Mart 29, 2026, 12:54:54 posle podne

Autor Tema: Velika greska  (Pročitano 10598 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
  • Pol: Muškarac
Odg: Velika greska
« Odgovor #20 poslato: Februar 27, 2011, 09:19:35 posle podne »
Peso posto sam bio clan MASa tacno je da treba po jedan predstavnik kluba da bude na skupstini to znaci 50 ljudi tj predsednika ili predstavnika kluba. Uvek smo i na svakoj skupstini navlacili kvorum ako je trebalo donositi neke vazne odluke i glasati o necemu. U tom kontekstu sam i rekao i tvrdim da u Barosevcu nije bilo sigurno 50 klubova cak sam sumnjicav prema kvorumu a to je 26 klubova. Bez obzira sto ce neko pokusati mozda da me razuveri o broju za donosenje ove odluke ipak ja imam ljude koji ce mi reci pravu istinu .Stoga da se ne ponavljam iz mog predhodnog posta.
*603 *603 *603

Van mreže VICTORY

• Totalni Moto Manijak
  • Pol: Žena
« Odgovor #21 poslato: Februar 27, 2011, 09:51:36 posle podne »
Centralni moto skup " otvaranje sezone " u organizaciji MAS-a  .....  u centru srbije (tamo negde oko sopota ??)

eeeeeee svi bi voleli da jednog dana vidimo ovakav naslov teme !!!!!!

DA LI SI SIGURAN?

Van mreže MAGNUM

• Totalni Moto Manijak
  • HARLEY DAVIDSON NIGHTSTER
    • MP MOTOR
« Odgovor #22 poslato: Februar 27, 2011, 09:55:20 posle podne »
BAS VELIKA GRESKA,NEOCEKIVANA SVAKAKO
MK SPID

Van mreže Arpad

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #23 poslato: Februar 28, 2011, 12:58:54 pre podne »
Ne upustam se u rasprave nikad ni nisam jedino kad mi se jako ne svidja(naravno preko taatature),  kako ja shvacam ko su u Masu oni su bajkeri ,motoristi,braca itd,prave naj zurke naj skupove naj ... itd.  A mi boranija nismo niko i nista,lepo boga mi lepo. Ovome se nisam nadao.Nikog ne vredjam ni prozivam,nit treba da se  objasni cisto citam i ne verujem. :icon_scratch:

Mozda pored boje nasijemo Davidovu zvezdu.

Van mreže Raja

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #24 poslato: Februar 28, 2011, 06:42:06 pre podne »
Verovatno su oni imali svoje razloge kada su doneli takvu odluku,koje mi neznamo.

Van mreže Gnjat - MK La Moto

• Predstavnik Kluba
  • Bajker Bez Granica
  • **
« Odgovor #25 poslato: Februar 28, 2011, 07:40:43 pre podne »
Sto se tice posecenosti  I Skupstine u 2011. odrzane u Barosevcu 26.02.2011. od 43 kluba koji su uplatili clanarinu bilo je prisutno 29 predstavnika. I  4 predstavnika novih klubova (od 7 koji su podneli pristupnicu za prijem u MAS) koji su na ovoj Skupstini i primljeni u MAS. Znaci od 49 klubova prisustvovalo je 33 predstavnika sto je bilo sasvim dovoljno za rad Skupstine i donosenje vazecih odluka. Cim otkucam zapisnik bice postavljen ovde na sajtu tako da cete moci i da procitate sve o odlukama i raspravama na Skupstini.

Inace niko nije ni mislio a kamoli rekao da su samo clanovi MAS-a bajkeri, naprotiv. A ako "Arapad" misli drugacije neka to kaze u svoje ime a ne da neke svoje sulude komentare potura drugima.

