April 27, 2026, 10:21:56 posle podne

Autor Tema: NAJGORI SKUP U 2008.  (Pročitano 22794 puta)

0 Članovi i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže Splinter

• Bajker Bez Granica
  • Pol: Muškarac
  • Harley Davidson FLSTF
    • FB
Odg: NAJGORI SKUP U 2008.
« Odgovor #20 poslato: Oktobar 17, 2008, 11:31:12 posle podne »
Sticajem okolnosti sam posetio ove godine sam tri skupa. Prvi u Rumi gde sam se za prilicno karatko vreme proveo odlicno, drugi u Lazarevcu, treci u Valjevu.

Ako uporedim ova tri skupa, sigurno cu sledece godine ponovo ici u Lazarevac i Rumu.

Ziveli !!!
M.K. RU-45
Небитни пролазник

Van mreže klan

• Totalni Moto Manijak
  • NAJJACI SAMO OPSTAJU
« Odgovor #21 poslato: Oktobar 18, 2008, 09:48:20 pre podne »
A,sto bi se o ovome pisalo?
 Najbolje je po kuloarima i iza ledja pricati,a onda u licnom kontakti kez od uva do uva,malo tapsanja po ramenu, i mirna Backa >:(

ti mali lokal patrioto >:D >:D >:D

spenser

• Gost
« Odgovor #22 poslato: Oktobar 18, 2008, 10:03:27 posle podne »
Sticajem okolnosti sam posetio ove godine sam tri skupa. Prvi u Rumi gde sam se za prilicno karatko vreme proveo odlicno, drugi u Lazarevcu, treci u Valjevu.

Ako uporedim ova tri skupa, sigurno cu sledece godine ponovo ici u Lazarevac i Rumu.

Ziveli !!!
M.K. RU-45
Drago mi je da tako misliš,sledeći put za valjevce spremam iznenađenje! ;D

Van mreže klan

• Totalni Moto Manijak
  • NAJJACI SAMO OPSTAJU
« Odgovor #23 poslato: Oktobar 19, 2008, 08:21:22 posle podne »

Ziveli !!!
M.K. RU-45
Drago mi je da tako misliš,sledeći put za valjevce spremam iznenađenje! ;D

zar su samo valjevci povlasceni?????

spenser

• Gost
« Odgovor #24 poslato: Oktobar 19, 2008, 09:38:57 posle podne »

Naravno da su povlašćeni,njima se svaki domaćin obraduje(nekoga obraduju kada dođu,većinu kada odu  ;D)!

Van mreže Splinter

• Bajker Bez Granica
  • Harley Davidson FLSTF
    • FB
« Odgovor #25 poslato: Oktobar 19, 2008, 09:53:33 posle podne »

Naravno da su povlašćeni,njima se svaki domaćin obraduje(nekoga obraduju kada dođu,većinu kada odu  ;D)!
Po tebi sam primetio da si se nama iz MK Valjevo obradovao kada smo došli.
 Mislim da iz MC Slow Wheels nikoga nije ni bilo, pa i nisi imao kome da se obraduješ ili možda jesi  . . . pošto verovatno nisu bili?  ;)
Небитни пролазник

spenser

• Gost
« Odgovor #26 poslato: Oktobar 19, 2008, 10:47:57 posle podne »

Naravno da sam vam se obradovao,ipak ste vi moji drugari i nikada neću zaboraviti onaj doček kod vas u klubu.Žao mi je što niste mogli duže da ostanete,ali biće dana za druženje,možda skoknem do Valjeva.

Van mreže Splinter

• Bajker Bez Granica
  • Harley Davidson FLSTF
    • FB
« Odgovor #27 poslato: Oktobar 19, 2008, 10:49:11 posle podne »

Naravno da sam vam se obradovao,ipak ste vi moji drugari i nikada neću zaboraviti onaj doček kod vas u klubu.Žao mi je što niste mogli duže da ostanete,ali biće dana za druženje,možda skoknem do Valjeva.
Uvek si nam dobrodošao!
Небитни пролазник

spenser

• Gost
« Odgovor #28 poslato: Oktobar 19, 2008, 10:51:56 posle podne »

Dok se ne vidimo pozdravi drugare tamo i čestitaj doktoru rođenje sinovca u moje ime.

