Ma daj Gremline kakva rigidnost. 100% su u pravu. Ko hebe one tamo, kojima je forum sterilniji od bolnice.Dokazali su ko su. Ti duse- briznici imaju svoj forum i neka na njemu pisu i objavljuju sta god im je volja. Nas ovde ima puno i mi se moramo dogovoriti o svemu, za razliku od njih TROICE. Koga bre vise boli za njih. Ovde postoje pravila isto kao i kod njih, prema tome MORAJU SE POSTOVATI. Zahvaljujuci njihovoj manipulaciji i spletkama, dalje moraju sami. Meni se licno nije svideo predlog i dobro je sto je obrisan. Nazalost nemam neki kvalitetan predlog da iznesem jer me licno nesto preterano ne dodiruje osiguranje kao i registracija. Ko ima on ce registrovati ko nema nece i PUN GAS......
Darko, pa bas zbog takve rigidnosti i politike tvrdog stava prema drugacijim misljenjima koja je cist copy/paste sa BJB-a smo svi i otisli odande, neki od nas su kreirali duple naloge da bi ostali u kontaktu sa nekim normalnim ljudima tamo.
Ovde se ne prica o UMS-u i njihovom forumu, koji fakat jeste sterilan kao operaciona sala i tu se slazemo.
I na kraju, ti bas kao ni ja, nisi neko ko uvek i bespogovorno postuje pravila, pa nemoj da se sad predtavljas kao Majka Tereza.
Predlog je dobar, nije trebao da bude obrisan samo da bi se "postovao PS", ali dobro - svako ima pravo da na svom forumu radi sta i kako hoce.
Mene takodje specijalno ne pogadja cena osiguranja i registracije, ali sam za svaku zajednicku akciju koja bi pomogla svim ostalim kolegama koje pogadja.
Citanost foruma i broj tema i poseta govore o tome,