Imao sam nameru da se više ne uključujem u ovu temu,ali su počele da se dešavaju neke stvari zbog kojih ne mogu da oćutim !!!
Mislim da nema smisla prozivati ljude,kojima se ova ideja ne dopada !
Kakve veze ima izbor ili neizbor Mice HD-a za predsednika MAS-a,sa ovom temom !
Ja sam svim srcem bio protiv izbora Mice,i kršenja Statuta,a sada jasno i glasno kažem da mi se ova ideja ni malo ne dopada .
Šta znači prozivanje Šapčana i dr. da su protiv ove ideje,jer im nije prošao njihov kandidat?
Da li to UO ima neke informacije u vezi s tim,koje su nama ostalima nedostupne ?
Ako nema,onda je u najmanju ruku neprimerena ova prozivka !!!
Zar srž ove ideje nije pridobijanje neopredeljenih bajkera MAS-u i jačanje MAS-a ?
Koliko sam ja razumeo,jeste !!!
Čini mi se,da počinje prepotentno ponašanje u stilu:"Kome se ne dopada ova ideja,automatski je protiv MAS i UO-a",što po meni nosi veliku opasnost od odbijanja pojedinih klubova članova od MAS-a,a samim tim i slabljenja MAS-a !!!
Još pre par stranica u ovoj temi,NOCA je postavio pitanje,šta MAS dobija formiranjem ovog kluba ,a ne videh da je predlagač dao bilo kakav jasan odgovor osim uopštenog ponavljanja da tako MAS jača!
Ako ni zbog čega drugog,onda je zbog ovoga,nepriomereno od clanova MAS-a stalno tražiti dopunska objašnjenaj i argumente,zašto su protiv ove ideje !
Ne zaboravite,braćo moja,članovi UO da ste vi samo prvi medju jednakima i dok se budete tako ponašali imaćete punu podršku nas koji su vas i izabrali ! U suprotnom...
I nemoj da sad počne neko da mi ovde inputira, kako je Vudu protiv UO-a ,jer to nije tačno(da odmah preduhitrim takve reakcije ako je neko imao takvu ideju) !!!
Tačno je da će Vudu i MK Valjevo podržavati UO u svakoj akciji za koju smatra da doprinosi boljitku i MAS-a i njegovih članova,ali će isto tako,ni po babu ni po stričevima,izneti svaku kritiku za akcije sa kojima se ne slaže,kao što je sada slučaj !!!
I za sam kraj !
Voleo bih da čujem,da li UO ima pripremljenu još neku akciju koja se tiče samo i isključivo već postojećih članova MAS-a,ili je svu energiju usmerio u populističke akcije sa vrlo neizvesnim ishodom ?