Mart 30, 2026, 05:59:01 posle podne

Autor Tema: Koga ????  (Pročitano 102036 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
  • Pol: Muškarac
Odg: Koga ????
« Odgovor #80 poslato: Decembar 13, 2009, 02:44:48 posle podne »
REALNO je Sveto,da i ako se promeni Statut i ako Mica bude Predsednik,ostace pravilo JEDAN GRAD-JEDAN SKUP,sto znaci da mozes da pocnes sa pripremama za 2011. godinu!
 A,slozicu se sa sa Trajkom i Sekijem,sto sam i sinoc rekao,da je najmanje sto kandidat za Predsednika moze da uradi za MAS,je da postane i clan istog !
 Zao mi je samo Sto o.Brana Peranovic i MK Crna Reka postavise novi rekord duzene clanstva u MAS-u !
 Cirka 30-ak minuta  :(
ko spominje da nece biti jedan grad jedan skup TO TAKO OSTAJE! Nas klub pravi jednu PRIVATNU ZURKU U SEPTEMBRU tako da se ne sikiraju neki  a da na toj zurci dolaze ljudi sa pozivnicama ;)znaci samo OPUSTENO doktore ;)

Van mreže klan

• Totalni Moto Manijak
  • NAJJACI SAMO OPSTAJU
« Odgovor #81 poslato: Decembar 13, 2009, 02:46:20 posle podne »
Izgleda da se nismo razumeli, ja nemam ništa lično protiv čoveka, naprotiv.
  Nego, nisam još nigde video "predsednika jedne države, a da nije državljanin iste"

kako ne znas pitaj Tadica koji ti je predsednik drzave i to crnogorac

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #82 poslato: Decembar 13, 2009, 02:48:03 posle podne »

kako ne znas pitaj Tadica koji ti je predsednik drzave i to crnogorac

Klan,ne mesaj babe i zabe !
 Nacionalnost i drzavljanstvo nemaju veze jedno sa drugim !
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže dejansd

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI ZX-6
« Odgovor #83 poslato: Decembar 13, 2009, 02:48:18 posle podne »
sveto ja samo iskazujem svoje licnomisljenje.ne navijam ni za koga
dokle god je jedna organizacija samo dobrovoljna to nemoze da funkcionise kako treba
sto se do sada i pokazalo u praksi,ko snosi odgovornost za bilo sta,niko
necu vise da se ponavljam,mas cine klubovi,a ne predsednik i upravni odbor.....
kad to kllubovi shvate bice bolje za sve............
SMEDEREVO SRBIJA

Van mreže dejansd

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI ZX-6
« Odgovor #84 poslato: Decembar 13, 2009, 02:49:09 posle podne »
sveto ja samo iskazujem svoje licno misljenje.ne navijam ni za koga
dokle god je jedna organizacija samo dobrovoljna to nemoze da funkcionise kako treba
sto se do sada i pokazalo u praksi,ko snosi odgovornost za bilo sta,niko
necu vise da se ponavljam,mas cine klubovi,a ne predsednik i upravni odbor.....
kad to kllubovi shvate bice bolje za sve............
SMEDEREVO SRBIJA

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
« Odgovor #85 poslato: Decembar 13, 2009, 03:10:59 posle podne »
A dali je izvodljivo da nema predsednika nego da ima neki kao rukovodeci organ koji bi recimo cinila tri clana nesto kao (tri predsednika)
pa sta kazu dva od tri tako ce biti  :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch: ??? ??? ??? ???
"Naša glavna svrha u životu je da pomognemo drugima. A ako nekome ne možeš pomoći, onda mu bar ne čini zlo"

Van mreže dencse1

• Moto manijak u usponu
    • mwp
« Odgovor #86 poslato: Decembar 13, 2009, 03:12:53 posle podne »
A dali je izvodljivo da nema predsednika nego da ima neki kao rukovodeci organ koji bi recimo cinila tri clana nesto kao (tri predsednika)
pa sta kazu dva od tri tako ce biti  :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch: ??? ??? ??? ???

pa jeste...al mi imamo samo miću.....fale još dvojica

Van mreže TRIKES-M-D

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI VN 800
« Odgovor #87 poslato: Decembar 13, 2009, 03:14:14 posle podne »
ovo je ok ali ljudi moraju postovati prvo MAS i njihovi clanovi biti
LUMBES-TRIKES-Dača   " COPER SRBIJA "