Sto se tice reklamiranje skupova i zurki na sajtu MAS-a. Vodila se rasprava o prednostima klubova clanova MAS-a u odnosu na ostale klubove koji nisu clanovi. Nakon glasanja odluceno je da klubovi koji nisu u MAS-u mogu reklamirati svoje skupove i ostale akcije ali da se te teme nakon najave zakljucavaju. Ovo je isti princip kao i prosle godine pre promene administratora sajta, znaci samo smo vratili na staro. Da ste i vi sa nama mozda bi doneli drugacije odluke. ZNACI VRATITE SE U NASE REDOVE  pa da probamo da nastavimo dalje i da ovu NASU asocijaciju dovedemo na jos visi nivo.

Pozdrav za sve bajkere, motoriste, simpatizere i sve ostale DOBRONAMERNE ljude.

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #26 poslato: Februar 28, 2011, 07:53:16 pre podne »
Poceo si da racunas i clanove koji su tek podneli pristupnicu ??????

Van mreže serbduck

• Bajker Bez Granica
  • MK VALJEVO / HONDA CBR 1000 F
« Odgovor #27 poslato: Februar 28, 2011, 08:09:55 pre podne »

Moj klub nije clan MAS-a. Bez obzira na to, smatram da je ovo ispravna odluka. Privilegije klubova u MAS-u i onih van MAS-a su kratko vreme bile izjednacene  -  sto nije dobro !

Klubovi koji plate clanarinu moraju bar za malo biti povlasceni u odnosu na one koji ne placaju. Potpuno logicno.
 Zamislite - ovj plati i reklamira svoj skup, a ovaj ne plati i isto tako reklamira svoj skup. Normalno je da se bune ovi koji placaju.

Bilo je pitanje dana kada ce se sve vratiti na staro. 

E, sad...ima tu jos puuuunnoooo toga sto treba vratiti na staro.

Par predloga:

- skupstina ne sme biti vezana za zurku - da ljudi mogu da odrade posao, a ne da zure u provod...
 - dnevni red sa detaljnim objasnjenjem predlozenih tacaka dostaviti klubovima bar 15 dana ranije...
 - obavezno prisustvo predstavnika svih klubova ( pa nek izostane 2- 3 - ne vise )...
 - statut je nesto vrlo bitno i ne moze se menjati po potrebi ...

...ne zamerite sto se mesam...nije zlonamerno...naprotiv.

...baba Kurana pojede pet metara drva... i ne trazi vode...

www.mkvaljevo.com

Van mreže messengers mc

• deaktivirani korisnici
  • Vozac
  • *
« Odgovor #28 poslato: Februar 28, 2011, 09:43:39 pre podne »
   Mislim da je MAS bez ljutnje sa 50 + klubova dostigao vrhunac organizacije a u isto vreme i vrhunac nemoci da sa takvim potencijalom bilo sta organizuje.Ako je jedan reli sve sto MAS uspe u godinu dana onda je stvarno il nezainteresovanost il su ti klubovi u MAS-u po nekoj inerciji bez pravog razloga.Ako je razlog za ulazak u MAS reklama , kalendar i termin za skup onda zadnje vreme doslo.

Van mreže VICTORY

• Totalni Moto Manijak
  • Pol: Žena
« Odgovor #29 poslato: Februar 28, 2011, 10:55:09 pre podne »
zar za sve treba da postoji korist?

Van mreže marko vitez

• Moto manijak u usponu
  • Tattoo by Mare
    • ASTRAL INK TATTOO STUDIO
« Odgovor #30 poslato: Februar 28, 2011, 11:54:09 pre podne »
Za sve i postoji korist i bilo sta da se napravi,kako da podele pare jer niko nege da radi za dz...
Tattoo
Body Piercing
Air Brush
065-8.123.144

Van mreže Djox

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #31 poslato: Februar 28, 2011, 02:00:13 posle podne »
  Mislim da je MAS bez ljutnje sa 50 + klubova dostigao vrhunac organizacije a u isto vreme i vrhunac nemoci da sa takvim potencijalom bilo sta organizuje.Ako je jedan reli sve sto MAS uspe u godinu dana onda je stvarno il nezainteresovanost il su ti klubovi u MAS-u po nekoj inerciji bez pravog razloga.Ako je razlog za ulazak u MAS reklama , kalendar i termin za skup onda zadnje vreme doslo.