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #29 poslato: Oktobar 20, 2008, 12:27:32 pre podne »
 Hvala brate na cestitkama za rodjenje sinovice/bratanice ;)
 A sinovac/bratanac je vec veliko magare od 3,5 godine :D
 A sad da se vratimo temi jer smo u off-u 300% ;)
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže Gnjat - MK La Moto

• Predstavnik Kluba
  • Bajker Bez Granica
  • **
« Odgovor #30 poslato: Oktobar 20, 2008, 08:45:47 pre podne »
Mozda bi trebalo ovu temu nazvati propusti na pojedinim skupovima. Meni pa i drugima skup je uspeo ako se dobro druzimo i samim tim je i skup dobar i pored nedostataka. U Sutomoru smo se lepo proveli ali ne zbog Ivana i skupa nego zbog ekipe koja je bila dole, o porpustima na tom skupu bi imalo dosta da se pise. Recimo onda skupovi u Petrovcu i na Zlatiboru su bili jedni od boljih ove godine a recimo da su podbacili sa WC ima. Ali to nam nije smetalo da se super provedemo. Skup ipak najvise zavisi od domacina i njegovog gostoprimstva. 

Van mreže Splinter

• Bajker Bez Granica
  • Harley Davidson FLSTF
    • FB
« Odgovor #31 poslato: Oktobar 20, 2008, 10:40:51 posle podne »
Citat
Skup ipak najvise zavisi od domacina i njegovog gostoprimstva.
Slazem se!
Ako se skup pravi iz ljbavi prema motorima, moto populaciji,druzenju, rok muzici,  a ne iz ciste finansiske koristi i licnog interesa!
Небитни пролазник

Van mreže klan

• Totalni Moto Manijak
  • NAJJACI SAMO OPSTAJU
« Odgovor #32 poslato: Oktobar 21, 2008, 08:28:48 pre podne »
Citat
Skup ipak najvise zavisi od domacina i njegovog gostoprimstva.
Slazem se!
Ako se skup pravi iz ljbavi prema motorima, moto populaciji,druzenju, rok muzici,  a ne iz ciste finansiske koristi i licnog interesa!

potvrdjujem ;D

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
« Odgovor #33 poslato: Oktobar 21, 2008, 03:26:26 posle podne »
A sta cemo sa onim 400 din ni dobro dosli ni kakoste i kad nesto kazes nisam ja zaduzen za to mislim na PANCEVO koje bio znace  ili nisam u pravu.

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
  • Yamaha XJ 900s Diversion Streetfighter
    • M.K.Valjevo
« Odgovor #34 poslato: Oktobar 22, 2008, 12:25:04 posle podne »
Koliko sam shvatio iz Dokovog posta tema je postavljena da bi utvrdili koji su skupovi, generalno, bili najlosije organizovani. I na najboljim skupovima se desi neki propust, to je normalno, ne treba traziti dlaku u jajetu ali smatram da svako treba da iznese svoje misljenje i vidjenje stvari u globalu, a ne pojedinacne ispade clanova kluba organizatora. Misljenja sam da ako hocemo da popravimo kvalitet skupova treba javno, jasno i glasno da kazemo koji su to klubovi koji ne zasluzuju termin dogodine!
Ipak koliko vidim i dalje ce se pricati iza ledja i po kuloarima, a svakog domacina cemo tapsati po ramenu i cestitati mu na organizaciji. U takvoj situaciji ne vidim svrhu postojanja MAS-a kao institucije i klubova koji su clanovi iste, pa cu na prvom sledecem sastanku kluba traziti da se razmotri nase clanstvo u MAS-u. jer ako MAS nista drugo ne moze, trenutno, da regulise i sankcionise moze da se pozabavi ovim pitanjem koje je u potpunosti pod njegovom jurisdikcijom, a i na prvom mestu bi dovelo do toga da vecina motorciklista i klubova pocne ozbiljno da shvata Moto Asocijaciju Srbije! Do tada nek' nam je bog u pomoci!!!
Zato molba svim clanovima foruma: Iznesite slobodno svoje misljenje da bi smo svi mi, a i MAS, imali pravu sliku o tome koji su skupovi ove godine bili definitivno NAJGORI!
4 TOCKA SLUZE ZA PREVOZ TELA- 2 SU ZA DUSU!!!

deyan76

• Gost
« Odgovor #35 poslato: Oktobar 28, 2008, 09:07:29 posle podne »
ja sam  novi clan foruma , nevidim razlog da se kaze koji je moto skup dobar ili los bitno je sta moze da se ucini da svi budu dobri, da "svi"
bajkeri iznesu svoje stavove tokom zimeske idile i na prolece   da se krene u realizacije takvih skupova.  pozdrav

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
« Odgovor #36 poslato: Oktobar 29, 2008, 12:01:37 pre podne »
Razlog je negledati samo finansijsku korist.