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #88 poslato: Decembar 13, 2009, 03:16:22 posle podne »
*302 *302 *302 *302

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
« Odgovor #89 poslato: Decembar 13, 2009, 03:16:44 posle podne »
pa naravno jer ako nisi u jednoj organizaciji kako bi uopste mogao da budes u njoj neko i nesto
"Naša glavna svrha u životu je da pomognemo drugima. A ako nekome ne možeš pomoći, onda mu bar ne čini zlo"

Van mreže dencse1

• Moto manijak u usponu
    • mwp
« Odgovor #90 poslato: Decembar 13, 2009, 03:18:33 posle podne »
pa naravno jer ako nisi u jednoj organizaciji kako bi uopste mogao da budes u njoj neko i nesto

eto vidiš...ako nešto ne postoji......će ga izmislimo ;)

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #91 poslato: Decembar 13, 2009, 03:27:38 posle podne »

Sta se ti toliko busas i trtis kad si izasao iz MASa?
 Sto nisi rekao sve sto si imao dok si bio u MASu nego sad pametujes, jeli to ona stara Srpska " POSLE RATA SVI GENERALI"
Stvarno ne razumem neke komentare Rendija i ne razumem da stari bajker toliko voli da pali vatru  :icon_scratch:
Ja da sam odlucio da izadjem iz MASa , vise u zivotu ne bih komentarisao rad te organizacije.
Ili mozda  mislis da ces preko nekog ponovo da se vratis u MAS, pa sad lobiras i palis vatru  ???
Nista licno protiv tebe Rendy samo vidim da podjebavas, a posebno clanove mk EXTREM i nama najvise volis da odgovoris, a bas sam pomislio da smo se lepo druzili celo leto ali kako vreme ide moracu u pomoc da pozovem PITa iz Nisa da nam ponovo objasni neke stvari vezane za neke Niske klubove  :D :D :D :D ili mozda Dekija iz Familije da ti on objasni neke stvari, posto njega najbolje razumes  :D :D :D :D :D
Ne diraj u EXTREMe i ne mesaj se u nas izbor, mi glasamo za koga MI  hocemo  ;)

Prvo uopste nisam mislio na klub Ekstrem niti imam ista protiv vas . Da se vratim u MAS ne pada mi napamet ni u ludilu. Sta mislim ja o toj organizaciji to je moja licna stvar A i ne mislim nista lose o istoj vec mi se ne svidjaju neki delovi a na to imam pravo. To sto ces da pozoves Pita  Nisa da mi objasni neke stvari to je tvoj bezobrazluk i neobavestenost jer ja sa istim nikad nisam imao dodirnih tacaka sa njim i uopste me ne interesuje njegovo misljenje o stvarima koje ne poznaje i ne zelim da razgovaram sa ljudima koji su poceli da voze motor pre tri godine i koji su u celoj prici analfabete. Drugo sta ja imam najbolje da razumem Dekija kad ja sa covekom nemam nikakav spor niti sam ga imao . Ako mislis na ono kada sam trazio da mi se vrate dokumenta od kluba pa mi on dao odgovor to nema nikakva veze jer da mi nisu poslali dokumenta uzeo bi advokata i dobio bi redovnim putem kako se to radi u kulturnim zemljama. A ne na neke druge nacine. Mislim da se mnogo ubacujes u stvari koje ne poznajes ne zato sto nisi inteligetan nego sto brate nisi bio prisutan ranijih godina u nasoj prici zasto ti sigurno ne zameram / Mozda aludiras na klub kao jos neki ali da te podsetim da se preispitas koliko nas je bilo u SD na zurci koliko u Debeljaci ,Batocinii  u Sp smo bili sa 4 clana. Mozda se ti rukovodis sa brojem clanova ali to nama nije prioritet i sigurno imamo politiku svoga kluba ne primamo koga stignemo.  Uostalom sta ja imam da se pravdam tebi ili nekome o radu kluba mislim da je to nasa interna stvar. Molim te vise da ne komentarises moje postove a ni ja necu odgovarati na tvoje tako je najbolje za nas . Pozdrav.