Takodje bez ljutnje...moj klub kao i vecina MK klubova koje poznajem su bazirani da DOBROVOLJNOM druzenju, ko kad hoce, zeli, moze a i ne mora...nikoga mi na silu nesto nismo terali...niti smo nekom zabranjivali da izadje iz naseg kluba kada je on to sam pozeleo...sve je stvar dogovora...moj klub cine obicni ljudi koji pre svega RADE da izdrzavaju svoje porodice a ovo im je pored toga najveca ljubav u zivotu a ujedno i hobi...uzivamo da se druzimo i vozimo KADA STIGNEMO I MOZEMO bez ikakvog pritiska pitanjima zasto nisi bio, zasto nisi dosao, gde si ti kada smo radili to i to...MAS je organizacija upravo ovakvih ili slicnih klubova...niko te ne tera da ulazis u MAS niti ti trazi bilo sta drugo..i to je opet DOBROVOLJANA odluka kluba...ako je moj klub resio da bude u MAS-u i taj isti MAS na primi...nas cilj je ispunjen (iz nama poznatih razloga)...Taj potencijal o kome ti pricas koji ima MAS nije realan...zato sto MAS ne daje nikom platu da nesto obavlja ili organizuje...da moze BOLJE slazem se jer ja uvek govorim da MOZE BOLJE, da moze bolje da se organizujemo MOZE ali je sve to stvar svih klubova u MAS-u koji treba da zele jaci i organizovaniji MAS jer ce svima pa i NJIMA biti bolje...ali davati gas na ovakve opaske tipa da je doslo zadnje vreme i sta sve MAS USPEVA ili NE USPEVA mislim da nije na mestu jer u tvom klubu stvari mnogo mnogo drugacije funkcionisu i ja nemam nista protiv toga ALI zaboravljas da je ovo sve DOBROVOLJNO i MK i MAS i ne znam zasto bi unosili nepotrebne tenzije...mi smo samo obicni ljudi, entuzijasti, zaljubljenici u dva tocka i u druzenje sa ljudima koji nam prijaju..vozimo se i druzimo kada mi POZELIMO...i tako ce ostati...zauvek, postojao MAS ili ne BRACA SU UVEK BRACA !

Nemoj nista licno da shvatis, slucajno sam uzeo bas tvoj post (zbog reci POTENCIJAL) ali vec odavno hocu da napisem svima vama koji imate i dobre i lose predloge za boljitak MAS-a da treba da shvatite da niko nigog ne tera pistoljem u MAS i jos mi jedna stvar upada u oci moram da je spomenem...osim JEDNOG kluba koji je u MAS-u (a mozda sam se i zeznuo pa su mozda i dva pitanju) ja ne vidim nikog da kritikuje toliko rad MAS-a, svi vi ostali koliko znam niste u MAS-u...da li je moguce da je samo jedan klub iz MAS-a nezadovoljan i stalno nesto kritikuje?

Kritika je odlicna stvar, i u ovoj temi ima stvarno dobrih postova! Nisam za brisanje postova nikad bio, i nisam za to da ne postoji OPOZICIJA...ali osim ovog jednog kluba i opozicije vas koji niste u MAS-u...ne vidim nikog da se nesto buni, najveca BUKA stize od MC klubova...ipak MAS cini 50 klubova...svi znamo da moraju neke stvari da se menjaju (i sto pre to bolje)...ALI mi cemo ih menjati SAMI...mozda nadjemo bar to malo potencijala koji nam nedostaje...

SVE NAJBOLJE ZELIM i starim iskusnim vukovima koji su ''osnovali'' ovu organizciju i onima kojima se u zadnje vreme nije svidela ova organizacija pa su je napustili i onima koji su u njoj ostali (i ponekad su zdrava opozicija) i onima koji ce tek uci u nju i svim MC klubovima koje smo ovde primili iz najbolje moguce namere i svim samostalnim jahacima!