Zmajcek79

• Gost
« Odgovor #37 poslato: Oktobar 29, 2008, 02:35:39 posle podne »
 Ne mogu mnogo sta da kazem o skupovima jer ih nisam nesto ni posecivao zbog moje dosadasnje situacije sa motorom, ali od sledece godine ce se situacija promeniti tako da cu i na ovu temu moci stogod reci.
 Ne znam ni kakva i kolika ovlascenja MAS ima u celoj prici, ali bi ocigledno trebala da trebala da ima malo vise. Da se razumemo, postoje ljudi koji su profesionalci u svojoj bransi. Ne mislim u organizovanju skupova, nego zurki u opste i koji znaju svoj posao. Tacno znaju gde i sta treba postaviti, i za koliko ljudi. Koliko i kakvo ozvucenje treba za koji i koliki prostor itd. Mislim da ako se pare i ovako daju na razne stvari onda bi mozda trebalo uzeti ljude koji bi odradili takve stvari.

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
  • Yamaha XJ 900s Diversion Streetfighter
    • M.K.Valjevo
« Odgovor #38 poslato: Oktobar 30, 2008, 11:37:00 pre podne »
ja sam  novi clan foruma , nevidim razlog da se kaze koji je moto skup dobar ili los bitno je sta moze da se ucini da svi budu dobri, da "svi"
bajkeri iznesu svoje stavove tokom zimeske idile i na prolece   da se krene u realizacije takvih skupova.  pozdrav

Stoji sve sto si napisao, i MAS je u svom pravilniku pokusao to da resi postavljanjem konkretnih i minimalnih uslova za odrzavanje skupa. Posto jedan deo klubova, iako upoznat s' pravilnikom, nije ispostovao zadate kriterijume mislim, i stojim iza toga da MAS mora preduzeti restriktivne mere prema tim klubovima. Pored toga ova tema bi trebalo da pomogne MAS-u da utvrdi koji su to klubovi napravili najvise propusta jer kao sto svi znamo bilo je nemoguce da se svi skupovi obidju zbog broja organizatora, pa samim tim ni rukovodstvo nema detaljan uvid kako je protekla godina prosla sto se tice organizacije. Zato i treba izneti svoje misljenje o tome, jer imam utisak da se ovakvim radom i nepostovanjem samo rasipamo i ni malo ne pomazemo jedni drugima. Pored toga ima dosta novih klubova koji su pokazali volju i umece sto se tice organizacije pa bi trebali dobiti termin pre negoli neki koji jos zive u, i organizuju skupove iz '90-tih godina proslog veka.
4 TOCKA SLUZE ZA PREVOZ TELA- 2 SU ZA DUSU!!!

Van mreže Gnjat - MK La Moto

• Predstavnik Kluba
  • Bajker Bez Granica
  • **
« Odgovor #39 poslato: Oktobar 30, 2008, 02:37:18 posle podne »
MAS-u da utvrdi koji su to klubovi napravili najvise propusta jer kao sto svi znamo bilo je nemoguce da se svi skupovi obidju zbog broja organizatora, pa samim tim ni rukovodstvo nema detaljan uvid kako je protekla godina prosla sto se tice organizacije

Ovo je tacno, ali prosle godine je bio predlog da organizatori skupa dostave MAS-u detaljni izvestaj o organizaciji skupa, vreme, broj posetilaca po klubovima i slicno. A onda upravni odbor ima vise clanova i mogli bi tako da se organizuju da se obidje svaki skup u na taj nacin napravi izvestaj o kvalitetu pojedinih skupova i eventualnim propustima. Moze se na primer dostaviti i spisak klubova i pojedinaca pobednika u igrama pa se na kraju sezone mozda proglasi generalni pobednik u nadvlacenju konopca, ispijanju piva ....
Ali onda se opet se vracamo na to da ni mi sami klubovi ne obavljamo svoje obaveze prema MAS-u.
Trazeno je pocetkom sezone da se dostavi spisak clanova po klubovima sa maticnim brojevima. Zanima me koliko je klubova dostavilo te spiskove. Bez tih spiskova nemoguce je napraviti neke univerzalne clanske karte na nivou MAS-a pomocu kojih bi mogli da ostvare neke eventualne popuste ili neke druge povlastice.
Mozda sam ovo trebao napisati u nekoj drugoj temi. Ali zamisao mi je bila da naredne sezone imamo stvarno konkretne polazne osnove za proglasenje naj-goreg/boljeg skupa.