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #92 poslato: Decembar 13, 2009, 03:37:36 posle podne »

Prvo uopste nisam mislio na klub Ekstrem niti imam ista protiv vas . Da se vratim u MAS ne pada mi napamet ni u ludilu. Sta mislim ja o toj organizaciji to je moja licna stvar A i ne mislim nista lose o istoj vec mi se ne svidjaju neki delovi a na to imam pravo. To sto ces da pozoves Pita  Nisa da mi objasni neke stvari to je tvoj bezobrazluk i neobavestenost jer ja sa istim nikad nisam imao dodirnih tacaka sa njim i uopste me ne interesuje njegovo misljenje o stvarima koje ne poznaje i ne zelim da razgovaram sa ljudima koji su poceli da voze motor pre tri godine i koji su u celoj prici analfabete. Drugo sta ja imam najbolje da razumem Dekija kad ja sa covekom nemam nikakav spor niti sam ga imao . Ako mislis na ono kada sam trazio da mi se vrate dokumenta od kluba pa mi on dao odgovor to nema nikakva veze jer da mi nisu poslali dokumenta uzeo bi advokata i dobio bi redovnim putem kako se to radi u kulturnim zemljama. A ne na neke druge nacine. Mislim da se mnogo ubacujes u stvari koje ne poznajes ne zato sto nisi inteligetan nego sto brate nisi bio prisutan ranijih godina u nasoj prici zasto ti sigurno ne zameram / Mozda aludiras na klub kao jos neki ali da te podsetim da se preispitas koliko nas je bilo u SD na zurci koliko u Debeljaci ,Batocinii  u Sp smo bili sa 4 clana. Mozda se ti rukovodis sa brojem clanova ali to nama nije prioritet i sigurno imamo politiku svoga kluba ne primamo koga stignemo.  Uostalom sta ja imam da se pravdam tebi ili nekome o radu kluba mislim da je to nasa interna stvar. Molim te vise da ne komentarises moje postove a ni ja necu odgovarati na tvoje tako je najbolje za nas . Pozdrav.

Ti si poceo sa podsmehom da komentarises postove clanova moto kluba Extrem, ja sam ti odgovorio i ne vidim sto mesas babe i zabe. Znas koliko me interesuje koga primas u klub, a koga ne...  :D :D :D :D
Veliki pozdrav i drago mi je da sam te poznavao, naucio sam mnogo toga posmatrajuci tvoje ponasanje i tvoj karakter ;)

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #93 poslato: Decembar 13, 2009, 03:37:53 posle podne »
Odgovor Ivti

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #94 poslato: Decembar 13, 2009, 03:42:58 posle podne »
Odgovor Ivti

*603 *603 *603

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #95 poslato: Decembar 13, 2009, 03:45:07 posle podne »
eto vidiš...ako nešto ne postoji......će ga izmislimo ;)
Pa nece sigurno 4-5 proslogodisnja bajkera da odlucuju :D :D :D

Van mreže TRIKES-M-D

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI VN 800
« Odgovor #96 poslato: Decembar 13, 2009, 03:49:30 posle podne »
Narvno da nece Sveto,ali nece ni neko ko nije u MAS niti zeli da se clani.

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
« Odgovor #97 poslato: Decembar 13, 2009, 03:52:06 posle podne »

Pa valjda nije problem da se nadju jos ljudi za tu pricu jer mi mozda tavim uredjenjem ljudi prihvatili da naprave nesto dobro mozda im se sad ne svidja da jedan covek bude ispred svih.
mozda i neki princip 10 ljudi kao jedan predsednik pa sta kazu 6 tako bude...
ne moj te mi uzeti za zlo ovo sto pisem ja pokusavam ako mozda mogu da pomognem jer se ponekad iz glupih ideja (kao sto su moje)rodi nesto sto moze da se iskoristi...
>>>A sto niko ne gleda moje slike od sinoc<<<< smrc smrc.....

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #98 poslato: Decembar 13, 2009, 03:53:39 posle podne »
Narvno da nece Sveto,ali nece ni neko ko nije u MAS niti zeli da se clani.
neko tebe lose obavestava NA ZALOST nemoj da komentarises nesto sto neznas ;)

Van mreže TRIKES-M-D

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI VN 800
« Odgovor #99 poslato: Decembar 13, 2009, 03:55:18 posle podne »
neko tebe lose obavestava NA ZALOST nemoj da komentarises nesto sto neznas ;)
kako to mislis da su me pogresno obavestili u cemu