ZIVI I ZDRAVI SVI VI MENI BILI   *109

Van mreže serbduck

• Bajker Bez Granica
  • MK VALJEVO / HONDA CBR 1000 F
« Odgovor #32 poslato: Februar 28, 2011, 02:42:19 posle podne »

Dobro napisano.

Ima nas koji smo hteli u MAS, pa smo se predomislili.
 Bez obzira na to - MAS-u zelimo sve najbolje i ako mozemo da pomognemo - tu smo.

To sto niko u MAS-u ne prima platu...to sto ima drugih, precih obaveza...sve je to normalno i na mestu...

...jedino me zanima - sto se prihvatas necega sto nisi u stanju da uradis ? Ne mislim ni na koga licno.

Verujem da ima ljudi koji imaju dovoljno novca ( neki biznis ), pa im plata od MAS-a i ne treba.

Takvi bi mogli da guraju MAS...

Suvise je sve opusteno da bi bilo ozbiljno, a opet ima dovoljno ljudi da bi ozbiljno ( ozbiljnije ) moralo biti.

...baba Kurana pojede pet metara drva... i ne trazi vode...

www.mkvaljevo.com

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #33 poslato: Februar 28, 2011, 04:08:54 posle podne »
43 clanova je u MAS u
a stotinak van MAS a
sto se ne zapitate STO je tako

Van mreže klan

• Totalni Moto Manijak
  • NAJJACI SAMO OPSTAJU
« Odgovor #34 poslato: Februar 28, 2011, 07:10:08 posle podne »
Ako mi neko kaze da je u Barosevcu bilo 50 klubova prisutno ja cu javno da lajem ko pas na prvom moto skupu ove godine.

i treba  >:D >:D ;D

Van mreže klan

• Totalni Moto Manijak
  • NAJJACI SAMO OPSTAJU
« Odgovor #35 poslato: Februar 28, 2011, 07:14:24 posle podne »
43 clanova je u MAS u
a stotinak van MAS a
sto se ne zapitate STO je tako

Clanova ili klubova molim odgovor doticnog!

Van mreže Crni Leptir

• Moto manijak u usponu
  • Free Rider
    • Private Website
« Odgovor #36 poslato: Februar 28, 2011, 07:15:42 posle podne »
...mi smo samo obicni ljudi, entuzijasti, zaljubljenici u dva tocka i u druzenje sa ljudima koji nam prijaju..vozimo se i druzimo kada mi POZELIMO...i tako ce ostati...zauvek, postojao MAS ili ne BRACA SU UVEK BRACA !

Lepo rečeno.

Crni Leptir© 2006 All Rights Reserved

Van mreže Peđa Soko

• Nedostizni Vozac
  • BMW K 1200 RS, BMW R 1150 GS, SACHS MAD ASS 125
« Odgovor #37 poslato: Februar 28, 2011, 07:28:24 posle podne »
Ovo je jedna od NAJGORIH odluka koju sam vidio ma forumu!Ne znam ko je autor ovog skandala,i najblaze receno, sramotna i diskriminirajuca odluka,KOJU POD HITNO TREBA UKINUTI!

Van mreže klan

• Totalni Moto Manijak
  • NAJJACI SAMO OPSTAJU
« Odgovor #38 poslato: Februar 28, 2011, 07:34:23 posle podne »
PRIDRUZUJEM SE Rendiju
U zivotu nije bilo vise od 60 posto klubova na sastanku MAS a

i ti ces lajati celavi samo polako.... >:D >:D

Van mreže klan

• Totalni Moto Manijak
  • NAJJACI SAMO OPSTAJU
« Odgovor #39 poslato: Februar 28, 2011, 07:36:17 posle podne »

to se zove "interes" a ne korist  od MAS-a svi trebaju da imaju korist u sirenju moto kulture ... ;)