Mislim da je MAS bez ljutnje sa 50 + klubova dostigao vrhunac organizacije a u isto vreme i vrhunac nemoci da sa takvim potencijalom bilo sta organizuje.Ako je jedan reli sve sto MAS uspe u godinu dana onda je stvarno il nezainteresovanost il su ti klubovi u MAS-u po nekoj inerciji bez pravog razloga.Ako je razlog za ulazak u MAS reklama , kalendar i termin za skup onda zadnje vreme doslo.
Takodje bez ljutnje...moj klub kao i vecina MK klubova koje poznajem su bazirani da DOBROVOLJNOM druzenju, ko kad hoce, zeli, moze a i ne mora...nikoga mi na silu nesto nismo terali...niti smo nekom zabranjivali da izadje iz naseg kluba kada je on to sam pozeleo...sve je stvar dogovora...moj klub cine obicni ljudi koji pre svega RADE da izdrzavaju svoje porodice a ovo im je pored toga najveca ljubav u zivotu a ujedno i hobi...uzivamo da se druzimo i vozimo KADA STIGNEMO I MOZEMO bez ikakvog pritiska pitanjima zasto nisi bio, zasto nisi dosao, gde si ti kada smo radili to i to...MAS je organizacija upravo ovakvih ili slicnih klubova...niko te ne tera da ulazis u MAS niti ti trazi bilo sta drugo..i to je opet DOBROVOLJANA odluka kluba...ako je moj klub resio da bude u MAS-u i taj isti MAS na primi...nas cilj je ispunjen (iz nama poznatih razloga)...Taj potencijal o kome ti pricas koji ima MAS nije realan...zato sto MAS ne daje nikom platu da nesto obavlja ili organizuje...da moze BOLJE slazem se jer ja uvek govorim da MOZE BOLJE, da moze bolje da se organizujemo MOZE ali je sve to stvar svih klubova u MAS-u koji treba da zele jaci i organizovaniji MAS jer ce svima pa i NJIMA biti bolje...ali davati gas na ovakve opaske tipa da je doslo zadnje vreme i sta sve MAS USPEVA ili NE USPEVA mislim da nije na mestu jer u tvom klubu stvari mnogo mnogo drugacije funkcionisu i ja nemam nista protiv toga ALI zaboravljas da je ovo sve DOBROVOLJNO i MK i MAS i ne znam zasto bi unosili nepotrebne tenzije...mi smo samo obicni ljudi, entuzijasti, zaljubljenici u dva tocka i u druzenje sa ljudima koji nam prijaju..vozimo se i druzimo kada mi POZELIMO...i tako ce ostati...zauvek, postojao MAS ili ne BRACA SU UVEK BRACA !
Nemoj nista licno da shvatis, slucajno sam uzeo bas tvoj post (zbog reci POTENCIJAL) ali vec odavno hocu da napisem svima vama koji imate i dobre i lose predloge za boljitak MAS-a da treba da shvatite da niko nigog ne tera pistoljem u MAS i jos mi jedna stvar upada u oci moram da je spomenem...osim JEDNOG kluba koji je u MAS-u (a mozda sam se i zeznuo pa su mozda i dva pitanju) ja ne vidim nikog da kritikuje toliko rad MAS-a, svi vi ostali koliko znam niste u MAS-u...da li je moguce da je samo jedan klub iz MAS-a nezadovoljan i stalno nesto kritikuje?
Kritika je odlicna stvar, i u ovoj temi ima stvarno dobrih postova! Nisam za brisanje postova nikad bio, i nisam za to da ne postoji OPOZICIJA...ali osim ovog jednog kluba i opozicije vas koji niste u MAS-u...ne vidim nikog da se nesto buni, najveca BUKA stize od MC klubova...ipak MAS cini 50 klubova...svi znamo da moraju neke stvari da se menjaju (i sto pre to bolje)...ALI mi cemo ih menjati SAMI...mozda nadjemo bar to malo potencijala koji nam nedostaje...
SVE NAJBOLJE ZELIM i starim iskusnim vukovima koji su ''osnovali'' ovu organizciju i onima kojima se u zadnje vreme nije svidela ova organizacija pa su je napustili i onima koji su u njoj ostali (i ponekad su zdrava opozicija) i onima koji ce tek uci u nju i svim MC klubovima koje smo ovde primili iz najbolje moguce namere i svim samostalnim jahacima!
ZIVI I ZDRAVI SVI VI MENI BILI