta podpredsednika, odgovor je bio NECU i necu da uclanim HD u MAS.
Sad ostaje pitanje zasto je neko toliko dobar i hoce da pomogne MASu, a nece nista za uzvrat.
Sve je ok i promeniti statut i izglasati pravog coveka i cinjenica da je covek sposoban i ima dobre ideje ali, prica mi nije bas najuverljivija, mislim da se olako daju obecanja i uslovi.
Ipak nije izglasan jednoglasno kao sto je trazio kao uslov da ce se kandidovati.
13 ZA
8 uzdrzanih
6 protiv
ostali nisu tu  :icon_scratch:
OK bice sta ce biti, sutra je sastanak mk EXTREM pa ce clanstvo odluciti sta kako i kuda dalje, sve ove izjave forumasa sa slicicom naseg kluba su individualne (i ova moja) tako da ne treba uzeti u obzir kao zvanicnu izjavu kluba  :)
ZA MESEC DANA NAJ KASNIJE MAS DOBIJA KANCELARIJU NA TERAZIJAMA BEZ NOVCANE NADOKNADE GDE CE BITI ZAPOSLENI CLANOVI MASA TO JE IZJAVA MICINA ko nije dobro cuo sta da se radi ;)

• Ultimate Biker
« Odgovor #71 poslato: Decembar 13, 2009, 02:35:03 posle podne »
Ajde reci sta to mom PREDSEDNIKU fali  ???

jadna matorka od 22. godinice ;D ;D ;D ;D

Van mreže dejansd

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI ZX-6
« Odgovor #72 poslato: Decembar 13, 2009, 02:35:47 posle podne »

a zar ovo nije pripremljeno......
SMEDEREVO SRBIJA

• Ultimate Biker
« Odgovor #73 poslato: Decembar 13, 2009, 02:36:40 posle podne »

ma jok sa 500 evrica  ::)

Van mreže dencse1

• Moto manijak u usponu
    • mwp
« Odgovor #74 poslato: Decembar 13, 2009, 02:38:12 posle podne »
fali mu to što je suviše pošten čovek,i što dozvoljava da ga izprovociraju kojekavi bajkeri,koji samo traže sitnu finansijsku dobit....i na celu asocijaciju gledaju lokalno(da ne kažem,privatno)

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #75 poslato: Decembar 13, 2009, 02:38:23 posle podne »
Normalno da jeste jer nam je pun k...c nekih je...a daj da se uozbiljimo i da krenemo u NAPRED NE VISE DA IDEMO NIZBRDO

Van mreže dejansd

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI ZX-6
« Odgovor #76 poslato: Decembar 13, 2009, 02:38:56 posle podne »
vecina klubova vec neko vreme zna da se to spremalo ...i sta svi su cutali,cutace i dalje
nebitan je covek,vec postupak.ali ako to zele klubovi,nek je coveku sa srecom.........
SMEDEREVO SRBIJA

Van mreže TRIKES-M-D

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI VN 800
« Odgovor #77 poslato: Decembar 13, 2009, 02:40:59 posle podne »
Zato sam i potegao ovu demi Deki brate.

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #78 poslato: Decembar 13, 2009, 02:41:12 posle podne »

REALNO je Sveto,da i ako se promeni Statut i ako Mica bude Predsednik,ostace pravilo JEDAN GRAD-JEDAN SKUP,sto znaci da mozes da pocnes sa pripremama za 2011. godinu!
 A,slozicu se sa sa Trajkom i Sekijem,sto sam i sinoc rekao,da je najmanje sto kandidat za Predsednika moze da uradi za MAS,je da postane i clan istog !
 Zao mi je samo Sto o.Brana Peranovic i MK Crna Reka postavise novi rekord duzene clanstva u MAS-u !
 Cirka 30-ak minuta  :(
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #79 poslato: Decembar 13, 2009, 02:41:26 posle podne »
vecina klubova vec neko vreme zna da se to spremalo ...i sta svi su cutali,cutace i dalje
nebitan je covek,vec postupak.ali ako to zele klubovi,nek je coveku sa srecom.........
HVALA DEKI U NJEGOVO IME